تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترين راه براي افزايش حجم اعضلات در چيست

راي دهنده
147. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مصرف 6وعده غذاي با كالري بالا و كار كردن با وزنه سنگين وخواب طولاني

88 59.86%
  • مصرف مكلها با پروتئين بالا با برنامه هاي سنگين ورزش در باشگاه

59 40.14%
صفحه 22 از 49 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 483

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي در بدنسازي

اگه نباشه جاش خالی می مونه றД ĵ ĭ Đ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

با سلام به اساتيد گرامي.به دادم برسيد.من چند هفته اي هست بدنسازي هستم و يك مكمل براي افزايش وزن استفاده كردم و وزنم خيلي خوب بالا رفت.ولي بدبختانه زير بغلم تا ناحيه سينه خيلي قرمز شده انگار خون جمع شده.ميخواستم بدانم:1-به دليل افزايش بيش از حد وزن و حجمم هست كه پوستم ظرفيت نداره؟2-به دليل اشتباه كار كردن با وزنه هاست؟3-ايا خطرناكه و بايد بم دكتر؟ميترسم..لطفا كمك..
    چه مکملی ؟

شما مگه توی باشگاه مربی ندارید ؟

به صورت خطی قرمز شده یا گستره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

عزيزم زير بغلم شبيه به اينه كه با سوزن سوراخ سوراخش كردي و نقطه نقطه شده است.اگر نياز بود عكس ميزارم.در باشگاه مربي ندارم .همينجوري كار ميكنم.مميترسم به دليل حركت اشتباه با وزنه مويرگ پاره شده باشه./

داره خودمونی میشه aminjeddi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز
    من در مورد مکمل آمینو 2222 به کمک احتیاج دارم.
    الان حدود 1 ساله که تمرین نکردم(سابقه تمرینم قبلا" 2سال بوده)
    به توصیه یکی از دوستان می خوام آمینو 2222 همراه کراتین ماسل تچ و گلوتامین مصرف کنم.بدنم نسبتا آبدار هست وزنم الان حدود 95 کیلوگرم قد 1.80 می خوام در عین کم کردن وزن بدنم فرم بگیره و عضله سازی کنه.
    چند تا سوال دارم:
    1. مصرف این ترکیب برای چه منظوری هست عموما"؟ (حجم یا کات)
    2. قبلا" یکبار آمینو 2222 و کراتین ماتریکس مصرف کردم که حجم بدنم رو کمی بالابرد ولی نه خیلی زیاد علتش چی می تونه باشه؟
    3.چون مدت زمان زیادی تمرین نداشتم رکوردهام افت کرده و نمی تونم سنگین کار کنم می خوام بدونم در نتیجه تاثیر منفی داره؟
    4. انجام تمرینات هوازی به همراه تمرین در باشگاه و مصرف این ترکیب بدن رو کات می کنه یا نه؟(هدف من کات شدن بدن هستش)
    5. بعد از چه مدت می تونم تاثیراتش روی بدنم ببینم؟
    6.ترکیب بهتری میشناسید که بتونم بدن رو باهاش کات کنم؟(بدنم به شدت افت کرده و شکم و پهلو دارم احساس می کنم بدنم به عضله سازی احتیاج داره)

ممنون میشم اگه به سوالاتم جواب بدید اگه پیشنهاد بهتری دارید خوشحال میشم بشنوم.
    Last edited by aminjeddi; 07-03-2010 at 20:40.

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

عزيزم زير بغلم شبيه به اينه كه با سوزن سوراخ سوراخش كردي و نقطه نقطه شده است.اگر نياز بود عكس ميزارم.در باشگاه مربي ندارم .همينجوري كار ميكنم.مميترسم به دليل حركت اشتباه با وزنه مويرگ پاره شده باشه./

دوست عزیز پارگی سطحی پوست بعد از افزایش حجم در بدن اتفاق میوفته که عموما" روی اتصال سینه و زیربغل . جلو بازوها . پهلو . به صورت خط های قرمز رنگی هستش که پوست در اون قسمتها چروکیده شده
    البته این مشکل با مصرف ویتامین E رفع میشه. اگه سطح قرمزی پوست شما زیاده یعنی یه مساحتی از پوستت تغییر رنگ داده و احتمالا" درد یا سوزش در اون قسمتها احساس میکنی باید به دکتر مراجعه کنی اگه
    این قرمزی مایل به بنفش هست حتما برو دکتر احتمال داره عضله آسیب دیده باشه.

5. 3 کاربر از aminjeddi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز
    من در مورد مکمل آمینو 2222 به کمک احتیاج دارم.
    الان حدود 1 ساله که تمرین نکردم(سابقه تمرینم قبلا" 2سال بوده)
    به توصیه یکی از دوستان می خوام آمینو 2222 همراه کراتین ماسل تچ و گلوتامین مصرف کنم.بدنم نسبتا آبدار هست وزنم الان حدود 95 کیلوگرم قد 1.80 می خوام در عین کم کردن وزن بدنم فرم بگیره و عضله سازی کنه.
    چند تا سوال دارم:
    1. مصرف این ترکیب برای چه منظوری هست عموما"؟ (حجم یا کات)
    2. قبلا" یکبار آمینو 2222 و کراتین ماتریکس مصرف کردم که حجم بدنم رو کمی بالابرد ولی نه خیلی زیاد علتش چی می تونه باشه؟
    3.چون مدت زمان زیادی تمرین نداشتم رکوردهام افت کرده و نمی تونم سنگین کار کنم می خوام بدونم در نتیجه تاثیر منفی داره؟
    4. انجام تمرینات هوازی به همراه تمرین در باشگاه و مصرف این ترکیب بدن رو کات می کنه یا نه؟(هدف من کات شدن بدن هستش)
    5. بعد از چه مدت می تونم تاثیراتش روی بدنم ببینم؟
    6.ترکیب بهتری میشناسید که بتونم بدن رو باهاش کات کنم؟(بدنم به شدت افت کرده و شکم و پهلو دارم احساس می کنم بدنم به عضله سازی احتیاج داره)

ممنون میشم اگه به سوالاتم جواب بدید اگه پیشنهاد بهتری دارید خوشحال میشم بشنوم.

دوستان کسی نیست منو راهنمایی کنه؟ من به پاسخ این سوالا احتیاج دارم اگه کسی هست راهنمایی کنه لطفا!

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان کسی نیست منو راهنمایی کنه؟ من به پاسخ این سوالا احتیاج دارم اگه کسی هست راهنمایی کنه لطفا!
    سلام
    من خودم نمیدونستم اما پرسیدم :

1- مصرف کراتین + گلوتامین + آمینو برای حفظ حجم خوبه و بیشتر برای حفظ حجم از آمینو و گلوتامین استفاده می شه
    2- برای بالا بردن حجم و وزن تنها کراتین و آمینو کافی نیست باید از مکملهای دیگر استفاده شود
    3- تاثیر منفی نداره بعد از یه مدت کوتاه رکوردات به حال اول بر می گرده
    4- سه جلسه تمرین هوازی 30 دقیقه ای بعد از تمرین با وزنه خوب کات و چربی سوزی می کنه
    5- از هفته دوم به بعد
    6- به نظر من بهتریه به جای کراتین از no xplode + گلوتامین + آمینو استاده کنی تاثیراتش خیلی بهتره

8. این کاربر از றД ĵ ĭ Đ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با تشکر از شما دوست عزیز. انجام حرکات هوازی در ساعتهای صبح چطوره؟ یعنی اگه بعد از تمرین نباشه؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بعد از تمرین چون عضلات در حال افزایش حجم هستند و فشار خون با شدت داره به اونها وارد میشه انجامش خیلی موثرتر هست وگرنه صبح هم مشکلی نداره

داره خودمونی میشه smartexploit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    antares

پيش فرض

بهتره كه بعد از تمرين اگر آندومورف نباشيد تمرينات هوازي انجام نديد , چون باعث ميشه بدن نحيف بشه , بهترين موقع براي تمرينات هوازي صبح زوده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام..لطفا دوستان كمكم كنن.
    من 18 سالمه با دور بازوي 37 سانت..
    ميخوام بيشترش كنم كه با تمرين و خوردن پروتيين و كراتين و گلوتامين شايد نهايتا تا 45 برسونم..قبلا 32 بود رسوندم 37.
    الان ميخوام برسونم 50 ولي نميشه..لطفا بگيد كه بدنسازهايي مثل ارنولد يا بقيه چي خوردن كه بازو و كلا حجمشون خيلي بالا رفته؟
    ايا استروييد بخورم يا طبيعي بهتره؟
    ميخوام مسابق شركت كنم...
    سپاسگزارم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •