رسمی: کیلور ناواس با یک قرارداد ۶ ساله به مادرید پیوست و فردا روز معارفش هست. ناواسِ ۲۶ ساله فصل پیش دروازبان اول لوانته بود.
رسمی: کیلور ناواس با یک قرارداد ۶ ساله به مادرید پیوست و فردا روز معارفش هست. ناواسِ ۲۶ ساله فصل پیش دروازبان اول لوانته بود.
بازم یک اشتباه دیگه.
اینطور که به نظر میرسه با اومدن ناواس قطعا یکی از دو دروازه بان اصلی رئال باید از تیم جدا بشه ! کاسیاس یا لوپز یا دیگه خیلی بخوان ریسک کنند خسوس ! که البته جدا شدن اون قطعی تر از بقیه هستش....!
با این شرایطی که من از ایکر کاسیاس دیدم حداقل روی دروازنه بان فیکس فصل بعد اصلا نمیشه روش حساب کرد ! یا ناواس باید فیکس بازیکنه یا لوپز که فیکس شدنش فقط با جدا شدن کاسیاس ممکنه !
آربوا هم نباید از دست بدیم به چی وجه تجربه این بازیکن و همچنین چند پسته بودنش و کلا شرایطش طوری نیست که بشه یک جایگزین مناسب براش پیدا کرد فعلا ! فقط به یه مهاجم نوک احتیاج داریم که امیدوارم در روز های آینده فالکائو بیاد ، جدا شدن دی ماریا هم که تقریبا قطعی شده....
3 بازی تدارکاتی و 3 باخت
درسته تدارکاتی هست ولی مثلا اگه حداقل تو یک بازی برنده بودیم جای دوری نمیرفت.
شرایط تیم ما با تیم های رغیب فرق میکرد. اونا به اندازه ما بازیکنان درگیر جام جهانی نداشتن، از مثلث BBC که یکی از عوامل اصلی نتایج خوب ما بود، فقط Bale حضور داشت. واران و بنزما تازه اضافه شدن. دی ماریا و مارسلو هم که هنوز اضافه نشدن. فقط میانه میدان تقریباً کامل بود. از اون بدتر جیمز و کروس که تقریباً داره شرایط فصل اول مودریچ و بیل براشون پیش میاد.
چیزی که ما میخوایم: یه کاسیاس آماده تو دروازه، فیکس بخاطر اینکه از بچگی تو رئال بوده، و یه لوپز آماده و ساکت رو نیمکت چون یه مدت تو یه تیم دیگه بوده. چیزی که داریم: یه کاسیاس نا آماده و یه لوپزی که میخواد فیکس باشه، هر دو از آکادمی اومدن و یه حس خاصی بهشون داریم که میخوایم دل هیچ کدوم نشکنه بخصوص کاسیاس. اما شدنی نیست. حالا یه دروازه بان جوون تر گرفیتم که درخشش فوق العاده ای تو جام جهانی هم داشت، اما مجبوریم از بین کاسیاس و لوپز یکی رو رد کنیم بره. به نوعی انتخاب کاسیاس برای موندن، بیشتر از رو پارمترهای خارج از زمین بوده، تا داخل زمین.
سوال من اینه که آیا صرفا درخشش در 3-4 تا بازی جام جهانی می تونه ملاک انتخاب ما باشه؟ آیا قبل از جام جهانی ما عملکرد این دروازه بان رو تحت نظر داشتیم؟ یا به نوعی با 3 تا بازی جو گیر شدیم؟
اگر تونی کروس یا جیمز بعد از درخشش تو جام جهانی میان به تیم، منطقیه چون اینا قبلا خودشونو اثبات کردن و کارنامه کاری شون مشخصه.
اما ناواس رو من واقعا نمی دونم چه کارنامه ای داشته؟ نکته ی بدترش اینه که ما بخاطر اومدن ناواس داریم لوپزی رو از دست می دیم که قبلا خودشو کاملا اثبات کرده.
ریسک بزرگیه و اگه نگیره، بدجور ضرر می کنیم.
![]()
آینده این جاست
کیلور ناواس امروز می آید و فردا معارفه می شودرئال مادرید دیروز خبر انتقالش را اعلام کرد، مارکا ۱۶ ژولای اعلام کرده بوددروازه بان کاستاریکایی قرارداد ۶ ساله می بنددقیمتش : ۱۰ میلیون یوروآنجلوتی علیرغم نتایج آمریکا آرامش داد:”بهتر می شویم”کریستیانو تصمیم می گیرد که بازی کند یا نهخود ستاره پرتغالی در مورد حضور در سوپرکاپ تصمیم گیری می کند
کیلور ناواس تا ۲۰۲۰!
امروز به مادرید می آید و فردا معارفه می شودپدیده دروازه بان های جام جهانی بود و بیشترین توپگیری را در لالیگای پارسال داشت (۱۶۳)ناواس:”فیکس شدن مشکل است اما با تواضع تلاش خواهم کرد”فالکائو دوباره گل زد
Last edited by Abdolreza2012; 04-08-2014 at 16:07.
خرید ناواس خرید کاملا بجایی بوده، باید قبول کنیم که کاسیاس در حال حاضر از نظر آمادگی با شرایط گذشته خودش خیلی فاصله داره و در کنار اون فاکتورهایی مثل آمادگی ذهنی و اعتماد به نفس (که جو بیرون زمین هم به شدت روی اون تاثیرگذار هست) به نفع ایکر نیستن، حتی نظرسنجی هایی که در مارکا، AS و سایر پایگاه ها انجام شده، ایکر دیگه جایگاه قبلی رو نداره و در همه رای گیری ها، آراء به نفع ناواس هست. باید قبول کرد که همون طور که ایکر یکی از سمبل های تیم بوده، به همون نسبت هم انتظار بالایی ازش وجود داره که متاسفانه در حال حاضر این شرایط وجود نداره به خصوص که آینده هم بسیار شکننده به نظر میاد.
از بین گزینه های تیم در درون دروازه، خسوس که همین امروز با تایید رسمی باشگاه به لوانته (باشگاه سابق کیلور ناواس) پیوسته و در مورد جدایی کاسیاس یا لوپز اخبار ضد و نقیضی به گوش می رسه. در خبرهای روزهای گذشته صحبت از جدایی لوپز و حتی پرداخت مبلغی برای این جدایی بود، اما الان (شاید تا حدی با توجه به نمایش ضعیف ایکر در روزهای اخیر) صحبت از جدایی ایکر هست و شایعاتی مبنی بر جدایی ایکر بعد از حضور در بازی سوپرکاپ اروپا مقابل سویا، به عنوان آخرین بازی رسمیش با پیراهن رئال، شنیده میشه.
به هر حال تصاحب لا دسیما و کوپا با باشگاه و شاید بعد از اون تصاحب سوپرکاپ پایان بدی برای ایکر نیست (در صورتی که شایعات جدید صحت داشته باشن)، اگه سمت دیگه قضیه رو نگاه کنیم تصمیم به حفظ لوپز تصمیم عاقلانه تری به نظر میاد، چون نیمکت نشینی برای لوپز در مقایسه با نیمکت نشینی ایکر اونقدر سخت نیست و اونقدر تبعات نداره چون لوپز با اینکه مثل ایکر محصول آکادمی باشگاه هست و منافع باشگاه رو در نظر می گیره، بر خلاف ایکر می تونه با نقش "ذخیره" به راحتی کنار بیاد.
البته از نظر "چهره بودن" ناواس اونقدرا شناخته شده نبوده و جام جهانی تا حد زیادی به این مسئله کمک کرده اما ناواس دروازبانی نیست که فقط در 4-5 بازی جام جهانی نمایش خوبی داشته باشه و در همین فصلی که گذشت جز برترین دروازابانان (شاید برترین) لالیگا بوده، به عنوان نمونه:
- در فصل گذشته در لالیگا، فقط کورتوا کلین شیت های بیشتری نسبت به ناواس داشته. (17 کلین شیت برای ناواس با لوانته و 20 کلین شیت برای کورتوا با اتلتیکو)
- در فصل گذشته، ناواس با 141 سیو بیشترین تعداد سیو در بین 5 لیگ برتر اروپایی رو داشته.
- در جام جهانی، ناواس با درصد سیو موفق 87.6% بیشترین درصد سیو رو در بین دروازبانان جام جهانی داشته (سه بار به عنوان بهترین بازیکن میدان انتخاب شده)
- در فصل گذشته در لالیگا، ناواس با درصد سیو موفق 80.1% بهترین آمار در لالیگا رو داشته. (بالاتر از والدز که میشه گفت تا قبل از مصدومیت بهترین فصلش رو در پیراهن بارسا داشت و کورتوا) و از طرف بعضی از پایگاه ها مثل Goal به عنوان برترین دروازبان فصل گذشته انتخاب شده بود.
دروازبانان برتر لالیگا در فصل گذشته از نظر درصد سیو موفق:
اما در کنار این آمار موفق و انتخاب شدن به عنوان یکی از دروازبانان برتر سال اخیر، توصیه می کنم این ویدئو از عملکرد ناواس در فصل اخیر در لیگ رو ببینید. ویدئوی تقریبا مفصلی هست. [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
بعضی از عکس العمل هایی که در بازی مقابل سویا، بارسا، رئال و ... داشته واقعا استثنایی هست و شبیه به سال های گذشته ایکر و زمانی که در اوج به سر می برد.
مورد دیگه ای که ناواس رو به یه گزینه خوب تبدیل می کنه، این هست که گفته میشه ناواس یک بازیکن بسیار محکم و سخت گیر (در تمرینات و بازی) هست و شخصیت لازم برای رهبری تیم از عقب زمین رو داره.
Last edited by City 17; 04-08-2014 at 21:02. دليل: typo
درسته به این هم فکر کرده بودم . تازه تیم های ملی ما هم مثل ایتالیا و انگلیس هر کدوم در همون دور گروهی حذف شدن، به طوری که کل تیم رئال مادرید بعد از حذف پرتغال و اسپانیا از جام جهانی بازیکنانش کاملا ازاد بودن و میتونستن در خدمت تیم باشن پس یک جورایی دلیل قانع کننده ای نمی تونه باشه
من میگم که حتما باید واران بنزما ... یا بقیه باشن تا ما به نتیجه برسیم؟ تو بازی مقابل منچستر احساس کردم تیم رئال تازه اون موقعی به خودش اومد که منچستر کلی تعویض انجام داد و بازیکن های ذخیرشو وارد میدان کرد.
ویدئو رو دیدم...رفلکس های خوبی خصوصا تو فاصله نزدیک داشت. اما قدش کوتاهه. به نظر پر جنب و جوش و پر تلاش میومد...تا ببینیم چی از کار در میاد.
ومیدونی چیش جالبه؟ اینکه خودت داری میگی بعد از حذف پرتغال و اسپانیا.
تو پرتغال که په په گند زد و کلی ازش انتقاد شد و روحیه داغون، کونترائو که مصدوم شد و اونم طول میکشع رو فرم بیاد، کریس رو هم که همه میدونن. تو اسپانیا هم که ایکر افتضاح بود و همه هم میدونن، آلونسو اصلاً خوب نبود ولی اونقدر تجربه داره که رو روحیش اثر نزاره ولی سنش برای اون پست زیاده و راموس هم که فکر نکنم هیچی رو روحیش اثر بزاره.
من بازی های دوستانه رو کامل ندیدم ولی از تو خلاصه هایی که دیدمجاگیری های نه چندان خوب کارواخال نگرانم کرد، و آمادگی گرت بیل امیدوارم کرد. فکر کنم امسال کریم هم آماده ترباشه. فقط خدا کنه بتونندیماریا رونگه دارن.
دقیقاً از دیروز فکرم رو مشغول کرده.
درست مثل قضضیه معروف فرم و کلاس میمونه. یه دروازه بان قد کوتاه هر چقدر هم که خوب و آماده باشه از یه دروازه بان قد بلند با همون آمادگی و خوبی پائین تره.
دروازه بان بالاخره گل میخوره. ولی وقتی لوپز تو دروازه هست حد اقل خیال ما راحته که سانتر از دستش در نمیره بیفته جلوی پای فوروارد! یا وقتی میاد بیرون قدش میرسه توپ سانتر شده پشت دفاع رو بگیره.
پارسال که صحبت بود میخوان کورتوا رو بگیرن کلی تو دلم قند آب شده بود. تما این 3-4 تا دروازه بانی که تو جام جهانی درخشیدن (ناواس، اوسپینا و دروازه بان مکزیک) قدشون کمتر از 185 هست.
من دروازه بان های مدل وندر سار، اشمایکل، چک، و نویر رو بیشتر قبول دارم.
+++
من اون کلیپ سیو های ناواس رو دیدم. راستش حس خوبی بهم نداد.
از بین شاید این 50 تا صحنه فقط و فقط 2 تا توپ رو کامل گرفت که دومیش رو نمیدونم چرا اصلاً گذاشته بودن تو این موجموعه. حالا این شاید با توجه به ماهیت صحنه ها قابل چشم پوشی باشه. اما نکته هایی که واقعاً نا امیدم کرد اینکه 3 4 مورد بود که توپ سانتر شده از کناره ها رو فقط رد کرد. یعنی دقیق همون ضعفی که کاسیاس در اوج هم داشت.دوم اینکه به شدت دو ضرب گیره و بدتر اینکه در صد بالایی از این توپ هایی که برگشت داده (شاید 70%) دوباره افتاده جلوی پای فوروارد. از این تعداد شاید نصفش رودوباره دفاع ها پوشش دادن که همه میدونیم دفاع های رئال این خصوصیت روندارن.
نمیخوام جوری بنویسم که فکر کنین دارم همش نکتۀ منفی رو میبینم چون خیلی شجاع و نترس بود، زاویه بندی هاش و قرار گرفتنش در مسیر توپ عالی بود و خیلی هم چست و چالاک بود.
من الان که داشتم این متن رو مینوشتم یاد چنددروازه بان مشابه افتادم که همشون خوب بودن ولی همشون هم یه چیزی کم داشتن و هیچ وقت اطمینان کامل رو بروز نمیدادن مثل بارتز و پروتزی و کوپکه. با یاد آوردن این دروازه بان ها دوباره باید بگم من دروازه بان های مدل وندر سار، اشمایکل، چک، و نویر رو بیشتر قبول دارم.
یه چیزی که میتونه کمک کنه اینه که ببینیم گلایی که خورده چطوری بودن.
Last edited by powerslave; 05-08-2014 at 10:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)