تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 23 اولاول ... 12181920212223 آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 227

نام تاپيک: تاپیک هواداران تیم ملی برزیل | سلاطین سامبا

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

فیلیپه لوئیز که نمایش درخشانی با تیم باشگاهیش اتلتیکو مادرید در این فصل داشت
    من تاحالا دقت نکرده بودم
    فیلیپه لوئز برزیلی بود ؟؟؟؟ و بعد دعوت نشد ؟؟

2. این کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

من تاحالا دقت نکرده بودم
    فیلیپه لوئز برزیلی بود ؟؟؟؟ و بعد دعوت نشد ؟؟
    دعوت نشدنش به تیم ملی برزیل از شاهکارهای اسکولاری بود دیگه
    اینم متن مصاحبش بعد دعوت نشدنش به تیم ملی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فیلیپه لوئیس، مدافع تیم اتلتیکو مادرید بعد از اینکه در لیست تیم ملی برزیل برای حضور در جام جهانی قرار نگرفت، اذعان کرد که دیگر امیدی به پوشیدن پیراهن تیم ملی ندارد.

AS به نقل از Globo گزارش داده است که لوئیس تصمیم فیلیپه اسکولاری برای قرار ندادن او در لیست 23 نفره تیم را درک نمی کند. این مدافع کناری گفت: "گاهی اوقات معیار انتخاب بازیکنان برای تیم ملی را درک نمی کنم. من دیگر رؤیای فتح جام جهانی را ندارم و در حال حاضر تعطیلاتم را سپری می کنم."
    باوجود غیبت او در گروه تیم ملی، فیلیپه هنوز هم برای کشورش و دوستانی که در تیم دارد آرزوی موفقیت می کند.
    او افزود: "من آنجا دوستان زیادی دارم، به خصوص مارسلو و مکسول. واقعاً امیدوارم که برزیل بتواند قهرمان شود چون مردم برزیل شایسته این هستند. آنها مردم رنج دیده ای هستند که باید فشار زیادی را از جانب دولت تحمل کنند، بنابراین شایستگی لذت بردن را دارند."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 2 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

Neymar: Two centimetres lower and I could have been wheelchair-bound

نیمار: دو سانتیمتر پایینتر و من برای همیشه ویلچری میشدم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 5 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

What great moments.......

8. 7 کاربر از Iman-Emperatour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

هرچند آلمان تیم محبوب من بوده از سالها پیش اما درخصوص برزیل میخوام اظهار نظر کنم.
    برزیل دریای بی پایان استعدادهای فوتباله و بازهم میتونه براحتی قهرمان جهان بشه. برزیلیها مثل کشورهای خاورمیانه که بر روی نفت خوابیدند نفت استعدادهای فوتبال رو داره فقط کافیه مدیریت درست این استعدادها رو یاد بگیرن اما متاسفانه مثل خاورمیانه ای ها بلد نیستند. مربی های ادوار گذشته برزیل رو ببینید! اگه قهرمان شدند فقط واسه اینه که حداقل تونستند بهترین های جهان رو درست و هوشمندانه کنار هم بچینند ولی بعضی وقتها مثل این مربی توان انتخاب ، چیدمان و هماهنگ سازی حداکثری بازیکنها رو ندارند. اسکولاری حداکثر در حد تیم های ملی همین کشورهای عربی میتونه باشه.
    ایکاش 4 تا از این بازیکنهای فعلی دعوت نشده به تیم ملی برزیل رو کارلوس کیروش در تیم ایران داشت!

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    اونور ابرا

پيش فرض

نامه کودک هوادار برزيلي به لوئيز (عکس)

در آستانه ديدار برزيل مقابل هلند يک هوادار کم‌ سن‌ و سال با ارسال نامه‌اي به مدافع سلسائو به او قوت‌قلب داد.

ترجمه متن نامه‌ اين هوادار براي داويد لوئيز نوشته به شرح زير است:

سلام داويد لوئيز، اسم من آنالوز است. من تمامي بازي‌هاي برزيل را در جام جهاني ديدم و تماشاي بازي‌ات را خيلي دوست داشتم. به نظرم لازم نيست اينقدر ناراحت باشي چون خيلي عالي بازي کردي و بهترين عملکردت را براي تيم ملي برزيل داشتي. تو کاپيتان فوق‌العاده‌اي بودي. زندگي همين است، برخي مردم مي‌بازند و برخي ديگر مي‌برند ولي تنها لازم است خوشحال باشند. داويد لوئيز تو قهرمان من هستي.

«آنالوز پنا رئاله»

11. 4 کاربر از PARIYA 69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

مارکا : مورینیو جانشین اسکولاری !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshidmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مورینیو گفته تا 7 - 8 سال دیگه مربی ملی نمیشم

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

13 فوت یک ایرانی بخاطر شکست برزیل !!!!!!!!!!!

یک شهروند جزیره خارک پس از شکست 7 بر یک برزیل مقابل آلمان دچار ناراحتی قلبی شد و از دنیا رفت.

این حادثه دلیلی جز طرفداری سرسختانه مرحوم علی جاذبی از تیم‌ملی‌ برزیل نداشت.
    وی که در جزیره خارک فروشگاه لباس ورزشی داشت و از نمایندگان صداوسیما در این خطه از ایران بود صبح چهارشنبه دیگر تحمل این غم سنگین را نیاورد و جان به جان آفرین تسلیم کرد.
    آخرین تصویری که از این مرحوم به جای مانده عکس او در حال تماشای بازی تیم‌ملی‌ فوتبال برزیل است؛
    او لباس نایکی برزیل را برتن داره و با چهره ای نه چندان خوشحال به تلویزیون خیره شده است.
    چهره ای که نشان می‌ دهد او با سرسختی هوادار تیم‌ملی‌ برزیل بوده اما برزیل 2014 فاصله عمیقی با رویاهای او داشته است.

Last edited by EhsanCPU; 12-07-2014 at 22:15.

15. 7 کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dashmojtaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خدا بیامرزدش...

به خدا با اینکه آرژانتینی هستم همیشه برزیل رو دوست داشتم و به فوتبالش احترام گذشتم اگه شما هم از آرژانتین نفرت نداشتید میتونستم بگم انتقامتون رو از آلمان میگیریم ولی متأسفانه بین برزیل و آرژانتین کینه عجیبی وجود داره که حتی با حرفای نیمار هم نمیشه یه اتحاد بینشون تصور کرد و متأسفانه بازم باید شاهد باشیم برزیلی ها به طرفداری از تیمی که 7 تا بهشون زده(!!!) جلوی آرژانتین بایستن! به هرحال به خاطر شما هم که شده خون به دل ژرمن ها خواهیم کرد و شیرینی اون برد غیرقابل باور جلوی شمارو به کامشون تلخ میکنیم ایشالا
    درود بر مردم برزیل فوتبال برزیل و هوادارای باحال برزیل و درود بر آبودان خودمون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •