فکر کنم با هامبورگ داریم.
پارسال زفت و برگشت باختم ازشون
باید یه انتقام سخت بگیریم![]()
فکر کنم با هامبورگ داریم.
پارسال زفت و برگشت باختم ازشون
باید یه انتقام سخت بگیریم![]()
امیدوارم امتیاز از دست بدین که ما برگردیم به صدر
اصلا بایرن صدر نشین نیست اعصابم خورده !![]()
دوست عزیز فکر نمیکنی جملت از نظر جمله بندی مشکل داره ؟؟
گفتی امیدوارم امتیاز از دست بدین که شما که بایرنی هستی برگردی صدر
یعنی الان شما از بایرن خواستی امتیاز از دست بده که بایرن بیاد صدر ؟؟
فکر کنم این جمله رو باید تو تاپیک دورتموند بگی
ادبیات فارسی تک ماده زدی ؟؟![]()
Last edited by wooooow; 08-09-2013 at 15:13.
پست قبلی پرسیدم دورتموند با کی بازی داره یوسف گفت با هامبورگ
منم خطاب به خود یوسف که طرفدار دورتمونده گفتم ایشالا امتیاز از دست بدین که ما برگردیم به صدر
فرق بدیم و بدین رو نمی دونیگفتم بدین ! آدم به خودش که نمی گه بدین، منم که نگفتم بدیم !
آخه پارسال کل 34 هفته صدر نشین بودیم
عکس روز: دیدار هاینکس – گواردیولا در جریان بازی تیم ملی آلمان
سرمربی اسبق و سرمربی کنونی بایرن مونیخ در جریان بازی تیم ملی آلمان مقابل اتریش که روز جمعه برگزار شد با هم دیدار کردند
سایت گل- بازی حساس آلمان مقابل اتریش که روز جمعه در آلیانس آرنا برگزار شد و با برد ژرمن ها همراه بود، دومیهمان ویژه داشت که تصویری جالب و جذاب را رقم زدند: گذشته و حال بایرن؛ سرمربی ای که باواریایی ها را به اوج فوتبال اروپا رساند و جانشین جوان او: یوپ هاینکس رو درروی پپ گواردیولا
سرمربی اسبق و کنونی بایرن مونیخ به تماشای بازی تیم ملی آلمان در مرحله مقدماتی جام جهانی 2014 آمده بودند و فرصتی یافتند تا کمی درمورد تیم محبوبشان بایرن صحبت کنند: بایرنی که بعد از فتح قهرمانی سه گانه به دست گواردیولا سپرده شد و او هم با قهرمان کردن تیمش در سوپرکاپ اروپا این قهرمانی را به یوپ هاینکس تقدیم کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کان: دوران سلطه بارسلونا در فوتبال اروپا به سر آمده؛ بایرن می تواند دوباره قهرمان اروپا شود
دروازه بان اسطوره ای ژرمن ها معتقد است که بهترین روزهای بارسلونا در اروپا به پایان رسیده و بایرن را مدعی اصلی قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا می داند
سایت گل- اولیور کان دروازه بان اسبق تیم ملی آلمان بر این باور است که دوره سلطه و حکمرانی بارسلونا بر فوتبال اروپا به سر آمده و حالا بایرن مونیخ مدعی قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپاست.
این درحالی است که بایرن مونیخ فصل گذشته نیز در فینال لیگ قهرمانان اروپا با غلبه بر بوروسیا دورتموند قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شده بود. کان در صحبت هایی که در مجله تی وی موویی منتشر شد گفت:« فکر می کنم که بهترین روزهای فوتبالی بارسلونا دیگر گذشته. حالا دیگر تیمی در اروپا نیست که یک تیم آلمانی از آن تیم بترسد.»
کان در ادامه به این نکته اشاره کرد که با وجود تغییراتی که با آمدن پپ گواردیولا در بایرن اعمال شده، و کار تطبیق یابی با شرایط را برای پپ سخت کرده، بایرن می تواند مجددا قهرمان اروپا شود:« فکر می کنم که بایرن بازیکنان باهوش زیادی دارد و می تواند از این چالش پیش رو عبور کند. ادامه موفقیت های بایرن به اعمال تغییرات و به کار گرفتن ایده های جدید نیاز دارد.»
کان در آنالیز شرایط کنونی بوروسیا دورتموند هم گفت:« دورتموند هم شانس خوبی دارد. آنها به عنوان یک گروه و یک تیم خیلی قوی و منسجم هستند.»
Barcelona's golden days are over - Kahn
هوینس: بایرن برای دفاع از قهرمانی اروپایی اش کار خیلی سختی خواهد داشت
مدیر باواریایی ها با احتیاط کامل در مورد احتمال قهرمانی مجدد تیمش در لیگ قهرمانان اروپا صحبت کرده است
سایت گل- اولی هوینس رئیس باشگاه بایرن مونیخ براین باور است که تیمش در دفاع از عنوان قهرمانی اش در رقابت های لیگ قهرمانان اروپا کار سختی خواهد داشت.بایرن در گروه دی رقابتهای مرحله گروهی با تیم های زسکا مسکو، ویکتوریا پلژن و منچسترسیتی قرار گرفته و هوینس می داند که تکرار موفقیت های فصل قبل کار آسانی نخواهد بود. پارسال در فینال لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ با نتیجه 1-2 از سد دورتموند عبور کرده و جام قهرمانی را مال خود کرد.هوینس در صحبت هایی به خبرنگاران گفت:« رسیدن به اوج کار آسانی نیست ولی ارزش زیادی دارد. ماندن در اوج برای مدتی طولانی به مراتب سخت تر هم خواهد بود. این چالش بزرگی است که سرمربی تیم و سایر اعضای باشگاه پیش رویشان می بینند. همین الان هم فشار موجود برروی تیم خیلی بالاست. پس ما نباید این فشار را افزایش دهیم.»رئیس باشگاه باواریایی درادامه به این نکته اشاره کرد که پپ گواردیولا انتخاب مناسبی برای هدایت این تیم بوده است و گفت:« من 100% مطمئنم که ما انتخاب درستی در جذب پپ گواردیولا داشتیم. فکر می کنم که در بازی با چلسی شاهد آن بودیم که تیم ما چه توانایی هایی دارد.»[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره بازی های ملی تموم شد و نوبت به لیگ رسید!
مارتینز، گوتزه و تیاگو به بازی فردا با هانوفر نمی رسند، در صورتی که شواینی آمادگی کافی داشته باشه و در ترکیب باشه، احتمالا همچین ترکیبی رو می بینیم:
نوئر، لام، دانته، بواتنگ، آلابا، شواینی، کروس، روبن، مولر، ریبری و مانژوکیچ
برای بازی فردا برای اولین بار از لباس دوم ویژه این فصل استفاده می کنیم:
![]()
احتمال غیبت شواین اشتایگر در دیدار مقابل هانوفر
این ملی پوش آلمانی در تساوی 1-1 بایرن مقابل فرایبورگ دچار آسیب دیدگی شده بود و به همین دلیل، دیدار مقابل چلسی در سوپرکاپ اروپا را از دست داد.
سایت گل- باستین شواین اشتایگر، هافبک باتجربه بایرن، ممکن است به دلیل مصدومیت، دیدار این هفته تیمش مقابل هانوفر را نیز از دست بدهد.
این ملی پوش آلمانی در تساوی 1-1 بایرن مقابل فرایبورگ دچار آسیب دیدگی شده بود و به همین دلیل، دیدار مقابل چلسی در سوپرکاپ اروپا را از دست داد.
باشگاه بایرن امروز اعلام کرد که این بازیکن به تمرینات تیم اول باشگاه برگشته اما بعید است بتواند برای دیدار پیش رو مقابل هانوفر کاملا آماده باشد.
در بیانیه باشگاه بایرن آمده است:" حضور شواین اشتایگر در دیدار مقابل هانوفر به دلیل مصدومیت همچنان در هاله ای از ابهام قرار دارد. با این وجود، روند بهبودی او به خوبی طی شده است. او از روز گذشته به تمرینات برگشته است."
اما روبن که به دلیل محرومیت، دیدار تیم ملی هلند مقابل آندورا از دست داد، می تواند در دیدار با هانوفر به میدان برود.
او در دیدار با چلسی از ناحیه قوزک پا دچار آسیب دیدگی شده بود اما اکنون مشکلی برای بازی کردن ندارد.
ستاره هلندی به سایت باشگاه بایرن گفت:" همه چیز دوباره خوب است. تنها باید در چند روز آینده سبک تر کار کنم. دیدار مقابل هانوفر خیلی مهم است. ما باید در آن به پیروزی برسیم. باید در این چند روز به طور جدی تمرین کنیم."
__________________________________________________ __________________________________________________ ______________________________________________
گواردیولا: خرید جنجالی مسی؟ بایرن چنین خریدهایی نمی کند
سرمربی اسپانیایی بایرن مونیخ اعلام کرد که پرداخت مبالغ نجومی برای خرید یک ستاره در سیاست سران این باشگاه نیست
سایت گل- پپ گواردیولا سرمربی اسپانیایی بایرن مونیخ احتمال تلاش سران این باشگاه برای خریداری لیونل مسی را رد کرده است.
گواردیولا در صحبت هایی دراین باره گفت:« پرداخت میلیون ها یورو برای خرید مسی؟ مطمئنم که هوینس هیچ وقت چنین پیشنهادی نخواهد داشت. بایرن این گونه عمل نمی کند.»
سرمربی اسپانیایی برنامه ای برای خرید مسی ندارد و در مورد شرایط کنونی مسی در بارسلونا گفت:« مسی در بارسلونا خوشبخت است.»
او در مورد موفقیت تیمش در رقابتهای این فصل گفت:« حس ششم من به من می گوید که فصل خیلی خوبی خواهیم داشت. درماه می برای کسب جامهای قهرمانی به مبارزه ادامه خواهیم داد.»
گواردیولا درادامه حمایتش را از تشکیل زنجیره انسانی در بارسلونا برای استقلال کاتالونیا ابراز کرد و گفت:« به نظر من وقتی 1.6 میلیون نفر برای حمایت از این ایده به خیابان می آیند، حرفهای زیادی برای گفتن هست. مردم به دنبال ابراز نظراتشان هستند. در دو سال متوالی بیش از یک میلیون نفر برای حمایت از این ایده به خیابان ها آمده اند. به نظر من در نهایت، این جمعیت در خیابان، حرفهای زیادی برای گفتن دارند. همیشه به رسمی شدن این ایده فکر می کنیم و سیاست مداران هم در خدمت مردم هستند و این کاملا روشن است.»
سرمربی اسپانیایی بایرن در ادامه گفت:« وقتی مردم موافق چیزی نیستند می توانند بگویند که این را نمی خواهیم و باید بتوانند نظرشان را ابراز کنند.»
Last edited by Abdolreza2012; 14-09-2013 at 13:24.
این لباس رو به مناسبت "اکتبر فست" پوشید؟ حداقل از نظر رنگ شبیه لباس سنتی باواریاست.
منافع تجاری اسپانسرهای بایرن و طبعا خود تیم تو این فستیوال خیلی زیاده. واسه همین این حدس رو زدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)