ولکن دیگه ، باز که حرف زدی !
افرین شما پیشگو هستی اصن شما نابغه !
حالا میشه ییخیال بشی :|
همش فاز منفی میدی ، همش نیمه ی خالی لیوان رو میبینی :|
دوستان کسی توی مشهد تست کرده
Sent from my iPhone 2G using tapatalk
ولکن دیگه ، باز که حرف زدی !
افرین شما پیشگو هستی اصن شما نابغه !
حالا میشه ییخیال بشی :|
همش فاز منفی میدی ، همش نیمه ی خالی لیوان رو میبینی :|
دوستان کسی توی مشهد تست کرده
داداش گلم ، این بحث رو ادامه نده !
داری با کی بحث میکنی !
ادم میاد با کسی صحبت میکنه که ارزش داشته باشه ، منکه الان میخوام طرف رو ایگنور کنم تا پست هاش دیگه دیده نشه
انگار فقط همین یکی دوبار توی بجنورد راه اندازی شده :| دیگه نیومد :| از اون موقع به رفیقا هم گفتم که بگردن پیداکنن ولی کسی نتونسته پیداکنه
Last edited by mehrabooni; 06-08-2014 at 19:59.
رفقا کسی توی کرمان 3g پیدا کرده؟
تا وقتی اینا تو این مملکتن آرزوی یه اینترنت درست و حسابی رو به گور میبریم خیالتون راحت ببین حالا چقدر سر همین تری جی بامبول در بیارن...
والا هنوز تو مشهد،تبریز،اصفهان و...نیومده بعد تو کرمان بیاد![]()
تنها راهی که دوستان میگن اینجور مشکلاتمثل ریختن مردم سر این شبکه و دانلودو ایناست به نظرم قانون فوق مسخره ای هست که تو شاتل پیاده شدهیعنی همون فیر پولایسی ! البته فرهنگش باید باشه همه چیز که دانلود نیست البته باید زیر ساخت هاشونم درست کنن که کیفیت و سرعت کاربرا موقع استفاده کم نشه.
بله حرف های شما تایید می کنم. متاسفانه در تهران بخاطر تراکم جمعیت نمیشه به راحتی از E استفاده کرد . قبول دارم جاهای خلوت مشکلی نداره اما تو تهران مگه میشه جای خلوت پیدا کرد!! این مشکل ایرانسل هستش که نمیتونه توازن در مناطق برقرار کنه. الان شما راضی هستی درسته و حقتونه که اینطوری خوب باشه . من با یه برنامه دکل های ایرانسل و سرچ کردم تو محلمون 3 تا دکل بغل هم در یک محله داره که از ما دوره کمی در صورتی که میتونست این 3 تا جوری ساماندهی کنه که توازن برقرار بشه. تو محل ما هم کلی فضا هستش که میشد دکل زد.
در ضمن تو استان های دیگه که من دیدم قم و قزوین و ... خیلی پایداری بهتره شاید بخاطر کم بودن جمعیت و البته قم که خوب شرایطش فرق داره با مناطق دیگه. من دوشنبه به مرکز شهر تهران میرم و سعی می کنم هرجا تونستم تست کنم و برای دوستان قرار بدم.
حاجی مگه دست ایرانسله که بتونه هرجا حال کرد دکل نصب کنه ! کلی محدودیت جلوی ایرانسل هست که باعث میشه نتونه دکل های زیادی در شهر راه اندازی کنه
یکی از محدودیت ها از طرف شهرداری هست که به اوپراتور دستور میده نباید دکل ها به نمای شهر اسیب بزنن ! باید با حداقل فضای ممکن بتونن بیشترین دکل رو بزنن
تشکر !!
منم میخواستم همین رو بنویسم که شما نوشتی!!
تو جاهایی که محدودیت نصب دکل نیست کیفیت اینترنت خیلی بهتره ( همین منطقه ما تو حدود 300 متر 5 تا BTS
نصب شده که امکان نداره قدرت آنتن دهی بیاد زیر 70-80 درصد !!!
همین الانش من به دکلی وصلم که 20 متر باهاش فاصله دارم)
در مورد دکل هم شهرداری یه طرف قضیه است و صاحب خونه ها یه طرف قضیه
دوست عزیز دقت نکردی به حرفام. منظورم مدیریت تو محلمون بود. میگم 3 تا دکل با فاضله کم تو یک محل هست اما محله کنارش دریغ از یک دکل!!! در ضمن ایرانسل دکل ها تو خونه مردم هم میزنه و بجاش اجاره ماهیانه میده . بعدشم تو محل ما فکر نکنم محدودیتی باشه چون مسکونی هستش و زیاد محدودیت نمای شهر و ساختمان و نداره.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)