تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 23 اولاول ... 12181920212223 آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 224

نام تاپيک: تجربه خرید از دیجی کالا DigiKala

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015
    محل سكونت
    Azerbaijan

پيش فرض

تعداد شکایت ها از سایت ها بیشتر بخاطر هزینه های شکایت و دردسر های آن کم هستش وگرنه کلاهبردی های اینترنتی خیلی زیاده
    کلاهبرداران خبره شده اند ، با مبالغ پایین کلاهبرداری میکنن

2. 3 کاربر از doctorportable بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

منی که چندین سال مشتری دیجیکالا بودم دیگه تا آخر عمرم از دیجیکالا خرید نمیکنم
    من یه مانیتور خریدم که بخاطر اینکه کالا مورد پسندم نبود (همونطور که تو سایت نوشته) مرجوع کردم ولی قبول نمیکنن و الکی بهانه میگیرن که پلمپ جعبه بازشده و نمیدونم کارتنش پارست (که از اول پاره بود) آوردن برگردوندن بهم جالبه رو کارتن نوشتن کالا در نهایت سلامت میباشد ولی چون یکم گرونه مرجوع نمیکنن
    امروز دوباره مرجوع کردم پیک میگه بازم ریجکت میکنن و بهتره ببری استفاده کنی ولی من به زور بهش دادم برد
    به پشتیبانی ایمیل میزنم جواب درست حسابی نمیده
    دستمم به جایی بند نیست از از اتحادیه کسب و کار مجازی و ای نماد شکایت کردم ولی فعلا به نتیجه ای نرسیده
    چونکه همه کالاهای دیجیکالا مرجوعی سلیقه ای ندارند.
    درضمن با بازکردن یک مانیتور آکبند فروشنده باید عملا اونو بعنوان دسته دو بفروشه و میتونه درخواست خسارت از دیجیکالا کنه اما عملا به اون هم خسارت درستی نمیدن جدای ازینکه که ماهها طول میکشه فقط به همین درخواستشون پاسخ بدن

درکل خرید از دیجیکالا رو خود من هم سالهاست کنارگذاشتم اما تنها سایتی هست که مرجوعی راحتی داره و هیچ فر‌وشگاه دیگه ای نمیتونه تو این مورد باهاش رقابت کنه البته اینکارش هم از خودش مایه نمیزاره از جیب فروشنده ها مایه میزاره

4. 2 کاربر از flashpoint1985 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه karvis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2021

پيش فرض

مشکل اينه که شما سامسونگ خریدی
    سامسونگ گوشیه خوبیه میدونین مشکل چیه اول از همه مشکل ازینه که حوضوری خرید رو انجام ندادن
    و دوم مشکل از خدمات پس از فروش جایی که جنس رو خریدن هستش (:
    Last edited by karvis; 13-10-2021 at 11:26.

تاريخ عضويت
    Oct 2021

پيش فرض

یک دستگاه گوشی Samsung Galaxy note 3 Neo از دیجی کالا خریدم با گارانتی پارس سامتل. بعد از گذشت دو هفته از خرید آن، خود به خود ترک کوچکی در نمایشگر LCD آن ایجاد شد، بدون آن که ضربه یا فشاری به آن وارد شده باشد. شیشه و بدنه هم کاملا سالم و بدون خدشه است. حالا گارانتی پارس سامتل و فروشنده دیجی کالا هیچ کدام قبول مسولیت نمی کنند و من کل پول پرداخت شده را ضر کرده ام.
    ببینین اول از همه نمیتونین کسی رو مقصر کنین اون شرکت یا جایی که از خرید کردین در اخرین مرحله میتونین بگین که مقصرن اگه حضوری این خرید رو انجام میدادین شاید احتمال رخ دادن همچین اتفاقی کمتر میشد و
    به این هم توجه کنین که گارانتی زیاد معنی نداره داخل ایران
    و اینکه لطفا از این به بعد خرید های مهم رو حضوری انجام بدین
    تا وقتی جمهوری و علاالدین و چهار شو هست چرا جا های دیگه
    موفق باشین

تاريخ عضويت
    Oct 2021

پيش فرض

من ۳ ساله که از ديجى کالا خرید میکنم حتی لپ تاپ و تلویزیون و . . . . . و عالی بوده
    شانس خوبی داشتین واقعا برا که تاحالا اینطوری از اب در نیومده من عین دوستمون که بالا گفتن ناراضی ام (:

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

کلا منم زیاد از دیجیکالا خرید کردم و زیاد هم مرجوع کردم. البته برای خرید از دیجیکالا باید یک سری موارد رو رعایت کنید. مثلا اینکه اجناس خیلی گرون از اونجا نگیرین چون اگه خراب باشه یا مثل تجربه دوستمون مشکلی داشته باشه، چون میگن بازش کردی دیگه پس نمیگیرن! یا کالای بهداشتی و خوراکی خارجی، با توجه به اینکه الان تقریبا واردات نداریم، همه اونها احتمالا فیک و یا حتی اگه اصل هم باشه، شرایط نگهداری و حمل خوبی نداشته و برای سلامتی ضرر هم داره!
    کیفیت پاسخگویی هم پایین هست. هر چند در نوشتار و گفتار سعی بر احترام و تکریم مشتری هست ولی عملا کاری صورت نمیگیره! انگار فقط یک ربات گذاشتن اون پشت یک سری متن از پیش نوشته شده رو کپی میکنه!

پروفشنال Netw0rks's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Matrix

پيش فرض

من خیلی وقته از دیجی کالا خرید می کنم و مشکلی تا الان نداشتم
    اما بابت پیگیری یه موضوعی مجبور شدم بارها و بارها باهاشون مکاتبه کنم و در نهایت جواب درستی بهم ندادن
    خب طبیعتا ، به راحتی میشه حدس زد که در صورت بروز مشکل چه اتفاقی قراره بیفته !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2018

پيش فرض

من ازشون دوربین مداربسته خریدم برای کارگاه شیشه بری. دو تا دوربین 2 میلیونی سفارش دادم (برند هایک ویژن) فروشنده برداشته دو تا دوربین بیبی کم نهایتا 500 تومنی فرستاده.

نمی گم خیلی بده و خب با اطمینان هم نمی شه خرید داشت.

داره خودمونی میشه allric's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

دوستان تا میتونید در شهر خودتون خرید کنید تا سرمایه در همون جا بمونه و باعث آبادی و رونق شهر خودتون بشه خرید از دیجی کالا یا هر سایت دیگری به معنی کسادی کاسبی در شهر خودتونه

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

دوستان تا میتونید در شهر خودتون خرید کنید تا سرمایه در همون جا بمونه و باعث آبادی و رونق شهر خودتون بشه خرید از دیجی کالا یا هر سایت دیگری به معنی کسادی کاسبی در شهر خودتونه
    بله به شرطی که کسبه ادم خوبی باشه

وگرنه کسبه کسبه های قدیم

وارد میشیم جواب سلام هم نمیدهند یک سری اینقدر پررو شدند که انگار دارند لطف و منت میگذارند.

13. 2 کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •