تعداد شکایت ها از سایت ها بیشتر بخاطر هزینه های شکایت و دردسر های آن کم هستش وگرنه کلاهبردی های اینترنتی خیلی زیاده
کلاهبرداران خبره شده اند ، با مبالغ پایین کلاهبرداری میکنن
تعداد شکایت ها از سایت ها بیشتر بخاطر هزینه های شکایت و دردسر های آن کم هستش وگرنه کلاهبردی های اینترنتی خیلی زیاده
کلاهبرداران خبره شده اند ، با مبالغ پایین کلاهبرداری میکنن
چونکه همه کالاهای دیجیکالا مرجوعی سلیقه ای ندارند.
درضمن با بازکردن یک مانیتور آکبند فروشنده باید عملا اونو بعنوان دسته دو بفروشه و میتونه درخواست خسارت از دیجیکالا کنه اما عملا به اون هم خسارت درستی نمیدن جدای ازینکه که ماهها طول میکشه فقط به همین درخواستشون پاسخ بدن
درکل خرید از دیجیکالا رو خود من هم سالهاست کنارگذاشتم اما تنها سایتی هست که مرجوعی راحتی داره و هیچ فروشگاه دیگه ای نمیتونه تو این مورد باهاش رقابت کنه البته اینکارش هم از خودش مایه نمیزاره از جیب فروشنده ها مایه میزاره
سامسونگ گوشیه خوبیه میدونین مشکل چیه اول از همه مشکل ازینه که حوضوری خرید رو انجام ندادن
و دوم مشکل از خدمات پس از فروش جایی که جنس رو خریدن هستش (:
Last edited by karvis; 13-10-2021 at 11:26.
ببینین اول از همه نمیتونین کسی رو مقصر کنین اون شرکت یا جایی که از خرید کردین در اخرین مرحله میتونین بگین که مقصرن اگه حضوری این خرید رو انجام میدادین شاید احتمال رخ دادن همچین اتفاقی کمتر میشد و
به این هم توجه کنین که گارانتی زیاد معنی نداره داخل ایران
و اینکه لطفا از این به بعد خرید های مهم رو حضوری انجام بدین
تا وقتی جمهوری و علاالدین و چهار شو هست چرا جا های دیگه
موفق باشین![]()
شانس خوبی داشتین واقعا برا که تاحالا اینطوری از اب در نیومده من عین دوستمون که بالا گفتن ناراضی ام (:
کلا منم زیاد از دیجیکالا خرید کردم و زیاد هم مرجوع کردم. البته برای خرید از دیجیکالا باید یک سری موارد رو رعایت کنید. مثلا اینکه اجناس خیلی گرون از اونجا نگیرین چون اگه خراب باشه یا مثل تجربه دوستمون مشکلی داشته باشه، چون میگن بازش کردی دیگه پس نمیگیرن! یا کالای بهداشتی و خوراکی خارجی، با توجه به اینکه الان تقریبا واردات نداریم، همه اونها احتمالا فیک و یا حتی اگه اصل هم باشه، شرایط نگهداری و حمل خوبی نداشته و برای سلامتی ضرر هم داره!
کیفیت پاسخگویی هم پایین هست. هر چند در نوشتار و گفتار سعی بر احترام و تکریم مشتری هست ولی عملا کاری صورت نمیگیره! انگار فقط یک ربات گذاشتن اون پشت یک سری متن از پیش نوشته شده رو کپی میکنه!
من خیلی وقته از دیجی کالا خرید می کنم و مشکلی تا الان نداشتم
اما بابت پیگیری یه موضوعی مجبور شدم بارها و بارها باهاشون مکاتبه کنم و در نهایت جواب درستی بهم ندادن
خب طبیعتا ، به راحتی میشه حدس زد که در صورت بروز مشکل چه اتفاقی قراره بیفته !
من ازشون دوربین مداربسته خریدم برای کارگاه شیشه بری. دو تا دوربین 2 میلیونی سفارش دادم (برند هایک ویژن) فروشنده برداشته دو تا دوربین بیبی کم نهایتا 500 تومنی فرستاده.
نمی گم خیلی بده و خب با اطمینان هم نمی شه خرید داشت.
دوستان تا میتونید در شهر خودتون خرید کنید تا سرمایه در همون جا بمونه و باعث آبادی و رونق شهر خودتون بشه خرید از دیجی کالا یا هر سایت دیگری به معنی کسادی کاسبی در شهر خودتونه
بله به شرطی که کسبه ادم خوبی باشه
وگرنه کسبه کسبه های قدیم
وارد میشیم جواب سلام هم نمیدهند یک سری اینقدر پررو شدند که انگار دارند لطف و منت میگذارند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)