ثبت نام کنکور واسه سال 94 کی هست؟
ثبت نام کنکور واسه سال 94 کی هست؟
بهمن ماه
که فقط یک دوره ثبت نام داره
به طور دقیق تر از 19 بهمن شروع میشه
(در یک مرحله)
دوستان کسی که شبانه سراسری توی 93 قبول شده و تا الان دانشگاه رفته، آیا میتونه 94 شرکت کنه و سراسری روزانه قبول شه؟
متولد نیمه دوم 74ــه.
از نظر سربازی مشکلی پیش نمیاد اگه انصراف بده از دانشگاه؟
+
کلا چه اقداماتی باید انجام بده؟
+
تغییرات خاصی داشته کتب درسی؟
خیلی ممنون =)
محدودیت انتخاب رشته فقط در صورت قبولی بصورت روزانه هست، میتونی بدون مشکل از شبانه انصراف بدی.
شما یه بار کنکور دادی (تو اولین سال)
میتونی کنکور 94 هم شرکت کنی...
واسه سربازی مشکلی نداره ولی نمیدونم اقدامی باید کرد یا نه!
درود.
من از الآن می خوام شروع کنم برای کنکور ریاضی(برای بار دوم)، با توجه به کمبود وقت؛
برای درس عربی چه کتابی پیشنهاد می شه؟ سطح عربیم دور و بر صفر هستپارسال 17 درصد زدم اون هم از تست های ترجمه.
برای دینی، پارسال جزوه معلممون خیلی خوب بود و کنارش از آبی قلم چی استفاده می کردم. الآن جزوه معلم رو گم کردم، چه کتابی پیشنهاد می شه برای درصد بالا توی دینی؟
برای این دو درس عمومی وقت نسبتا مناسبی دارم، چون زبان تقریبا نیازی به خوندن ندارم و ادبیات هم پارسال براش خیلی وقت گذاشتم و وقت آنچنان زیادی ازم نمیگیره مرور و تست زنیش.
فیزیک درصد خیلی بالا می خوام، کتاب هم نشر الگو مد نظرمه چون باهاش حال می کنم. فقط برای بخش فشار و گرما و نور، کتاب خاصی پیشنهاد می کنید برای آموزشِ مفهومی؟
شیمی حجم کتاب های تست خیلی بالاست، پیشنهاد خاصی براش دارید؟ پارسال شیمی 2 و پیش 1 رو خیلی خوب و مفهومی خوندم و مشکلی توی این مباحث ندارم اصلا.
ریاضیات؛ برای آموزش دیفرانسیل چی پیشنهاد می شه؟ برای تست چی؟
هندسه تحلیلی، آموزش؟
گسسته، اموزش و تست؟
ممنون از همه.
"عربی کامل" گاج رو بخونید . واسه بقیه اش نمیتونم نظر بدم .
سلام عرفان جان.
راستش منم امسال سال چهارم ریاضی هستم. کتاب هایی که خودم دارم .
دینی که تازه هم گرفتم کتاب جامع گاج جلد 1 و 2 . برای ادبیات هم گاج دارم. از مجموعه کتاب های تست میکرو طبقه بندی شده.
برای زبان هم کتاب خیلی سبز دارم. عربی هم همینطور جامع سبز که البته قدیمیه! کلا فقط تنها کتابی که چاپ امسال دارم همون دینی هست. بقیه کتابام قدیمی هستن یعنی از دوستم گرفتم.
برای فیزیک هم خودم به شخصه از دی وی دی های مسعودی استفاده میکنم .
به توصیه دوست خوبم آقا علیرضا :
برای شیمی هم مبتکران رو پیشنهاد میکنم.اگه فیزیکت خیلی قویه و به درصد بالا امیدوار هستی خیلی سبز استفاده کن.
اگه توی فیزیک معمولی به بالا هستی گاج خاکستری استفاده کن خیلی خوبه.
برای دیفرانسیل اگه مفهومی میخوای بفهمی کتاب محوری گاج رو پیشنهاد میکنم. که خودم هم دارم چاپ قدیم هست.
راستش من خودم کلا رو هندسه زیاد وقت نمیزارم ! ولی برای اینم کتاب محوری گاج رو دارم!
برای گسسته به نظرم فقط نکته هاش رو یاد بگیری کافیه ! پس لازم نیست مفهومی کار کنی فقط تست هاش رو بزنی به نظرم کافی باشه. کتاب های کوچیک قلم چی هم چیز خوبیه میتونی هر جا باشی یه نگاهی بندازی به نکته هاش. خودمم دارم. یا فقط تست هاش رو کار کنی.
پس یه سال ازم بزرگتری ؟ من تازه فهمیدم ؟
موفق باشی عرفان جان.![]()
Last edited by ALI . R; 08-12-2014 at 18:33.
ممنون از دوستان.
کتاب ها رو جمع و جور کردم، موند آموزش برای تحلیلی و کتاب تست برای عربی. برای تحلیلی گاج دارم، اما به نظر نمیاد آموزش خوبی داشته باشه. به نظر خودم یه نشر الگو بگیرم مناسب باشه براش. اگه آموزش بهتر از الگو هست بگید لطفا.
عربی رو هنوز نمی دونم چی بگیرم! اصلا حس و حال گاج سبز و اینا ندارم براشیه کتاب که ساده و تستی آموزش داده باشه می خوام، بیشتر هم هدفم تست های ترجمشه. چیزی پیشنهاد می شه؟
پیشنهاد من برای عربی همون گاج
چون مباحث رو از پایه شروع کرده...
تست کافی داره
مباحث رو دقیق تفکیک کرده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)