میگم الان برج میلاد ترک خورد با این حرف.........![]()
دوست عزیز من اینو قبول دارم که تو این شرایط بازار هر کی میخواد یه جوری زرنگی کنه و قیمتارو تا میتونه افزایش بده اما واقعا یک مقدار انصاف داشته باشین بعد ما ادم ها میگیم که چرا همیشه هشتمون گرو نهمون هست خوب دوست عزیز اگر میخوای قیمتو ببری بالا حداقل نه دیگه اینطوری بخدا درستش نیست که اینطوری بعضی ها رو برای خرید جلو میکشید.دوستان عزیز به نظر من صبر کنید شما که اینهمه صبر کردید پس تا اوایل برج هفت هم صبر کنید.
کاملا تایید میشه
هیچکی بالای 4 تومن به این لپ تاپ پول نمیده.....قیمت واقعی این لپ تاپ همون 3770 ای هست که اول وارد شد....
همین چندتایی هم که تو بازار هست با قیمت 3900الی 4200 اینقدر رو دستشون میمونه تا اینکه یکی دو هفته دیگه دوباره وارد میشه و خودشون قیمتو میارن پایینیکی از نمایندگی های ایسوس گفت که اوایل مهر این لپ تاپ دوباره وارد بازار ایران میشه
اره همون 3700 هم کم پولی نیست !
احتمال کمتر شدن قیمت هم با ورود لپ تاپ های دیگر نسل4 هاسول هم هست
Last edited by ahriman323; 09-09-2013 at 00:41.
این چند تا آمار از این لپتاپ
تست باتری : در حالت Power4Gear Battery Saving حدود 4 ساعت و 10 دقیقه طول کشید که باتری از 100 درصد به 2 درصد برسه ، مصرف در این بازه وبگردی و بعد از اون 3 ساعت پخش سریال بوده که در همین حین دانلود هم مداوم صورت میگرفته به عبارتی وایرلس تمام مدت در حال استفاده بوده . به نظرم یک مصرف تقریبا نرمال بوده ... نور صفحه بین 10 تا 30 درصد در حال تغییر بوده و صدا هم بین 10 تا 20 درصد .
شارژ شدن لپتاپ از 2 درصد تا 100 درصد حدود 2 ساعت و 20 دقیقه طول کشید.
در عکس مشخصه که 4 ساعت با باتری کار کرده ، از ساعت 2:21 تا 6:29 صبح
این نمودار مصرف باتری و نمودار شارژ :
![]()
اینم تست بنچمارک خود ویندوز برای دوستانی که نیاز دارن :
در کل اگر رو کمترین تنظیمات قرار بدید و نور صفحه روی 0 درصد باشه و کارتون با لپتاپ در حد تایپ کردن تو برنامه word باشه باتری این لپتاپ تا 5 ساعت براتون کار میکنه شاید یک کوچولو بیشتر ، ولی حتما لپتاپ روی airplane mode باشه و Bluetooth همه چی خاموش .
در مصرف متوسط به بالا با روشن بودن اکثر چیزا و نور صفحه 30-50 درصد حدود 3 ساعت کار میکنه
در بازی Grid 2 با تنظیمات گرافیک High روی باتری حدود 50-60 دقیقه میکشه البته توصیه میشه هیچ وقت رو حالت باتری بازی نکنید ، عمر باتریتون خیلی راحت کم میشه .
Last edited by Ocaryx; 09-09-2013 at 07:54.
اوه.......توجه توجه برج میلاد فرو ریخت.....خوانندگان عزیز برج میلاد فرو ریخت![]()
ببین من بهت یه نصیحت میکنم گوش کن ......اگه این نوت بوک را توی انبار بیشتر نگه داری بعد از یک ماه میبینی که اینا زیاد تر میشن(تولید مثل میکنن).......حالا خود دانی.........XD
![]()
واقعا این فروشنده های بی ن ا ا م و س چی فکر کردن....آآخه اگه یکم اعتقاد داشتن میفهمیدن که با این کار (احتکار و گرون فروختن)میخوای چقد سود کنی..500هزار تومن50میلیون تومن .....آخه بدببخت آخرش برات چی میمونه یه مشت نفرین مردم...بعدش میدونی چی میشه یه مریضی میگیری که باید 10برابر اونو خرج کنی حتی حاضری کل زندگیت را بدی تا دوباره سالم میشی.........من نمیدونم واقعا ارزش داره !!!!!!!اصلاا کل دنیا مال تو آخرش کجاشو میتونی بزاری توی کفنت با خودت ببری!!!!!!!!.........
واقعا متاسفم که بعضی ها از نیاز جامعه سو استفاده میکنن...........
ولی بدونین که یکی هست که همه اینا رو میبینه
از ودوستان هم معذرت میخوام که پر حرفی کردم
حالا اون 10 تومن چی میگه اون وسط؟! گردش کن بشه 4600، خیرشو ببینی
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه سوالی برام پیش اومده: با این لپ تاپا میشه ترشی گذاشت ؟
قبلنا که این قابلیت رو نداشتن، احتمالا نسل جدید همچین قابلیتایی رو داره![]()
داداش جو الکی نده و شایعه پراکنی نکن....اصلا تو این یکی دو هفته اخیر قیمت لپ تاپ ها تغییر چندانی نداشته...ماکزیمم قیمتی که بالا و پایین شده در حد 50 ،60 تومن هست نه بیشتر...من خودم قصد خرید لپ تاپ دارم و دو هفته ای میشه قیمت ها را پیگیر هستم...مثلا قیمت مدل N56VB حتی یک ماهی میشه که اصلا تغییر نکرده و بین 3400 الی 3450 هست....یا لپ تاپ N46VZ و N46JV هم همینطور...
افرادی مثل شما هستند که با جو دادن ها و شایعه پراکنی های الکی بازار را خراب میکنند.
فقط همین لپ تاپ N550 هست که قیمتش اینجوری شده و اون هم فقط و فقط و فقط علتش اینه که تقاضا واسه خرید بالاست اما موجودی تو بازار بسیار کم
درضمن وایستا تا 4500 بیان بخرن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)