پرسپولیس امروز فقط راه میرفت !
باید یه چیزی در راه خدا بده از خوش اقبالی و اینکه امروز از تیکی تاکای ذوب آهنی ها نابود نشد و قسر در رفت
پرسپولیس امسال به هیچ جا نمیرسه حالا ببین کی گفتم !
تو آسیا که زنگ تفریحی برای عرب هاست!
پرسپولیس امروز فقط راه میرفت !
باید یه چیزی در راه خدا بده از خوش اقبالی و اینکه امروز از تیکی تاکای ذوب آهنی ها نابود نشد و قسر در رفت
پرسپولیس امسال به هیچ جا نمیرسه حالا ببین کی گفتم !
تو آسیا که زنگ تفریحی برای عرب هاست!
Last edited by محرمانه; 16-08-2014 at 00:25.
کریم انصاری فرد فک کنم بعد اقای گل شدنش در لیگ به پرسپولیس اومد عملکرد خوبی هم نداشت غیر 2تا هتریک در بازی با ملوان- پیکان و یک گلی که در فینال حذفی به سپاهان زد عملکرد جالبی نداشت آخراش که دروازه خالی نمیتونست گل کنه فصل قبل هم که با 13گل آقای گل شد اینقد عملکرد مهاجم های لیگ برتر عالی بود- سید صالحی هم که قبل اینکه بیاد پرسپولیس تو تراکتور فک کنم 18 گل زده بود بازهم درخشش خودش در لباس سپاهان یا تراکتور نتونست در لباس پرسپولیس تکرار کنه هر چند چند تا گل 3امتیازی حساس زد امسال هم در سایپا تو این 3هفته عملکرد خوبی نداشته- قاضی که بهترین دوران فوتبالیش در ذوب آهن بود که به فینال آسیا رسید بعد اون در پرسپولیس یک مصدومیت براش پیش اومد و بعد اتمام مصدومیتش یحیی بهش اعتقادی نداشت در کل در هیچ تیمی نتونسته عمکرد عالیش در ذوب آهن تکرار کنه - رضا نوروزی هم بعد مصذومیتش سال قبل بعد از رفتنش به نفت تهران عملکردش رضایت بخش بود ولی تا اینجا در پرسپولیس فقط موقعیت گل از دست داده
به این لیست باید ابراهیم توره هم اضافه کنیم که اونم بعد رفتن به سپاهان بهترین عملکرد در گلزنی از خودش به جای گذاشت
متاسفانه بعد رفتن محسن خلیلی مهاجمی در حد و اندازه های اون نداشتیم
جای این همه هزینه واسه خرید مهاجم های بی کیفیت داخلی ایمون زاید حفظ میکردن خیالمون از خط حمله راحت بود![]()
Last edited by clau; 16-08-2014 at 00:01.
تا دایی هست همین وضعه من پارسال به این نتیجه رسیدم بازیای پرسپولیس حداقل تو نیمه اول ارزش تماشا کردن نداره امسالم از این بازی به این نتیجه رسیدم کار پارسالم اشتباه نبوده
تو بازیای شهرستانم که میشه گفت کل بازی همینه و فقط باید نتیجه رو بفهمی تا اعصاب کمتر خرد بشه
تیم یحیی اگه شانس داشت امروز نتیجه این نبود تو هر دو نیمه بهتر بودن . تازه تیمی بود که پارسال داشت سقوط میکرد و مربیشم تازه از امسال اضافه شده و تو ترکیبش ذخیره های پارسال پرسپولیس رو داشت ولی فوتبالش منظم تر و بهتر از تیمی بود که مربیش 1 سال وخورده ای هست کنار تیمه
تو زمین خودمون جرات حمله نداریم یعنی توانشو نداریم
عمراً این تیم با این مربی و این ترکیب بازیکنا قهرمان نمیشه تو لیگ مگه معجزه رخ بده این آقا فقط قلدر کناره زمینه همین. هرسالم لیگو به باد میده و امیدمون فقط به یه جام حذفیه
از بعد دوران جام آزادگان و شروع دوران لیگ برتر هر فصل اینقدر سر پرسپولیس حرص خوردیم که حد نداره
کاش یکی دوتا بازیکن در حد لیگ قهرمانان آسیا جذب بشه شاید فرجی شد امسال
برنامه ای برای بازی نداره !
تیمش سردرگم بازی میکنه ؛ شک نکن تو آسیا که به راحتی حذف میشه ؛ لیگ هم هیچی نمیشه !
سلام.پرسپولیس تیم خیلی بزرگیه .اینو من نمی گن همه میگن.این مقام و جایگاه رو هم تو 2 روز به دست نیوورده.وقتی یه بازیکن تو تیم نچندان بزرگ بازی می کنه فشار و سختی براش وجود نداره.ولی وقتی ت تیم بزرگی مثل پرسپولیس میاد فشار روحی روانی روش خیلی زیاد میشه.همه به خاطر درخشش تو تیم قبلی ازش به اندازه ی بازیکن لیگ برتر انگلیس انتظار دارن.حاشیه ها و مشکلات مالی هم تو این موضوع تاثیر داره و اینا همه باعث میشن تا یه بازیکن نتونه خوب عمل کنه.در مورد قاضی هم بگم که این بازیکن ثکر کنم قلبا استقلال رو دوست داشته باشه.تو پرسپولیس بد نبود ولی تو استقلال داره بهتر بازی میکنه.
شما رو من تو این تاپیک ندیدم یا شایدم دقت نکردم.شما تاحالا کجا بودی؟
تیم دچار مشکلات خیلی زیادی بود.هم رو علی دایی و هم روی بازیکنا.درسته این بازی پرسپولیس اصلا خوب نبود ولی تیم برای بهتر شدن نیاز به زمان داره.خودتون هم دیدید ماهینی اصلا هماهنگ نبود و رضا نوروزی هم به زمان احتیاج داره.با برگشتن علی عسگر و صادقیان و خوب شدن دغاغله و اومدن اومانیا همه چی درست میشه.از قدیم گفتن جوجه رو آخر پائیز میشمورن.
شما تیم های عربی رو با اون ستاره ها و بازیکنای نجومیش با ایرانی ها مقایسه نکن.پرسپولیس هم من میدونم حذف میشه مثل همه تیم های دیگه ایران ولی زنگ تفریح نمیشه.
چرا که نه؟معجزه همیشه تو شرایطی که فکرشو نمی کنی رخ میده.بازم میگم پرسپولیس نیاز به زمان داره تا آتیش اختلافات خاموش بشه.
آرسنال که مربیش چند سال و اندی کنار تیمه چرا پس قهرمان نمیشه؟شما از مربی که 2 سال با تیمه اونم تو لیگ برتر ایران چه اتظاری داری؟
شما اگه طرفدار استقلالی اشتباهی اومدی عزیز . اینجا تاپیک پرسپولیسه یا اگر هم درست اومدی پرسپولیسی متعصب نیستیی.یعنی کسی که در هر شرایط حاضر باشه تیمش رو حمایت کنه.
چون تیم در بهترین شرایط خودش نیست و کلی مشکل داره و بازیکن خوبش هم مصدومه.مدافع خوبی هم جز بنگر نداره ، نمیشه درباره وضعیتش در آخر فصل تصمیم گرفت
وقتی دغاغله،اومانیا،علی عسگر،صادقیان اومدن،رضا نوروزی و ماهینی با تیم هماهنگ شدن،مشکلات مالی باشگاه حل شد و روابط هیئت مدیره با مدیر عامل و سرمربی خوب شد،اونوقت میشه درباره تیم نظر داد که قهرمان میشه یا نه.
Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 16-08-2014 at 21:20.
سلام.دوستان چرا دایی ممد نوری رو بازی نمیده؟؟به قول دوستمون اگه نمیخواد بازیش بده چرا باهاش تمدید کرد؟پولشو یه جا دیگه خرج میکرد.
امروزم تو یه بازی دوستانه بازیش نداد.حاضره بدنساز تیم بازی کنه ولی اون نه.
چرا واقعا؟؟؟؟![]()
فک کنم شما طرفدار علی دایی هستی تا پرسپولیس
اینو همه میدونن که تیم های علی دایی فوتبال بازی نمیکنن
پارسال هم که دوم شدیم 90% گل هامون از روی ضربه ایستگاهی بود
درسته طرفدار پرسپولیس هستیم ولی نباید که چشممون روی حقیقت ببندیم !!!
دوست عزیز من طرفدار پرسپولیسم.علی دایی رو هم دوست دارم ولی یکم از اخلاقش خوشم نمیاد.
شما صبر داشته باش ببین چه خواهد شد.
ما میتونیم امیدوار باشیم و دعا کنیم پرسپولیس قهرمان بشه.
به جای خوندن آیه یاس بیاید خوشبین باشیم
Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 16-08-2014 at 21:22.
نسخه شفا بخش برای تیم در صورت نبودن علی دایی چه گزینه ای هست که اگه بشینه رو نیمکت تیم قشنگتر بازی کنه
همون افشین قطبی که با احتساب 6 امتیاز کسر شده با 65 امتیاز پرسپولیس قهرمان لیگ کرده بود فصل بعدش سر یک تساوی 2-2 با صبا که فاصله ای هم با صدر جدول نداشتیم بدترین حرفا رو نثارش کرده بودن شروع کردن علیهش شعار دادن
امثال استیلی - پیروانی هم که قبلن حساب پس دادن نیاز به یادآوری نداره-یحیی گل محمدی هم که فینال جام حذفی با سپاهان با ارنج افتضاحش عیار خودش در دیدارهای حساس نشون داد
مگه اینکه تیم میدادن دست سرمربی خارجی که چند سال سابقه مربیگری در ایران داشته باشه مثل اسکوچیچ- کرانچار یا دنیزلی
Last edited by clau; 16-08-2014 at 18:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)