تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 23 اولاول ... 12181920212223 آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 228

نام تاپيک: Far Cry 4

آخر فروم باز dverbame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Public_html

پيش فرض

آقا اون دو نفر معتاده بدجروی رو مخن توی بازی اگه به من بود جفتشون رو با RPG 7 منهدم میکردم

موافقم.. مراجحلشونم چرته ..

اخره اخرشم که میری .. یه پیپ گنده طلایی میدن بهت ... هر وقت استفادش میکنی ... یه جایی میندازتت

2. 3 کاربر از dverbame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mohammad_77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کوچه بن بست

پيش فرض

بالاخره واچ داگ رو تموم کردم و این رو نصب کردم . گرافیکش که خوبه و کلیتش هم شبیه به به نسخه قبل هست . یعنی اگر مثل من کسی اون رو بازی کرده باشه می دونه دقیقا باید چیکار کنه و شکل کلی ماموریت ها چگونه هست . اول سایه ها سیاه بود که آپدیت رو نصب کردم و حل شد . فقط اینکه محل ماموریت ها رو همیشه با دایره طلایی نشون می ده یا علامت دیگه ای هم داره ؟

4. این کاربر از mohammad_77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت shahraam.com's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015
    محل سكونت
    Shiraaz

پيش فرض

بالاخره واچ داگ رو تموم کردم و این رو نصب کردم . گرافیکش که خوبه و کلیتش هم شبیه به به نسخه قبل هست . یعنی اگر مثل من کسی اون رو بازی کرده باشه می دونه دقیقا باید چیکار کنه و شکل کلی ماموریت ها چگونه هست . اول سایه ها سیاه بود که آپدیت رو نصب کردم و حل شد . فقط اینکه محل ماموریت ها رو همیشه با دایره طلایی نشون می ده یا علامت دیگه ای هم داره ؟
    معمولاً ماموریتهای مربوط به ادامه داستان رو میشه بصورت حروف الفبای رنگی انگلیسی و چندتا علامت دیگه روی نقشه اصلی پیدا کرد .
    Last edited by shahraam.com; 05-02-2015 at 19:34.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بعد حدود 34 ساعت بازیو تموم کردم
    داستان همون طور که فک می کردم بسیار سطحی بود و شخصیت پردازی هم اصلا خوب نبود
    ولی چیزی که باعث شد اینقدر براش وقت بذارم به خاطر گیم پلی خوب و به خصوص ماموریت های فرعیه که به نظرم خیلی خوب طراحی شدن
    ماموریت های Shangri-La خیلی جالب طراحی شدن آخرش هم یه باس فایت زیبا داره
    تقریبا همه چیزای اصلی بازی رفتم و اون چیزای جزئی دیگه ارزش رفتن نداره و به خاطر همین سریع بازی پاک شد

دنیای اپن ورلد بازی قشنگه و میشه براش زیاد وقت گذاشت ولی فقط یکبار و از اون بازی ها نیست که مثلا بعدها هم آدم براش وقت بذاره
    الان مثلا همین نسخه آخر بایوشاک که تقریبا یه بازی کاملا خطیه ولی اون قدر داستانش فوق العاده ست که من سه بار تمومش کردم شاید بعدها یکی دو بار دیگه هم تموم کنم و کلا داستان خیلی مهمه
    با اینکه بازی خیلی سرگرم کننده ای بودش ولی چون خیلی موندگار نیست میشه همین امتیاز 8 رو بهش داد

7. 5 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dverbame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Public_html

پيش فرض

بعد حدود 34 ساعت بازیو تموم کردم
    داستان همون طور که فک می کردم بسیار سطحی بود و شخصیت پردازی هم اصلا خوب نبود
    ولی چیزی که باعث شد اینقدر براش وقت بذارم به خاطر گیم پلی خوب و به خصوص ماموریت های فرعیه که به نظرم خیلی خوب طراحی شدن
    ماموریت های Shangri-La خیلی جالب طراحی شدن آخرش هم یه باس فایت زیبا داره
    تقریبا همه چیزای اصلی بازی رفتم و اون چیزای جزئی دیگه ارزش رفتن نداره و به خاطر همین سریع بازی پاک شد

دنیای اپن ورلد بازی قشنگه و میشه براش زیاد وقت گذاشت ولی فقط یکبار و از اون بازی ها نیست که مثلا بعدها هم آدم براش وقت بذاره
    الان مثلا همین نسخه آخر بایوشاک که تقریبا یه بازی کاملا خطیه ولی اون قدر داستانش فوق العاده ست که من سه بار تمومش کردم شاید بعدها یکی دو بار دیگه هم تموم کنم و کلا داستان خیلی مهمه
    با اینکه بازی خیلی سرگرم کننده ای بودش ولی چون خیلی موندگار نیست میشه همین امتیاز 8 رو بهش داد

جالب تر این که بعد از این همه مدت ..براش یک دی ال سی ادمی هم نیامده ...

یک دی ال سی دوستان گذاشته بودن که همش برای co op بود ... و نسخه افلاینش هیچی نداشت ... من موندم چی کار کرده این یوبی ... لاقل بیاد یه دی ال سی بده ... خیلی جاهای جالب داره بازی که میتونه با دی ال سی یک داستان پردازی جالب شروع کنه و جبران کنه ...

9. این کاربر از dverbame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پيش فرض

منم تموم کردم این بازیو به نظرم پایانش خیلی چرت بود ولی اوپن بودن بازی و مراحل فرعی هنوز جذابیت خودشونو دارن ولی بازم نه برای همیشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedblack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    IRAN-KERMANSHAH

پيش فرض

سلام دوستان.
    تو بعضی ماشینا میشینی یه آهنگی داره مثل آهنگ شیرمردا محسن چاووشیه. حالا نمیدونم اینا از رو اونا دزدیدن یا محسن چاووشی از رواین آهنگ دزدیده.
    ممنون میشم اگه کسی جواب بده.برام خیلی جالبه بدونم.
    Last edited by saeedblack; 19-04-2015 at 12:25.

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

سلام

دوستان تو مرحله ای که میره دنبال Yuma گیر کردم که میره توی غاری که در انتها میخوره به یه قلعه که هیچ راه خروجی نداره و یکی هستش هی غیب میشه که باید با تیرکمون بزنیش اما هر چی میزنمش باز زنده میشه و هیچ راه خروجی هم نداره ...

باید چی کار کنم ؟

13. این کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام بچه ها خوبین ؟ با این سیستم میتونم فارکرای 4 رو اجرا کنم ؟ 1GB GT 525M . Ram 8 GIG . Core I7 . ممنون میشم جواب بدین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

سلام من تو مرحله ای که روی پل باید یک کاری انجام بدم گیر کردم لطفا کمکم کنید ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •