یونان داره پنالتی میزنه میگه اگه گل هم بشه ساحل عاج میره بالا!!!!!!!!! چقدر این آدم احمقه؟!!!
دقیقه آخر بازی تازه فهمیده چه گندی زده میگه به نظر میرسه که یونان میره بالا!!!!
یونان داره پنالتی میزنه میگه اگه گل هم بشه ساحل عاج میره بالا!!!!!!!!! چقدر این آدم احمقه؟!!!
دقیقه آخر بازی تازه فهمیده چه گندی زده میگه به نظر میرسه که یونان میره بالا!!!!
علیفر فکر کنم یه ذره شیرین عقل میزنه !!
کلا دیوانه هست !!
بازیکن ژاپن شوت زده به سمت دروازه بعد میگه دروازه بان کلمبیا در 42 سالگی دروازه رو نجات میده !!
هرکی ندونه فکر میکنه 42 سال تو دروازه بوده و تازه الان توپ به دروازه رسیده !!
صداش هم بدجور نافرمه
4 تا کوچه اونورتر میره !!!
من نمیدونم معیار شبکه 3 واسه انتخاب گزارشگر چیه ؟؟
جدول گروه 3 رو نگاه نمیکنه بعد میگه ساحل عاج اگه ببازه میره گروه بعد
آخ خداااااااااااا این چرا هیچی نمیفهمه !!
Last edited by albertxx; 25-06-2014 at 01:27.
انقدر هم الاغ و بیشعوره که آخر بازی یه عذرخواهی نمیکنه که تا آخر بازی اطلاعات غلط داده درباره امتیاز تیمها و اینکه کدوم صعود میکنه، فکر تهیه کلکسیون گلهاییه که به خاطر دفاع خطی زده شده!! آخه یکی نیست به این بگه که گوسفند، آخه کسی مگه تو رو آدم حساب میکنه که از دفاع خطی ایراد میگیری؟
دوستان توهین نکنید زشته. الان از پشت صحنه خبر رسید که آقای علیفر دیگه هیچکدوم از بازی ها رو گزارش نخواهد کرد. چون از ژاپن باهاش تماس گرفتن که بره سرمربی تیمشون بشه و دفاعشون رو از حالت خطی به چندلایه تغییر بده.![]()
سرهنگ عليفر: ساحل عاج دو بازيه دو بر يك باخته تفاضلش سه سه هست يعني صفر!
خدا وكيلي با عليفرو و سيانكي سطح رقابتهاي جام جهاني خيلي مياد پايين. اميد وارم ديگه صداي اين دو نفرو نشنويم !
. مشكلات و سوتي هايي كه ميدن كنار اصلا تن صداشون به درد نميخوره بخصوص وقتي صحنه گل يا موقعيت خطر ناك رو دروازه ها ايجاد ميشه
دکتر؟
حاج رضایی کی دکتر شد ما نفهمیدیم؟
واقعا شرم اوره
حداقل اول یه نگاه به جدول نمی کنه بعدش بیاد جلو هفتاد میلیون جمعیت گزارش کنه و نود دقیقه اطلاعات غلط بده!
دیشب تا توپ رو میرفت سمت دروازه ما هم میرفتیم سمت کنترل !!!!!
فرصت برای بازیکنان کلمبیا و.......
تیمهای زیادی با دفاع خطی گل خوردن و تیمهایی هم بدون دفاع خطی گل نخوردن !!!!!
این جاودانی دیشب چه گیری داده بود که شاید قبل از سوارز کس دیگه ای(XX) اون بنده خدا رو گاز گرفته ؟
فردوسی پور بنده خدا زل زد تو دوربین کپ کرد
حذف شود ....
Last edited by B3HZ@D; 25-06-2014 at 10:00. دليل: متوجه شدم :دی
فکر کنم منظورشون GF باشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)