تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 755 اولاول ... 121819202122232425263272122522 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

داره خودمونی میشه f4l2z4d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Hell

9 Canon 3240

سلام دوستان ، من کل این تاپیکو خوندم اما در مورد پرینتر Canon 3240 چیزی پیدا نکردم. میخاستم بدونم این برا مصرف خونه تا حدودن روزی 10 برگ جواب میده ؟چون خیلیا میگن این چند کاره ها فایده نداره. باهاش میخام text چاپ کنم ، فکسش هم به کارم میاد ، اگه میشه بگید نظرتون چیه و قیمتش حدودن چنده .ممنون میشم

داره خودمونی میشه f4l2z4d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

چقدر بی حاله اینجا

Banned پسر نقره ای's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    سوال در مورد هد R200 داشتم می خواستم بدونم مثلا اگر به مدت دو هفته از این پرینتر استفاده نشود هد خشک شده و دیگر قابل استفاده نخواهد بود یا خیر با تمیز کردن مشکلش بر طرف می شود؟؟؟؟؟؟؟؟
    وکلا حداکثر تا چند وقت این هد با کیفیت قابل قبول کار می کند
    متشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamid_xp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    احتمالا در خدمت سربازی!

پيش فرض

سلام.
    من یه پرینتر Hp 5610 دارم . که یه هفته پیش برای اولین بار جوهر کارتریجش تموم شد. برای خرید جوهر به یکی از نمایندگیهای HP رفتم . اما متاسفانه رنگ این مدل رو نداشتند. بالاخره با پیشنهاد فروشنده یه رنگ مدل دیگه ای از پرینترهای hp رو خریدم . و با دقت شارژ کردم . تا دوسه روز اول همه چی خوب بود اما از روز چهارم به بعد متاسفانه رنگ قرمز بسیار بد چاپ میکنه ( به صورت راه راهی ) ولی رنگ آبی - زرد خیلی خوب میزنه .
    به نظر شما مشکل از کجاست؟
    رنگ فاسد بوده یا به این مدل نمیخورده؟ یا یه کارتریج رو مرخص کردم ؟
    لطفا هر چه زودتر منو راهنمایی کنید .
    ممنون.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

چه بخش فعالی واقعا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash the archer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

hamid جان؛ عموما غلظت و جنس جوهر هاي پرينتر بستگي به Nozzle هد اونها داره و براي همين هم کد گذاري ميشن و باز به همين دليل هم وقتي اونها رو شارژ ميکني کيفيت روز اول رو نميدن و معمولا يک کارتريج رو بيشتر از 3 تا 5 بار نميشه شارژ کرد چون جوهرهاي باقي مونده از دفعات قبل غليظ تر ميشن و باعث گرفتگي nozzle هد مشن.
    ولي سواي اين موضوع مشکل شما ممکنه اين باشه که رنگ قرمز بيش از بقيه استفاده شده و بايد مجدد شارژ بشه

من چند راه رو پيشنهاد ميکنم انجام بده اميدوام درست بشه:
    1-براي اينکه nozzle رو پاک کني اول يه بشقاب بردار و توي اون آب جوش بريز بعد کارتريج رو طوري که قسمت هد داخل آب قرار بگيره بزار تو بشقاب بعد از 15 دقيقه اون رو خارج و قسمت هد رو بکش رو يه پارچه تميز ؛اگر هر 3 رنگ بشکل موازي روي پارچه نقش بست هد تميز شده و اگر نشد کليه مراحل رو تکرار کن
    2-يک پارچه رو چند لا ميکني و با کارتريج آروم از سمت هد روي پارچه ضربه ميزني اين کار باعث ميشه جوهري که پر کردي داخل اسفنج به درستي پخش بشه

اگر کيفيت چاپ برات اهميت نداره هم چند روش ناجور ديگه هست که اگه خواستي بعدا ميگم
    Last edited by arash the archer; 07-02-2007 at 17:25. دليل: اشتباه در type

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash the archer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

حالا يک سوال هم خودم دارم
    نرم افزاري هست که باهاش بشه موقع چاپ ترتيب چاپ رو طوري تنظيم کني که فقط صفحه هاي فرد يا فقط صفحه هاي زوج رو چاپ کرد ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamid_xp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    احتمالا در خدمت سربازی!

پيش فرض

مرسی آرش جان.
    اول روش دوم رو امتحان میکنم اگر جواب داد که هیچ . اگر هم که نشد روش اول رو امتحان میکنم .اگر خدای نکرده هیچ کدوم جواب نداد مزاحمت میشم روش ناجورت رو بگی .
    در هر صورت ممنون از لطفت.

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

--------------------------------------------------------------------------------

سلام دوستان ، من کل این تاپیکو خوندم اما در مورد پرینتر Canon 3240 چیزی پیدا نکردم. میخاستم بدونم این برا مصرف خونه تا حدودن روزی 10 برگ جواب میده ؟چون خیلیا میگن این چند کاره ها فایده نداره. باهاش میخام text چاپ کنم ، فکسش هم به کارم میاد ، اگه میشه بگید نظرتون چیه و قیمتش حدودن چنده .ممنون میشم
    اگه چندكاره ليزري مي خواهيد من چندكاره هاي سامسونگ را پيشنهاد مي كنم. به دليل دو مزيت نسبت به كنن:
    1- قابل شارژ هستند
    2- علاوه بر اسكنر تخت، اسكنر تغذيه خودكار يا (ADF) هم دارند.

ضمن اين كه از لحاظ كيفيت و سرعت اسكن و پرينت مناسبند. قيمت نسبتاً مناسبي هم دارند. مدل هاي سه كاره 4100 به بالا (قيمت 260 به بالا) و چهاركاره 4216 به بالا (قيمت 320 به بالا) خوب هستند.

حالا يک سوال هم خودم دارم
    نرم افزاري هست که باهاش بشه موقع چاپ ترتيب چاپ رو طوري تنظيم کني که فقط صفحه هاي فرد يا فقط صفحه هاي زوج رو چاپ کرد ؟
    نرم افزار خاصي نميخواد. فقط موقعي كه روي گزينه File> Print كليك كرديد توي قسمت Print Range گزينه Even Pages (صفحات زوج) يا Odd Pages (صفحات فرد) را انتخاب كنيد.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

Cis چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •