سلام دوستان
من کلی لباس و مدل مو لازم دارم.مال خودش خیلی کمه
احیانا کسی یه لینکی داره که خیلییییییییی مد تو یه فایل فشرده باشه
یا
یه سایتی که لینکاش مثل بچه آدم کار کنه و vip نخواد و یه سایت دیگه تحویل نده و سایت پرباری باشه
اگه باشه ممنون میشم
سلام دوستان
من کلی لباس و مدل مو لازم دارم.مال خودش خیلی کمه
احیانا کسی یه لینکی داره که خیلییییییییی مد تو یه فایل فشرده باشه
یا
یه سایتی که لینکاش مثل بچه آدم کار کنه و vip نخواد و یه سایت دیگه تحویل نده و سایت پرباری باشه
اگه باشه ممنون میشم
ببخشید یه سوال غیر فنی دارم ولی برام خیلی مهمه.
من همه پک های سیمز3 رو نصب نکردم. میخوام بدونمشیردادن مادر به نوزاد سیمز مربوط به کدوم پک بازیه؟؟
تو نسخه اصلی بازیه با پستونک به بچه شیر میدی بچه که بزرگتر شد خودش پستونک میخوره
- - - Updated - - -
تو نسخه اصلی بازیه با پستونک به بچه شیر میدی بچه که بزرگتر شد خودش پستونک میخوره
- - - Updated - - -
دوستان یه خواهش من هرچی تاپیک رو میخونم متوجه نمیشم...هم لینکا پاک شده هم توضیحات واضح نیست...میشه یکی کامل و دقیق و پله پله بگه چجوری من باید بازی رو کرک کنم ... روی دی وی دی بازی کرک هست اما فایل دل ال اخطار میده... خواهشن از اول با لینک سالم یکی بگه واقعا ممنون میشم یک هفته هست خریدم هر کاری میکنم نمیتونم ...
- - - Updated - - -
دوستان یه خواهش من هرچی تاپیک رو میخونم متوجه نمیشم...هم لینکا پاک شده هم توضیحات واضح نیست...میشه یکی کامل و دقیق و پله پله بگه چجوری من باید بازی رو کرک کنم ... روی دی وی دی بازی کرک هست اما فایل دل ال اخطار میده... خواهشن از اول با لینک سالم یکی بگه واقعا ممنون میشم یک هفته هست خریدم هر کاری میکنم نمیتونم ...
اینو که دانلود کنی, آخرین آپدیت و DLC و کــرک رو همشو با هم یه جا داره:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کجا دانلود کنم این لینکش چجوریه ؟
این اروره چیه؟
در ضمن من سیمز 4 delux رو از تورنت با حجم تقریبا 9 گیگ دانلود کردم و فایل کرکی هم توش نبود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by mohamadfa; 20-11-2015 at 00:15.
get to work
get togater
Spa Day
اینا آپدیتن؟؟
به ترتیب کدومارو باید اول نصب کرد
- - - Updated - - -
get to work
get togater
Spa Day
اینا آپدیتن؟؟
به ترتیب کدومارو باید اول نصب کرد
نصب کردنش خییییییلی سختههمن چندوقته خریدم دی ویدیشو منتهی نمی تونم نصبش کنم ! کاش طریق نصبش رو توضیح میدادین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)