من میخوام
Sent from my HUAWEI G750-U10 using Tapatalk
من میخوام
Sent from my HUAWEI G750-U10 using Tapatalk
سلام کسی میدونه ججوری میشهدبیشتر از دوتا دسته وصل کرد؟
وقتی بیشتر وصل میکنم ارور stopped working میده
سلام. این مشکل، همگانیه. حتّی اگه دو تا دسته تک وصل کنی، خطای Stopped Working میده. برای دو نفره بازی کردن، تنها راه، وصل کردن یه دسته دوبله. اگه یکی دیگه اضافه کنی، بازم Stopped Working میده. باید منتظر آپدیت 3 باشیم؛ ببینیم این مشکل حل میشه یا نه.
نه من با دو تا دسته ی جدا راحت بازی میکنم.فکر نمیکنم با اپدیت رفع بشه چون فیا 15 هم تا اخرش اینجوری بود
برای داور آپدیت نیومده؟ برای هر خطایی کارت میده! خطای هند هم نمیشه غیر فعال کرد؟ خیلی تو مخه!
سلام. من تا حالا ندیدم دو تا دسته ی جدا بزنی، خطای Stopped Working نده!!! اوّلین باره از شما می شنوم...
سلام. نه فعلاً. آره، کارت هاش خیلی رو مخه. در مورد خطای Hand نمی دونم چه جوری میشه غیر فعّالش کرد. تو تنظیمات بازی چک کنید، شاید گزینه ای باشه؛ ولی پیشنهاد می کنم غیر فعّالش نکنید؛ چون بازی طبیعی تر هستش اینجوری.![]()
آقا شما هم دسته وصل کردین،دکمه هاش سازگاری نداره؟من دستم سالمه ولی بعضی از دکمه هارو اصن نمیشناسه!!
یه دسته دیگه هم دارم،اونم وصل کردم همین ایرادو داره!!
100 هزار تا کوین فیفا آلتیمیت دارم که متاسفانه به علت اینکه اینترنتم خیلی قطع میشه و نمی تونم بازی کنم بازیکنام رو حراج کردم . به بالاترین پیشنهاد میفروشم
سلام. منظورت از ناسازگاری چیه، داداش؟
سلام
دوستان من کنسول ps4 دارم بازی pes , fifa16 رو دارم الان میخوام دسته بازی مثل pes بشه نحوه تنظیمات دسته رو راهنمایی می کنید
- - - Updated - - -
سلام
دوستان من کنسول ps4 دارم بازی pes , fifa16 رو دارم الان میخوام دسته بازی مثل pes بشه نحوه تنظیمات دسته رو راهنمایی می کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)