تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 33 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 327

نام تاپيک: [ Viber ] / تمامی مباحث برنامه وایبر

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

سلام می خوام وایبر از طریق youwaveاکتیوکنم نصب کردم وایبر چندین ورژن مختلف هم تست کردم واسه همه شون پیام زیر می ده یعنی بعد وارد کردن شماره پیام میده که کد به وایبر نصب شده روی موبایل میاد اما روی موبایل اصلا وایبر نصب نیس! بعدش گزینه resend code هم میاد چند ار هم اونو میزنم اما کدی نمیاد ! چرا در بلو استک که شماره وارد می کردیم کد رو پیامک می کرد اما در این نرم افزار پیامک ها از طریق پیامک نمیررسه و خودشم گفته پیامکی نیست و کد از وایبر نصب شده روی موبایل میاد !!! یعنی راه دیگه ای نیست با youwaveفعال شه؟؟؟؟ مرسی
      محتوای مخفی: عکس پیام 

کاربر فعال انجمن سرویس های آنلاین mohammadi_4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خراسان جنوبی

پيش فرض

سلام می خوام وایبر از طریق youwaveاکتیوکنم نصب کردم وایبر چندین ورژن مختلف هم تست کردم واسه همه شون پیام زیر می ده یعنی بعد وارد کردن شماره پیام میده که کد به وایبر نصب شده روی موبایل میاد اما روی موبایل اصلا وایبر نصب نیس! بعدش گزینه resend code هم میاد چند ار هم اونو میزنم اما کدی نمیاد ! چرا در بلو استک که شماره وارد می کردیم کد رو پیامک می کرد اما در این نرم افزار پیامک ها از طریق پیامک نمیررسه و خودشم گفته پیامکی نیست و کد از وایبر نصب شده روی موبایل میاد !!! یعنی راه دیگه ای نیست با youwaveفعال شه؟؟؟؟ مرسی
      محتوای مخفی: عکس پیام 

سلام
    گوشه پایین سمت چپ بخونید تو تصویر"
    گفته اگه این وسیله جدیده اینجا کلیک کن تا کد بدمت. بعد اخطار اوکی رو بزنید و رو اون لینک click if device...... کلیک کنید

3. این کاربر از mohammadi_4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن سرویس های آنلاین mohammadi_4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خراسان جنوبی

پيش فرض

youwave نصب کردم قبلا و به درستی اجرا میشد فریم ورک های زیر نصبه
    .net farmwork 2
    3
    3.5
    4
    4 extended
    همین که دارید زیادشم هست .قطعاتتون سرعت لازم داره ایا؟

5. این کاربر از mohammadi_4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

چجوری میشه تو نسخه پی سی شکلک ها رو حفظ کرد ؟ وقتی دی اکتوی می کنم همه شکلکا می پره ؟؟؟ یعنی دوباره باید همشون دانلود بشه که حجم زیادی مصرف می کنه

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

چجوری میشه تو نسخه پی سی شکلک ها رو حفظ کرد ؟ وقتی دی اکتوی می کنم همه شکلکا می پره ؟؟؟ یعنی دوباره باید همشون دانلود بشه که حجم زیادی مصرف می کنه
    راست میگه
    خیلی حجم مصرف می کنه

داره خودمونی میشه rmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

من میخوام نسخه بادا دانلود کنم اما مث اینکه دیگه ارائه نشده... لامصب وایبر لازمم ... کاش گوشیمو آپدیت کرده بودم ...

تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

اینقدر بچه ها بهم گفتند بیا وایبر بیا وایبر (یا لاین...) دیگه واجب شد گوشیمو آپدیت کنم... (البته حیف پول... کاش میشد رو همین گوشی بنصبم... من هیچوقت عشق گوشی نبودم .... خوشم نمیاد کلا از گوشی... بعضی روزا چند روز میشه که اصن یادم میره گوشیمو کجا گذاشتم!)

حالا یه سوال از بچه ها داشتم چون کنجکاو شدم...

وایبر چقدر شبیه به فیس بوکه ؟! توی وایبر فقط میشه به طرفت مستقیم پی ام بدی؟ یعنی وال و این چیزا نداره؟!

ما که خیلی فیس بوکو دوس داشتیم ولی همه دوستام رفتند وایبر و لاین ... دیگه خیلی سوت و کور شده فیس...

حالا گوشی چی بگیرم؟! از اندروید هم اصلا خوشم نمیاد ... هیچی اپلی نمیشه ... حیف که اوضاع مالیم خرابه... ولی بخدا حیفه آدم میاد توی ایران پول به گوشی بده با این وضع شخماتیک دلار... و مجبور باشی گوشی مید این چاین هم بخری...

آخر فروم باز MOSTAFA_ABBASI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

اینقدر بچه ها بهم گفتند بیا وایبر بیا وایبر (یا لاین...) دیگه واجب شد گوشیمو آپدیت کنم... (البته حیف پول... کاش میشد رو همین گوشی بنصبم... من هیچوقت عشق گوشی نبودم .... خوشم نمیاد کلا از گوشی... بعضی روزا چند روز میشه که اصن یادم میره گوشیمو کجا گذاشتم!)

حالا یه سوال از بچه ها داشتم چون کنجکاو شدم...

وایبر چقدر شبیه به فیس بوکه ؟! توی وایبر فقط میشه به طرفت مستقیم پی ام بدی؟ یعنی وال و این چیزا نداره؟!

ما که خیلی فیس بوکو دوس داشتیم ولی همه دوستام رفتند وایبر و لاین ... دیگه خیلی سوت و کور شده فیس...

حالا گوشی چی بگیرم؟! از اندروید هم اصلا خوشم نمیاد ... هیچی اپلی نمیشه ... حیف که اوضاع مالیم خرابه... ولی بخدا حیفه آدم میاد توی ایران پول به گوشی بده با این وضع شخماتیک دلار... و مجبور باشی گوشی مید این چاین هم بخری...
    وایبر کلا با فیسبوک فرق داره شبیش نیست به نظرم.
    والپیپر و... هم داره.
    استیکر و... هم داره.
    بودجتون چه قدره؟
    پیشنهاد می کنم یه گوشی اندرویدی با حداقل رم 2 بگیرید.(توی تاپیک مشاوره گوشی های اندروید مطرح کنید)
    آیفون هم که قیمتش زیاده و امکانات زیادی نداره.

تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

وایبر کلا با فیسبوک فرق داره شبیش نیست به نظرم.
    والپیپر و... هم داره.
    استیکر و... هم داره.
    بودجتون چه قدره؟
    پیشنهاد می کنم یه گوشی اندرویدی با حداقل رم 2 بگیرید.(توی تاپیک مشاوره گوشی های اندروید مطرح کنید)
    آیفون هم که قیمتش زیاده و امکانات زیادی نداره.
    سلام دوست خوب.
    فعلا با BlueStacks وایبرمو راه اندازی کردم...
    شما در مورد این برنامه تجربه ای دارید؟!
    فقط یه مشکلی که وجود داشت یک مخاطب رو ذخیره کردم بقیه رو نمیدونم چجوری باید بیارم توی لیست مخاطبام...
    نمیشه گوشی رو به لپتاپ وصل کرد همه رو خودش اد کنه ؟!
    یه سوال مبتدیانه : تو وایبر باید مث فیس بوک اد کنی دوستانت رو یا همون که توی مخاطبانت باشه یعنی اده... بعد چرا دو نوع مسیج داشت یکیو توی پرانتز نوشته بود (فری) و اون یکی رو ننوشته بود.. یعنی هزینه داره برای سیمکارت اون نوع دومی ؟!

در مورد خرید گوشی معلوم نیست کی بخرم ... تصمیم نگرفتم چقدر هزینه کنم ... بعضی وقتا میگم یه گوشی حداکثر 500 بگیرم و بعضی وقتا میگم هزینه کنم و گوشی خوب بگیرم ... به همین خاطر به تاخیر افتاده همه ش...

آخر فروم باز MOSTAFA_ABBASI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

سلام دوست خوب.
    فعلا با BlueStacks وایبرمو راه اندازی کردم...
    شما در مورد این برنامه تجربه ای دارید؟!
    فقط یه مشکلی که وجود داشت یک مخاطب رو ذخیره کردم بقیه رو نمیدونم چجوری باید بیارم توی لیست مخاطبام...
    نمیشه گوشی رو به لپتاپ وصل کرد همه رو خودش اد کنه ؟!
    یه سوال مبتدیانه : تو وایبر باید مث فیس بوک اد کنی دوستانت رو یا همون که توی مخاطبانت باشه یعنی اده... بعد چرا دو نوع مسیج داشت یکیو توی پرانتز نوشته بود (فری) و اون یکی رو ننوشته بود.. یعنی هزینه داره برای سیمکارت اون نوع دومی ؟!

در مورد خرید گوشی معلوم نیست کی بخرم ... تصمیم نگرفتم چقدر هزینه کنم ... بعضی وقتا میگم یه گوشی حداکثر 500 بگیرم و بعضی وقتا میگم هزینه کنم و گوشی خوب بگیرم ... به همین خاطر به تاخیر افتاده همه ش...
    خب به نظر من با andy راه اندازی کنی بهتره چون ایمولیتور بهتریه.
    بله حدودا 7 8 ماهی باهاش سر و کار دارم
    خیر نمی شه این کارو کرد.
    توی مخاطبات که باشه یعنی اده.
    مسیج هاش که همه فری هستن.
    ولی اگه بخوای از وایبر به سیم کارت یکی زنگ بزنی پولیه.
    ولی وایبر به وایبر مجانیه.
    ایشالا یه گوشی خوب می خری.
    راستی به نظرم از تلگرام یا telegram استفاده کن.
    سریع تره می تونی فایل بفرستی امن هستش و مثل وایبر جاسوسی نیست و...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •