سلام دوستان
من با توجه به تجربه خودم میگم فن اضافه این دستگاه که جای دی وی دی میشه گذاشت تا نمایشگاه الکامپ سال 93 حتما میاد و تو نمایشگاه میشه پیداش کرد.
سلام دوستان
من با توجه به تجربه خودم میگم فن اضافه این دستگاه که جای دی وی دی میشه گذاشت تا نمایشگاه الکامپ سال 93 حتما میاد و تو نمایشگاه میشه پیداش کرد.
هرسال چه زمانیه این نمایشگاه ؟!
سلام دوستان
مهر ماه هر سال
راستی یه چیزی راجع به دماش بگم اینکه من متوجه شدم وقتی که دما از یه حدی بیشتر میشه مثلا 80 ..خود مادربورد کلاک سی پی یو کم میکنه تا به 60 برسه (حدود 3ثانیه) بعدش دوباره با حداکثر قدرت کار میکنه ..یعنی اصلا سیستم نمیزاره که دما به مقدار خطرناکی برسه.. در ضمن شما خودتون میتونید با کول پد دما رو پایین تر بیارید. من کول پد استفاده نمیکنم.
من بگیرم کول پد رو که 100% واسش میخرم !
فقط ای کاش سیستم های خنک کننده واسه لپ تاپ هم بود !یعنی طوری که پشت لپ تاپ باز بشه یه سینک خنک کننده ی دیگه روش نصب بشه عین دسکتاپ ! ولی با سایزای مختلف که زیاد ضخیمش نکنه !
اوناییم که مثل من میخوان به عنوان جایگزین دسکتاپ ازش استفاده کنن یه خوبشو استفاده میکردن حالا هرچی هم که سنگین تر بشه !
نمیدونم چرا تا الان همچین چیزی ساخته نشده !![]()
سلام به همه دوستای گلم
من این لپ تاپ و چند روزه با هدف بازی کردن خریدم ولی متاسفانه هنوز نتونستم بازیه در ستو حسابی نصب کنم. من چند ساله از دنیای بازیها دور بودم ، انگار روشهای نصب کلی فرق کرده.
من خواستم نید فور اسپید رقبا رو نصب کنم که با کلی ارور برخوردم . بازیها روی یه هارده که دانلود شده . حالا به نظر شما مشکل از بازیهاست یا ویندوز 8 64 بیتی من ؟
در ضمن چه برنامه هایی به صورت پیش نیاز برای اجرای بازیها نیازه ؟
ممنون از راهنماییاتون.![]()
سلام دوستان.من زیاد اهل بازی نیستم ولی بخاطر گل روی دوستان بازی black ops ذو نصب کردم (همین الان) با بالاترین کیفیت ..بهد از 30 دقیقه بازی دمای سی پی یو شد 74(ماکزیمم دما)و دمای گرافیک شد 72 (ماکزیمم) دما ها رو هم که با برنامه hwmonitor نگاه کردم. توجه (بدون کول پد) راستی این کول پد چقدر تو دما تاثیر میذاره خوبش چه قیمته؟؟؟چه مارکی؟؟
سلام به همه دوستای گلم
من این لپ تاپ و چند روزه با هدف بازی کردن خریدم ولی متاسفانه هنوز نتونستم بازیه در ستو حسابی نصب کنم. من چند ساله از دنیای بازیها دور بودم ، انگار روشهای نصب کلی فرق کرده.
من خواستم نید فور اسپید رقبا رو نصب کنم که با کلی ارور برخوردم . بازیها روی یه هارده که دانلود شده . حالا به نظر شما مشکل از بازیهاست یا ویندوز 8 64 بیتی من ؟
در ضمن چه برنامه هایی به صورت پیش نیاز برای اجرای بازیها نیازه ؟
ممنون از راهنماییاتون.![]()
منم pes 14 تست کردم
بدون کول پد : cpu max 85 - gpu max 68
با کول پد : cpu max 75 - gpu max 65
البته کول پد من زیاد مرغوب نیست(viera)
deepcool و tsco خوبن، قیمت هم از 30 هست تا 100
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)