تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 52 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 516

نام تاپيک: کمپین اعتراض به محدود کردن دانلود شبانه

آخر فروم باز vanish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    نمیدونم!

پيش فرض

باشه چشم چرا اصرار کنم
    الان که زنگ زدم بهم گفت بله باتوجه به مشکل افت سرعت شبانه اکثر کاربران اینترنتی در ایران طی چند روز آینده تغییراتی در سرویش رایگان شبانه اعمال خواهد شد
    هر چی شما میگید درسته
    مگه تنظیم مقررات 24 ساعتس که الان تماس گرفتی؟!

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

باشه چشم چرا اصرار کنم
    الان که زنگ زدم بهم گفت بله باتوجه به مشکل افت سرعت شبانه اکثر کاربران اینترنتی در ایران طی چند روز آینده تغییراتی در سرویش رایگان شبانه اعمال خواهد شد
    هر چی شما میگید درسته
    همشهری عزیز من این شماره رو واسه این دادم که فکر نکنی چند تا کاربر صبانت نت از سر استیصال و ناراحتی برای خودشون اومدن این تاپیک رو راه انداختن تا بقیه رو هم بشورونن.من خواستم خودتم از یک جای معتبر این مطلبو بشنوی تا بفهمی اون چندتا کاربر صبانت فقط برای کار خودشون نبوده که چنین تاپیکی رو راه انداختن.اما شما ظاهرا پست منو به شوخی گرفتی و ساعتی و روزی که کلا این سازمان تعطیل بوده بهشون زنگ زدی و یک جواب هم برای دلخوشی ما ازشون گرفتی.اما این جریان جدی است و متاسفانه شوخی نداره.اتفاقا من دوست دارم شما زنگ بزنی و بگی با آقای فلانی در فلان بخش صحبت کردم و ایشون این قانون رو رد کرده تا هممون رو خوشحال کنی.پس خواهشا فردا در ساعت اداری این کار رو بکن.با تشکر فراوان

3. 2 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ghnjfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

مگه تنظیم مقررات 24 ساعتس که الان تماس گرفتی؟!
    خوب معلومه قبلا زنگ زدم ولی وقت نشد پست ارسال کنم
    الان اومدم گفتم

اگه نباشه جاش خالی می مونه gigaht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

نه دیگه .. اذیتش نکن . پیشنهادش منصفانه است .

(چقدرم اینروزا این کلمه منفور شده در بین مشترکان این سرویس کنندگان از خدا بیخبر!)

6. 2 کاربر از gigaht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

من واقعا متاسفم همین الان خیلی افراد هستن که همش دنبال سرعت بالا هستن و فقط میگن سرعت بالا وجود چنین افراد بی اطلاعی که معمولا وضع مالیشون هم به نظر میاد خیلی خوبه باعث میشه که چنین قوانینی تصویب بشه
    Last edited by farshad0123; 27-09-2014 at 00:47.

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سرعت بالا بدون ترافیک متناسب به چه دردی میخوره ؟
    ماشین فراری بخری که فقط تا سر کوچه میتونی باهاش بری چه ارزشی داره این فراری ؟

یه چیزی لای صحبت بچه ها جالب بنطرم رسید : همیشه امار جهانی اینترنت ایران رده پایینه بخاطر میانگین سرعت پایینی که میدن
    اما امار هیچوقت راجع ترافیک اشاره ای نکرده , پس میشه گفت تصمیم گرفتن سرعتها رو بالا ببرن ولی هزینه ترافیک رو بالاتر .. بیشتر از این حرفا .
    اینحوری معدل جهانی شون بهتر میشه در عین اینکه چیزی از فشار روی جماعت کم نکرده اند ( شاید حتی اینجوری بیشتر هم شده باشه عذابش !)

9. 3 کاربر از gigaht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

افت سرعت شبانه کجا بوده؟؟؟!!
    اینا همش خودشون شبا سرعتو محدود میکنن پس اگر به قول خودشون افت سرعت بخاطر هجوم کاربران در ساعات رایگانه پس چرا مخابرات برعکس سرعت شبانش بالاتر میره؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

داره شوخی میکنه با همشهریش .

12. 2 کاربر از gigaht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

افت سرعت شبانه کجا بوده؟؟؟!!
    اینا همش خودشون شبا سرعتو محدود میکنن پس اگر به قول خودشون افت سرعت بخاطر هجوم کاربران در ساعات رایگانه پس چرا مخابرات برعکس سرعت شبانش بالاتر میره؟
    داداش ایشون در این پست مزاح فرمودن شما جدی گرفتی ظاهرا قضیه رو

14. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

وقتی بازرسی درست حسابی ندارن شرکتها هم عامل پایین بودن سرعت توی تایم شب رو دانلودهای رایگان شبانه گزارش میدن و این قانون هم به نظر من به همین دلیل تصویب شده . این کارشون دقیقا پاک کردن صورت مسئله به جای حل کردن مسئله هست . دیگه چی میتونم بگم .

این کارشون هم باعث میشه یه عده به جون هم بیفتن . کسایی که سرعت بالا میخوان و کسایی که حجم دانلود بالا میخوان . اینطوری خودشون راحت یه گوشه میشینن و به کاربرا میخندن .
    دقیقا مثل کاری که مخابرات مشهد کرد . اومد از سرعت طرح های اروزن قیمت تر زد و به سرعت طرح های گرونتر اضافه کرد که اونا رو راضی نگه داره . در حالی که به نسبت پولی که اون بدبختها میدادن حقشون پایمال میشد .

اینو بدونین که تو جامعه ما فقط و فقط سعی میکنن که صدای اکثریت رو کم کنن حتی اگه شده از اقلیت بکنن و به اکثریت بدن . خدایا تا کی باید منتظر ظهور باشیم تا عدالت رعایت بشه .

16. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •