تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 3347 اولاول ... 1218192021222324252632721225221022 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نه متاسفانه خیلی ها با یه تست سرعت 8 مگی از ایرانسل اونم توی ساعات اولیه تست طرح یادشون میره کجا زندگی میکنن حسابی جوگیر میشن. حالا شما هم لازم نبود به خودتون بگیری زحمت اعصابتو زیاد کنی .
    ولکن دیگه ، باز که حرف زدی !
    افرین شما پیشگو هستی اصن شما نابغه !
    حالا میشه ییخیال بشی :|
    همش فاز منفی میدی ، همش نیمه ی خالی لیوان رو میبینی :|

دوستان کسی توی مشهد تست کرده

Sent from my iPhone 2G using tapatalk

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

تنها راه حفط کیفیت بالابردن تعرفه هاست تا بلا نسبت دوستان حاضر در تاپیک هر ننه قمری که فرق تری‌جی رو با آرپیجی نمیدونه سمت 3g نیاد .
    از نظر شما که همه اشتباه می کنند شما درست میگید فقط
    الان تعرفه رایتل بطور مثال بسته 1ماه 4گیگش هست 37هزار تومن آیا خود شما ازش استفاده می کنی با این تعرفه های فضایی؟ بعد چون شبکه به قول شما نمی کشه تعرفه رو بالا ببرند که ملت استفاده نکنند؟1
    فازت چیه؟!
    داداش گلم ، این بحث رو ادامه نده !
    داری با کی بحث میکنی !
    ادم میاد با کسی صحبت میکنه که ارزش داشته باشه ، منکه الان میخوام طرف رو ایگنور کنم تا پست هاش دیگه دیده نشه

انگار فقط همین یکی دوبار توی بجنورد راه اندازی شده :| دیگه نیومد :| از اون موقع به رفیقا هم گفتم که بگردن پیداکنن ولی کسی نتونسته پیداکنه

Last edited by mehrabooni; 06-08-2014 at 19:59.

3. این کاربر از mehrabooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

رفقا کسی توی کرمان 3g پیدا کرده؟

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تا وقتی اینا تو این مملکتن آرزوی یه اینترنت درست و حسابی رو به گور میبریم خیالتون راحت ببین حالا چقدر سر همین تری جی بامبول در بیارن...

6. 4 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

رفقا کسی توی کرمان 3g پیدا کرده؟
    والا هنوز تو مشهد،تبریز،اصفهان و...نیومده بعد تو کرمان بیاد

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تنها راهی که دوستان میگن اینجور مشکلاتمثل ریختن مردم سر این شبکه و دانلودو ایناست به نظرم قانون فوق مسخره ای هست که تو شاتل پیاده شدهیعنی همون فیر پولایسی ! البته فرهنگش باید باشه همه چیز که دانلود نیست البته باید زیر ساخت هاشونم درست کنن که کیفیت و سرعت کاربرا موقع استفاده کم نشه.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

والا من همین الانش با نسل 2 ایرانسل وصلم و کیفیتشم همیشه برا من یکی که لااقل خوب بوده !!!
    ولی خوب منم موافقم کاش شرایطی بشه که هر کسی نتونه از اینترنت پر سرعت رو موبایل استفاده کنه !! خدایی من خیلیا رو دیدم که اصلا کاربرد اینترنت رو نمیدونن چیه ولی فقط میان و شبکه رو اشغال میکنن !!
    (یه بار یکی رو دیدم اومده بود تو گوگل اسم خودش رو شرچ میکرد هر اسم شبیه اون که میومد کلی ذوق مرگ میشد )

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن در مورد پیش گویی های شما هم بگم که :
    تو مناطقی که یوزر زیاد باشه به طبع سرعت کم خواهد بود ولی نه در هر رایتل پیزوری ولی تو مناطقی که تراکم یوزر کم هست طبیعتا سرعت بهتر خواهد بود
    بله حرف های شما تایید می کنم. متاسفانه در تهران بخاطر تراکم جمعیت نمیشه به راحتی از E استفاده کرد . قبول دارم جاهای خلوت مشکلی نداره اما تو تهران مگه میشه جای خلوت پیدا کرد!! این مشکل ایرانسل هستش که نمیتونه توازن در مناطق برقرار کنه. الان شما راضی هستی درسته و حقتونه که اینطوری خوب باشه . من با یه برنامه دکل های ایرانسل و سرچ کردم تو محلمون 3 تا دکل بغل هم در یک محله داره که از ما دوره کمی در صورتی که میتونست این 3 تا جوری ساماندهی کنه که توازن برقرار بشه. تو محل ما هم کلی فضا هستش که میشد دکل زد.
    در ضمن تو استان های دیگه که من دیدم قم و قزوین و ... خیلی پایداری بهتره شاید بخاطر کم بودن جمعیت و البته قم که خوب شرایطش فرق داره با مناطق دیگه. من دوشنبه به مرکز شهر تهران میرم و سعی می کنم هرجا تونستم تست کنم و برای دوستان قرار بدم.

10. این کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من با یه برنامه دکل های ایرانسل و سرچ کردم تو محلمون 3 تا دکل بغل هم در یک محله داره که از ما دوره کمی در صورتی که میتونست این 3 تا جوری ساماندهی کنه که توازن برقرار بشه. تو محل ما هم کلی فضا هستش که میشد دکل زد
    حاجی مگه دست ایرانسله که بتونه هرجا حال کرد دکل نصب کنه ! کلی محدودیت جلوی ایرانسل هست که باعث میشه نتونه دکل های زیادی در شهر راه اندازی کنه

یکی از محدودیت ها از طرف شهرداری هست که به اوپراتور دستور میده نباید دکل ها به نمای شهر اسیب بزنن ! باید با حداقل فضای ممکن بتونن بیشترین دکل رو بزنن

12. 2 کاربر از mehrabooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

حاجی مگه دست ایرانسله که بتونه هرجا حال کرد دکل نصب کنه ! کلی محدودیت جلوی ایرانسل هست که باعث میشه نتونه دکل های زیادی در شهر راه اندازی کنه

یکی از محدودیت ها از طرف شهرداری هست که به اوپراتور دستور میده نباید دکل ها به نمای شهر اسیب بزنن ! باید با حداقل فضای ممکن بتونن بیشترین دکل رو بزنن

تشکر !!
    منم میخواستم همین رو بنویسم که شما نوشتی!!
    تو جاهایی که محدودیت نصب دکل نیست کیفیت اینترنت خیلی بهتره ( همین منطقه ما تو حدود 300 متر 5 تا BTS
    نصب شده که امکان نداره قدرت آنتن دهی بیاد زیر 70-80 درصد !!!
    همین الانش من به دکلی وصلم که 20 متر باهاش فاصله دارم )
    در مورد دکل هم شهرداری یه طرف قضیه است و صاحب خونه ها یه طرف قضیه

14. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوست عزیز دقت نکردی به حرفام. منظورم مدیریت تو محلمون بود. میگم 3 تا دکل با فاضله کم تو یک محل هست اما محله کنارش دریغ از یک دکل!!! در ضمن ایرانسل دکل ها تو خونه مردم هم میزنه و بجاش اجاره ماهیانه میده . بعدشم تو محل ما فکر نکنم محدودیتی باشه چون مسکونی هستش و زیاد محدودیت نمای شهر و ساختمان و نداره.

16. 2 کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •