تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 249 اولاول ... 121819202122232425263272122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض واكنش مدافع پرسپوليس به تمجيد رويانيان از غيرت مثال زدني اش

مدافع تیم فوتبال پرسپولیس گفت: «امسال باید ما یک عنوان قهرمانی برای هواداران تیم به دست آوریم.»

جام ورزشي؛ محمد رويانيان ظهر امروز با تمجید از سيد جلال حسيني گفت: «هواداران پرسپولیس، عاشقان فوتبال، مردم و رسانه‌ها و کارلوس کی‌روش بدانید که واقعا به بازیکنی مثل سیدجلال حسینی افتخار می‌کنم. سیدجلال بازیکنی بود که برای عقد قرارداد با او دست و پا می‌شکستند اما او بدون اینکه یک ریال از ما بگیرد به همراه 4 یا 5 بازیکن ملی‌پوش دیگر وارد گود شده و با تعصب و غیرت مثال‌زدنی‌اش به پرسپولیس خدمت می‌کند. او نه از ما چکی خواسته و نه خودرویی و کارش را مثل کسی که تمام پولش را روز اول به او دادند ادامه می‌دهد.»

مدیرعامل پرسپولیس ادامه داد: «خیلی‌ها در فصل نقل و انتقالات سر پول شلوغ کردند و به بازیکنان ما فشار آوردند اما خدا را شکر می‌کنم که پرسپولیس بازیکن باغیرتی مثل جلال حسینی و همسنگرانش دارد که بسیار با اخلاق، با غیرت و بدون چشم‌داشتی به این تیم کمک می‌کنند. من دوست دارم همه فریاد من را بشنوند و بدانند که جلال حسینی می‌تواند یک الگوی بسیار مناسب و حرفه‌ای برای پرسپولیس و فوتبال ایران باشد.»

رویانیان در پایان تاکید کرد: «من به سیدجلال حسینی افتخار می‌کنم و به او تبریک می‌گویم که اینقدر نگاه حرفه‌ای و معرفتی به پرسپولیس دارد. انشاءالله او بتواند همراه با همسنگرانش امسال پرسپولیس را سربلند کند. سیدجلال که هر تیمی آرزوی داشتن او را دارد اما او پرسپولیس را به همه چیز ترجیح داده است.»

اما مدافع قرمزپوشان درباره تقدیر محمد رویانیان از وی گفت: «پرسپولیس بازیکنان و مربیان بزرگی همیشه داشته و دارد. از علی دایی، علی کریمی و مهدوی‌کیا گرفته تا به من رسیده است. من همیشه تلاش می‌کنم نام پرسپولیس موفق باشد. کار خاصی انجام نمی‌دهم. از همه بزرگان پرسپولیس مخصوصا دایی و رویانیان سپاسگزارم. اگر هم در این تیم کاری انجام می‌دهم فقط به دنبال اجرای وظیفه‌ام به بهترین شکل هستم. ما امسال کار سختی داریم چون باید به خاطر این هواداران که سال گذشته خیلی پای ما ایستادند به یک مقام خوب و قهرمانی برسیم.»

سید جلال حسینی همچنين در خصوص ديدار پرسپوليس و تراكتورسازي اظهار داشت: «با تلاش تیمی و شناختی که از تراکتورسازی تبریز داشتیم در قدم اول خوشبختانه بسیار محکم رو به جلو حرکت کردیم و نتیجه‌اش هم این بود که به 3 امتیاز برسیم.»

وی افزود: «اما همه ما معتقدیم یک برد ملاک موفقیت نیست. درست است تراکتورسازی تیم رو در روی ما برای حضور در بالای جدول است اما آنها قطعا در آینده بسیار هماهنگ‌تر و خطرناک‌تر می‌شوند. ما باید بازی با تراکتورسازی را به خاطره‌ها بسپاریم و حالا به بازی ذوب‌آهن که تیمی بسیار خطرناک و زخم‌خورده است فکر کنیم.»

حسینی ادامه داد: «بازی در خانه حریف همیشه حساسیت خودش را دارد. ما باید در شرایطی به میدان برویم که دیگر تشویق‌های هوادارانمان که مثل روز چهارشنبه پشت سر ما تا دقیقه 90 بود را در اختیار نداریم. پس باید در اصفهان به دور از فوتبال احساسی به دنبال 3 امتیاز باشیم تا در بازی‌های خارج از خانه هم دست خالی به تهران برنگردیم.»

حسینی در پاسخ به سؤالی که هماهنگی خط دفاعی در بازی با تراکتورسازی چه طور بود، گفت: «بازی اول بود و زیاد نباید در خصوص این مسائل صحبت کرد. پس از اینکه در بازی دوستانه سرم شکست و 12 بخیه بر روی سرم خورد شاید خیلی‌ها فکر می‌کردند که نتوانم در بازی با تراکتورسازی به آن شکل مطلوب بازی کنم، اگر چه برای این دیدار بخیه‌های سرم را کشیده بودم، اما باور کنید برایم فرقی نداشت که بخیه روی سرم باشد یا خیر. کار خودم را انجام دادم و با تلاش دوستان ساختار دفاعی خوبی ساختیم. ما باید تا می‌توانیم گل نخوریم.»

مدافع قرمزپوشان در پایان درباره درگیری کریمی با بازیکنان پرسپولیس در دیدار برابر تراکتورسازی نیز گفت: «در فوتبال برخورد وجود دارد و این مسئله چندان بزرگ نیست. بالاخره هر بازیکنی می‌خواهد برای تیم خود تاثیرگذار باشد و برای رسیدن به هدفش تلاش می‌کند. کریمی بازیکن بزرگی است و همیشه برای فوتبال ایران قابل احترام. بحث چندان جدی نبود اما همه چیز تمام شد و رفت.»

2. 6 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

عابدزاده مربی دختران آمریکایی

احمدرضا عابدزاده این روزها در ایالت کالیفرنیای آمریکا مربی دروازه بانی چند دختر جوان است تا شاید آنها در سال های بعد به تیم دختران آمریکا برسند. عکس ها در صفحه شخصی او آپلود شده است.

وای عقاب چه صفایی می کنه عجب جای باحالی هم هست

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این سایت را هم از دست ندید:

تیترش نوشته:
    Ahmadreza Abedzadeh to come on as BYSC's Director of Goalkeeping & Conditioning

با این قسمت واقعاً صفا کردم:

Known as 'The Eagle of Asia' for his acrobatic saves and exploits, Abedzadeh was
    part of the Golden Era of Iranian Soccer player development and captained the
    Team Melli side that saw his team come from behind in a World Cup Qualifier
    Playoff to tie against an Australia side that had prematurely punched their
    ticket to World Cup '98
    Last edited by وین رونی; 27-07-2013 at 13:55.

4. 15 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض طعنه رویانیان به فردوسی‌پور

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: پرسپولیسی‌ها و حتی سرمربی تیم ملی بدانند ما به بازیکن باغیرتی مثل سیدجلال حسینی افتخار می‌کنیم.

به گزارش فارس، محمد رویانیان ابتدا ضمن انتقاد از عادل فردوسی‌پور در گزارش بازی پرسپولیس و تراکتورسازی اظهار داشت: من واقعا برای برخی از حرف‌های فردوسی‌پور در بازی روز چهارشنبه متاسفم. ایشان 90 دقیقه روی مغز هواداران ما راه رفت. عزیز من نظرهای شخصی‌ات را وارد گزارش فوتبال نکن تا مردم 90 دقیقه مجبور نباشند آن را گوش کنند.
    وی افزود: آقای فردوسی‌پور اگر با ما مخالفی، به احترام مردم و هواداران میلیونی پرسپولیس نظرهای شخصی‌ات را در برنامه 90 بده و در گزارش‌های مستقیم فوتبال خودت را کنترل کن. همیشه دنبال این حرف نباش که من درست می‌گویم و بقیه اشتباه می‌کنند. با برخی از حرفها به دنبال آب و تاب دادن به گزارشهایت نباش. من و هواداران از گزارش چهارشنبه شما چندان راضی نیستیم و امیدواریم فکری برای این مسائل شود.

وی درخصوص وضعیت کریم انصاری‌فرد نیز، گفت: در مورد کریم‌ انصاری‌فرد با زینی‌زاده مدیرعامل تراکتورسازی اختلافات مالی داشتیم. رضایتنامه ایشان را صادر کردیم اما باید تغییراتی پیدا می‌کرد ولی مشکل اصلی ما مالی بود. دیروز و امروز با زینی‌زاده صحبت کردم و با توجه به خواسته ایشان که از من درخواست کرد تا در این ماجرا کوتاه بیایم و کریم را به مردم آذربایجان در یک فصل هدیه دهم موافقت خودم را با رفتن ایشان اعلام کردم. ما هم کریم را یک سال به مردم بافرهنگ و بزرگ آذربایجان هدیه می‌دهیم.
    مدیرعامل قرمزپوشان درباره وضعیت محمدرضا خلعتبری نیز گفت: من در دو روز گذشته باز هم چند بار با خلعتبری صحبت کردم و با مدیر برنامه‌های ایشان نیز در تماسم. منتظرم تا ببینیم آخرین حرف عجمان چیست. من مامور مخصوص و نماینده‌ای را برای مذاکره فرستاده‌‌ام که انشاءالله دست پر به تهران می‌آید.

وی با تمجید از برخی از بازیکنان پرسپولیس نیز، گفت: هواداران پرسپولیس، عاشقان فوتبال،مردم و رسانه‌ها و کارلوس کی‌روش بدانید که واقعا به بازیکنی مثل سیدجلال حسینی افتخار می‌کنم. سیدجلال بازیکنی بود که برای عقد قرارداد با او دست و پا می‌شکستند اما او بدون اینکه یک ریال از ما بگیرد به همراه 4 یا 5 بازیکن ملی‌پوش دیگر وارد گود شده و با تعصب و غیرت مثال‌زدنی‌اش به پرسپولیس خدمت می‌کند. او نه از ما چکی خواسته و نه خودرویی و کارش را مثل کسی که تمام پولش را روز اول به او دادند ادامه می‌دهد.
    مدیرعامل پرسپولیس ادامه داد: خیلی‌ها در فصل نقل و انتقالات سر پول شلوغ کردند و به بازیکنان ما فشار آوردند اما خدا را شکر می‌کنم که پرسپولیس بازیکن باغیرتی مثل جلال حسینی و همسنگرانش دارد که بسیار با اخلاق، با غیرت و بدون چشم‌داشتی به این تیم کمک می‌کنند. من دوست دارم همه فریاد من را بشنوند و بدانند که جلال حسینی می‌تواند یک الگوی بسیار مناسب و حرفه‌ای برای پرسپولیس و فوتبال ایران باشد.
    رویانیان در پایان تاکید کرد: من به سیدجلال حسینی افتخار می‌کنم و به او تبریک می‌گویم که اینقدر نگاه حرفه‌ای و معرفتی به پرسپولیس دارد. انشاءالله او بتواند همراه با همسنگرانش امسال پرسپولیس را سربلند کند. سیدجلال که هر تیمی آرزوی داشتن او را دارد اما او پرسپولیس را به همه چیز ترجیح داده است.

+

خطر ازدست دادن جام جهاني براي ماهيني

مدافع پرسپوليس پس از پشت سر گذاشتن يك فصل متوسط رو به ضعيف آغاز خوبي در اين فصل نيز نداشت تا خطر حذف از تيم ملي براي او احساس شود.
    به گزارش 598 به نقل از جام ورزشي؛ حسین ماهینی در بهترین فرم ممکن به پرسپولیس آمد. به عنوان یکی از ستاره های لیگ و بازیکن فیکس تیم ملی، اما هر چه که از فصل گذشت این مدافع راست ملی پوش در پرسپولیس افت کرد تا جایی که موقعیتی که به سختی در تیم ملی به آن رسیده بود را از دست داد و دوباره قافیه را به خسرو حیدری باخت تا از میانه راه مقدماتی جام جهانی یک نیمکت نشین محض باشد.

ماهینی در پرسپولیس هم روزگار خوشی نداشت و با وجود شروع امیدوار کننده، در ادامه فصل بعضا اشتباهات زیادی در فاز دفاع مرتکب می شد که منجر به گل خوردن تیمش می شد. مهمترین و شاید کشنده ترین اشتباه فصل ماهینی هم درفینال جام حذفی رخ داد و او باعث شد تا برتری پرسپولیس مقابل سپاهان از بین برود و در نهایت بازی به وقت های اضافه کشیده شود.

سال گذشته ماهینی در فاز حمله و نقطه قوتش هم دچار نوسان شد و با وجود شروع خوب در پرسپولیس از این حیث هم افت کرد تا جایی که هم کم نفوذ می کرد و هم در دفاع و حمله بالانس لازم را نداشت. در پایان فصل و در مجموع بازی های لیگ برتر و جام حذفی ماهینی در گلسازی هم آمار ضعیفی از خود بر جای گذاشت و در نهایت فصل متوسط رو به پایینی را در پرسپولیس پشت سر گذاشت.

با این وجود از آنجایی که پرسپولیس در پست او بازیکن شاخصی نداشت ماهینی تقریبا همیشه فیکس بود و فقط یکی دوبار خانزاده جوان جای او بازی کرد.

اتفاقا امسال و در فصل نقل و انتقالات هم بازیکن قابلی در پست ماهینی به پرسپولیس نیامد و به نظر می رسد او همچنان بی رقیب است و تا مادامی که اشتباهات فجیع نداشته باشد فیکس خواهد بود مگر اینکه دایی با تصمیمی انقلابی و ریسکی، خانزاده را به او ترجیح دهد تا در فاز دفاع مشکلات کمتری داشته باشد.

با این اوصاف فصل جدید لیگ برتر می تواند برای ماهینی فصل تازه ای در زندگی فوتبالی او رقم بزند و شاید اگر شماره 13 قرمزها نمایشی مشابه آنچه در استقلال اهواز (لیگ ششم و هفتم) یا ذوب آهن (لیگ یازدهم) داشت، ارائه دهد می تواند همچنان در رقابت با خسرو حیدری، به حضور در جام جهانی دلخوش باشد اما با ادامه نمایش های متوسط و پرنوسان او یا به عنوان یک توریست راهی برزیل می شود یا اینکه باید از خانه و پای تلویزیون بازی های تیم ملی را تماشا کند.

ماهینی در بازی اول مقابل تراکتورسازی باز هم نمایش منفعلانه ای انجام داد و چیز خاصی ارائه نکرد. البته به غیر از دقایق ابتدایی او در فاز دفاع اصلا امتحان نشد اما در پی ریزی حملات هم کار ویژه ای انجام نداد. مطمئنا ادامه این روند به ضرر او خواهد شد مگر اینکه دایی برای مدافع راستش آستین بالا بزند و کاری کند تا ماهینی همان بازیکنی شود که قبل از آمدن به پرسپولیس بود؛ یک بازیکن با انگیزه و انرژیک در دفاع و حمله که کی روش هم قابلیت هایش را خیلی زود دید و پسندید.

+

رويانيان:حرف هاي كريمي را تحمل مي كنم!

مدیر عامل باشگاه پرسپولیس قصد پاسخ دادن به حرف های علی کریمی را ندارد.
    به گزارش 598 به نقل از جام ورزشي؛ علی کریمی در پایان بازی پرسپولیس و تراکتورسازی صحبت‌هایی انجام داد و در آن به صورت غیرمستقیم انتقادهایی را به پرسپولیس وارد کرد.

رویانیان در این رابطه گفت: «قبلا هم گفته‌ام که درباره کریمی صحبت نمی‌کنم. به هر حال او جوان‌تر است و هرچه می‌خواهد می‌تواند بگوید. من هم حرف‌های او را تحمل می‌کنم.»

+

بازيكني كه يك شبه خودش را در دل دايي جا كرد

هافبك پرسپوليس که در هنگام ورود به درفشی‌فر با انتقادات تند هواداران جادوگر مواجه شد، مدعی شد که کریمی در طول مسابقه الفاظ ناشایستی را در موردش به‌کار برده است.
    به گزارش 598 به نقل از جام ورزشي؛ در تمرین دیروز پرسپولیس که بیشتر جنبه ریکاوری داشت، بازیکنان اصلی چند دقیقه‌ای به تمرین پرداختند و بعد ذخیره‌ها بازی تدارکاتی انجام دادند.

اما نکته اصلی تمرین دیروز به اعتراض هواداران علی‌کریمی به قاسم دهنوی باز می‌گردد. هافبکی که نه تنها با سر و صدای فراوان به این تیم آمد، بلکه در اولین بازی‌اش هم سر و صدای فراوانی به راه انداخت. اگرچه درگیری‌های پیاپی با علی کریمی باعث شد نامش را بیش از پیش بر سر زبان‌ها بیندازد اما این اتفاق موجب شد با مشکلاتی از طرف هواداران کریمی روبه‌رو شود.

دهنوی که در هنگام ورود به درفشی‌فر با انتقادات تند هواداران مواجه شد، خیلی سریع خود را به دیگر هم تیمی‌هایش رساند. اما جالب آنکه وقتی هم بازی‌هایش دلیل این سبک بازی او مقابل علی کریمی را جویا شدند، دهنوی مدعی شد که کریمی در طول مسابقه الفاظ ناشایستی را در موردش به‌کار برده و به همین دلیل او را عصبانی کرده است. البته معلوم نیست ادعاهای دهنوی درست باشد یا نه اما به هر حال این توجیه‌هایی است که از سوی او مطرح می‌شود.

جالب‌تر اینجاست که علی دایی چه بعد از مسابقه و چه در تمرین دیروز، بابت بازی خوب دهنوی از او تشکر کرده و او را مورد حمایت قرار داده است. به نحوی که عده‌ای از سرخ‌پوشان به او گفته‌اند که بخاطر درگیری با کریمی، ره صد ساله را یک‌شبه طی کرده و حالا محبوب‌ترین بازیکن نزد دایی است.

6. 5 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

هافبک جوان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: خوشحالم در اولین بازی رسمی خودم برای پرسپولیس مثمرثمر بودم. من اینگونه پاس‌ها را شگرد دارم و امیدوارم بتوانیم با تکرار این گل‌ها جواب اعتماد باشگاه پرسپولیس، علی دایی و هواداران را بدهیم.

پیام صادقیان در گفتگو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس افزود: پیروزی در این بازی حق ما و منصفانه بود چون بازی را بویژه در نیمه دوم در اختیار داشتیم. در این بازی در همان نیمه اول می‌توانستیم به گل برسیم که از دست رفت. به تیر دروازه زدیم، پنالتی ما گل نشد، خودم یک موقعیت تک به تک را از دست دادم و بچه‌های دیگر هم بودند که موقیعیت‌های خوبی داشتند.
    وی ادامه داد: این نشان می‌دهد که گل ما یک حادثه نبود. در آن صحنه می‌دانستیم چه می‌کنیم. پارسال بهترین پاسور شدم و 15 پاس گل دادم. 19 ساله بودم که به ذوب آهن رفتم و 10 پاس گل دادم. اینطور پاس دادن‌ها را شگرد دارم، سید صالحی هم عالی ضربه زد.
    کاپیتان سابق تیم ملی نوجوانان تصریح کرد: روزی که به پرسپولیس آمدم بسیاری می‌گفتند آیا می‌توانی در پرسپولیس موفق شوی، خیلی‌ها می‌گفتند اینجا کار خیلی سخت‌تر است و شاید نتوانی ولی من می‌گویم، اینجا خیلی راحت هستم. قطعا برخورد کادر فنی، همبازیانم و هواداران در این امر دخیل بود. چون نه استرس دارم و نه فکرم مشغول است. البته می‌دانم تازه ابتدای راه است ولی در پرسپولیس راحت هستم و روی کارم تمرکز دارم. اینجا همه چیز عالی است و اعتمادی که کادر فنی و بچه‌ها نسبت به من کرده‌اند باعث شده اعتماد به نفس داشته باشم.
    اینکه یک بازیکن وقتی وارد تیم می‌شود، مربی او را قبول داشته باشد، توسط همبازیانش پذیرفته شود و هواداران تشویقش کنند، خیلی عالی است و همه اینها در پرسپولیس برای من اتفاق افتاد.
    صادقیان در پایان درباره رویارویی با ذوب آهن در این هفته گفت: ذوب آهن و هوادارانش را دوست دارم و برایشان احترام قائل هستم. من در آنجا بزرگ شدم. البته از آنجا بد جدا شدم ولی می‌خواهم به یاد خاطره‌های گذشته، بهترین بازی خودم را انجام بدهم.

Last edited by clau; 28-07-2013 at 15:04.

8. 4 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

10. 10 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

10رکورد برتر از مرد رکوردشکن فوتبال ايران!

سايت گل- علي دايي مرد رکوردشکن فوتبال ايران که 9 ماه پيش از تيم ملي برکنار شد، از امروز دوباره به ميادين فوتبال برمي گردد و اين بار با عنوان سرمربي تيم پرسپوليس. دايي که در 9 ماه گذشته صحبتي درباره فوتبال نکرده است، امروز در کنفرانس مطبوعاتي حاضر مي شود تا از دلايل خود براي قبول مربيگري پرسپوليس بگويد. علي دايي بي گمان مهمترين شخصيت فوتبال ايران است که در مجامع بين المللي نيز اعتبار خاصي دارد. به مناسبت بازگشت مجدد دايي به فوتبال بي مناسبت نيست تا 10 رکورد برتر از رکوردهاي تاريخي اين چهره فوتبالي را مرور کنيم:

1.بيشترين گل زده ملي در تاريخ فوتبال
    مهمترين رکورد دايي ثبت بيشترين گل ملي در تاريخ فوتبال جهان است.دايي ابتدا رکورد پوشکاش مجاري را شکست و بهترين گلزن ملي جهان شد و سپس با به ثمر رساندن صدمين گل ملي خود اولين فوتباليست تاريخ شد که از مرز 100 گل ملي گذشت. دايي اکنون با 109 گل ملي بهترين گلزن ملي دنياست و رکورد او تا مدتها پايدار خواهد بود.

2.برترين گلزن تاريخ مسابقات مقدماتي جام جهاني
    طبق اعلام فيفا، دايي با 35 گل زده بهترين گلزن تاريخ مسابقات مقدماتي جام جهاني است . دايي در 4 دوره حضور در اين مسابقات و در 51 بازي اين تعداد گل را به ثمر رسانده است .دايي در مسابقات مقدماتي جامهاي جهاني 1994 ، 1998 ،2002 و 2006 تيم ملي ايران را همراهي کرده است.

3.برترين گلزن تاريخ جام ملتهاي آسيا
    با 14 گل زده بهترين گلزن تاريخ 14 دوره جام ملتهاي آسياست. در بين بازيکناني که در ادوار مختلف جام ملتهاي آسيا عنوان آقاي گلي را بدست آورده اند ، بهترين آمار مربوط به دايي است که در جام 1996 موفق شد 8 گل به ثمر برساند. اين بيشترين تعداد گل به ثمر رسيده توسط يک بازيکن در يک دوره جام ملتها است و هيچ بازيکني در سه دوره اخير جام ملتهاي آسيا به رکورد او نزديک نشد.

4.دو بار برترين گلزن ملي سال جهان
    دايي در سالهاي 1996 و 2004 از سوي فدراسيون بين المللي تاريخ و آمار به عنوان برترين گلزن ملي سال انتخاب شد. از سال 1992 که برترين گلزن ملي سال انتخاب مي شود فقط دايي دو بار اين عنوان را بدست آورده است. دايي در سال 1996 با 22 گل و در سال 2004 با 18 گل ملي برترين گلزن ملي سال فوتبال جهان شد.

5. تنها بازيکن آسيايي در بين 100 بازيکن برتر تاريخ
    در ماه نوامبر سال 2007 انجمن آمار فوتبال بريتانيا در کتابي با عنوان Greatest ever footballers"" صد بازيکن برتر تاريخ فوتبال جهان را با توجه به معيارهاي آماري از جمله بازيها و گلهاي ملي معرفي کرد که در بين بازيکنان آسيايي تنها نام علي دايي ديده مي شود. دايي در اين رده بندي در رتبه 26 قرار گرفته است.

6. اولين بازيکن آسيايي حاضر در فينال ليگ قهرمانان اروپا
    اولين بازيکن آسيايي است که در فينال معتبرترين ليگ باشگاهي جهان، ليگ قهرمانان اروپا ، حاضر بوده است. دايي در فينال 1999 اگرچه براي بايرن مونيخ به ميدان نرفت ، اما بر روي نيمکت اين تيم حاضر بود و موفق به کسب عنوان نايب قهرماني ليگ قهرمانان اروپا شد. البته پارک جي سونگ کره اي در سال گذشته اولين بازيکن آسيايي شد که حضور در ميدان اين رقابت را نيز تجربه کرد.

7. اولين ايراني قهرمان بوندس ليگا
    اولين بازيکن ايراني که در يک ليگ معتبر اروپايي به مقام قهرماني دست يافته است. دايي در فصل 98/99 بوندس ليگا با تيم بايرن مونيخ قهرمان آلمان شد. بعد از دايي ، هاشميان و کريمي نيز با تيم بايرن مونيخ به اين مقام دست يافتند.

8. اولين و تنها ايراني صاحب پست رسمي در فيفا
    علي دايي در حال حاضر عضو کميته فوتبال فيفاست و از سال 2007 در اين کميته که رياست ان با فرانس بکن باوئر است، حضور دارد. دايي همچنين تنها شخصيت فوتبال ايران است که در مراسم انتخاب بازيکن سال فيفا از سوي ايران حضور يافته است. دايي در سال 2004 به دعوت رسمي فيفا در مراسم اهدا جوايز بهترين هاي سال فوتبال جهان حضور يافت و جايزه بهترين بازيکن فوتسال جهان را به فالکائو برزيلي اهدا کرد.

9. بيشترين بازي ملي در تيم ملي ايران
    با انجام 149 بازي رکوردار بيشترين بازي ملي در فوتبال ايران است. دايي اولين بازيکن تاريخ فوتبال ايران است که نام خود را در باشگاه صدتايي فيفا ثبت کرد. فعلا بعيد است که در چند سال اينده بازيکني به رکورد تعداد بازيهاي ملي دايي دست يابد.

10. اولين بازيکن – مربي قهرمان
    اولين بازيکن – مربي در تاريخ ليگ ايران بود که قهرماني ليگ را جشن گرفت. دايي در فصل 85 با تيم سايپا همزمان به عنوان بازيکن و سرمربي تيم موفق به قهرماني در ليگ برتر شد تا اولين و تنها بازيکن – مربي در تاريخ ليگ باشد که موفق به انجام اين مهم مي شود.

12. 7 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

14. 7 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

معلوم شد خلاصه سمت این تپلو چیه ؟!

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

ستاره ایتالیا به پرسپولیس نمی‌آید

قدوسی گفت : فیلم بازی 2،3 بازیکن خارجی به دست علی دایی رسیده و قرار است از بین این بازیکنان با صلاحدید دایی یک نفر به پرسپولیس بیاید و البته آن یک نفر دل‌پیرو نیست. باز هم تاکید می‌کنم پرسپولیس وجه چنین انتقالی را ندارد.

تسنیم: مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس اعلام کرد که این باشگاه هیچ برنامه‌ای برای جذب ستاره پیشین تیم ملی ایتالیا ندارد.

بعد از انتشار خبر حضور الساندرو دل‌پیرو در پرسپولیس،حسین قدوسی ضمن رد این شایعه گفت: هیچ مذاکره‌ای بین باشگاه پرسپولیس و دل‌پیرو صورت نگرفته و اصلا باشگاه پرسپولیس پول این انتقال را ندارد و هیچ وقت این چنین هزینه‌های نکرده و نمی‌کند.

وی ادامه داد: فیلم بازی 2،3 بازیکن خارجی به دست علی دایی رسیده و قرار است از بین این بازیکنان با صلاحدید دایی یک نفر به پرسپولیس بیاید و البته آن یک نفر دل‌پیرو نیست. باز هم تاکید می‌کنم پرسپولیس وجه چنین انتقالی را ندارد.

مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس ضمن بیان این مسئله که هیچ بازیکنی در فصل جدید از این باشگاه بیش از یک میلیارد تومان دریافت نکرده است، اظهار داشت: برخی از تیم‌ها نه تنها بازیکن بالای یک میلیارد گرفتند بلکه به چند بازیکن خود هم یک میلیارد و پانصد میلیون تومان پرداختند.

قدوسی عنوان کرد: این احتمال هم وجود دارد که بازیکنی را جذب نکنیم. با این حال همه چیز به نظر کادرفنی بستگی دارد. امسال کاهش هزینه در دستور کار ما بود و شاید تیم‌هایی به دنبال دل‌پیرو هستند که به بازیکنان خود بالای 2 میلیارد پول داده‌اند.

+ یکی از کاربرا که انگار استقلالی بودند یه روز پست دادن در مورد جباری توی این تاپیک ! بازی مربوطه کع میگفتن همین بازی با سپاهانه که قراره تشویق بشه جباری به واسطه چند سال زحمت براشون؟ قراره برنامه ای بزارن واسه تشکر و از این حرفا ؟ داداشم شدیدا آبیه و امروز داشت میگفت برعکسش قراره اتفاق بیفته که !

--------

یه سری اخبار مزحک بعد بازی در اومده که دهنوی گفته کریمی به خودش و دایی فحش داده !! آقا همون روز بازی یعنی قاسم جان گرم بود یهو بعد چند روز یادش اومد ؟! یاد قضیه شیث و دایی آدم میفته با این جور چیزا !

.
    .
    .
    .

مربی تیم فوتبال پرسپولیس شایعه قرارداد یک میلیارد تومانی اش با پرسپولیس را تکذیب کرد.

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، امروز در یکی از روزنامه ها این بحث مطرح شده بود که باشگاه پرسپولیس قصد دارند طی سه سال یک میلیارد تومان به محمد دایی پرداخت کنند. خبری که برادر سرمربی پرسپولیس آن را تکذیب کرد. محمد دایی در گفتگو با اوج نیوز گفت: اولا که قرارداد مربیان یکساله است نه سه ساله دوما احتمالا دوستانی که خبر را نوشته اند یک میلیارد ریال را یک میلیارد تومان دیده اند. به نظرم شنونده باید عاقل باشد. دایی درباره مدرک مربیگری اش گفت: من مدرک A آسیا دارم و آنهایی که می گویند من بدون مدرک روی نیمکت پرسپولیس نشسته ام بهتر بود قبل از مطرح کردن چنین حرفهایی سری به سازمان لیگ می زدند تا درباره مدرک مربیگری ام استعلام بگیرند. وی در پاسخ به اینکه قبل ازبازی پرسپولیس – تراکتورسازی، جواد کاظمیان در حضور او حرفهای منشوری به سعید شیرینی زده اعلام کرد: اصلا چنین چیزی صحت ندارد. جواد اصلا سمت ما نیامد که بخواهد حرفی به شیرینی بزند. منبع:جام ورزشی

.........................................

پاسخ دایی به رویانیان: فیلم نه! تست سر تمرین

گفته می‌شود تا قبل از بازی ذوب‌آهن پنج الی شش بازیکن برای حضور در باشگاه پرسپولیس به تمرینات این باشگاه خواهند آمد.

قانون آنلاین- - قرار است طی چند روز آینده چند بازیکن خارجی برای حضور در تمرین پرسپولیس وارد درفشی‌فر شوند. در این میان شنیده‌ایم که رویانیان به دایی توصیه کرده است که برای شلوغ نشدن تمرینات این تیم، بهتر است دایی چند فیلم از این بازیکنان نگاه کرده و بهترین آنها را برای حضور در تمرینات این باشگاه انتخاب کند تا پرسپولیس هم از نظر مالی برای حضور و هزینه‌های مربوط به رفت و آمد و اقامت این بازیکنان متضرر نشود. اما گویا دایی با این پیشنهاد مخالفت کرده و اعلام کرده است: «برای انتخاب بازیکن فیلم نمی‌بینند. هرکس می‌خواهد بیایید سر تمرین تست بدهد تا او را ببینم».

..........................

Last edited by MoJtaBa.R; 28-07-2013 at 22:30.

17. 6 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

معلوم شد خلاصه سمت این تپلو چیه ؟!
    سوهان روح بقیه تیمها
    با هر بدی که داشته باشه از اینش خوشم میاد که کلاً رو اعصاب بقیه تیمهاست.یه مصاحبه های زهر دار و اعصاب خوردکنی می کنه که نگو
    Last edited by وین رونی; 29-07-2013 at 00:51.

19. 6 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •