تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 55 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 545

نام تاپيک: کلوپ لنوو y510p : lenovo

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من با توجه به تجربه خودم میگم فن اضافه این دستگاه که جای دی وی دی میشه گذاشت تا نمایشگاه الکامپ سال 93 حتما میاد و تو نمایشگاه میشه پیداش کرد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من با توجه به تجربه خودم میگم فن اضافه این دستگاه که جای دی وی دی میشه گذاشت تا نمایشگاه الکامپ سال 93 حتما میاد و تو نمایشگاه میشه پیداش کرد.
    هرسال چه زمانیه این نمایشگاه ؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوستان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

مهر ماه هر سال

5. این کاربر از smhadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

راستی یه چیزی راجع به دماش بگم اینکه من متوجه شدم وقتی که دما از یه حدی بیشتر میشه مثلا 80 ..خود مادربورد کلاک سی پی یو کم میکنه تا به 60 برسه (حدود 3ثانیه) بعدش دوباره با حداکثر قدرت کار میکنه ..یعنی اصلا سیستم نمیزاره که دما به مقدار خطرناکی برسه.. در ضمن شما خودتون میتونید با کول پد دما رو پایین تر بیارید. من کول پد استفاده نمیکنم.

7. این کاربر از smhadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

راستی یه چیزی راجع به دماش بگم اینکه من متوجه شدم وقتی که دما از یه حدی بیشتر میشه مثلا 80 ..خود مادربورد کلاک سی پی یو کم میکنه تا به 60 برسه (حدود 3ثانیه) بعدش دوباره با حداکثر قدرت کار میکنه ..یعنی اصلا سیستم نمیزاره که دما به مقدار خطرناکی برسه.. در ضمن شما خودتون میتونید با کول پد دما رو پایین تر بیارید. من کول پد استفاده نمیکنم.
    من بگیرم کول پد رو که 100% واسش میخرم !
    فقط ای کاش سیستم های خنک کننده واسه لپ تاپ هم بود ! یعنی طوری که پشت لپ تاپ باز بشه یه سینک خنک کننده ی دیگه روش نصب بشه عین دسکتاپ ! ولی با سایزای مختلف که زیاد ضخیمش نکنه ! اوناییم که مثل من میخوان به عنوان جایگزین دسکتاپ ازش استفاده کنن یه خوبشو استفاده میکردن حالا هرچی هم که سنگین تر بشه !
    نمیدونم چرا تا الان همچین چیزی ساخته نشده !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام به همه دوستای گلم
    من این لپ تاپ و چند روزه با هدف بازی کردن خریدم ولی متاسفانه هنوز نتونستم بازیه در ستو حسابی نصب کنم. من چند ساله از دنیای بازیها دور بودم ، انگار روشهای نصب کلی فرق کرده.
    من خواستم نید فور اسپید رقبا رو نصب کنم که با کلی ارور برخوردم . بازیها روی یه هارده که دانلود شده . حالا به نظر شما مشکل از بازیهاست یا ویندوز 8 64 بیتی من ؟
    در ضمن چه برنامه هایی به صورت پیش نیاز برای اجرای بازیها نیازه ؟
    ممنون از راهنماییاتون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوستان.من زیاد اهل بازی نیستم ولی بخاطر گل روی دوستان بازی black ops ذو نصب کردم (همین الان) با بالاترین کیفیت ..بهد از 30 دقیقه بازی دمای سی پی یو شد 74(ماکزیمم دما)و دمای گرافیک شد 72 (ماکزیمم) دما ها رو هم که با برنامه hwmonitor نگاه کردم. توجه (بدون کول پد) راستی این کول پد چقدر تو دما تاثیر میذاره خوبش چه قیمته؟؟؟چه مارکی؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام به همه دوستای گلم
    من این لپ تاپ و چند روزه با هدف بازی کردن خریدم ولی متاسفانه هنوز نتونستم بازیه در ستو حسابی نصب کنم. من چند ساله از دنیای بازیها دور بودم ، انگار روشهای نصب کلی فرق کرده.
    من خواستم نید فور اسپید رقبا رو نصب کنم که با کلی ارور برخوردم . بازیها روی یه هارده که دانلود شده . حالا به نظر شما مشکل از بازیهاست یا ویندوز 8 64 بیتی من ؟
    در ضمن چه برنامه هایی به صورت پیش نیاز برای اجرای بازیها نیازه ؟
    ممنون از راهنماییاتون.

داره خودمونی میشه mdrd1065's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام دوستان.من زیاد اهل بازی نیستم ولی بخاطر گل روی دوستان بازی black ops ذو نصب کردم (همین الان) با بالاترین کیفیت ..بهد از 30 دقیقه بازی دمای سی پی یو شد 74(ماکزیمم دما)و دمای گرافیک شد 72 (ماکزیمم) دما ها رو هم که با برنامه hwmonitor نگاه کردم. توجه (بدون کول پد) راستی این کول پد چقدر تو دما تاثیر میذاره خوبش چه قیمته؟؟؟چه مارکی؟؟
    منم pes 14 تست کردم
    بدون کول پد : cpu max 85 - gpu max 68
    با کول پد : cpu max 75 - gpu max 65
    البته کول پد من زیاد مرغوب نیست(viera)

deepcool و tsco خوبن، قیمت هم از 30 هست تا 100

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •