تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 29 اولاول ... 12181920212223242526 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 289

نام تاپيک: سریال «شوخی کردم» ؛ سریال جدید «مهران مدیری»

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

این انتقادات به گوش مدیری نمیرسه واقعا که دیگه تعطیلش کنه بره خونه ؟
    اتفاقا مدیری باهوش تر از این حرفاس. فروش کلی مجموعه هم بعد از چند قسمت می تونه بازخوردها رو نشون بده.
    ولی مسئله ای که هست و قبلا هم گفتم اینه که یک گروهی دارن از این مجموعه حمایت می کنن. ستون نویس طنز چند تا روزنامه هم جز دسته نویسنده ها هستن. پس نباید این تعریف ها رو بعید بدونیم. شما نقد چند صفحه پیش رو بخون. همه ی آیتم ها یه طرف موسیقی وسط آیتم ها هم یه طرف ... طرف اومده از این قسمت موسیقی تعریف کرده. اون کسی که خسته از سر کار میاد یا اصلا این به کنار کسی که به خاطر مدیری این مجموعه رو می خره به خاطر شناختی هست که از مدیری داره. قرار نیست مردم به خاطر مدیری با این ایده موسیقی وسط آیتم عادت کنن!
    این کار قرار بود با توجه به استقبال مردم برای ادامه ش تصمیم گیری بشه ولی با این وضعیت ...

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سری پنجم با موضوع "اعتیاد" ۱۴ اسفند میاد!

3. این کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سری پنجم با موضوع "اعتیاد" را دیدم به نظرم نسبت به قسمتهای قبلی ضعیفتر بود!!

پول و زمان و حجم دانلودتان را برای گرفتن و دیدن این قسمت هدر ندهید!!

5. 5 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

1

برخلاف نظر دوستمون ...
    به نظرم این مجموعه پنجم تو چند سری گذشته از باقی مجموعه ها جالب تر بود ... شاید بخاطر موضوعش یعنی اعتیاد بود که پتانسیل بالایی برا طنز داشت ... و ایتم های خیلی خوبی هم داشت ... و بسی لذت بردیم
    Last edited by SA.JJ.AD; 07-03-2014 at 13:27.

7. 3 کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه payam.n5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

فراتر از فاجعس
    مدیری نمیتونه دیگه سریالی افتضاح تر از این شوخی کردم بسازه

9. این کاربر از payam.n5 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خیلی مزخرفه خیلی . سریال شوخی کردم اشغال به تمام معنا هست. حتی ارزش دانلود هم نداره

11. این کاربر از pcgamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اشتباه مهران مدیری این بود که از فضای فانتزی و غیرآیتمی شبهای برره و گنج مظفر جدا شده و اومده مشکلات جامعه را که به خودی خود تلخ هستند تو مجموعه طنز آورده!

به نظر من، مردم تو شرایط سخت اقتصادی و زندگی فعلی به طنز خالص (حتی بدون معنا و مفهوم خاصی داشته باشه) بهتر جواب میدهند تا طنزی که تلخ است! اصلاً اینکه پیام مجموعه بیشتر از طنز ان باشه باعث میشه مخاطب پس بزنه!

13. 2 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 5ajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

اشتباه مهران مدیری این بود که از فضای فانتزی و غیرآیتمی شبهای برره و گنج مظفر جدا شده و اومده مشکلات جامعه را که به خودی خود تلخ هستند تو مجموعه طنز آورده!

به نظر من، مردم تو شرایط سخت اقتصادی و زندگی فعلی به طنز خالص (حتی بدون معنا و مفهوم خاصی داشته باشه) بهتر جواب میدهند تا طنزی که تلخ است! اصلاً اینکه پیام مجموعه بیشتر از طنز ان باشه باعث میشه مخاطب پس بزنه!
    اگه درست متوجه شده باشم , این طنز خالص که شما میفرمایید همون لودگی و مسخره بازی هستش که همین الانش هم از این دست فیلم ها کم نداریم.
    تاحالا ندیده بودم کسی از با معنی و محتوا بودن یه فیلم انتقاد کنه.
    اومده مشکلات جامعه را که به خودی خود تلخ هستند تو مجموعه طنز آورده!
    بدون شرح...

15. 2 کاربر از 5ajad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اگه درست متوجه شده باشم , این طنز خالص که شما میفرمایید همون لودگی و مسخره بازی هستش که همین الانش هم از این دست فیلم ها کم نداریم.
    تاحالا ندیده بودم کسی از با معنی و محتوا بودن یه فیلم انتقاد کنه.

بدون شرح...

بله قرار نیست آیتم به آیتم درباره مشکلات جامعه اون هم نه طنز بلکه تلخ باشه!

شاید منظورم را درست نرساندم! طنز خالص قرار نیست لودگی باشه! بلکه باید تلخ نباشه! (بهترین کار آیتمی این مدلی هم ساعت خوشه! ولی مهران مدیری تو سال 1392 به اندازه ساعت خوش سال 1373 نمیتونه ببیننده را سرگرم کنه و حالش را خوب کنه!)

مثلاً یک آیتم شش هفت دقیقه‌ایی‌اش تو مجموعه سلامت اینه که گفتگوی ویژه خبریه و مهران مدیری نقش یکی از مسئولین بهداشت دولتیه که مجری هر چی سئوال میپرسه این داره غصه میخوره و اشک میریزه!!!
    خب من بیننده با دیدن این ایتم باید چیکار کنم؟! بخندم؟ به چی‌اش بخندم؟

یا تو مجموعه اعتیاد یک ایتم داره طرف از مرکز ترک اعتیاد میاد بیرون یکی داره گدایی میکنه و از بدبختیهاش میگه یکی دیگه میاد تیتر اخبار روزنامه‌ها را میخونه که همه‌اش منفیه طرف برمیگرده تو مرکز ترک اعتیاد!

این کجاش با معنی و بامحتواست؟ با شرح یا بدون شرح!
    Last edited by ehsan_iace; 10-03-2014 at 20:56.

17. این کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 5ajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

بله قرار نیست آیتم به آیتم درباره مشکلات جامعه اون هم نه طنز بلکه تلخ باشه!

شاید منظورم را درست نرساندم! طنز خالص قرار نیست لودگی باشه! بلکه باید تلخ نباشه! (بهترین کار آیتمی این مدلی هم ساعت خوشه! ولی مهران مدیری تو سال 1392 به اندازه ساعت خوش سال 1373 نمیتونه ببیننده را سرگرم کنه و حالش را خوب کنه!)

مثلاً یک آیتم شش هفت دقیقه‌ایی‌اش تو مجموعه سلامت اینه که گفتگوی ویژه خبریه و مهران مدیری نقش یکی از مسئولین بهداشت دولتیه که مجری هر چی سئوال میپرسه این داره غصه میخوره و اشک میریزه!!!

یا تو مجموعه اعتیاد یک ایتم داره طرف از مرکز ترک اعتیاد میاد بیرون یکی داره گدایی میکنه و از بدبختیهاش میگه یکی دیگه میاد تیتر اخبار روزنامه‌ها را میخونه که همه‌اش منفیه طرف برمیگرده تو مرکز ترک اعتیاد!

این کجاش با معنی و بامحتواست؟ با شرح یا بدون شرح!
    اول اینکه اون "بدون شرح" منظورم این بود که شما بری و معنی طنز رو جستجو کنین....حالا که شما حوصلتون نشده من واستون اینجا میزارم:
    طنز تفکر برانگیز است و ماهیتی پیچیده و چند لایه دارد. گرچه طبیعتش بر خنده استوار است، اما خنده را تنها وسیله‌ای می‌انگارد برای نیل به هدفی برتر و آگاه کردن انسان به عمق رذالت‌ها. گرچه در ظاهر می‌خنداند، اما در پس این خنده واقعیتی تلخ و وحشتناک وجود دارد که در عمق وجود، خنده را می‌خشکاند و انسان را به تفکر وا می‌دارد. به همین خاطر در باره طنز گفته‌اند: «طنز یعنی گریه کردن قاه قاه، طنز یعنی خنده کردن آه آه.» در نتیجه طنز را میتوان مانند یک تیغ جراهی فرض نمود زیرا کار تیغ جراهی برش جایی به منظور بهبود ان می باشد.

طنز در ذات خود انسان را برمی آشوبد، بر تردیدهایش می‌افزاید و با آشکار ساختن جهان همچون پدیده‌ای دوگانه، چندگانه یا متناقض، انسان‌ها را از یقین محروم می‌کند. جان درایدن در مقاله «هنر طنز» ظرافت طنز را به جدا کردن سر از بدن با حرکت تند و سریع شمشیر تشبیه می‌کند، طوری که دوباره در جای خود قرار گیرد.

حالا از این گذشته...شما الان رو با 20سال پیش مقایسه میکنین که کلا همه چیز عوض شده...هم اوضاع مملکت و هم سلیقه مردم و....
    یه چیز دیگه که نظر خودمه اینکه کار های مدیری به مرور با هر قسمت بهتر میشن....حالا باید منتظر بود و دید توی این مجموعه هم اینطوریه یا نه....(با اینکه فکر میکنم همین قسمت ها هم کیفیت خوبی داشتن)

19. این کاربر از 5ajad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •