تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 88 اولاول ... 121819202122232425263272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 872

نام تاپيک: Football Manager 2015

اگه نباشه جاش خالی می مونه ERPF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

تو پست اول یا پست های اول فقط بحث غیرفعال کردن آنتی ویروس اومده که مشکل crash dump ی که آقا مسعود فرمودند اینطوری حل نمیشه
    من حتی بدون آنتی ویروس هم همین ارور رو دارم و فعلاً هیچ راهی نیست حتی آپدیت ویندوز و دایرکت ایکس و .net و...
    بازی برای من هم که میخواستم از روز اول به روز دوم بروم
    crash dump داد ، من netframework رو به روز کردم ، پوشه sportinteractive در داکیومنت رو از دسترس آنتی ویروس خارج کردم و نرم افزار استیم رو نصب و اپدیت کردم دیگه این مشکل رو نداشتم ، البته یکی از دوستان نوشته بود که ویندوزش رو آپدیت کرده و مشکلش حل شده ، نمیدونم دیگه از چی میتونه باشه

2. 2 کاربر از ERPF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

بازی برای من هم که میخواستم از روز اول به روز دوم بروم
    crash dump داد ، من netframework رو به روز کردم ، پوشه sportinteractive در داکیومنت رو از دسترس آنتی ویروس خارج کردم و نرم افزار استیم رو نصب و اپدیت کردم دیگه این مشکل رو نداشتم ، البته یکی از دوستان نوشته بود که ویندوزش رو آپدیت کرده و مشکلش حل شده ، نمیدونم دیگه از چی میتونه باشه
    آره منم دقیقا همین مشکلو داشتم هر چی هم لازم بود نصب کردم و آنتی ویروسمم محدود کردم ولی درست نشد ولی وقتی ویندوزمو آپدیت کردم مشکلم کلا حل شد و بازی خیلی راحت اجرا میشه ... امیدوارم مشکلت حل بشه دوست عزیز

4. 2 کاربر از mehran_3233 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه spirit's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

وقتی که تیمت از بارسلونا با دوگل عقب است چکار میکنید ؟
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

گفتم فقط حمله کنید
    یعنی چی فقط حمله کنید؟!!!
    خب ترکیب رو چیکار کردی؟مهاجم اوردی؟

6. این کاربر از spirit's بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

یعنی چی فقط حمله کنید؟!!!
    خب ترکیب رو چیکار کردی؟مهاجم اوردی؟
    تاکتیک و ترکیب تیم من بصورت عکس پایینه

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

همانطور که میبینید سیستم تیم من 3-3-4 است ( تقریبا همان سیستم کارلو انجلوتی ) از سه هافبک من وسطی نقش پلی میکر رو داره ( با حالت دفاعی ) دو نفر کنارش نقش هافک مرکزی با حالت پشتیبانی رو دارند و دو تا وینگر من هم با همین حالت پشتیبانی ( support ) دو تا دفاع گوش من هم همین نقش بک وینگر رو دارند ولی هجومی ، وقتی که تیمم عقب افتاد نیاز نبود سیستم رو عوض کنم ، اول از همه حالت کلی تیم رو از کنترل به هجومی تغییر دادم ، دو تا هافبک که کنار هافبک مرکزیم هستند رو از حالت ساپورت به هجومی تغییر دادم ، دو تا وینگر رو به اینساید فوروارد تغییر دادم و حالت بازیشون رو هم هجومی کردم ، البته دو تا دفاع گوش رو از هجومی به support تغییر دادم ( چون نمیخواستم روی ضد حمله گل بخورم ) و در نهایت در قسمت صحبت کردن در میان بازی بهشون با حالت هشدار گفتم فوروارد ها رو حمایت کنید و در عرض 20 دقیقه جریان بازی عوض شد البته نیاز نیست حتما سیستم تیم رو عوض کنید یا مهاجم اضافه بیارید ( خوش شانس هم بودم که گل اول رو با ضربه آزاد بدست اوردیم )

8. این کاربر از ERPF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

بارسا انریکه را اخراج کرد بهم پیشنهاد داد تو مصاحبه هم قبولم کردن حالا موندم برم یا نه
    تیمم را خیلی خوب بستم حیفم می یاد چه کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

بارسا انریکه را اخراج کرد بهم پیشنهاد داد تو مصاحبه هم قبولم کردن حالا موندم برم یا نه
    من دارم بارسا را مربیگری میکنم
    عالیه، کلی حال میکنی با تیمش
    ولی سیوتو با مالاگا هم نگه دار، چون رقابت با تیمهای بزرگ با یه تیم سطح پایینتر خیلی لذت بخشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

من رو یه کامپیوتر دارم بازی میکنم ولی الان بازی را رو یه کامپیوتر دیگه نصب کردم اجرا نشد
    تمام راه های گفته شده تو این گروه را امتحان کردم
    مونده آپدیت net. و ویندوز که اونم امشب انجامش میدم
    قصد دارم تا یکی دو ماه دیگه یه آموزش کامل از بازی را تهیه کنم ولی چون خیلی وقتگیره نیاز دارم رو این کامپیوتر جدید هم بتونم نصبش کنم

12. این کاربر از hamid.amini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

مربی کدوم تیمی ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

فعلا من که با مالاگا افتادم روی دور بد شانسی ، در بازی با کوردوبا سه توپ ما خورد به تیر ، آخرش هم با دو تا ضربه ایستگاهی در 7 دقیقه آخر باختیم ، بازی بعد رو هم تا دقیقه 83 2 بر یک از رایو وایکانو جلو بودیم ، بازیکن حریف شود کرد ، دروازه بان ما توپ توی اوت رو برگشت داد ، برگشتی رو گل خوردیم ( متاسفانه هنوز بعضی باگ های بازی هستند ) یک توپ زدیم ، توپ خورد به تور کنار تیر دروازه ( داخل دروازه ) گل اعلام نشد من نمیدونم این بازی تکنولوژی خط دروازه نداره ، سه تا از بازیکنانم هم که رفتند بازی های ملی ، مصدوم برگشتند
    ولی با این حال بعد از 8 هفته الان در لیگ سومیم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

مربی تاتنهام با الانم صدر جدولم کلا تیم را دگرگون کردم برای همین حیفم می یاد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •