اون Training مربوط به بخش Race و بخش پلیس رو باید حداقل یه بار برید که دیگه این لودینگ ها نیان....
اون Training مربوط به بخش Race و بخش پلیس رو باید حداقل یه بار برید که دیگه این لودینگ ها نیان....
من امیدوار بودم با کسی همسخن بشم که دست کم منبع گذاشتن و مقایسه گذاشتن رو بلد باشه !!!
گالاکسی s4 توی 7 ماه کمی بیش از 40 میلیون دستگاه فروخته و تازه این گوشی رکورد سریع ترین فروش در میون محصولات سامسونگ رو داشته! آیفون 5S توی یک هفته اول فقط 9 میلیون فروخته که میزان فروش سامسونگ به گرد پاش هم نمیرسه ! و ظرف چند دقیقه (توجه کنید چند دقیقه) در روز اول Sold Out شده !!! یعنی همه اش رو فروخته .
این هم سند :
The S4 was made available in late April 2013 on 327 carriers in 155 countries.[11] Upon its release, it became the fastest selling smartphone in Samsung's history; the company sold 20 million S4 units worldwide in the two months following the device's launch.[12] Samsung has since sold more than 40 million units.iPhone 5S for being too similar to its predecessors, while others showed security concerns about the Touch ID system. iPhone 5S, along with iPhone 5C, sold nine million units on their weekend of release, breaking Apple's sales record for iPhones, and was the best selling phone on all major US carriers in September 2013.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]It’s here! iPhone 5S sold out within minutes in first day of trading
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون سایتهایی هم که شما ازشون لینک گذاشتید همه یا سایت ایرانی هستند که پیشتر گفته ام حرفهاشون یا تحریف شده هست ، یا سلیقه ای یا ترجمه درست نداره . یا از خود سام
من بیشتر از این در اینجا بحثی نمیکنم چون اینجا تاپیک NFS Rivals هستش ! اگر دوست داشتید ادامه بدیم در یک تاپیک در خدمتتون هستم .
در این باره این آخرین پست من اینجا هستش و ازتون خواهش میکنم این بحث رو توی این تاپیک ادامه ندید .
بله روی دسته تنظیم میشه ، ESC رو بزنید و توی منویی که میاد با Page Up و Page Down به صفحه تنظیمات برید و دسته رو تنظیم کنید .
برای اینکه اونها رو نشون نده دست کم باید یک با دوره آموزشی رو برای هر نوع (پلیس/راننده) بازی کنید تا بازی سیو بشه بعدش دیگه نشون نمیده .
Last edited by sonixax; 11-12-2013 at 03:19.
[QUOTE=sonixax;8017083]من امیدوار بودم با کسی همسخن بشم که دست کم منبع گذاشتن و مقایسه گذاشتن رو بلد باشه !!!
گالاکسی s4 توی 7 ماه کمی بیش از 40 میلیون دستگاه فروخته و تازه این گوشی رکورد سریع ترین فروش در میون محصولات سامسونگ رو داشته! آیفون 5S توی یک هفته اول فقط 9 میلیون فروخته که میزان فروش سامسونگ به گرد پاش هم نمیرسه ! و ظرف چند دقیقه (توجه کنید چند دقیقه) در روز اول Sold Out شده !!! یعنی همه اش رو فروخته .
این هم سند :
اون سایتهایی هم که شما ازشون لینک گذاشتید همه یا سایت ایرانی هستند که پیشتر گفته ام حرفهاشون یا تحریف شده هست ، یا سلیقه ای یا ترجمه درست نداره . یا از خود سام
من بیشتر از این در اینجا بحثی نمیکنم چون اینجا تاپیک NFS Rivals هستش ! اگر دوست داشتید ادامه بدیم در یک تاپیک در خدمتتون هستم .
در این باره این آخرین پست من اینجا هستش و ازتون خواهش میکنم این بحث رو توی این تاپیک ادامه ندید .
چه جالب نمیدونستم سه سایت برتر تکنولوژی دنیا CNET ENGADGET T3 شدن تحریف کننده خبر بعد واقعا مسخرت نیومد از ویکی پدیا که همه عالم میدونن داشننامه آزاده و هر کس میتونه متن رو ویرایش کنه و تغییر بده بزاره لینک دادی لازمه خدمت شما عرض کنم اگه آیفون شما توی یک هفته این رقم فروش داشته اس 4 توی روز اول 5 مییلیون فروش داشته و خدمت شما که اس3 با فروش 60 میلیونیش رکورد فروش 3 ساله اپل رو فقط توی 3 ماه زد کلا مثل اینکه شماها روش بحث کردن و سند رو کردن بلد نیستید رفتی از ویکی پدیا متن آوردی که هیچ سندی باسه حرفاش نیست بعد سایت های رسمی آتی جهان رو زیر سوال میبری !!!!!!!!!!!!!!!!!!! یک خورده بشین فکر کن شاید خندت گرفت مهم اینه که فعلا زیر سامسونگید هر وقت اپل تونست خودش بدون کمک ال جی و سامی گوشی بزنه اونم با فروش کلی 89 میلیونی بیاد عرض اندام کنه فعلا که عددی نیست در ضمن مگه آمار فروش و سود یک برند رو غیر از خود کمپانی میتونه اعلام کنه که شما اومدی اخبار خود سامی رو زیر سوال میبری نکنه باید وزارت بازرگانی کره بیاد اعلام کنه حالا خوبه سامسونگ رده اوله جدوله اینجوری انکار میکنی در ضمن اگه واقعا اعتقاد داری لینک های من تحریف شدس و همه دروغ میگن جز سیب کرم خورده یه سند و لینک برای رد لینکای من بیاد ببینیم رده بندی کی به کیه کی بیشتر فروخته
Last edited by SCORPION8; 11-12-2013 at 15:33.
عزیزم من از شما خواهش کردم اگر تمایل به ادامه این بحث دارید اینجا اون رو ادامه ندید و در یک تاپیک دیگه که به این مساله ربط داشته باشه پاسخ من رو بدید و این مساله باعث نارضایتی کاربرانی شده که میخواند در مورد NFS Rivals بدونند نه Apple و Samsung!چه جالب نمیدونستم سه سایت برتر تکنولوژی دنیا CNET ENGADGET T3 شدن تحریف کننده خبر بعد واقعا مسخرت نیومد از ویکی پدیا که همه عالم میدونن داشننامه آزاده و هر کس میتونه متن رو ویرایش کنه و تغییر بده بزاره لینک دادی لازمه خدمت شما عرض کنم اگه آیفون شما توی یک هفته این رقم فروش داشته اس 4 توی روز اول 5 مییلیون فروش داشته و خدمت شما که اس3 با فروش 60 میلیونیش رکورد فروش 3 ساله اپل رو فقط توی 3 ماه زد کلا مثل اینکه شماها روش بحث کردن و سند رو کردن بلد نیستید رفتی از ویکی پدیا متن آوردی که هیچ سندی باسه حرفاش نیست بعد سایت های رسمی آتی جهان رو زیر سوال میبری !!!!!!!!!!!!!!!!!!! یک خورده بشین فکر کن شاید خندت گرفت مهم اینه که فعلا زیر سامسونگید هر وقت اپل تونست خودش بدون کمک ال جی و سامی گوشی بزنه اونم با فروش کلی 89 میلیونی بیاد عرض اندام کنه فعلا که عددی نیست در ضمن مگه آمار فروش و سود یک برند رو غیر از خود کمپانی میتونه اعلام کنه که شما اومدی اخبار خود سامی رو زیر سوال میبری نکنه باید وزارت بازرگانی کره بیاد اعلام کنه حالا خوبه سامسونگ رده اوله جدوله اینجوری انکار میکنی در ضمن اگه واقعا اعتقاد داری لینک های من تحریف شدس و همه دروغ میگن جز سیب کرم خورده یه سند و لینک برای رد لینکای من بیاد ببینیم رده بندی کی به کیه کی بیشتر فروخته
هر وقت این کار رو کردید برای ادامه بحث در خدمتتونم .
اصلا مهم نیسا نیازی به ادامه بحث نیست آمار های جهانی گویا همه چیز هست موفق باشید
این overwatch چیه؟ برای آنلاک بعضی رنگها برای ماشینها می خواد
قبلا توئ یکی از nfs ها می شد بعد از مسابقه از زاویه های دیگه ای دوباره مسابقه را تماشا کرد و تو فکر کنم تو تبلیغات این نسخه هم بود حالا نمی دونم همین overwatch هست یا نه اگه کسی از دوستان می دونه ممنون می شم راهنمایی کنه.
سلام
دوستان من این بازی رو تهیه کردم و نصبش کردم
این کرک ورژن ۲ گروه ۳DM به همراه آپدیت ۱٫۲ رو ریختم
بازی رو اجرا کردم و فیلم اول بازی رو نشون داد و بعدش یه صفحه میاد با نوشته، همون جا اون پایین اون دابره همین طور داره می چرخه
رم 4 گیگ
گرافیک 4850
سون 32 بیت
Overwatch برای زمانی هست که شما آنلاین بازی میکنید و مثلا از طریقش میتونید تمام دوستان خودتون رو که در بازی هستند روی نقشه ببینید .
یا از طریق یک تبلت یا هر چیزی تمام آمار خودتون و دوستاتون و ... رو دید .
برای این کار هم یک Origin Account لازم دارید .
اگه آنتی ویروس دارید اول غیر فعالش کنید بعد دوباره کرک رو بریزید و در همون حالت غیرفعال آنتی ویروس بازی رو اجرا کنید
دوستان این بازی رو مال من گیر میکنه.سیستمم اونقدری هست که نباید گیر کنه.علت چیه؟
وین 7 نسخه 64 بیت
رم 4
گرافیک 1 اپ تو 4
cpu :1.6 up to 2.8 core i 7
6مگ کش
hp pavilion dv6
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)