تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 90 اولاول ... 121819202122232425263272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 891

نام تاپيک: بررسي كارتهـــــاي گرافيــــــــك موجود در بازار به صورت مقالات علمي و تخصصي ( موضوع

حـــــرفـه ای HamidFULL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران - بازار رضا

پيش فرض

lord_theone عزيز پاور با پاور زمين تا اسمون فرق ميکنه ببين دوست عزيز مثلاً سيستم من حداقل به 450 وات واقعی نياز داره چون وقتی زير Load ميره توان مسرفيش به شدت بالا ميره ولی يه سيستم Low-End با يک پاور معمولی هم مشکلی نداره و کار ميکنه چون توان مسرفيش پايين هست
    اين بر اورده کردن توان مسرفی سيستم هم در Stability و هم در عمر سيستم و هم از بين رفتن ناگهانی قطعه ها هنگام پايين امدن شديد امپر و کشيده شدن ولتاژ موثر هست

Gilopa جان من از شما معذرت ميخوام بخاطر انحراف شدن بحث ولی چون کارت های گرافيک توان بالايی مصرف ميکنن لازم بود

silent عزيز مطمئن هستيد GeForce FX 5950 Ultra که داريد و 128MB هست؟ آخه اين کارت 256 هست اگه قصده فروش اش رو داری پيغام خصوصی بهم بزن خريدارم

حـــــرفـه ای Lord_theOne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بچه بوشهرم

پيش فرض

مرسي حميد جان

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

كاتاليست جديد شركت اي تي آي براي دانلود:

Catalyst 5.10 v6.14.10.6575

25.2 MB

براي دانلود به اين صفحه مراجعه كنيد( لازم به ذكر ست در اين صفحه فايلهاي مورد نياز ديگري هم موجود است)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Gilopa; 14-10-2005 at 05:55.

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

عزيز من عكسي كه گذاشتي كيفيت نداره بعد چه ربطي به موضوع اصلي داره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه اساتيد علم گرافيك
    من حدود يك ساله كه اكثر مقالات و گفتگوهاي سايت رو مرور مي كنم حالا خودم مي خوامك دوباره يه سيستم بخرم لازم به ذكر هست كه من بيشتر اين سيستم رو براي كارهاي مونتاژ فيلم مي خوام البته شبها دوست دارم با اون بازي هم انجام بدم

بعد از كلي تحقيق البته از ديد خودم ماين سيستم بنظرم رسيد خواهش مي كنم اگه براتون مقدور هست نظرات خودتون رو برام بنويسيد و تجربيات عملي رو

mb=abit fatal 1 ty an8 nfource 4 ultra
    cpu=athlon xp 3200 939 pin البته در مورد پردازنده ايتنو بگم كه مدل3400cg معماريش شبيه مدل fx55 بود ولي نمي دونم تو بازار اين پردازنده 3400cg هست يا نه
    ram=2*512 kingston بكيرم يا geil
    vga= abit rx600pro در مورد گرافيك مدلي بنام rx 600 pro guru هم داره كه توجه منو جلب كرده بود
    در مورد كارت يه سوال ديگه اينه كه ايا مي شه خروجي تلويزيون خوبي داشت يا نه (تلويزيون من panasonic giga 100 taou 29" )هست
    hard= wd 250 sata buffer= 8 mb
    case =green 450 watt با مدل قفسه 2005
    speaker= logitech z _ 5500
    dvd= pplextor
    dvd writer= plextor px _ 716 uf
    monitor = hansol 17" super flat 730d silver
    keyboard= a4 tech 2348 or 2350
    در اخر از همه شما بخاطر خوندت پست من تشكر مي كنم مرسي

کاربر حرفه ای
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز شما که می خوای مونتاژ فیلم بکنی شک نکن واساس سیستمت رو تغییر بده. یعنی از AMD به اینتل تغییر عقیده بده.DVD رایتر هم Pioneer خوب جواب داده. مونیتور هم Samsung SyncMaster 1793 MB & MG چیز خوبیه. البته اگر جدیدترش هم اومده باز هم خوبه. قیمتش هم مناسبه . حدوده 135 تومن. برای هارد هم شما بهتر یکم بیشتر پول بذازی و 16 مگ بافر بخری چون فوق العاده در سرعت تاثیر میذاره. در مورد رم هم Geil خوبه OCZ هم خیلی خوبه Crucial و Corsair هم خیلی خوبن. ولی حتما Dual CHannel باید بگیری. مقالات Dual Channelهم می تونی تو ایینترنت پیدا کنی و متوجه خواهی شد چرا اصرار بر اون دارم.
    ولی کار میکس رو به عهده اینتل بذار.

در ضمن دوست عزیز اینجا نباید این سوال رو مطرح می کردی. برای حفظ نظم در انجمن نباید اینجا این سوال رو مطرح می کردی. جاش در بخش " اطلاع رساني قيمت و مشورت خريد يا فروش " است. لطفا بحث رو در يك تاپيك جديد اونجا ادامه بديد. مرسي
    Last edited by Rashidahwazian; 16-10-2005 at 22:28.

حـــــرفـه ای Lord_theOne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بچه بوشهرم

پيش فرض

خوب منم توصيه هاي دوستمو كامل كنم مانيتور 1795 كارش بيسته و رم هم فقط OCZ با باس 667 يا 533 اگر مي توني رم 1 گيگ بخر حتمآ دوئل باشه DVD writher هم TDK بخر يا Pioner

اين مادربرد هم يك نگاهي بكن

كارت گرافيك 6600GT برد MSI بخر يا ASUS بهترينها هستن
    گرافيك اگه پول زيادي نداري 6600 يا 6200 بخر بازم خوبآ براي كار گرافيكي كارتو توپ انجام مي دن
    راستي اگه مي خواهي هانسول بخري كه ديگه حرف نداره

حـــــرفـه ای HamidFULL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران - بازار رضا

پيش فرض

نيلا فيلم عزيز سؤال خودتون و بودجتون رو در "اطلاع رساني قيمت و مشورت خريد يا فروش" مطرح کنيد! تا راهنمايی دقيق کنيم دوستان خواهش ميکنم نظم انجمن رو حفظ کنيد

داره خودمونی میشه snappertiger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Stockholm

پيش فرض مقا يسه جامع

با سلام خدمت همه دوستان

من کارتهای گرافیک زیادی رو امتحان کردم ببینید هیچ وقت نمیشه گفت
    که NVIDIA بهتره یا ATI
    این یه جدال که یه موقعی ATI پیش میفته و یه موقع NVIDIA

ولی الان کارتهای NVIDIA تا حدودی پیشتازن تو اکثر بنچ مارکها اینو نشوت دادن
    الان تو کارتهای فعلی بین Ge force های 6600 6800 7800 کارت 6600 جدا هم قویه و هم قیمت معقولی داره و درسته که ضعیف تره اما خیلی کم و لی کدوم 6600 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

6600GT از 6800 بسیار قویتره و دقت کنید که حتما SLI باشه چون اگر این کارت رو بصورت SLI (دوبل) ببندید به راحتی کارت بسیار گران Geforce 7800 رو جا میذاره

بهترین برندی که این کارت رو تولید میکنه و در بازار ایران هست XFX هست چون تخصصش روی کارت گرافیک و انحصارا NVIDIA

دوستان حتمان به علامات و پسوندها توجه کنید
    GT و ُSLI اینا خیلی مهمه

قیمت XFX GEforce 6600 GT SLI در حال حاضر حدود 203 تومن هست که واقعا ارزش داره
    پوریا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •