میشه چند تا از اون مربی های انگلیسی که از هاجسون بهترن و به درد تیم ملیشون میخورن اسم ببری؟
میشه چند تا از اون مربی های انگلیسی که از هاجسون بهترن و به درد تیم ملیشون میخورن اسم ببری؟
من اسمی از انگلیسی بودن نیاوردم
این همه مربی وجود دارن که توی رده ملی کارنامه خیلی خوبی دارن و مهم نیست اهل چه کشوری باشن
حالا بدبختی اینه که حتی در رده باشگاهی هم حساب کنیم هاجسون در طی 30 سال تقریبا هیچ کاری نکرده!
منم با دوستان موافقم که همه چی به مربی برنمی گرده و کلا مشکلات از قسمت های مختلفه
ولی نمیشه نبود یه مربی درستو حسابی توی تیم رو هم نادیده گرفت
+
کاستاریکا هم یه گل زده و احتمالا همین امشب حذف میشیم!
فک می کردم نتیجه بازی با اروگوئه یکم اتفاقی بود ولی انگار کاستاریکا واقعا خوبه. داور تازه یک پنالتی هم براشون نگرفت.کاستاریکا هم یه گل زده و احتمالا همین امشب حذف میشیم!
این ایتالیایی ها فقط ضده حال می زنن، پیش بینی کردم ایتالیا میبره ولی فعلا داره میبازه
البته اونا همینطوری می برن آخرش یهو دوتا گل میزننولی صعود انگلیس خیلی خیلی احتمالش ضعیفه
بالوتلی دوتا گل رو نزد شصتش خبردار شد که بوس رو از دست داده
خوب حمله نمیکنه ایتالیا ...
امسال گل ها واقعا غیر قابل مهار شدن دروازبان ها هیچکاری نمیتونن بکنن !!
حذف شدیم
اینم از این جام
جامهای قبل منتظر حذف بودم بهتره بگم از حذف شدن غافلگیر نمیشدم
اما اینبار واقعا انتظار نداشتم اینقدر زود حذف بشیم
همیشه توی مراحل بالاتر به لطف شانس خوبمون در پنالتیها یا لوچ بودن چشم داورا حذف میشدیم
اما اینبار با قرار گرفتن توی یه گروه سخت از همون اول بدشانسی اومد سراغمون
اما بدون هیچ تعارفی انگلیس آینده دارترین تیم این جام بود
بازیکنای جوونی مثل استوریچ استرلینگ شاو چمبرلین لالانا بارکلی و... با یک مربی صاحب سبک به راحتی میتونن نزدیک به یک دهه انگلیس رو تبدیل به یه تیم همیشه مدعی بکنن
به این شرط که اتحادیه سر عقل بیاد و هم نگاه دوباره ای داشته باشن به مسابقات داخلی که واقعا رمقی برای تیم ملی نمیذاره و هم یک مربی خوب انتخاب کنن که بیشتر از هر چیزی شجاعت و جسارت داشته باشه
من سالهاست بدون بردن هیچ جامی طرفدار این تیمم و فکر میکنم تا ابد هم بدون هیچ جامی هم طرفدار این تیم میمونم
زنده باد سه شیرها
پ ن : حسین چاکر پستتم داداش
لایک و فقط لایک![]()
الان یک خبر تو سایتا اومده اگه صحت داشته باشه که اتحادیه فوتبال انگلیس گفته تا پایان یورو 2016 هاچسون سرمربی انگلیس باقی میمونه![]()
خیلی دلم واسه جرارد میسوزه......شاید این آخرین جام جهانی ای بود که درش حضور داشت........![]()
یه طرفدار واقعی سه شیر ها
![]()
![]()
اریکسون : دوست دارم به تیم انگلستان برگردم
زمان من وقتی می خواستیم با تیم انگلستان وارد جام جهانی شویم همه از حضور در فینال صحبت می کردند
آی اسپورت - مربی سابق تیم ملی انگلستان اسون گوران اریکسون در واکنش به صحبت های رئیس فدراسیون فوتبال انگلیس مبنی بر ابقای روی هاجسن اعلام کرد که تنها دلیل ادامه کار هاجسن؛ انگلیسی بودن اوست .
وی گفت : "روی به کار خود با سه شیرها ادامه می دهد چرا که یک انگلیسی است. اگر او یک خارجی بود هرگز نمی توانست پس از رقم زدن چنین ناکامی بزرگی پست خودش را حفظ کند "
اریکسون 66 ساله که بین سال های 2001 تا 2006 مربی تیم انگلستان بود در سه تورنمنت از 4 تورنمنتی که حاضر بود موفق شد تا سه شیرها را به یک چهارم نهایی برساند .وی در پایان جام جهانی آلمان از این پست کناره گرفت.
اریکسون اضافه کرد : " اوضاع به نسبت زمان حضور من تغییر کرده است. دوران من هدف روسا حداقل رساندن انگلستان به نیمه نهایی هر جام معتبری بود . اما الان این تیم حتی نمی تواند از گروه خودش هم صعود کند.
زمان من وقتی می خواستیم به جام جهانی برویم همه از حضور در فینال صحبت می کردند . اگر آنها قصد حفظ هاجسون را نداشته باشند می توانند من را برگردانند تا کار نیمه تمامم را در آنجا به اتمام برسانم."
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)