تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 39 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 389

نام تاپيک: اپدیت سامسونگ f6450

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

و اینکه الان دیدم یکی از دوستان نوشته با آپدیت محصول از گارانتی خارج میشه! درسته؟؟!

من الان ورژن 1117 هست... تنها مشکلم اینه که کیفیت تصویر برام پایینه و تاره! البته از گیرنده خود led استفاده میکنم و دیش ندارم!

لطفا کمک کنید :(

ممنون
    دوست عزیز
    برای تست کردن از کانالهای تلویزیونی استفاده نکنید بلکه از فیلمهای با کیفیت بالا و با کابل hdmi و دستگاه مناسب این کار را انجام دهید.

2. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

یه سوال دیگه . این تی وی تصویر در تصویر دارد درسته ؟ چطوری باید فعالش کنم من هر کجا رفتم نتونستم . فقط تو تنظیمات یه گزینه دیدم تصویر در تصویر که غیر فعال بود و نمیشد تغیر دادش

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

یه سوال دیگه . این تی وی تصویر در تصویر دارد درسته ؟ چطوری باید فعالش کنم من هر کجا رفتم نتونستم . فقط تو تنظیمات یه گزینه دیدم تصویر در تصویر که غیر فعال بود و نمیشد تغیر دادش
    دوست عزیز
    تصویر در تصویر
    برای تماشای تلویزیون به عنوان یک تصویر در تصویر، منبع صفحه اصلی باید به کامپوننت یا HDMI تنظیم شده باشد.

و برای روشن کردن آن درسری e
    منو--->سیستم---> تصویر در تصویر و آن را روشن کنید

و در سری f
    منو---> تصویر---> PIP و آن را روشن کنید
    Last edited by matinpour; 04-06-2014 at 19:52.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام من یه 40F6450 خریدم به نظر من تلوزیون خوبیه به نسبت قیمتش اما یه مشکلی که من دارم زیاد براش برنامهو بازی گرفتم برا استفاده از بازی میگه باید به نت وصل باشی !! دوستان راه حلی داره این مشکل من؟؟؟؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام من یه 40F6450 خریدم به نظر من تلوزیون خوبیه به نسبت قیمتش اما یه مشکلی که من دارم زیاد براش برنامهو بازی گرفتم برا استفاده از بازی میگه باید به نت وصل باشی !! دوستان راه حلی داره این مشکل من؟؟؟؟
    دوست عزیز
    بعضی از برنامه ها و بازی های بر اساس نیاز کاربری آن باید حتما به اینترنت وصل باشید ولی بعضی خیر پس برنامه و بازی های را انتخاب کنید که آفلاین هم بشود آن را اجرا کنید
    لازم بذکر است راه دیگری غیر از این نیست و اگر می خواهید برنامه و بازی های کشور های دیگر را هم در اسمارت هاب داشته باشید به سایت شیناب رفته و از آن استفاده کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

[QUOTE=matinpour;8248137]دوست عزیز
    بعضی از برنامه ها و بازی های بر اساس نیاز کاربری آن باید حتما به اینترنت وصل باشید ولی بعضی خیر پس برنامه و بازی های را انتخاب کنید که آفلاین هم بشود آن را اجرا کنید
    لازم بذکر است راه دیگری غیر از این نیست و اگر می خواهید برنامه و بازی های کشور های دیگر را هم در اسمارت هاب داشته باشید به سایت شیناب رفته و از آن استفاده کنید.[/QUOTE

ببینید مثلا من بازی 2048 رو گرفتم میگه برا استفاده از smart hub باید به اینترنت وصل باشی 2048 که انلاین تو این تلوزیون اجرا نیشه میشه؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

[QUOTE=reza.qq;8248200]
    دوست عزیز
    لازم بذکر است راه دیگری غیر از این نیست و اگر می خواهید برنامه و بازی های کشور های دیگر را هم در اسمارت هاب داشته باشید به سایت شیناب رفته و از آن استفاده کنید.[/QUOTE

ببینید مثلا من بازی 2048 رو گرفتم میگه برا استفاده از smart hub باید به اینترنت وصل باشی 2048 که انلاین تو این تلوزیون اجرا نیشه میشه؟
    دوست عزیز
    این بازی در تلویزیونهای سامسونگ که به اینترنت متصل می شوند قابل اجراست این بازی در اسمارت هاب من نصب و اجرا می شود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوست عزیز
    برای تست کردن از کانالهای تلویزیونی استفاده نکنید بلکه از فیلمهای با کیفیت بالا و با کابل hdmi و دستگاه مناسب این کار را انجام دهید.
    درسته عزیز... اونجوری کیفیت که عالیه....

ولی من با کانالهای تلویزیونی مشکل دارم که توی این led خیلی کیفیت پایینه.... برای همه اینجوریه؟ از گیرنده خود تلویزیون استفاده میکنم و دیش ندارم.....

برای شما کیقیت کانالهای تلویزیونی چجوریه؟

ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

به نظرتون 6450 یا la66000 بگیرم؟ چرا؟ ممنون

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

درسته عزیز... اونجوری کیفیت که عالیه....

ولی من با کانالهای تلویزیونی مشکل دارم که توی این led خیلی کیفیت پایینه.... برای همه اینجوریه؟ از گیرنده خود تلویزیون استفاده میکنم و دیش ندارم.....

برای شما کیقیت کانالهای تلویزیونی چجوریه؟

ممنون
    دوست عزیز
    کیفیت در همه تلویزیونها یکسان است و برای بهتر شدن فکر می کنم با ستاب باکس دیجیتال یک کمی کیفیت بهتر بشود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •