تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: تبعات ازدواج سفید در جامعه دارای رویکردی مثبت است یا منفی؟

راي دهنده
94. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • +

36 38.30%
  • -

43 45.74%
  • نمیدانم

15 15.96%
صفحه 22 از 37 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 362

نام تاپيک: ازدواج سفید،خوب یا بد؟

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

عزیز اگه انسان میخواست اینطوری فکر کنه که چون الان اینطوریه و شرایط به این صورته پس باید همونطور بمونه و دلیلی برای پیشرفت یا تفکر بهتر و به روز تر وجود نداره .
    با تفسیر شما اگه میخواستیم زندگی کنیم تا الان چرخ هم اختراع نشده بود .

الان این همه افراد نشستن و به خودشون گفتن ایران همینه که هست و نمیشه کاریش کرد . شرایط فرقی که نکرده هیچ, تازه وضع خیلی بدتر هم شده .

اگر از غرب الگو برداری میشه بخاطر پیشرفت تمدن , فرهنگ , رفتار , وسایل و شرایط رفاهی , تفکری آزاد و به دور از محدودیت و خیلی موارد دیگه است که غرب رو به اینجا رسونده و باعث پیدایش فرق بین جهان اول و جهان سوم شده.

در اونجا افق دیدگاه متفاوت از چیزی بود که در جهان سوم دنبال میشده و همچنان دنبال میشه .

قرار هم نیست هر چیزی رو بی برو برگرد قبول کنیم . ولی میشه به دور از تعصبات ذهنی و فکری و ایدوئولوژیکی اون مبحث رو به بررسی گذاشت و خوب و بد اون رو پیدا کرد .

نه این که چون غربی ها گفتن پس بدـه و مساوی است با غربزدگی و تهاجم فرهنگی و دست های پشت پرده ها و توهم توطئه ای که 24 ساعت به خورد این مردم قضاقدری داده میشه .

ساکن و بی حرکت بودن چه دستاوردی برای انسان داشته که این شرایط بخواد الان برامون مفید باشه ؟
    Last edited by B3HZ@D; 17-04-2015 at 13:54.

2. 6 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

جواب سوالم رو نگرفتم دوست عزیز. مدرنیته و ابزار یه چیزه. فرهنگ و اجتماع افراد و اشخاص یک چیز دیگست. هرکسی که برای تحصیل مجبوره سواره الاغ بشه و بره در بیابان تحصیل کنه نمی تونه دلیل بر عقب موندگیش باشه. عقب ماندن فرهنگی فقط یه اصطلاح برای دیکته کردن فرهنگ غرب(بماند بنده نه با غرب موافقم نه شرق و نه وسطش!) اما کلا به قول کریشنا مورتی : همه این ها بازی های تفکر ماست. پیشرفت قطار با سرعت فلان قدر یا کپی برداری از عقاید به اصطلاح کشورهای پیشرفته نیست... چرا که اان ها روزی بدتر از ما در بربریت بودند اما فقط فرهنگ شرق را کپی و بال و پرش دادند و همدیگر رو رد نکردند بلکه نقدر کردند و پیشرفت کردند.
    شما وقتی از وسایل مدرن استفاده کنی باید از فرهنگش هم سود ببری وگرنه تبدیل به ناهنجاری میشه، همچنین من نگفتم کسی سوار الاغ بشه عقب مانده است، من گفتم شما مجبوری که با مدنیته جلو بری شما مجبوری که در شهر با اتوموبیل بری سر کلاس، مگر اینکه به قول خودت بری وسط بیابان.

4. این کاربر از Artam01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

تابحال تاپیک بیشتر حول این چرخیده که تبعات ازدواج سفید چیه.. اما ازدواج رسمی همراه با خطبه ی عقد چه دستاوردهایی داشته ؟ اصن هنگام ثبت اینگونه ازدواج در محضر چه اتفاقی مگه میفته؟! وقتی راهنمایی درس میخوندیم، یه روحانی آوردن تا یکم مارو آگاه کنه نسبت به مسائل فقهی و...
    بحث در مورد جاری شدن خطبه عقد پیش اومد... یه سوالی کردم از ایشون " آقا، چه اتفاقی میفته که زن و مردی که چند ثانیه پیش با هم محرم نبودن، بعد از جاری شدن خطبه عقد سریعن به هم محرم میشن؟!!" پاسخ ایشون هم جالب بود " شما نمیفهمید این چیزارو!!! وقتی خطبه ی عقد خونده میشه در زن و مرد یه احساسی از طرف خداوند به وجود میاد که محرم میشن بهم!!" (و لازم به ذکر نیست که من قانع شدم کاملن).

من شدیدن ازدواج سفید رو ترجیح میدم... وقتی توی ایران اسم ازدواج میاد، به نظرم مثل سنگهایی میمونه که خودمون قرار میدیم جلوی راهمون تا شاید بتونیم برشون داریم.. مسائلی مثل مهریه، شیربها و... جز اینکه به کالا بودن زن اشاره داشته باشن چه گلی به سر ما زده اند؟ این مسائل فقط ازدواج رو به یه impossible mission تبدیل میکنن، به یک کار شاق و نشدنی، به چیزی که وقتی میگی فلانی ازدواج کرده شنونده اول متحیر میشه ازین انجام غیرممکن و تازه بعد یادش میفته باید خوشحالی کنه!! انگار نه انگار که ازدواج و با هم بودن جز اولیه ترین نیازهای انسانی محسوب میشه و باید شرایطی براش فراهم باشه که به ساده ترین روش و آسون ترین راه شدنی باشه هر زمان که اراده کردیم! توی ایران وقتی در جواب زحمت شخصی میگیم "عروسیت" بیشتر به این اشاره داریم که "امیدوارم بتونی در این آشفته بازار و وضعیت بغرنج زندگی در ایران، جونت درآد و وضعیتی رو فراهم کنی که این کار سخت رو شدنی کنی و ازدواج کنی"... در یک جامعه ی ایده آل اگه در جواب زحمت یک شخص بهش بگید "عروسیت" احتمالن زیاد تشکر خوبی ازش نکردید.. چون ازدواج چیزی نیست که مثلن یه امریکایی بخواد شاخ غول رو بشکنه تا بهش دست پیدا کنه و کافیه اراده کنه و در لحظه انجام بده... و لذا به نظر من همون Thank you بهتر میتونه اوج تشکر و قدردانی شمارو به ایشون برسونه!

بله و این چنین است که جامعه ی ما همچنان غوطه ور در حل مشکلات و دستیابی به اولیه ترین نیازهای انسانی قاعده ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است ، در حالی که در جوامع مدرن اگه احیانن مردمی رو در نوک این هرم ببینید احتمالن اومدن یادی از گذشته هاشون بکنن، نه اینکه تازه رسیده باشن به نوک.. شاید راس هرم مزلو هم براشون خنده دار باشه و هرم دیگری جایگزینش کرده باشن..

محتوای مخفی: توضیح بیشتر در مورد ازدواج محضری 
    کاش حداقل ازدواجی وجود داشت که شامل قرائت صیغه و خطبه ی عقد و ... نمیشد که سراسر توهین آشکار است به مرد و خصوصن زن... نیازی نیست اینو من بیشتر باز کنم، بهتره دوستان برن با زبون مادرزادیشون حرفهای روحانی ای که خطبه رو جاری میکنه بخونن و درش تفکر کنن!! روحانی چی میگه و زن در جواب به چه چیزی میگه "قبلتو"(خودتون گوگل کنید).. فقط به همین حد بسنده میکنم که بگم این کلمات و جملات همون بهتر که به زبان پارسی بیان نمیشن و الحق که درخور این هستند که به زبان عربی قرائت بشن تا کسی متوجه این حجم وسیع قباحت و زشتی و توهین نشه در محضری که پدر و مادر و خانواده های زوجین حضور دارند..

6. 11 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نه واقعا من نمیفهمم که چرا باید رفت مهظر و .... خوب اگر قرار باشه همه چیز رو قبلا پسر مثلا اماده کرده باشه مثل خونه و نمیدونم ماشین و ... دختر هم مثلا یه جهاز بیاره خونه که این که نشد مشترک هر کسی تنهایی یه چیزایی جور کرد و اورد نشد که این چیه اخه
    نظر شما هم همین نیست؟ این زندگی مشترکه؟ ایا واقعا مشترکه؟ اشتراکش کجاست دقیقا؟ تخت خوابش و پتوش؟
    احساسش کجاشه دقیقا؟ با هم بودن و زحمت های باهمش کجاست؟

8. این کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

دوستان اصلا بحثی در این نیستش که نباید به روابط و تفکر بهتر و رو به جلو که در غرب وجود داره فکر نکرد و یا اینکه مردم جامعه ما در ابتدایی ترین قسمت از نیازهای انسانی هرم مزلو

گیر کردند که کاملا هم درست است و یا اینکه فکر کنیم شرایط حال حاضر بهترین شرایط هستش پس دیگه نیازی به تفکر و یا حرکتی وجود نداره ... که تا اینجا 22 صفحه در این مورد ها بحث شده ...

ولی اینکه هر کس مثلا در مورد همین ازدواج سفید بخواد شخصا اقدام کنه با توجه به عقاید و قوانین کلی حاکم بر جامعه میشه همون شنا کردن در خلاف جهت آب که شاید نه امکان پدبر باشه و یا اگر هم واقعا فرد تونست شخصا امکان پذیرش کنه با توجه مخالفت های افراد و عدم پذیرش از طرف جامعه و قوانین دست و پا گیر در نیمه راه کم بیاره و دست از افکار و هدفش بکشه ...

اگر هم بخوایم منتظر زمان بشیم که تا سال ها بگذره که این نوع طرز فکر همگیر شه که شاید سالیان سال طول بکشه و باز هم طرز تفکر ما در سال های آینده حتی با توجه به فرا گیر شدن آن باز هم از طرف نهاد ها و حکومت عملی نباشد ...

پس لطفا اگر در حال خاضر راهکاری با توجه به شرایط موجود درجامعه خودمون با توجه به عقاید و قوانین موجود در جامعه برای استفاده عموم مردم با اختیار آزاد و بدون مخالفت از طرف جامعه و حکومت و قوانین دارید بفرمایید که همه با خیال راحت با توجه به انتخاب خودشون بتوانند از این نوع راهکار ها بهرمند شوند ؟

10. 3 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه shi.irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

جالب توجه افرادی که موافق ازدواج سفیدن
    یه فیلم مستند آمریکایی دیدم پسره با یه دختره حالت ازدواج سفید باهم زندگی میکردند اما حس عاطفی بینشون نبود
    پسره بیماری داشت و می گفت هزار بار آرزوی مرگ میکردم تا اینکه یه سگ هدیه گرفت و اون سگ با شیطنت و توجه به پسره امید رو در اون زنده کرد
    طوری که با بیماریش جنگید و سلامتیشو به دست آورد و جالبه دختره هیچ نقشی جز یه همخونه سنگی نداشت
    و در آخر پسره حرف قشنگی زد گفت اون سگ بهتر از تمام دوستانم بود چون به من با همه عیب هام با همه بداخلاقیهام بی حوصلگیهام توجه و به بودن با من اصرار میکرد
    و هیچ زمان تنهام نمی گذاشت اون کاری نداشت من چی پوشیدم چطور راه میرم چطور قیافه ای دارم و فقط از بودن با من لذت میبرد
    و کلی اشک ریزوند
    اینم یکی از نتایج ازدواج سفید...انسان سنگ نیست که با همخونگی نیازهاش برطرف بشه...
    ولی خب انتخاب با شماست من فکر میکنم برایآدم های شهوتی لاابالی و بی مسئولیت راهکارمناسبیه بهتر از اینکه بچه های مردم رو سیاهبخت کنند

12. این کاربر از shi.irani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

تابحال تاپیک بیشتر حول این چرخیده که تبعات ازدواج سفید چیه.. اما ازدواج رسمی همراه با خطبه ی عقد چه دستاوردهایی داشته ؟ اصن هنگام ثبت اینگونه ازدواج در محضر چه اتفاقی مگه میفته؟! وقتی راهنمایی درس میخوندیم، یه روحانی آوردن تا یکم مارو آگاه کنه نسبت به مسائل فقهی و...
    بحث در مورد جاری شدن خطبه عقد پیش اومد... یه سوالی کردم از ایشون " آقا، چه اتفاقی میفته که زن و مردی که چند ثانیه پیش با هم محرم نبودن، بعد از جاری شدن خطبه عقد سریعن به هم محرم میشن؟!!" پاسخ ایشون هم جالب بود " شما نمیفهمید این چیزارو!!! وقتی خطبه ی عقد خونده میشه در زن و مرد یه احساسی از طرف خداوند به وجود میاد که محرم میشن بهم!!" (و لازم به ذکر نیست که من قانع شدم کاملن).

من شدیدن ازدواج سفید رو ترجیح میدم... وقتی توی ایران اسم ازدواج میاد، به نظرم مثل سنگهایی میمونه که خودمون قرار میدیم جلوی راهمون تا شاید بتونیم برشون داریم.. مسائلی مثل مهریه، شیربها و... جز اینکه به کالا بودن زن اشاره داشته باشن چه گلی به سر ما زده اند؟ این مسائل فقط ازدواج رو به یه impossible mission تبدیل میکنن، به یک کار شاق و نشدنی، به چیزی که وقتی میگی فلانی ازدواج کرده شنونده اول متحیر میشه ازین انجام غیرممکن و تازه بعد یادش میفته باید خوشحالی کنه!! انگار نه انگار که ازدواج و با هم بودن جز اولیه ترین نیازهای انسانی محسوب میشه و باید شرایطی براش فراهم باشه که به ساده ترین روش و آسون ترین راه شدنی باشه هر زمان که اراده کردیم! توی ایران وقتی در جواب زحمت شخصی میگیم "عروسیت" بیشتر به این اشاره داریم که "امیدوارم بتونی در این آشفته بازار و وضعیت بغرنج زندگی در ایران، جونت درآد و وضعیتی رو فراهم کنی که این کار سخت رو شدنی کنی و ازدواج کنی"... در یک جامعه ی ایده آل اگه در جواب زحمت یک شخص بهش بگید "عروسیت" احتمالن زیاد تشکر خوبی ازش نکردید.. چون ازدواج چیزی نیست که مثلن یه امریکایی بخواد شاخ غول رو بشکنه تا بهش دست پیدا کنه و کافیه اراده کنه و در لحظه انجام بده... و لذا به نظر من همون Thank you بهتر میتونه اوج تشکر و قدردانی شمارو به ایشون برسونه!

بله و این چنین است که جامعه ی ما همچنان غوطه ور در حل مشکلات و دستیابی به اولیه ترین نیازهای انسانی قاعده ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است ، در حالی که در جوامع مدرن اگه احیانن مردمی رو در نوک این هرم ببینید احتمالن اومدن یادی از گذشته هاشون بکنن، نه اینکه تازه رسیده باشن به نوک.. شاید راس هرم مزلو هم براشون خنده دار باشه و هرم دیگری جایگزینش کرده باشن..

محتوای مخفی: توضیح بیشتر در مورد ازدواج محضری 
    کاش حداقل ازدواجی وجود داشت که شامل قرائت صیغه و خطبه ی عقد و ... نمیشد که سراسر توهین آشکار است به مرد و خصوصن زن... نیازی نیست اینو من بیشتر باز کنم، بهتره دوستان برن با زبون مادرزادیشون حرفهای روحانی ای که خطبه رو جاری میکنه بخونن و درش تفکر کنن!! روحانی چی میگه و زن در جواب به چه چیزی میگه "قبلتو"(خودتون گوگل کنید).. فقط به همین حد بسنده میکنم که بگم این کلمات و جملات همون بهتر که به زبان پارسی بیان نمیشن و الحق که درخور این هستند که به زبان عربی قرائت بشن تا کسی متوجه این حجم وسیع قباحت و زشتی و توهین نشه در محضری که پدر و مادر و خانواده های زوجین حضور دارند..
    ببخشید اقا امین که اینو میپرسم
    ولی من به خطبه ای که خونده میشه چه در زمان عقد دائم چه در زمان عقد موقت دقت کردم
    متوجه نمیشم کدوم بخشش توهین هست؟
    در عقد دائم که میگن ازدواج سنت پیامبر است و هرکس پیروی نکند از او نیست (حالا با یه همچین مضمونی حدودی) بعدم میگن وکیل هستم شما را به عقد فلان فلان دراورم یا خیر

اگر صیغه منظوره که خب گفته میشه :

در مدت زمان فلان مقدار مهر فلان با فلانی مزدوج میشوم
    طرفم میگه: قبول میکنم

الان معنی کدوم بخش و واژه هست که توهین امیزه؟
    من نمیگم حتما باید عربی باشه یا کلا خیلی چیزه خوبیه و این حرفا

فقط حرفم اینه اونایی هم که به انواع و اقسام روشها (اعم از سفید و سیاه و با عقد و بی عقد مدل ایرانی و خارجی ) باهم هستند همین روند رو در پیش گرفتند حالا 4 تا جمله جهت پیروی از یک سبک کلاسیک قدیمی هست بنظرم

من فکر میکنم این قضیه هم مثل خیلی موارد دیگه که هی کمپین حمایت و آشکارسازی میزنن براش باشه!
    نمیدونم والا اینهمه سال و جد اندر جد بیسواد بودن ایا؟ که کلا این موارد رو نمیدونستن
    یا نه همش توطئه بوده و همه بد بودن (مسئله این است!)

البته من قصدم دفاع از چیزی نیست بیشتر نقش پرسش برام مطرحه و واقعا چیزایی که پرسیدم سواله برام!
    Last edited by Atghia; 17-04-2015 at 20:38.

14. 5 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دوستان اصلا بحثی در این نیستش که نباید به روابط و تفکر بهتر و رو به جلو که در غرب وجود داره فکر نکرد و یا اینکه مردم جامعه ما در ابتدایی ترین قسمت از نیازهای انسانی هرم مزلو

گیر کردند که کاملا هم درست است و یا اینکه فکر کنیم شرایط حال حاضر بهترین شرایط هستش پس دیگه نیازی به تفکر و یا حرکتی وجود نداره ... که تا اینجا 22 صفحه در این مورد ها بحث شده ...

ولی اینکه هر کس مثلا در مورد همین ازدواج سفید بخواد شخصا اقدام کنه با توجه به عقاید و قوانین کلی حاکم بر جامعه میشه همون شنا کردن در خلاف جهت آب که شاید نه امکان پدبر باشه و یا اگر هم واقعا فرد تونست شخصا امکان پذیرش کنه با توجه مخالفت های افراد و عدم پذیرش از طرف جامعه و قوانین دست و پا گیر در نیمه راه کم بیاره و دست از افکار و هدفش بکشه ...

اگر هم بخوایم منتظر زمان بشیم که تا سال ها بگذره که این نوع طرز فکر همگیر شه که شاید سالیان سال طول بکشه و باز هم طرز تفکر ما در سال های آینده حتی با توجه به فرا گیر شدن آن باز هم از طرف نهاد ها و حکومت عملی نباشد ...

پس لطفا اگر در حال خاضر راهکاری با توجه به شرایط موجود درجامعه خودمون با توجه به عقاید و قوانین موجود در جامعه برای استفاده عموم مردم با اختیار آزاد و بدون مخالفت از طرف جامعه و حکومت و قوانین دارید بفرمایید که همه با خیال راحت با توجه به انتخاب خودشون بتوانند از این نوع راهکار ها بهرمند شوند ؟
    بنظرم نمیشه یه نسخه برا همه پیچید، انسانها متفاوت هستن و به همین دلیل هم برداشت ها و تجربه هاشون هم از ازدواج متفاوت هست ...
    چیزی که من تا الان بش رسیدم اینه که بعضی ها برای ازدواج و رابطه طولانی مدت ساخته نشدن و بهتره وارد این میدون نشن چون زود دلزده و پشیمون میشن ... اما خب بنظرم برای دو نفر که هر دو به رشد عقلی و عاطفی رسیدن ازدواج بهتر از رابطه موقت هست ...

16. 3 کاربر از N I G H T P E A C E بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

جالب توجه افرادی که موافق ازدواج سفیدن
    یه فیلم مستند آمریکایی دیدم پسره با یه دختره حالت ازدواج سفید باهم زندگی میکردند اما حس عاطفی بینشون نبود
    پسره بیماری داشت و می گفت هزار بار آرزوی مرگ میکردم تا اینکه یه سگ هدیه گرفت و اون سگ با شیطنت و توجه به پسره امید رو در اون زنده کرد
    طوری که با بیماریش جنگید و سلامتیشو به دست آورد و جالبه دختره هیچ نقشی جز یه همخونه سنگی نداشت
    و در آخر پسره حرف قشنگی زد گفت اون سگ بهتر از تمام دوستانم بود چون به من با همه عیب هام با همه بداخلاقیهام بی حوصلگیهام توجه و به بودن با من اصرار میکرد
    و هیچ زمان تنهام نمی گذاشت اون کاری نداشت من چی پوشیدم چطور راه میرم چطور قیافه ای دارم و فقط از بودن با من لذت میبرد
    و کلی اشک ریزوند
    اینم یکی از نتایج ازدواج سفید...انسان سنگ نیست که با همخونگی نیازهاش برطرف بشه...
    ولی خب انتخاب با شماست من فکر میکنم برایآدم های شهوتی لاابالی و بی مسئولیت راهکارمناسبیه بهتر از اینکه بچه های مردم رو سیاهبخت کنند
    حالا اینجا بود همون دختر سنگیه مهریشو میذاشت اجرا از حسادت سگه رو هم مینداخت بیرون میگفت نجسه اونوقت پسره بدبحت هم هر روز آرزوی مرگ میکرد .
    تو ازدواج سفید هم هر کدوم از طرفین وقتی ببینن طرف مقابل لاابالی و بی مسئولیته خیلی راحت می تونن برن دنبال زندگی خودشون از دادگاه و آبرو ریزی و جنگ و دعوا و خرج عروسی و مهریه و جهازیه هم خبری نیست.
    Last edited by Artam01; 17-04-2015 at 21:50.

18. 4 کاربر از Artam01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

بنظرم نمیشه یه نسخه برا همه پیچید، انسانها متفاوت هستن و به همین دلیل هم برداشت ها و تجربه هاشون هم از ازدواج متفاوت هست ...
    چیزی که من تا الان بش رسیدم اینه که بعضی ها برای ازدواج و رابطه طولانی مدت ساخته نشدن و بهتره وارد این میدون نشن چون زود دلزده و پشیمون میشن ... اما خب بنظرم برای دو نفر که هر دو به رشد عقلی و عاطفی رسیدن ازدواج بهتر از رابطه موقت هست ...
    خب دو نفر میتونن تا آخر عمرشون ازدواجشون سفید باشن میتونن هم بعد چند وقت مثلا چند ماه یا چند سال ازدواج رسمی داشته باشند مثل یکی از آشنایان که بعد از 8 سال که با خانمی که باهاش زندگی میکرد ازدواج کرد.

20. این کاربر از Artam01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •