بعد از اون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس فولدر گیم رو برات میزارم که اگر دقت کنی fifa14-www.skidrowgames.net هستش ولی مال تو skidrowcrack.com.exe هستش
بعد از اون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس فولدر گیم رو برات میزارم که اگر دقت کنی fifa14-www.skidrowgames.net هستش ولی مال تو skidrowcrack.com.exe هستش
اون احتمالا کرکشه که اونجاست
آخه من کرکی نصب نکردم هنوز این از اول اونجا بودش
اینم ببین داداش
که اگر دقت کنی fifa14-www.skidrowgames.net هستش ولی مال تو skidrowcrack.com.exe هستش
کسی نیست به من یاد بده چطور از سیو نرم افزار x360ce توی بازی استفاده کنم؟
شما بازی رو نخریدی مگه؟ شاید اون شرکت کرک رو هم قرار داده خودش
برا من با دسته ها مشکل داره ، یعنی وقتی دسته ها وصل اند و اون سه تا فایل مخصوص 360 رو میریزم نمیره تو بازی ارور میده که با نرم افزار سازگاری نداره .....کسی راه حلی میدونه؟
اره داداش شرکتیه مال عصر بازی خب فرض که قرار داده سوال من اینه چرا اجرا نمیشه بازی
اره..احتمالا خود شرکت ریخته داخلش...البته شرکتی ها هم جواب نمیده..به همه توصیه میکنم تا زمانی که کرک بلک باکس یا ریلود نیومده نرن الکی پولشونو دور نریزن..چون شرکتی ها هم همین کرکای مارو میریزن تو دی وی دی هاشون...
دادا شرکتی هم کرک هاشو از همین 4 تا کرکی که ماها هممون بلا استثنا دانلود کردیم و الان هم داریم ، استفاده میکنه..کرکهای موجود هیچ کدوم جواب گو نیستش...منم که بازی میکنم نمیتونم کرییر برم چون میرم توش بعد یه زمانی قفل میکنه 5 ثانیه و میپره بیرون..منتظر ریلود باشید
الکی پولتونو خرج نکنین واسه شرکتی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)