خیلی دوست داشتم ماریو گل بزنه که زد . ای کاش ضربه آزاد عشقم ( پیرلو) گل میشد تا نتیجه ای که تو برنامه 2014 پیش بینی کرده بودم درست در میومد.
زدم 3 -1 ایتالیا میبره.
خیلی دوست داشتم ماریو گل بزنه که زد . ای کاش ضربه آزاد عشقم ( پیرلو) گل میشد تا نتیجه ای که تو برنامه 2014 پیش بینی کرده بودم درست در میومد.
زدم 3 -1 ایتالیا میبره.
برد خیلی خوب و مهمی بود و ایتالیا مزد بازی خوبش رو گرفت .
یکم تو نیمه اول دفاع کنار و فضای پشتشون رو نفوذای سرعتیای انگلیس آسیب پذیر بود ولی تو نیمه دوم و از دقیقه 60 ایتالیا خوب دفاع کردن و کنترل یه بازی رو به همه نشون داد . البته ایتالیا رو ضد حملات باید بهتر از این عمل کنه دیشب خیلی ضد حمله های سریع و ویران کننده رو ندیدیم . کم بودن رو ضد حملات
در مورد پیرلو هم یاور همیشه مومن هست و هیچ وقت نامیدت نمیکنه . و صد حیف که اون کاشته استثنایی گل نشد جو هارت رو مثل یه ضربه پنالتی فریب داد شبیه گلش به شالکه تو CL زمانی که تو میلان بود
تبریـــک3 امتیاز اول خیــلی میتونه کمک کنــه به صعــودمون
متاسفانه بـازی رو ندیــدم ولی گـل ها رو دانـلود کردم و دیــدم
گـل اول که شـاهــزاده حـرفی نذاشــته ، گـل دوم هم جاگیــری سوپـرماریـو حـرف نداشــت
ضربــه آزاد فوق الـعاده آرشیـتکـت هم کـه دیـگه نمیــشه توصیـفش کـرد ....
مـمـنون از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیـــز کـه لیــنک داد و هنــرنمایــی حـاج پیـرلو () رو دیــدیم
تبریک
ایتالیا نشون داد که هنوز توانایی اینو داره که به اسونی بالا بیاد و حتا قهرمان بشه.
تبریک بابت این پیروزی ارزشمند
نیمه اول رو که ندیدم ولی هرجوری شده برای نیمه دوم بیدار شدم و برد تیم رو دیدم
جالب بود که پراندلی 3 تا هافبک بازیساز رو فیکس گذاشته بود! پیرلو،دروسی و وراتی همشون بازیساز های تیمای باشگاهیشونن فقط دنیله تو کارهای بیشتر تدافعیه و چسبیده به دفاع بازی میکرد
انگلیسیا تاکتیکششون استفاده از دریبل زنی و اومدن به وسط و نفوذ از عمق یا شوت از پشت 18 قدم بود که چندتا موقعیت هم اینجوری به دست آوردن. دلیلشم این بود که تو هافبک وسطامون دروسی موقع دفاع تقریبا تنها بود و پیرلو و وراتی بازیکنایی نیستن که بتونن خوب دفاع کنن
پراندلی تعویض اولش عالی بود و معلوم بود کاملا فهمیده مشکل از کجاس و با آوردن موتا جای وراتی و کمکش به دنیله کاملا هم عمق دفاع رو بستن و هم خیلی کمتر اجازه شوت از راه دور رو دادن
پراندلی میتوسنت تعویض سومش رو هم به جای پرولو، اینسینیه یا چرچی رو بیاره که روی ضد حمله ها گل بیشتری بزنیم ولی ترجیح داد ریسک نکنه و نتیجه رو حفظ کنه که البته قابل درکه چون اولین بازی هر تیمی تو جام جهانی خیلی مهمه و پیروزی مقابل تیمی مثل انگلیس که دیگه جای خود داره
البته تیم مشکلاتی هم داشت. سمت چپمون علنا تعطیل بود! کیلینی که تو بازی هجومی اصلا خوب نیست و مارکیزیو هم اصلا پستش اونجای زمین نیست
دفاع وسطامون هم زیاد مطمئن نشون نداد
ولی چه حیف شد اون ضربه آزاد پیرلو گل نشد! عجب شوتی بود. یاد فوتبالیستا افتادم که شوت میزدن و دروازه بان میرفت سمت توپ و یهو کات میگرفت و میرفت اون ور دروازه تو گل![]()
ویدیو حذف شده آیا جای دیگه ای میشه این صحنه رو دید؟
..........
Last edited by united; 15-06-2014 at 22:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)