مگه تنظیم مقررات 24 ساعتس که الان تماس گرفتی؟!باشه چشم چرا اصرار کنم
الان که زنگ زدم بهم گفت بله باتوجه به مشکل افت سرعت شبانه اکثر کاربران اینترنتی در ایران طی چند روز آینده تغییراتی در سرویش رایگان شبانه اعمال خواهد شد
هر چی شما میگید درسته![]()
مگه تنظیم مقررات 24 ساعتس که الان تماس گرفتی؟!باشه چشم چرا اصرار کنم
الان که زنگ زدم بهم گفت بله باتوجه به مشکل افت سرعت شبانه اکثر کاربران اینترنتی در ایران طی چند روز آینده تغییراتی در سرویش رایگان شبانه اعمال خواهد شد
هر چی شما میگید درسته![]()
همشهری عزیز من این شماره رو واسه این دادم که فکر نکنی چند تا کاربر صبانت نت از سر استیصال و ناراحتی برای خودشون اومدن این تاپیک رو راه انداختن تا بقیه رو هم بشورونن.من خواستم خودتم از یک جای معتبر این مطلبو بشنوی تا بفهمی اون چندتا کاربر صبانت فقط برای کار خودشون نبوده که چنین تاپیکی رو راه انداختن.اما شما ظاهرا پست منو به شوخی گرفتی و ساعتی و روزی که کلا این سازمان تعطیل بوده بهشون زنگ زدی و یک جواب هم برای دلخوشی ما ازشون گرفتی
.اما این جریان جدی است و متاسفانه شوخی نداره.اتفاقا من دوست دارم شما زنگ بزنی و بگی با آقای فلانی در فلان بخش صحبت کردم و ایشون این قانون رو رد کرده تا هممون رو خوشحال کنی
.پس خواهشا فردا در ساعت اداری این کار رو بکن.با تشکر فراوان
![]()
خوب معلومه قبلا زنگ زدم ولی وقت نشد پست ارسال کنم
الان اومدم گفتم![]()
نه دیگه .. اذیتش نکن . پیشنهادش منصفانه است .
(چقدرم اینروزا این کلمه منفور شده در بین مشترکان این سرویس کنندگان از خدا بیخبر!)
من واقعا متاسفم همین الان خیلی افراد هستن که همش دنبال سرعت بالا هستن و فقط میگن سرعت بالا وجود چنین افراد بی اطلاعی که معمولا وضع مالیشون هم به نظر میاد خیلی خوبه باعث میشه که چنین قوانینی تصویب بشه
Last edited by farshad0123; 27-09-2014 at 00:47.
سرعت بالا بدون ترافیک متناسب به چه دردی میخوره ؟
ماشین فراری بخری که فقط تا سر کوچه میتونی باهاش بری چه ارزشی داره این فراری ؟
یه چیزی لای صحبت بچه ها جالب بنطرم رسید : همیشه امار جهانی اینترنت ایران رده پایینه بخاطر میانگین سرعت پایینی که میدن
اما امار هیچوقت راجع ترافیک اشاره ای نکرده , پس میشه گفت تصمیم گرفتن سرعتها رو بالا ببرن ولی هزینه ترافیک رو بالاتر .. بیشتر از این حرفا .
اینحوری معدل جهانی شون بهتر میشه در عین اینکه چیزی از فشار روی جماعت کم نکرده اند ( شاید حتی اینجوری بیشتر هم شده باشه عذابش !)
افت سرعت شبانه کجا بوده؟؟؟!!
اینا همش خودشون شبا سرعتو محدود میکنن پس اگر به قول خودشون افت سرعت بخاطر هجوم کاربران در ساعات رایگانه پس چرا مخابرات برعکس سرعت شبانش بالاتر میره؟
داداش ایشون در این پست مزاح فرمودن شما جدی گرفتی ظاهرا قضیه رو![]()
وقتی بازرسی درست حسابی ندارن شرکتها هم عامل پایین بودن سرعت توی تایم شب رو دانلودهای رایگان شبانه گزارش میدن و این قانون هم به نظر من به همین دلیل تصویب شده . این کارشون دقیقا پاک کردن صورت مسئله به جای حل کردن مسئله هست . دیگه چی میتونم بگم .
این کارشون هم باعث میشه یه عده به جون هم بیفتن . کسایی که سرعت بالا میخوان و کسایی که حجم دانلود بالا میخوان . اینطوری خودشون راحت یه گوشه میشینن و به کاربرا میخندن .
دقیقا مثل کاری که مخابرات مشهد کرد . اومد از سرعت طرح های اروزن قیمت تر زد و به سرعت طرح های گرونتر اضافه کرد که اونا رو راضی نگه داره . در حالی که به نسبت پولی که اون بدبختها میدادن حقشون پایمال میشد .
اینو بدونین که تو جامعه ما فقط و فقط سعی میکنن که صدای اکثریت رو کم کنن حتی اگه شده از اقلیت بکنن و به اکثریت بدن . خدایا تا کی باید منتظر ظهور باشیم تا عدالت رعایت بشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)