تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 22 از 1547 اولاول ... 1218192021222324252632721225221022 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 15470

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه Asus550's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

من همین امروز از شاتل باهام تماس گرفتند 5 گیگ حجم رایگان واسه تولدم بهم دادند

اگه نباشه جاش خالی می مونه .Ashkan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    تـهــران

پيش فرض

دوستان من 23 سرویسم تموم میشه،دیگه از دست شاتل خسته شدم میخوام تخلیه کنم،ب نظرتون به کدوم شرکت پناه ببرم؟
    مشهد هستم.
    راستی تخلیه خط چطوری هست؟اخه فردا به مدت یک هفته مسافرت میرم،اگه امروز درخواست بدم برای تخلیه،وقتی برگردم دیگه تخلیه شده؟!لازمه که خودم باشم؟
    اصولا ۷۲ ساعت کاری طول میکشه تا تخلیه بشه. نیازی هم نیست که خودت باشی. فقط بد نیست هر روز زنگ بزنی و پیگیری کنی که تخلیه انجام شده یا نه. بچه های مشهدی که ظاهرا از فن آوا راضین، بازم بهتره بری توی تاپیک شرکت هایی که مد نظرته از کساییکه از همون مرکز مخابراتی هستن بپرسی.

3. 2 کاربر از .Ashkan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

تو یک از انجمنها اینو زده بود برای نا محدود شاتل درسته بنظرتون :
    میگن 11 گیگ ولی تا 40 گیگ رو که اصولا گیر نمیدن ولی میتونی تا 80 گیگ رو دانلود کنی ولی سرور محدود کردن شاتل وقتی سرویستو عوض کنی خود به خود ریست میشه و تا یک ماه سرعت رو کم نمیکنه مثلا من 192 نامحدود ماه قبل 60 گیگ دانلود کردم روز های آخر سرعتم رو پایین اوردن ولی باسه این ماه سرویسم رو کردن 128 نامحدود تا 100 گیگ دانلود کردم سرعتم رو کم نکردن چون سرورشون ریست شده بود و تا یک ماه سرعتم رو کم نکردن ولی کلا میتونی هر ماه 40 گیگ رو دانلود کنی

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو یک از انجمنها اینو زده بود برای نا محدود شاتل درسته بنظرتون :
    میگن 11 گیگ ولی تا 40 گیگ رو که اصولا گیر نمیدن ولی میتونی تا 80 گیگ رو دانلود کنی ولی سرور محدود کردن شاتل وقتی سرویستو عوض کنی خود به خود ریست میشه و تا یک ماه سرعت رو کم نمیکنه مثلا من 192 نامحدود ماه قبل 60 گیگ دانلود کردم روز های آخر سرعتم رو پایین اوردن ولی باسه این ماه سرویسم رو کردن 128 نامحدود تا 100 گیگ دانلود کردم سرعتم رو کم نکردن چون سرورشون ریست شده بود و تا یک ماه سرعتم رو کم نکردن ولی کلا میتونی هر ماه 40 گیگ رو دانلود کنی
    اون 11 گیگه آرت 1 بستگی به مرکزت داره که کی محدودت کنن ولی من از دوستو آشناهام که پرسیده بودم،یکیشون از همه بیشتر دانلود کرده بود که تا 19 گیگ دووم آورده بود و محدود نشده بود و هست کسی که 12 گیگ دانلود کرده و محدود شده ( این 19 گیگ مربوط به تازگیاس چون تقریبا نزدیک 3-4ماهه که شاتل محدود کردناشو شدید کرده و اگه حتی بپیچونیش، سریع متوجه میشه و کلن جفت سرور ها رو محدود میکنه؛قبلا اینقد قوی نبودن و میشد زیاد دانلود کرد)
    در مورد دوم که گفته اگه سرویست رو عوض کنی،تا 1 ماه سرعتو محدود نمی کنه؛کاملا چرته... شما اگه مثلا اکو 1 مگ بگیری و محدود شی،در صورتی که سرویستو ارتقا بدی و 2 مگ بگیری محدودیتت میره ولی کافیه 2 شب بالای 2 گیگ دانلود کنی(هرشب بالای 2 گیگ)،شب سوم محدودی که نهایت خیلی خوش شانس باشی 5 شب بتونی دانلود کنی. در مورد آرت هم همینه و اگه شما آرت1 محدود شدی و به آرت 2 ارتقا دادی،محدودیتت میره ولی اگه آرت 2 رو بالای 13 گیگ دانلود کنی،هر روز باید منتظر محدود شدن باشی که ممکنه شما اون 13 گیگو تو 1ماه دانلود کنی و دچار محدودیتی نشی ولی کلن اگه تو سرویس های آرت نخوای محدود باشی،باید هر چند روز یه بار(یا هر چند هفته یه بار؛ بسته به مصرفت) سرویستو ارتقا بدی که محدودیتت بره...

6. این کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سرویسهای ارت شاتل خیلی داغون شده اصلا به صرفه نیست
    واقعا همین طوره...آره8 هم نهایت سرعتش ممکنه 100-120 باشه...

داره خودمونی میشه Asus550's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

کسی میدونه شاتل نامحدود 512 چنده ؟ سرعت دانلود چنده ؟وضع صبانت داغونه میخام بیام بیرون ..... برم شاتل

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

کسی میدونه شاتل نامحدود 512 چنده ؟ سرعت دانلود چنده ؟وضع صبانت داغونه میخام بیام بیرون ..... برم شاتل
    ماهی 93تومن(art6) الان سرویس art4 320 دارم ..با 128 نامحدودش هیچ فرقی نمیکنه!!!

10. این کاربر از sasan.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه tahan4868's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

این شاتل دیگه شورش رو درآورده دیروز آرت 1 رو دوباره تمدید کردم و سرعت 100 کیلو بایت بود ( تقریبا 2 گیگ دانلود شده) ولی الان از صبح تا حالا سرعت دوباره 10 کیلو شده یکی بگه کی سرعت بر میگرده ؟ باید چیکار کرد ؟ شرکتی که نامحدود سرویس بده و محدودیت نداشته باشه کسی سراغ نداره ؟

12. این کاربر از tahan4868 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سرویس نامحدود از شاتل گرفتن واقعا حماقته
    هم گرونه هم اینکه زودی محدود میشی

14. این کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن سرویس دهنده های اینترنت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

این شاتل دیگه شورش رو درآورده دیروز آرت 1 رو دوباره تمدید کردم و سرعت 100 کیلو بایت بود ( تقریبا 2 گیگ دانلود شده) ولی الان از صبح تا حالا سرعت دوباره 10 کیلو شده یکی بگه کی سرعت بر میگرده ؟ باید چیکار کرد ؟ شرکتی که نامحدود سرویس بده و محدودیت نداشته باشه کسی سراغ نداره ؟
    اگر فقط سرورهای خارجی را محدود میکند میتوانید با استفاده از وی پی ان ایران یا رپیدلیج ایرانی این محدودیت را دور بزنید، اینترنت نا محدود بدون قانون مصرف منصفانه را ظاهرا فقط مخابرات میدهد.

16. این کاربر از 971971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •