تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 33 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 322

نام تاپيک: تجربیات خرید از فروشگاه آنلاین پیشرو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

13 کلاهبرداران

با سلام
    خواستم تجربه تلخی که با خرید از انلاین پیشرو یا همان lapbuy رو داشتم با بقیه هموطنان درمیان بذارم تا افراد کمتری در تور این افراد از خدا بی خبر بیافتند. من یک سال پیش خریدی به مبلغ یک میلیون و دویست از این سایت انجام دادم اما به بهانه های واهی نه کالا را برای من ارسال کردند و نه هزینه رو عودت دادند. به عکس توجه کنید و در دام این شیادان گرفتار نشوید

جهت مشاهده عکس لینک زیر را در مرورگر خود کپی کنید

8pic.ir/images/fq9nnvxpkwfnp1uzrkt6.jpg

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

متاسفانه من هم گرفتار شدم.
    بالاخره تونستم با کلی اتلاف وقت پول رو ازشون پس بگیرم (پس از یک هفته)
    این فروشگاه هیچ چیزی نداره فقط پول میگیره پس از کلی سرگردونی برمیگردونه با اینکار برای خودشون گردش مالی درست کردن .

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

پلیس قتا ثبت کنید این سایت رو ب اتهام کلاهبرداری

درخواست ها زیاد باشه رسیدگی میکنن

اینحا ثبت کنید تخلف رو

رو گزینه advanced بزنید بعد رو proceed to

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2016

پيش فرض

متأسفانه منم از فروشگاه آنلاین پیشرو (lapbuy.com) خرید کردم و باید بگم این فروشگاه کاملاً کلاهبردار هست.
    من یه قطعه‌ی لپتاپ و یه باتری گوشی سفارش دادم. قطعه‌ی لپتاپ اصلاً ارسال نشد و باتری ارسال‌شده فیک (تقلبی) بود، در صورتی که تو سایت ادعا کرده بودن باتری اصل هست، و به قیمت باتری اصل هم گرفتم. اون باتری فیک رو می‌تونستم خیلی ارزون‌تر از هر مغازه‌ای بخرم.
    برای پیگیری، چندین بار تماس گرفتم. هربار کلی در انتظار موندم، یا پاسخ ندادن یا برخوردشون بسیار بی‌ادبانه بود. نهایتاً ازم شماره کارت گرفتن که مبلغ قطعه‌ی ارسال‌نشده رو برگردونن. ولی تا حالا، بعد بیشتر از ۲۴ ساعت، هنوز استرداد مبلغ انجام نشده. در مورد باتری گوشی هم زیر بار نرفتن که فیک هست. ولی جالبه پشتیبان بی‌ادبشون یه سوتی داد: گفت «این باتری برامون سه‌وپونصد در میاد... من به خاطر سه‌وپونصد با کسی کلکل نمی‌کنم.» این در حالیه که باتری رو به فیمت شصت هزار تومن می‌فروشن! نهایتاً گفتم اگه قبول نمی‌کنید فیکه، می‌خوام از شرایط انصراف از خرید که تو سایتتون نوشته شده استفاده کنم و باتری رو پس بدم. جوابشون این بود که «انصراف از خرید نداریم.» گفتم پس شرایطی که تو سایتتون نوشتین الکیه؟ پاسخ دادن «هرچی تو سایتمون نوشتیم الکیه!» که البته این پاسخ بی‌ادبانه، عین واقعیت هست. هرچی تو سایتشون نوشتن الکیه.
    متأسفانه الان، بعد خرید، این بحث رو اینجا پیدا کردم. تجربه‌ی خودم رو نوشتم تا سایر دوستان در دام این شیادهای کلاهبردار بی‌ادب نیفتن. ضمن اینکه حتماْ از طریق پلیس فتا پیگیری می‌کنم، و از دوستان متضرر دیگه هم خواهش دارم همین کار رو بکنن.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

تحت هیچ شرایطی از این فروشگاه خرید نکنید. پولتون از بین میره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

پلیس قتا ثبت کنید این سایت رو ب اتهام کلاهبرداری

درخواست ها زیاد باشه رسیدگی میکنن

اینحا ثبت کنید تخلف رو

رو گزینه advanced بزنید بعد رو proceed to

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    از لینک بالا برای گزارش به پلیس فتا استفاده کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

آقای احمدی

بنده در تاریخ 1395/08/24 خریدی به مبلغ 11640000 ریال داشتم و با توجه به نبود جنس بهم گفتند که پولتونو پس میدیم و شماره کارت گرفتن و خبری نشد و روزی نبوده که من زنگ نزنم و پیگیر نباشم و تا الان چندین شماره حساب و کد شبا ازم گرفتن و هر روز پیگیری میکنم و هر روز میگن امروز حتما واریز میشهولی خبری نیست ت االانشم هیچ خبری نیست 1395/09/17 . اگر شما راست میگین پول منو واریز کنید تا به درستی حرفاتون پی ببریم و در این تاپیک بگیم کلاهبردار نیستین شماره سفارش من 035652 (حالا ببینیم کی جوابگو خواهند بود.)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

آقای احمدی

بنده در تاریخ 1395/08/24 خریدی به مبلغ 11640000 ریال داشتم و با توجه به نبود جنس بهم گفتند که پولتونو پس میدیم و شماره کارت گرفتن و خبری نشد و روزی نبوده که من زنگ نزنم و پیگیر نباشم و تا الان چندین شماره حساب و کد شبا ازم گرفتن و هر روز پیگیری میکنم و هر روز میگن امروز حتما واریز میشهولی خبری نیست ت االانشم هیچ خبری نیست 1395/09/17 . اگر شما راست میگین پول منو واریز کنید تا به درستی حرفاتون پی ببریم و در این تاپیک بگیم کلاهبردار نیستین شماره سفارش من 035652 (حالا ببینیم کی جوابگو خواهند بود.)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

تحت هیچ شرایطی از این فروشگاه خرید نکنید. پولتون از بین میره
    دلیل ویرایش پست بنده از سوی مدیران این تالار چیه؟

بنده در 2 پست متوالی مطالبم رو عرض کردم. پست اول رو با جزئیات زیاد برای اینکه اگه کسی خواست پیگیری و طلب حق کنه به کلیه اطلاعات در دسترس این شبکه ( فروشگاه پیشرو) دسترسی داشته باشه نوشتم ولی به دلیل حاوی اطلاعات شخصی بودن پست؛ پست بنده رو حذف کردید.

الان هم در پست شماره 8901979 عرض کردم "این ها کلاهبردار هستند" که باز پست منو ویرایش کردید.
    بنده بدون دلیل حرف نمیزنم. من هم از این سایت خرید داشتم و پول من رو با کلی اتلاف وقت و با کلی منت! پست دادند.
    وقتی عرض می کنم این ها کلاهبردار هستند, یعنی کلاه بردار هستند. هیچ شکی در آن ندارم.اگر هم به عرایض بقیه کاربرها توجهی داشته باشید اتفاقات مشابه برای انان رخ داده.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

دو هفته قیمت سایت چک میکردم مبلغ کالا 5500000 تومان بود بعد سفارش دادم قسمت پرداخت در محل فعال بود انتخاب کردم بعد برای پیگیری سفارش زنگ زدم گفتند دو روز طول میکشه به قسمت کاربری مراجعه کردم سفارشم کنسل کردند قیمت تلويزيون رو تو سایت 5900000 ریال افزایش دادند به فاصله یک ساعت بعد که زنگ زدم میگن همینیه که هست باید دوباره سفارش بدی قیمت مهم نیست که فاکتور بشه روزانه عوض میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •