سلام
من از این خبر آخری خیر نداشتم.
ممنون که گفتین.
گرچه حقش نبود بازی کنه.
بازی رو با میدون جنگ اشتباه گرفته بود
آبروش سر همین گاز گرفتن رفت.
باز هم ممنونم
سلام
من از این خبر آخری خیر نداشتم.
ممنون که گفتین.
گرچه حقش نبود بازی کنه.
بازی رو با میدون جنگ اشتباه گرفته بود
آبروش سر همین گاز گرفتن رفت.
باز هم ممنونم
حرکت سوارز بیشتر از ناشایسته بودنش غیر منتظره و عجیب هست برا خوده من هم جای سواله که واقعا چی تو سرش میگذره
ولی حق بازی کردن نداشته باشه شاید درست نباشه
یه اشتباهی کرده و تاوانشم داره پس میده و داده قبلا هم جریمه شده
از این مورد ها زیاد بوده تو فوتبال جهان و همه دیدن موردهایی که شاید از این بدتر نبوده ولی کمتر از این هم نبوده موردهایی که هیچ محرومیتی هم برا بازیکن نداشته
سوارز این محرومیتش هم که پا برجا مونده بیشترش به دلیل تکرار این حرکت بوده چه بسا اگه سابقه این حرکت رو نداشت الان تو ترکیب بارسا تو تمام بازی های رسمی باشگاه بود.
در کل منکر بار فنی بالای این بازیکن نمیشه شد به خاطر اخلاقش سوارز بازیکن خشنی شاید باشه ولی مطمئنا بعد از اتمام محرومیتش همرو شگفت زده خواهد کرد!!!!!
منتظر خط حمله MSN هستم به شدت!!!!!!
![]()
واقعا
+
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه این خبر درست باشه یکم در حقش نامردیه ، برای بارسا خیلی زحمت کشیده
فعلا مثلث MNM که تقریبا تلفظ Eminem میشه رو داریم خیلیم عالیه ( مسی نیمار منیر ) ...
رضا جان من بازی رو دیشب دیدم اصلا سوت و هویی نشنیدم زمانی که الوز مالک توپ بود یا ....
یه سوت و تشویق خیلی خوبی بود ولی برای اومدن تو بازی سوارز بود
نمیدونم شایدم اشتباه کنم ولی آلوز دیشب خیلی سرحال بود و به نظر نمیرسید که تماشاچیا کاریش داشته باشن!
احتمال رفتنش زیاده ولی نمیشه هرچی که میگن رو باور کرد حالا باز خبری باشه میذاریم
Last edited by runner; 19-08-2014 at 17:41.
این قضیه سطل آب سرد هم به مسی رسید!!!!!
این قضیه برای حمایت از بیماران خاصی هست که دچار مریضی ای به نام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا همون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و نام فارسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست.
انگار آب سرد برای این بیماری خوب هست (دقیق نمیدونم خوب باشه) و برای همین شخصیت ها برای اعلام حمایت خودشون با ریختن آب سرد روی خودشون این کار رو میکنن و کسی که این کار رو میکنه سه نفر رو معرفی میکنه (دعوت میکنه) تا این کار رو بکنن
انگار آلوز مسی رو دعوت کرده و مسی هم آگوئرو و لاواتزی و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که یک نویسنده و هنرمند آرژانتینی هست رو دعوت کرده.
این قضیه به حالت یه کمپین در اومده تو شبکه های اجتماعی به اسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که از افراد سرشناسی که این کار رو کردن میشه به:
Messi - Pique - Jean-Claude Van Damme - Alexander Ludwig - Adam Sanders - Cristiano Ronaldo - Marcelo Vieira
و خیلی های دیگه اشاره کرد
از سرشناس ترین فردی که به این بیماری مبتلا هست میشه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اشاره کرد.
کلیپ برخی از بازیکنان بارسا رو میتونین از لینک های زیر ببینین:
Last edited by runner; 20-08-2014 at 02:09.
انریکه: «همان طور که انتظار داشتم بودیم»
سرمربی بارسا از عملکرد تیم در بازی با تیم لئون رضایت دارد و معتقد است که: «تیم شگفت انگیزی در اختیار داریم».
برای اولین بار از بارسلونا 2014-15 رسماً رونمایی شد و لوئیز انریکه، بازیکن سابق بارسلونا جایگاهش روی نیمکت تیم را به دست آورد. سرمربی در صحبت های بعد از بازی، رضایتش را از عملکرد بازیکنانش با پیروزی 6-0 مقابل تیم لئون ابراز کرد و گفت: «ما باید یاد بگیریم چگونه به دنبال تنظیم سیستم جایگزین برای مقابله با آنچه پیش رو داریم، بگردیم و ما این کار را انجام دادیم».
سرمربی باید با بازیکنانی که در اختیار دارد یک تیم در کنار هم قرار دهد. او گفت: «تیمی شگفت انگیز داریم و حقیقتاً به خوبی تقویت شده ایم. باشگاه تلاش بزرگی کرده است و من یک تیم نمونه در اختیار دارم».
آخر هفته بعد، شروع رفابت های لیگ را در مقابل می بیند؛ بنابراین خبرنگاران مشتاق شنیدن نظرات سرمربی در رابطه با تیم خود بودند. انریکه گفت: «همان طور که انتظار داشتم در فرم خوبی قرار داریم.به تقویت تیم در مسابقات و تمرینات ادامه خواهیم داد. از لحاظ فوتبالی من ترجیح می دهم که دو ماه دیگر فرصت داشته باشیم اما پیش فصل آنچه که باید باشد، هست».
لوئیز انریکه درباره یکی از جنبه های خاص عملکرد امشب عنوان کرد: «ما نمی توانیم روی یک حکم پافشاری کنیم بلکه باید سازمان یافته و هدفمند باشیم. مهم است که توپ را در اختیار داشته باشید اما این مساله نیز اهمیت دارد که به آن زودی که امکان دارد، آن را به عقب برگردانید».
سرمربی به ستایش فراوان از مهاجمان تیمش پرداخت اما اعتراف کرد: «وقتی بازیکنان خوب در کنار یکدیگر قرار می گیرند، بازی کردن سخت نیست». وی عملکرد نیمار را خوب توصیف کرد و در رابطه با مونیر و دو گلی که به ثمر رساند اظهار کرد: «ما از کیفیت مونیر آگاهیم و این که تا چه حد ادامه دارد، به خود او بستگی دارد. لذت بخش است که چنین بازیکنان ذخیره ای داریم».
منبع: سایت رسمی باشگاه
مترجم: رضا خانجانی / FCBarcelona.ir
اولین مصاحبه سوارز:
چندین سال میشه که من رویای بازی تو بارسا رو داشتم و همه میدونن لینک شدنم به بارسا از طریق همسرم بود!
بازی دیروز تو کمپ نو دیدنی و جذاب و احساسی بود. هنوز نمیتونم باور کنم, رویایی که به حقیقت پیوست!
تبدیل شدن به سوپر استار؟ ستاره تو آسموناست. من اینجام تا به تیم کمک کنم تا جام ها رو ببریم!
وقتی برای تمشی بازی بارسا به کمپ نو اومدم, با خودم فکر کردم که یه روز اینجا بازی میکنم, اما خیلی دور از ذهن به نظر میومد!
بازی کردن تو الکلاسیکو 1 روز بعد از آزاد شدنت از محرومیت؟ هنوز وقت زیادی مونده. اما اگه از لحاظ فیزیکی آماده باشم, فکر نکنم مشکلی پیش بیاد!
حادثه گاز گرفتن؟ من عذر خواهی ام رو ارائه کردم. من به صورت حرفه ای صحبت و با این قضیه برخورد کردم!
چیزی که بیشتر از همه منو سورپرایز کرد, جو فوق العاده ای بود که رختکن داشت. من احساس کردم که جزئی از یک خانواده هستم!
من در تمام پستهای حمله میتونم بازی کنم, در لیورپول من چندین بر به عنوان مهاجم چپ و راست بازی کردم و استوریج هم مهاجم وسط!
من قبول کردم که تو ٢ ماه خودم رو آماده کنم و خودم رو در دسترس مربی بزارم تا بتونم مقابل مادرید بازی کنم!
شما مسی و نیمار رو تحسین میکنید. اونا با خوبی ارتباط برقرار میکنن. دیروز من احساس میکردم که بهم روحیه میدن, احساس تشویق شدن!
من چند بازی رو از جمله 5-0 مقابل مادرید, 4-1 مقابل آرسنال و ... رو در کمپ نو حضور داشتم. و الان هم میخوام از این جو لذت ببرم!
من میخوام چیزای بزرگی رو با بارسا بدست بیارم!
دفاعيه کاتالانها رد شد؛
بارسا تا سال 2016 از خريد بازيکن محروم شد
فيفا دفاعيه تيم فوتبال بارسلونا را نپذيرفت و اين باشگاه يک سال از خريد بازيکن محروم شد.
بارسلونا به خاطر تخلفات گسترده در زمینه خرید بازیکنان نوجوان، بر اساس حکم فیفا تا فصل نقل و انتقالات زمستانی سال 2016 حق خرید بازیکن نخواهد داشت.
کاتالان ها امروز در مقر فیفا سعی کردند که در مقابل این پرونده از خود دفاع کنند اما به توفیقی دست نیافتند و پس از پایان فصل نقل و انتقالات تابستانی 2014 تا یک سال حق خرید بازیکن نخواهند داشت. بدین ترتیب آنها نه در زمستان و نه در تابستان آینده حق خرید بازیکن نخواهند داشت.
بارسا به دلیل رعایت نکردن قوانین در زمینه خرید بازیکنان نوجوان با این تنبیه مواجه شده است. در ابتدا این محرومیت برای تابستان 2014 اعمال شده بود اما پس از درخواست فرجام خواهی بارسا این محرومیت به حالت تعلیقی درآمد و حالا دوباره توسط فیفا به صورت رسمی تائید شده است. /varzesh3
آقا این حکم قطعی هست دیگه؟
راه نداره دور بزننش؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)