اتفاقا بر عکس
باید دسته وصل کنی
بدبختی رو میبینی ... این همه گشتم تو نت هر چی اپدیت و درایور بود دانلود کردم آخرش با وصل کردن یه دسته مشکلم حل شد ...
حالا چرا اینقد لگ داره ؟
![]()
اتفاقا بر عکس
باید دسته وصل کنی
بدبختی رو میبینی ... این همه گشتم تو نت هر چی اپدیت و درایور بود دانلود کردم آخرش با وصل کردن یه دسته مشکلم حل شد ...
حالا چرا اینقد لگ داره ؟
![]()
من میرم تو بازی این شکلی میشه، چشمک زن هم هست اصلا نمیشه بازی کرد ، مشکل از چیه؟
جالبه
WARFIGHTER پارسال برا من یه همچین مشکلی پیش آورد که با در آوردن دسته حل شد. حالا شما نمیدونم چرا اینجوری شده![]()
درایور گرافیکت رو آپدیت کن ببین دست میشه!
اگه نشد مشخصات کامل سیستمت رو بگذار شاید مشکل از ضعف سیستم باشه!
آخرین درایور گرافیکی که نصب کردم نسخه 331.58 بوده بالاتر از اینم اومده؟
فکر نکنم مشکل از سیستم باشه چون همه حالت های گرافیک بازی رو ultra هست و بدون لگ اجرا میشه بازی
رم : 6 گیگ
گرافیک : 640GT 2gig
سلام
مشخصات سیستم من اینه:
cpu: Phenom II X4 925
gpu: Radeon HD 5850 1024MB
RAM : 4gig ddr3
اما بسیار لک دارم
حالت الترا که اصن نشد بازی کنم حالت های هم خیلی لک داشتم
درضمن فول اسکرین نمیشه :((
از توی تنظیمات فول اسکرین میکنم دوباره به حالت ویندو تغییر میکنه
چه کنم بهتر شه؟![]()
سلام. منم مثل خیلی های دیگه درایور کارت گرافیکم با دایرکت ایکسش نمیخوره و ارور میده و ارورش هم تو اینترنت فراوونه. یعنی خیلیا به همین ارور میخورن. اولش یه سریا با AMD مشکل داشتن با بازی ولی بعدش با آپدیت کردن درست شد واسه اونا ولی واسه من درست نشد. IGPU:Intel HD Graphics 3000 GPU:Nvidia Geforce GT540M در واقع مشکل با کارت گرافیک اینتل هست و با ان ویدیا هه مشکلی نداره. توی صفحه تنظیمات Nvidia رفتم فایل بازی رو دادم گفتم با ان ویدیا باز کنه نه اینتل، دیگه اون ارور رو نمیده اما بعد از چند ثانیه بازی Force Close میشه. کسی میتونه راهنمایی کنه؟
میگم بعد چند دقیقه که اینطور نمیشه؟
چون گاهی وقتی دمای gpu بیش از حد بالا بره اینجور خروجی هایی میده!!
فکر کنم شما بازی رو در حالت 32 بیت داری اجرا میکنی!!
حتما ویندوزت رو 64 بیت و از روی آیکون BF64 اجراش کن...
خیلی از لپ تاپها توی گیم مشکل سوئیچ کردن گرافیک رو دارند،ولی اگه به صورت دستی بازی رو روی nvidia سوویچ کردی نباید ایراد بگیره!
این بیرون پریدن بازی هم دلایل زیادی میتونه داشته باشه،یک نمونه_ش اینه که ممکنه بازی با گرافیکهای آنبرد و لپ تاپ مشکل داشته باشه!!
salam
من بازیو نصب کردم،درایور کارت گرافیکم آپدیت کردم
رو آیکن بازی کلیک میکنم یه صفحه مشکی باز میشه و بعدش هیچ.....!!!میپره بیرون
چیکار باید کنم؟TNX
اون صفخه سیاه وقتی برای اولین بار میخوای بری توی بازی کمی طول میکشه،کمی صبر کن ببین رد میکنه...البته حتما نت رو موقع ورود به بازی قطع کن...
اگه نرفت بیا جدیدترین آپدیت بازی که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست رو که ادعاش شده مشکلات عدیده ای رو که بازی داشته(مخصوصا همین کرش)رو حل کرده دانلود کن و نصب کن اگه سیستمت مشکل خاصی نداشته باشه به احتمال زیاد درست میشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)