تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 65 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 649

نام تاپيک: Chelsea F.C | آبی های لندن |

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اصلا نباید میرفت به سیتی. مگه خودش دو سال پیش نگفته بود که به جز چلسی، برای هیچ تیمی تو لیگ برتر بازی نمیکنم؟!!!
    البته این آدم از اینکه چلسی تو تابستون بیرونش کرد و قرارداد بهش پیشنهاد نکردن، عقده ای شد و خواسته اینجوری از مورینیو انتقام بگیره. من که از تصمیم مورینیو برای عدم تمدید قرارداد این بابا، خیلی خوشحالم چون باعث شد سسک رو بخریم.
    جواب همچین پستی رو نباید داد
    ولی واقعا من ندیدم هیچ جای دنیا یه طرفدار یه تیم اسطوره باشگاه و شاید بهترین بازیکن تاریخ اون باشگاه رو اینجوری در موردش صحبت کنه
    یعنی من بعید می دونم هیچ طرفدار دیگه چلسی همچین عقیده ای رو در مورد اسطوره باشگاه داشته باشه البته میگم طرفدار چلسی نه به ظاهر طرفدار

در ضمن در پست قبل هم اشاره شد که این باشگاه نیویورک سیتی آمریکا 80 درصد سهامش برای همین اعراب سیتیه. لمپارد هم به اجبار باید به یه تیم دیگه به طور قرضی می رفت که دیگه برای این اعراب چه بهتر که به تیم اولشون بیاد!
    این وسط لمپارد نقشی نداشتش و به اجبار باید به من سیتی می اومدش
    پس لطفا در این زمینه اطلاعاتتون رو بالا ببرید تا تاپیک به بی راهه نره...

2. 6 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

لمبارد چاره ايي نداشت چون اون باشگاه هم مال سيتي هستش.حالا من نميفهمم از بازيكن با وقاري مثه لمبارد چرا انتقاد ميشه.

4. این کاربر از soheilnouri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه AVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

نمی تونم بگم خوشحالم! فی الواقع اصلاً خوشحال که نیستم هیچ اعصابم داغون هم هست! شاید اگه قبل بازی میگفتن یه مساوی هم خوبه راضی بودم اما بعد 10 نفره شدن شدن سیتی توقعات رفتش بالا! به نظرم باید میبردیم. 8 امتیاز اختلاف با سیتی کلی کارمونو راحت میکرد و فشارو رو اونا زیاد!
    در مجموع اصلاً خوب نبودیم. مالکیت توپ که هیچی! سیتی با 10 نفر کاملاً بر ما مسلط بود!!! ضد حمله که اصلاً خوب کار نکردیم مخصوصاً اون ویلیان ابله که چند ضد حمله رو با پاسای احمقانش خراب کرد! معلوم نبود چرا خوزه تعویضش نمیکنه! شانس هم ماشالا نداریم توپ کاستا باید بخوره به تیر از اون ور اشتباه یار گیری و کی از فرانک لمپار بهتر که بهمون گل بزنه و شادی رو برای حریف به ارمغان بیاره!!!!

کلاً در مورد لمپارد هیچی نگم بهتره!

اون پلگرینی هم بعد از بازی کلی خزعبل گفته در مورد تیم! یکی نیست بهش بگه آبو بریز اونجا که میسوزه!

6. 2 کاربر از AVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یکم از هیجانات خوابید

به فردوسی پور خورده نمیگیرم
    مهمترین فاکتور گزارشگر بی طرف بودنشه که تنها گزارشگر بی طرف حال حاضر ما از دید من همین عادل ــه
    حالا اینکه در حین بازی اومده یکی از ویژگی هایی که چه بخوایم چه نخوایم فعلا چلسی رو به همچین نامی میشناسن میگه شاید برای ما که هوادار تیم هستیم ناخوشایند باشه ولی به هر حال همینه که هست
    ضمن اینکه از حق نگذریم خدایی بدجور دفاعی بازی میکردیم
    من فقط نیمه اول رو دیدم ولی اون جایی که فردوسی پور گفت" اتوبوسه کاملا پارک شده دیگه!" دبدم راست میگه
    اینکه یه تیم خوب و روون بازی میکنه و مالکیت داره معمولا از اون طرف نتیجه میشه که تیم حریف دفاعی بازی کنه پس اگه من سیتی مالکیت داشت چلسی هم دفاع میکرد، تا اینجا مشکلی نیست ولی من دقت کردم در زمانی که توپ دست حریف بود 11 بازیکن ما + 7-8 بازیکن من سیتی تو زمین ما بودن و زمانی که ما حمله میکردیم باز هم 2 بازیکن سیتی + 4-5 بازیکن ما در زمین خودمون بودن
    خوب این یعنی خود تاکتیک تیم اینه که دفاعی بازی کنه و امروزه روز دیگه تو فیفا 15 هم اسمش شده اتوبوس پارک کردن!

بعد بازی که نتیجه رو نگاه کردم دیدم 1-1 شده گفتم بد نیست
    هم اینکه تو زمین حریف بود و خوب بازی نمیکردیم و هم اینکه بازی لیگ هست و قرار نیست همه رو ببریم
    بعد که کلیک کردم برای دیدن گلها (با امید اینکه کاستا و سیلوا گلها رو زده باشن) اسم لمپارد بود و دقیقه 85 و بازی که چلسی داشته میبرده و سیتی 10 نفره به مساوی کشونده!
    چند لحظه ای هنگ بودم
    یعنی فقط مونده بود که لمپارد به جای اینکه اخر بازی جلوی یکی از حریفای مهم تیم گل 3 امتیازی بزنه حالا اومده به چلسی گل بزنه اونم در اون شرایط
    فقط بعدش یه نفس راحت کشیدم که این بازی تو استمفوربریدج نبوده ...

نکته بدی که از تیم دیدم تمرکز زیاد برای رسوندن توپ با هازارد بود
    هم ویلیان هم رامیرس و هم فابرگاس اولویت اولشون این بود که توپ رو برسونن به هازارد برای طرح ریزی حمله ها
    خوب این جالب نیست و تیمای حریف خیلی راحت میتونن بازیخونی کنن
    +
    آزپلی همچنان متزلزله

8. 4 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

یکم از هیجانات خوابید

مهمترین فاکتور گزارشگر بی طرف بودنشه که تنها گزارشگر بی طرف حال حاضر ما از دید من همین عادل ــه
    حالا اینکه در حین بازی اومده یکی از ویژگی هایی که چه بخوایم چه نخوایم فعلا چلسی رو به همچین نامی میشناسن میگه شاید برای ما که هوادار تیم هستیم ناخوشایند باشه ولی به هر حال همینه که هست
    این بازی فردوسی پور کاملا داشت طرفدارانه بازی رو گزارش میکرد، دنبال بهونه بود گیر بده به چلسی
    تصویر داره جای دوتا مهاجم سیتی رو نشون میده که تا نزدیک جریمه خودشون اومدن عقب دارن دفاع میکنن، عادل میگه " بله... تصویر آگورو و ژکو رو میبینید که اومدن و در کارهای دفاعی هم شرکت میکنن" حالا نیمه دوم تصویر داره جای کوستا رو نشون میده که اومده عقب و اونم داره تو دفاع شرکت میکنه، بعد عادل یهو یادش اومد که باید تیکه بندازه و باز شروع کرد به حرفای بی ربط زدن، حقیقتش من که هیچ بیطرفی تو گزارشگریش ندیدم، مشخصه از چلسی بدش میاد، مخصوصا بعد گلی که دیگو واسه چلسی ساخت میشد تنفرو تو صداش حس کرد
    چلسی سبکش شده این، دفاع اتوبوسی، ماهم قبول داریم، ولی دیگه حرفای بی ربط زدن و بازیکنای یه تیمو چرک خطاب کردن واقعا نوبره! خوبه خودشون یه دوبرمن تو تیمشون داشتن که به دست و سرو گردن بازیکنا رحم نمیکرد

10. 6 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

ضمن اینکه از حق نگذریم خدایی بدجور دفاعی بازی میکردیم
    من فقط نیمه اول رو دیدم ولی اون جایی که فردوسی پور گفت" اتوبوسه کاملا پارک شده دیگه!" دبدم راست میگه
    اینکه یه تیم خوب و روون بازی میکنه و مالکیت داره معمولا از اون طرف نتیجه میشه که تیم حریف دفاعی بازی کنه پس اگه من سیتی مالکیت داشت چلسی هم دفاع میکرد، تا اینجا مشکلی نیست ولی من دقت کردم در زمانی که توپ دست حریف بود 11 بازیکن ما + 7-8 بازیکن من سیتی تو زمین ما بودن و زمانی که ما حمله میکردیم باز هم 2 بازیکن سیتی + 4-5 بازیکن ما در زمین خودمون بودن
    خوب این یعنی خود تاکتیک تیم اینه که دفاعی بازی کنه و امروزه روز دیگه تو فیفا 15 هم اسمش شده اتوبوس پارک کردن!
    من عادل فردوسی پور رو خیلی خیلی دوست دارم؛به جرات میگم تنها شخصی هست که تو صدا و سیمای ایران هست که قلبا و عمیقا دوستش دارم!!!

اما کی گفته ایشون بی طرفه؟!!!

تمام عصبانیت عادل خان و تمام تیکه های ریز و درشتی که به چلسی و بازیکنانش و ژوزه مورینیو مینداخت ریشه اش در بازی لیورپول و چلسی در فصل قبل نهفته هستش! یادتونه که پارسال مانع قهرمان شدن تیم محبوبش یعنی لیورپول شدیم!!!؟!! علتش بی چون و چرا همین بود و بس....
    مگه دفاعی بازی کردن جرمه؟!!

هنر میخواد به این سبک دفاعی بازی کردن عزیز دل...

وگرنه خیلی ها هستن که آرزو دارن که این چنین بتونن دفاعی بازی کنن...

یا "دیگو کاستا" که یکی از بهترین مهاجمین حال حاضره لیگ برتره،باید اینچینین از سوی یه گزارشگر مورد اهانت قرار بگیره و چند بار از کلمه ی بازیه کثیف و بازیکن کثیف و ... استفاده کنه ایشون برای کاستا؟!

عادل بی چون و چرا یه گزارشگر متعصب به تیم محبوبش هست و نمونه های بی شماری رو میشه نام برد!

یکی از اعصاب خوردکن ترین هاش یادمه بازی هلند-برزیل در جام جهانی آفریقای جنوبی بود!همه میدونیم عادل طرفدار 2 آتیشه ی برزیله...

یادمه بعد از حذف برزیل در برابر تیم رویایی هلند در جام جهانی آفریقای جنوبی این عادل خان خیلی زور زد که بتونه جلوی گریه هاش رو پشت میکروفون گزارش بگیره؛فقط کافیه برید اون بازی رو با گزارش عادل ببینید!

یا جانب داری های بی شمار عادل از لیونل مسی در برابر کریس رونالدو و تیم بارسلونا (البته جلوی مورینیو) یا جانب داری هاش از پپ گواردیولا در برابر یکی از بزرگترین مربی های تاریخ(همین آقای خاص خودمون) و .......

آیا لیورپول هم این چنین بازی میکرد؛باز هم عادل این همه توهین به تیم میکرد و این همه تیکه مینداخت به تیمش؟!!!!!

12. 6 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

این هم متن تند ایمیل بنده به ایمیل شخصیه عادل فردوسی پور

محتوای مخفی: متن تند ایمیل بنده به ایمیل شخصیه عادل فردوسی پور 
    سلام...
    خسته نباشید...
    امیدوارم که یه جواب قانع کننده بشنویم از جانب شما یا اینکه آقای عادل خان،یه تغییر ِ محسوسی در گزارش هاتون ایجاد بشه؛
    حقیقتش ما یه کمپین درست کردیم و من به نیابت از اون دوستان حاضر در کمپین این ایمیل رو به شما زدم؛وگرنه تلفن روابط عمومی صدا و سیما رو آتیش میکشیم با شکایت هامون از شما !!

آقای فردوسی پور؛
    تا قبل از گزارش مضحکانه ی شما در بازی چلسی - منچستر سیتی واقعا فکر میکردیم که شما همانند اسمتون عادل هستید!
    ولی حالا میفهمم که چرا خیلی ها در برنامه ی شما میگن که شما بر عکس اسمتون نا عادل هستید!!
    علت اینکه ما به این شکل عصبانی شدیم از دست شما ؛ اینه که این برای اولین بار نیست که شما مغرضانه به گزارش یه بازی فوتبال میپردازید؛
    اگه جواد خیابانی به این شکل یه بازی فوتبال رو گزارش میکرد میگذاشتیم به حساب ابلهی او؛
    ولی همه ی ایران از هوش و ذکاوت شما با خبر هستن و میدونند که این صحبت ها،همگی یه علت و دلیلی داره صرفا از روی اشتباه صورت نگرفته؛و هرگز نمیشه شما رو با جواد خیابانی مقایسه کرد از این حیث آقای فردوسی پور!
    شما که دم از عدالت میزنید آخه چرا؟!
    ما تا قبل از گزارش بازی چلسی - منچستر سیتی یه گزارشگر و یه مجریه عادل میدونستیم!
    ولی حالا........
    نمونه های این طور گزارش ها از جانب شما بی شماره عادل خان!
    چند تا شو میخوای برات نام ببرم؟!!

-یادته در جام جهانی آفریقای جنوبی وقتی تیم محبوبت (یعنی برزیل) به دست تیم فوق رویاییه هلند حذف شد فقط تونستی خودت رو به زور نگه داری تا پشت میکروفون گزارش گریه نکنی؟!

- یادته که وقتی پپ گواردیولا هنوز از ترس مورینیوی کبیر از لالیگا فرار نکرده بود و یک سال آواره نبود؛چقدر تیکه به ژوزه مورینیو،بزرگترین مربی تاریخ فوتبال مینداختی؟!
    آخه عاقای(!!) عزیز ؛ مگه گواردیولا که سر جم فقط 2-3 سال با اون همه ستاره ای که سال ها داشتن با هم بازی میکردن و مچ بودن تونست قهرمان بشه هنر کرده بود که شما اون کچلک رو با مورینیوی بزرگ مقایسه میکردی؟!!!
    چطور وقتی مورینیو با رئال اون همه رکورد جا به جا میکرد (از کسب بیشترین امتیاز تاریخ فوتبال در یک فصل توسط یه تیم تا گرفتن کوپادل ری بعد از 20 و اندی سال تا بیشترین گل زده ی یه تیم توی یه فصل و اون همه افتخار در برابر تیم فوق رویایی بارسلونا و احیای شخصیت به باد رفته ی رئال مادرید و ...) پپ گواردیولا فرار کرد و رفت چیزی نمیگفتی؟!!!
    آخه اون تیم نیازی به یه سرمربی داشت واسه قهرمانی!؟والله که علی دایی (کودن ترین مربی دنیا) هم میتونست اون تیم رو قهرمان کنه خب؛
    آخه 2-3 سال افتخاره کشکیه گواردیولا قابل مقایسه با کارنامه ی استثنایی ترین مربیه تاریخ بود؟!
    کدوم سر مربی رو تو دنیا میشناسی که هر جا رفته (بدون استثنا) به این شکل و با این سرعت موفقیت هاش رو به تیم تحت هدایتش تزریق کرده باشه؟!

- از بحث مورینیو و گواردیولا بگذریم ؛ چون طلا که پاکه؛چه منتش به خاکه؛یا چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است؟! اما بحث مقایسه های غیر عادلانه ی شما در مورد مسی و کریس رونالدو آیا بویی از عدالت برده بود؟!!!
    یعنی در سال 2010 که مسی یه فاجعه بود در جام جهانی و چمپیونزلیگ ؛ قابل مقایسه با وزلی اسنایدر هلندی بود که هم در مقطع باشگاهی فوق العاده بود و همراه با مورینیو و اینتر میلان یه 3 گانه ی تاریخی رو کسب کرده بود و هم در جام جهانی با هلند یه فوق ستاره بود!!؟؟؟
    یا دیگر حمایت های نا عادلانه ی شما از مسی در برابر کریس رونالدو ...!!!
    واقعا از این 4 تا توپ طلایی که گرفته؛چندتاش حقش بود؟!! بیشتر از 2تا واقعا؟!!!!!!
    پس چرا واست مسی یه اسطوره بود؟!!اصلا شما دوست داری واسه خودت هر کی رو میخوای اسطوره فرض کن!مثل من که مورینیو برام یه اسطوره هست!!! ولی آیا شما باید اینو چندین و چند بار پشت تریبونه پر بیننده هی بیان کنی؟!!
    - یا خنده دار تر از همه ی اینا گزارش فصل قبل لیگ برتر انگلیس و بازیه منچستر سیتی و لیورپوله عزیز دل شماست که فک کنم آخرین باری که قهرمان شده شما به چشم ندیدیش!!!!!!
    یادته منچستر سیتی گل میزد چطور پنچر میشدی و لیورپول گل میزد چطور عربده میکشیدی؟!!!
    آیا اینه یه گزارش گر عادل واقعا؟!!

- از همه ی اینها که بگذریم باید برگردیم به بحث اصلیمون و بازیه چلسی و منچسترسیتی در روز شنبه با گزارش مغروضانه ی شما!!!
    چرا اینقدر از مورینیو و چلسی بد گفتی عزیز دل؟!!!
    واسه همه کسانی که اون بازی رو با گزارش شما دیدن روشنه که شما سوزت از این بود که چلسی به اون شکل در فصل قبل اولین قهرمانیه لیگ برتری رو از بعد تولد شما از لیورپول قاپید!!!!!!!
    آیا غیر از اینه؟!!!!!
    تمام تیکه های ریز و درشتی که تو اون بازی به چلسی و بازیکنانش و مورینیو مینداختی به همین دلیل بود!!!
    مگه دفاعی بازی کردن جرمه؟!!

هنر میخواد به این سبک دفاعی بازی کردن عزیز دل...

وگرنه خیلی ها هستن که آرزو دارن که این چنین بتونن دفاعی بازی کنن...

چرا تیم محبوبت عرضه ی همچین بازی کردنی رو نداره؟!!!!

مگه چلسی همیشه اینطوری بازی میکنه به غیر از یک یا دو بازی در یک فصل ؟!!

مگه کسی به جز مورینیو توان اجرای همچین تاکتیکی رو داره؟!!
    یعنی همه ی تیم ها محکوم به اینن که اونطور که شما دوست داری و باب میلت هست بازی کنن!!؟! به غیر از این میشن یه تیم بی مصرف ؟!!!

یا "دیگو کاستا" که یکی از بهترین مهاجمین حال حاضره لیگ برتره،باید اینچینین از سوی یه گزارشگر مورد اهانت قرار بگیره و چند بار از کلمه ی بازیه کثیف و بازیکن کثیف و ... استفاده کنه ایشون برای کاستا؟!

عادل خان؛شما بی چون و چرا یه گزارشگر متعصب به تیم محبوبت هستی و نمونه های بی شماری رو میشه نام برد که از حوصله و وقت بنده خارجه!

ولی خواهشن یه کمی عادل باش؛تا دیگر خصوصیاتی که فرض میکردیم شما داری،زیر سوال نره ......

Last edited by S0R3N4; 24-09-2014 at 13:13.

14. 2 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خب، بولتون رو دو بر یک با گلزنی اسکار و زوما بردیم، خوبه تو این بازی به بازیکنای روی نیمکت بازی رسید، آکه و لوئیز زوما. نکته جالب بازی گل زنی کورت زوما توی اولین بازیشه، اگه درست گفته باشم
    چک هم از ابتدا توی دروازه بود، هرچند امیدوارم توی بازیای مهمتر هم بازی بهش برسه

16. 5 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

منم مثل دوستمون jb.NY خیلی دوست دارم مورینیو توجه بیشتری به پیتر چک داشته باشه ؛ خصوصا در بازی های مهم تر...

و اینکه دوست دارم مورینیو امسال به جام اتحادیه و جام حذفی با دید جدی تری نسبت به پارسال نگاه کنه؛

چون اگه لیگ و چمپیونزلیگ رو ببریم؛با فتح این 2 جام شیرینیه قهرمانیمون چندین برابر میشه؛
    و اگه هم خدای نکرده زمین و زمان دست به دست هم دادن تا اینکه ما امسال هم بدشانسی بیاریم و لیگ و چمپیونزلیگ رو نزنیم؛حداقل 2 تا جام دیگه رو برده باشیم تا کمی تسکین دهنده باشه برای ما...

اینم لینک دانلود گل های بازی چلسی و بولتون :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

18. 3 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این فصل اون قدر بازیکن داریم که حتی توی جام اتحادیه و اینا هم نمیشه بیشتر از بازیکنای آکادمی استفاده کرد و باید به بازیکنای تیم دوم یا اونایی که کمتر بازی کردن استفاده کرد
    با همین ترکیب شبیه دیشب هم میشه حتی قهرمان همین جام حذفی و اتحادیه شد و این خیلی خوبه که به بازیکنایی مثل کاستا ، فابرگاس ، هازارد و ... استراحت داده میشه تا برای جام های مهمتر خسته نباشن و یا الکی مصدوم نشن
    کلا بازی اون قدر زیاده که به همه بازیکنا بازی می رسه ولی خداییش حیفه مثلا بازیکنی مثل فیلیپه لوئیز نیمکت نشین باشه و فقط توی همچین بازی هایی بازی کنه!

راستی جالبه توی بازی دیشب من سیتی هم لمپارد دو گل زده یعنی دو بازی و سه گل!
    واقعا حیف شد و باید حتما لمپارد رو نگه می داشتیم...

20. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •