سلام
شما کافیه Brodcasting رو بردارید مشکلتون حل میشه.
سلام
شما کافیه Brodcasting رو بردارید مشکلتون حل میشه.
۲۴۰ بسته به اینکه طرح نداشته باشه و اگر داشته باشه ۴۰۰
منظورتون وای فای هست یا خود شبکه ی مبین نت؟
سلام به سروران گرامی
مبین نت سرعت حجمی رو اسمی می ده؟ یا مثل ADSL..؟
اصلا کلا وایمکس از این نظر چطوریه؟
خود شبکه مبین نت
Last edited by 56sx; 06-12-2014 at 19:27.
دوست عزیز از توجه شما سپاسگزارم
اما زمانی که گزینه hide boardcast رو فعال میکنم دستگاههایی هم که واسه شبکه تعریف شده اند هم دیگه متصل نیستند
از کمک شما متشکرم
والا دیگه خسته شدم از این مبین نت آشغال، واسه من تو 40 روز 20 گیگ مصرف زده! اون موقعی که adsl داشتم ماهی 3 گیگ مصرف می شد، این دزدا واقعا خجالت نمی کشن! من می خوام از ایرانسل بگیرم دیگه از ادا های اینا خسته شدم! ایرانسلم اينطوريه؟
سلام دوستان کسی اطلاعی از LTE مبین نت داره?? تو نمایشگاه الکامپ شنیدم خیلی تبلیغات LTE کردن....
من چند ماهی هست که مودم مبین نت مدل BM632W دارم و به خاطر گرونی و سرویس های بی کیفیت مبین نت سرویس خود مو تمدید نکردم ''' نسل ۴ مبین نت با همین مودمی که دارم میتونم وصل بشم? در چه تاریخی و در کدوم شهر ها قراره ۴جی استارت بخوره??? تعرفه ها چطوره؟
من کرج هستم
ارسال با Asus MeMOPaD با تاپاتالک
کسی مشکل سرعت نداره؟
قبلا مودم بیرونی داشتم توی تنظیماتش میشد فرکانس رو تغییر داد و به دکل دورتر وصل شد ولی الان مودم dx350 دارم توی تنظیماتش چیزی نبود یعنی این مدل نداره؟
سلام به همه. از امروز صبح مدام با این مشکل مسخره روبرو میشم. وقتی آدرس سایتها رو میزنم در 50% مواقع سایت مربوطه لود نمیشه و به جاش چیزی که عکسش رو گذاشتم نشون داده میشه. به فایل GIF 1x1 . مشکل مربوط به مرورگر نیست. با همه مرورگرها همین مساله هست. مشکل از سیستم هم نیست . با پی سی و لب تاپ هردو این مشکل رو دارم. دوستان تجربه مشابهی داشتن؟ میدونن علت چیه؟
مشکل از قندشکن هم نیست. بدون قند شکن و با قندشکن این مشکل پیش میاد. کلافم کرده...![]()
وقتی با فریگت وصل میشم این مشکل پیش میاد ولی بدون فریگت مشکلی ندارم
احتملا تنظیمات فریگت توی سیستم یا مرورگرا ذخیره شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)