مشکل من اینه که همه چیزو تنظیم میکنم میرم توی بازی، تنظیمات اعمال نمیشه... رو custom میره حالت تنظیمات ولی توی بازی بازم بصورت کلاسیکه!
مشکل من اینه که همه چیزو تنظیم میکنم میرم توی بازی، تنظیمات اعمال نمیشه... رو custom میره حالت تنظیمات ولی توی بازی بازم بصورت کلاسیکه!
میگم از خود اریجین دان کنم یا لینکهای مستقیم دیگه؟؟؟ با اریجین با این سرعتای ما مشکل پیش نمیاد؟؟
ورژن اریجین شما چنده ؟ من فکر میکنم مشکل از نرم افزار اریجین من باشه !!!
یا اینکه با ویندوز 64 بیتی مشکل داشته باشه و اجرا نشه !!!
Origin 9.4.22.2815
لینکشو میفرستم واست. دوستان این مشکل کیبورد مارو هم حل کنید دمتون گرم
برای منم دقیقا همین ورژنه ! ویندوز تو 64 بیتیه ؟
شما هم یه بار مرحله به مرحله بگو چیکار کردی تا اجرا شد .
چون اون دوستمون یه جا گفته از اوریجین خارج بشین بعد گفته برید تو ارجین و رو قسمت تبلیغ فیفا 15 کتیک کن
Last edited by vahidreza2007; 10-09-2014 at 13:58.
آره 64 بیته
اول از همه اون پوشه ای که دانلود کردی ( FIFA 15 DEMO) رو کپی کن توی این آدرس:
C:\Program Files (x86)\Origin Games
بعدا با چیزشکن برو توی ارجین.. بخش استور. اونجایی که فیفا 15 رو معرفی کرده گزینه ی دانلود رو بزن.. شروع میکنه به چک کردن. طولی نمیکشه که آیکن فیفا میاد توی بخش گیمت. نت رو قطع نکن! برای اولین بار که گزینه ی play رو میزنی یه کادر میاد که دوباره یوزر پسورد ارجین رو میزنی و بازی آنلاک میشه... بعدش میتونی بصورت آفلاین هم بازی کنی
تو سایت اریجین منظورته یا نرم افزار اریجین ؟
نرم افزار دیگه. یه امتحانی بکن خبرشو بده
نشد که نشد تا اونجایی که بازی رو دانلود میکنم و به خوبی نصب میشه و ایکونش که عکش مسی هست میاد رو ارجین وقتی پلی رو میزنم هیچ اتفاقی نمیافته ! ( مشکل دقیقا اینجاست )
آقا این چرا با x360CE هماهنگ نیست !؟
در کل خوب بود یه سری باگ هم داشت که میشه راحت تا اومدن نسخه اصلی برطرف شه . فقط امیدوارم سریع تر کرک شه و مثل فیفا 14 کلی طول نکشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)