امیر مهدی ژوله خیلی بهتر و مفهومی تر بود
علی مسعودی الکی بود
امیر مهدی ژوله خیلی بهتر و مفهومی تر بود
علی مسعودی الکی بود
قطعا حق ژوله است که بره بالا . به نظرم هم ژوله اجراش از قبل بهتر بود و هم علی مسعودی از قبل بدتر بود . ولی چقدر جالب . همین جوک گم کردن مادرا تو کارتونها رو امروز خوندم که ژوله هم اومد و همونو گفت .
کلا دیگه روند تکراری گرفته و هیجانی نداره ژوله هم تکراری بود و علی مسعودی بی رمق بجای اینکه بهتر بشن بدتر شدن ... دیگه این مسابقه زیاد جالب نیست و تازگیشو از دست داده...
به نظرم ژوله اجراش ضعیفتر از اجراهای قبلی خودش بود اما با همین اجرا هم باز بهتر از علی مسعودی بود!
ژوله دیشب خیلی خوب بود و فعلا هم بیشتر رای اورده
به نظرم ژوله بین همه کمدین ها فعلا حرفه ای تر بوده و اخلاقش هم واقعا عالیه
هر سه تا اجراش در یه سطح بالا بودن که همه خنده دار و هم موضوع جالبی داشتن
فقط قبول دارید کشور عجیبی هستیم؟![]()
این یه مسابقه ست و هر کسی حق داره رای بده و چون مثلا فرد مورد نظر ما انتخاب نمیشه نباید جو داده بشه
از همه کسانی که به خصوص در شبکه های اجتماعی جو اونا رو می گیره می خوام که خونسردی خودشون رو حفظ کنن
این استندآپ کمدی حداقل توی تی وی ما به طور رسمی قبلا خیلی سابقه نداشته و حالا برای اولین بار همین خیلی خوبه و قرار نیست همه مردم استاد درک استندآپ کمدی باشن
اینکه در مورد لوده گری و اینا گفته میشه رو هم من صد در صد مخالفم
چه خوبه که اولا به همه احترام بذاریم و بعدشم چون هر کسی داستان گفت نگیم لوده گری و طرف مقابل رو معناگرا و خدای کمدین بدونیم!
از اونایی که داستان گفتن به نظرم اجرای جواد رضویان خیلی خوب نبود و طرف مقابلش یعنی الیکا عبدالرزاقی بهتر بود
ولی بعضی از اجراها که فقط داستان گویی بودن هم خوب بودن و لوده گری هم نبودن!
در هر صورت چه خوبه هم به کمدین ها هم به نظرات احترام گذاشته بشه
برای من فرقی نداره هر کدوم رای بیاره و بیاد بالا خوبه.....ولی دلم پیش ژوله است![]()
الآن که دارم تکرار برنامه رو می بینم معلومه که مسعودی استرس شدید داره.دائم ادا در میاره و جیغ و داد می کنه و جلوتر از ژوله حرکت می کنه.تیک های ناخودآگاه داره مشخصه خیلی استرس داره
ژوله هم که زیرپوستی با بیان این جمله که حیایی سابقه بالایی داره و من هیچ نیستم سعی در بالا بردن خودش داره
فینال هم احتمال خیلی زیاد بین ژوله و غفوریان باشه
خیلی عجیب نیست که دوباره داره قضیه حیایی و ژوله پیش میاد ؟ الان علی مسعودی با 400 رای بیشتر از ژوله است . مدام هم در حال تغییره . دیگه کاملا قضیه بوداره . ملت رو چی فرض کردن اینا ؟
از من میشنوین دیگه رای ندین . امکان مساوی شدن این دو رای گیری حتی 1% هم نیست بعد اینا دارن دوباره پابه پا پیش میرن . از نظر من که همش سرکاریه . اونجوری که رامبد جوان هم گفت ررررراااای بدین معلومه که چقدر از توش میخورن .
منم فکر کنم عمدا اینجوری می کنن تا مردم بیشتر هیجان رای دادن پیدا کنن و پول بیشتری بریزن جیب اپراتورها و خودشون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)