معدل ست ما 0.984 و برزیل 0.944 هستش برای همین ما دومیم
ایتالیا اگه بتونه ست چهارم رو ببره میشه 2.2 و بدین ترتیب ما امشب از لهستانم بالاتر وا میستیم
معدل ست ما 0.984 و برزیل 0.944 هستش برای همین ما دومیم
ایتالیا اگه بتونه ست چهارم رو ببره میشه 2.2 و بدین ترتیب ما امشب از لهستانم بالاتر وا میستیم
لیگ جهانی والیبال 2014 گروه A
ليگ جهاني واليبال گروه A تيم
امتياز
مسابقات جزئيات نتايج ست پوئن بازی برد باخت 3
03
13
22
3
1
3
0
3برده باخته معدل برده باخته معدل 1 ايتاليا 18 6 6 2 4 18 4 4.500 535 478 1.119 2 ايران 6 5 2 3 1 1 1 2 8 11 0.727 426 433 0.984 3 برزيل 6 7 2 5 1 1 1 2 2 10 17 0.588 607 643 0.944 4 لهستان 3 4 1 3 1 2 1 5 9 0.556 321 335 0.958
تبریک میگم .
تصویربرداری بازی فوق العاده بود. کیفیت اچ دی، نسبت 16-9 ، اسلوموشن با فریم ریت بالا، اسپایدر کم و ... تشکر از فدراسیون جهانی بابت تحت فشار قرار دادن صداسیما(ای کاش در زمینه های دیگه هم نهادهای بین المللی اینطوری میتونستن تحت فشار قرار بدن ارگان های دولتی جمهوری اسلامی رو
)
لهستان انگار داره میبره از ایتالیا. ست چهارمه فعلا رو امتیاز 25 مساوی هستن
البته ایتالیا با تیم کامل نیومده و تا جایی که من دیدم زایتسف و کوار نیستن تو بازی
از اونور لهستان کورک رو آورده
ویرایش: لهستان باخت و رفتن ست 5
ضمن تبریک برد شیرین
هر لحظه که بازی روی صحنه اهسته میرفت و چندین بار تکرار میشد من پیش خودم میگفتم، ای بابا داخل هم به فنا رفت.![]()
لهستان متاسفانه برد از ایتالیا
+
امیدوارم فقط مصدومیت علیزاده جدی نباشه
+
این قسمت از مصاحبه موسوی هم جالبه:
* شرايط تيم در بازي دوم ايدهآل بود؟
بازي اول سه ساعت طول كشيد. با گرم كردن هم شد چهار ساعت. بعد از بازي كسي ناي رفتن به اتوبوس را هم نداشت. سر ناهار كواچ گفت استراحت كنيد اما كسي از ناراحتي خوابش نبرد. بعد گفت ميرويم تمرين. همه ترسيدند. خودش در سالن گفت تمرين جدي نداريم. فقط ميخواهم اشتباهاتتان را به صورت تئوري در زمين بگويم. با نكتههايي كه گفت ذهن ما براي بازي دوم بازتر شد. نقطه قوت و ضعف حريف را گفت. حركتي كه تا به حال از هيچ مربياي نديده بودم. او بازي اول را در زمين آناليز كرد. همينطور كارهايي كه بايد انجام ميداديم. بعد هم تمرين كششي و توپ سبك داشتيم. متوجه شديم اگر اشتباه نكنيم، ميتوانيم برزيل را شكست دهيم. در حالي كه فكر نميكرديم برزيل را ببريم اما در بازي دوم ديديم كه ميتوانيم.
شب ورزشی زیبایی بود
برد ایران
و برد هلند
چه میشد اگر فوتبالمون هم مثل والیبالمون میشد !
![]()
لهستان الان 5 امتیازیه؟
بردی عالی بود
یعنی 25-17 و 15-9
به قول خارجکی ها: ?Are you kidding me
برد لهستان اذیت کرد ولی همونطور که دوستان گفتن این تیم ایتالیا تیم دومشه
ترکیبشون رو که مقایسه کردم خیلی متفاوته: زایتسف، کوار، پارودی، بیارلی و روسینی (یعنی 5 تا بازیکن اصلی) رو کلا نیاوردن
با توجه به اینکه بعد بازی لهستان هم میان ایران احتمالا ترکیبشون جلوی ما هم همین باشه
این موضوع موقعیت خوبی برای ما ایجاد میکنه که قبل از 4 بازیمون مقابل لهستان، امتیازهای لازم رو جمع کنیم
پ ن: لهستان الان 5 امتیازیه و غیر از ایتالیا هم دو تیم برتر گروه صعود میکنن
در واقع با این شرایط یه جورایی میشه گفت ایتالیا، ایران، لهستان، آمریکا و صربستان به مرحله بعد میرن و تیم آخر هم یکی از تیم های کانادا، بلژیک، فرانسه و شایدم آرژانتین و آلمان باشه
این برد 3-2 از برد 3-0 بهتر بود ... طرفدارا توقعاتشون زیادی رفته بود بالا
حریف برزیله!!
امیدوارم روی ضعفاشون کار کنن و یکشنبه 3-0 ببریم
پ.ن:تکنولوژی فوق پیشرفته() HD خیلی خوب بود فقط اسکوربورد خیلی عقب میفتاد
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)