مرجع خبری رو نمی دونم چون تا حالا اونجا نرفتم
اما در مورد اصل صحبت ها: توی ویدئوی مصاحبه ژوزه با ESPN عینا می شنویم که "من 30 ساله بودم و داشتم رونالدو رو کُوچ می کردم، نه این یکی (کریستیانو)، رونالدوی واقعی، رونالدوی برزیلی..."
ریشه این صحبت ها هم مشخصه، دوستان یونایتدی که سابقه بیشتری داشته باشن حتما خاطرشون هست، در زمانی که ژوزه در چلسی بود و رونالدو در یونایتد، به خاطر رقابت نزدیکی که این دو تا
تیم داشتن و گل هایی که بعضا رونالدو به ثمر می رسوند، تنش ها و درگیری های لفظی خیلی زیاد بود تا اینجا که یک روز ژوزه گفت این بچه(کریس) تحصیل نکرده، توی خانواده فقیری بوده و از نظر
فرهنگی و ... در سطح پایینیه که سر آلکس که کمتر با ژوزه وارد درگیری های لفظی میشد اومد و از رونالدو دفاع کرد، ژوزه هم در جواب گفت به سر آلکس احترام می گذارم، طبیعیه که از بازیکنش
دفاع کنه اما اون بچه باید جایگاهش رو بشناسه(=نباید جواب منُ می داد) و اگه اشتباه نکنم بعدها تا حدودی صحبت هاش رو پس گرفت و یک جورایی عذرخواهی کرد.
زمانی که ژوزه به رئال اومد نگرانی هایی در مورد بالا گرفتن این اختلاف های قدیمی بود که خوشبختانه با رفتار حرفه ای که هردوشون داشتند مشکلی پیش نیومد ، اما درست بعد از جدایی ژوزه از
باشگاه دوباره روی اون اختلاف های قبلی دست گذاشت و از رونالدو انتقاد کرد(شخصا به نظرم ولو اینکه این انتقاد کاملا وارد بوده باشه نباید این کارُ می کرد، هم به عنوان سرمربی سابق و هم به
عنوان یک پرتغالی دیگه و این غرور بیش از حد ژوزه رو نشون میده که مثال هاش زیاده) و حالا با این صحبت های دیروز به طور مستقیم چیزی علیه باشگاه نگفته (اینکه پشت باشگاه های بزرگ پر از
سیاست بازی هست چیز جدیدی نیست، نمونه اخیر اون اختلافات روسل و تیتو با پپ و لاپورتا) اما اون صحبت "رونالدوی واقعی" اون هم با لفظ “real” و نه “original” هیچ توجیهی نمی تونه داشته
باشه جز غرور و تکبر بیش از حد ژوزه و عدم کنترل خودش در کنار گذاشتن اختلافات شخصی.
اینکه رونالدوی برزیلی یا پرتغالی کدوم بهتر بودند کلا بحث دیگه ای هست اما اینکه یکی "رونالدوی واقعی" هست(چیزی که برای دست انداختن کریستیانو ازش استفاده میشه و ژوزه این رو خوب می دونه)
اون هم توی صجبت های ژوزه راجع به سابقه خودش(دستیاری در بارسا و کُوچ کردن رونالدو و ریوالدو و ...) که اصلا ارتباطی با موضوع کریستیانو نداره، موردی هست که بزرگانی مثل فرگوسن، هیدینک،
هاینکس، ونگر، آنچلوتی و ... رو از ژوزه جدا می کنه![]()