تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 269 اولاول ... 121819202122232425263272122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 2687

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا |فصل 1392-1393

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

نکونام: دوست دارم در استقلال بمانم

کاپیتان تیم ملی فوتبال ایران که با وضعیتی پیچیده و مبهم از سوی باشگاه استقلال روبه‌رو شده درباره آخرین وضعیت خود اظهار کرد: دوست دارم در استقلال بمانم. این چیزی است که بارها گفته‌ام و الان هم دوباره تاکید می‌کنم. من خودم به شخصه با هیچ کسی مشکلی ندارم.

نکونام افزود: فتح‌الله‌زاده قول داده تا ۴۸ ساعت آینده مشکل حل شود و بتوانم در تمرین استقلال شرکت کنم.

به گزارش ایسنا، نکونام به غیر از استقلال با پیشنهادی جدی از سوی باشگاه تراکتورسازی هم روبه‌رو شده است.

آبیته

----------------------------------------------------------------------
    من هنوز باورم نمیشه کرار رو گرفتن !! یه خبر هم ازش تو ساایتا ندیده بودم .یه دفعه نوشت پیوست !

منم با ترکیب امیر موافقم فقط تیموریان یه خط جلوتر وایسه .

2. 7 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

كرار بازيش نسبتا خوبه ولي من دوست نداشتم بازيكن عراقي بياد تو تيم

4. 2 کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رفع سوء تفاهم با امیر ؛ نکو در آستانه بازگشت به استقلال
    سایت گل – به نظر می رسد اوضاع برای استقلال و نکونام خوب پیش رود.پس از 24 ساعت مجادلات مجازی در فضای شبکه های اجتماعی بین طرفداران استقلال بر سر نکونام حالا خبر از ماندن کاپیتان تیم ملی در استقلال به گوش می رسد.گویا

از میزان حساسیت های جواد و امیر نسبت به هم کمی کاسته شده.وساطت اطرافیان امیر و جواد و جلسه ای بین طرفین سبب شده تا پس از صحبت های تند امیر در برنامه ورزش و مردم اتفاق جدیدی را شاهد نباشیم.از یک طرف نکونام از پاسخ دادن به امیر خودداری کرد و از سوی دیگر امیر هم با تعدیل مواضع خود تاکید کرد که دلخوریش از نکو به معنای عدم همکاری با وی نیست.این کوتاه آمدن دوطرفه سبب شده تا راه برای بازگشت جواد به پازل تاکتیکی امیر باز شود.
    استقلال حالا به نقطه صفر بازگشته.به جایی که چهارشنبه شب به آن رسیده بود.مذاکرات موفق با نکونام و قول دادن به او برای
    پرداخت پول او به موقع.رایزنی مجدد برای تهیه پول از این و آن.تماس با وزارت ورزش برای دریافت فوری 200 میلیون وعده داده شده.تماس با انصاری برای دریافت 350 میلیون اهدایی.تماس با اعضای هیات مدیره برای جور کردن 300 میلیون فوری.
    استقلال و نکونام به نقطه مثبت قبل بازگشته اند.انگار امیر اصلا مصاحبه نکرده بود.

جمشیدیان: عمل جراحی‌ام منتفی است/ شاید در هفته‌های ابتدایی نتوانم ثابت بازی کنم

به نقل از سایت باشگاه استقلال، احمد جمشیدیان هافبک تیم استقلال، در خصوص حضورش در تمرینات استقلال اظهار داشت: خداراشکر می‌کنم که تلاشهای دکتر نوروزی و دکتر محمدی نتیجه داد. فکر نمی‌کردم که اینقدر زود بتوانم به تمرینات استقلال برگردم، البته که فعلا باید ماساژدرمانی و فیزیوتراپی کنم. اگر مشکلی پیش نیاید عمل جراحی نخواهم شد و در واقع فعلا بحث عمل کردنم منتفی است.
    وی در خصوص اینکه آیا می‌تواند از اولین بازی لیگ کنار استقلال باشد، تصریح کرد: فکر می‌کنم در 2،3 هفته آغازین لیگ نتوانم به طور کامل در ترکیب قرار بگیرم اما بعد از آن در صورت صلاحدید کادرفنی، توانایی بازی کامل را هم خواهم داشت.
    او مصاف هفته اول با گسترش‌فولاد را هم جدالی سخت با یک تیم جوان اما باانگیزه توصیف کرد و گفت: آنها تازه‌وارد هستند و به واسطه جوانی‌شان تیمی دونده محسوب می‌شوند ولی ما هم تلاش می‌کنیم تا از همین بازی اول، 3 امتیاز بازی‌ها را مال خود کنیم.

پیراهن جباری به پژمان نوری رسید

دربازی تدارکاتی استقلال مقابل ذوب‌آهن بخشی از نگاه‌های حاضران به پشت پیراهن بازیکنان بود. جایی که شماره‌ها حک می‌شود. خیلی‌ها می‌خواستند بدانند کی شماره چند به تن می‌کند. تکلیف بسیاری از شماره‌ها که مشخص است. برای مثال هیچ‌کس نمی‌تواند دست روی شماره 7، 9، 6، و 2 بگذارد. صاحبان این شماره‌ها کاملا مشخص است اما پیراهن شماره 8 استقلال هنوز صاحب ندارد. پیش بینی می‌شد پژمان نوری در بازی با ذوب‌آهن پیراهن شماره هشت را به تن کند اما او پیراهن شماره هجده پوشید تا این سوال به وجود بیاید پس چه کسی قرار است شماره مجتبی جباری را به تن کند؟! کنکاش در این باره نشان می‌دهد صاحب پیراهن شماره هشت استقلال همان پژمان نوری است! بازیکنی که برای رد گم کنی تصمیم گرفت شماره هجده بپوشد. مربیان استقلال هم تا به حال از نوری نخواسته‌اند که شماره هشت را به تن کند تا بازی‌های لیگ فرا برسد و پس از آن نوری با خیال آسوده تری این شماره را بپوشد. برای دیدن پیراهن شماره هشت بر تن نوری زمانی طول نمی‌کشد. پنج شنبه این هفته استقلال در ورزشگاه یادگار امام(ره) شهر تبریز مقابل تیم گسترش فولاد قرار می‌گیرد و نوری با پیراهنی که سال‌ها تن مجتبی جباری بود وارد میدان خواهد شد. نوری پیش تر‌ها در پرسپولیس این شماره را تن می‌کرد اما از وقتی کریمی به پرسپولیس آمد او هم شماره هجده را برداشت. حالا نوری در استقلال می‌تواند با آسودگی خیال شماره هشت را به تن کند چون بعید است تا وقتی علی فتح‌ا...زاده بر مسند مدیریت باشگاه استقلال باشد مجتبی جباری به این تیم بازگردد.

قدس آنلاین

کرار جاسم چگونه استقلالی شد؟
    خبرگزاری تسنیم: وکیل کرار جاسم بدون اینکه اسمی از مجتبی جباری ببرد، گفت: پیش از رفتن «آن بازیکن» به سپاهان قلعه‌نویی، کرار جاسم را می‌خواست ولی او به دلیل حضور این بازیکن، کرار نمی‌توانست برای استقلال بازی کند.

سید صادق موسوی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، در خصوص توافق کرار جاسم با باشگاه استقلال اظهار داشت:

کرار همیشه به استقلال و هوادارانش علاقه‌مند بوده اما به خاطر مشکلاتی که یک بازیکن برای او ایجاد کرد وی دو سال پیش از استقلال جدا شد.

وی افزود: کاری که آن بازیکن کرد هم برای مدیریت خوب نبود و هم برای باشگاه استقلال و کسی بود که همه را اذیت می‌کرد. وقتی متوجه شدم این بازیکن از استقلال جدا شده با باشگاه استقلال در خصوص پیوستن کرار به استقلال صحبت کردم و پس از انجام مذاکره با باشگاه استقلال قرارداد یک‌ساله بستیم.

وکیل کرار گفت: پیش از رفتن آن بازیکن به سپاهان امیر قلعه‌نویی کرار جاسم را می‌خواست ولی کرار به دلیل حضور آن بازیکن خاص نمی‌توانست برای استقلال بازی کند.

اکنون شرایط برای بازی کرار در استقلال فراهم شده و فکر می‌کنم این بازیکن با قلعه‌نویی می‌تواند راحت کار کند.

Last edited by XENON24; 21-07-2013 at 13:25.

6. 8 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

كرار بازيش نسبتا خوبه ولي من دوست نداشتم بازيكن عراقي بياد تو تيم
    چرا ؟

برعکس من 5 - 6 ساله منتظرم یه بازیکن عراقی به اسم نشات اکرم رو تو این تیم ببینم ! یا حتی یونس محمود رو هم خیلی قبول دارم در سطح آسیا !

8. 7 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

خوب خبر پیوستن کرار یکم خیال هواداران را از بابت جانشین جباری راحت کرد ، بازیکن خوبیه مثل جباری فانتزی نیست اما حاشیه هم داره که فکر نکنم با وجود امیرخان مشکلی بابت حاشیه این بازیکن داشته باشیم

تکته جالب اینه که کرار فصل قبل تو عجمان امارات بود و اونو از لیست خارج کردند و خلعتبری را گرفتن تا اون آقا رفت ! کرار خوشحال اومد استقلال

جاسم کرار:دارم به تهران می آیم

جاسم کرار بازیکن حاشیه ساز استقلال و تراکتورسازی دوباره پیراهن آبی را به تن خواهد کرد.
    او که در زمان حضورش در استقلال و تراکتورسازی از این دو تیم اخراج شده بود،چند ماه پس از آن هم به دلیل بی انضباطی از تیم ملی عراق کنار گذاشته شد تا ثابت کند که بداخلاقی هایش اتفاقی نبوده است.
    او در حالی دوباره به استقلال بازگشته است که چند فصل پیش و به دلیل اختلاف هایی که با مجتبی جباری داشت از تیم آبی پوش جدا شد؛بازیکنی که دیگر در استقلال حضور ندارد و حالا باید برای سپاهان توپ بزند.کرار درباره بازگشت دوباره اش به استقلال گفته است:«به توافق رسیده ام،دارم وسایلم را جمع می کنم که به تهران بیایم.»

خبرآنلاین

10. 5 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کرار خرید خوبیه... اگر مثل دو فصل قبل باشه یعنی خوبه! اون فصلم بی انضباطی نداشت انصافا... رفتار جباری و قراردادن باشگاه سر دو راهی باعث شد از تیم کنار گذاشته بشه... وگرنه بد نبود... یه دربی هم که بهترین بازیکن زمین بود و شاهکار کرد...

بهرحال خوش اومدی اما من هنوز نگران نکو و آندوئم!

12. 6 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گوران لاوره به استقلال پیوست

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، گوران لاوره هافبک هجومی و 30 ساله صربستانی که سابقه حضور در تیم پارتیزان بلگراد صربستان و بارنزلی انگلستان را دارد با عقد قراردادی یک ساله به تیم استقلال پیوست.

این بازیکن طی 48 ساعت آینده طی پروازی به تهران خواهد آمد و در تمرینات استقلال شرکت خواهد کرد.
    همچنین جاجا هافبک برزیلی که حتی در تست پزشکی آبی پوشان هم موفق بود به دلیل رقم درخواستی بالا امشب راهی کشورش خواهد شد. باشگاه استقلال با جذب کرار عملا حضور جاجا در این تیم را منتفی کرد.

14. 4 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با ماجرای اومدن کرار و رفتن مجتبی و بندو بساط های نکونام میشه فقط ۱ نتیجه گرفت استقلال امسال فقط میخواد بدون حاشیه و با هدف به سمت ستاره سوم حرکت کنه، بهترین جانشین برای مجتبی، کرار بود که اومد، شک نکنین امیرخان فقط نقشش قهرمانی تو اسیا هست، البته خیلی احتمال داره نکو بمونه ولی اگر هم نموند، جای نکو الان اندو. نوری، ساموئل رو داریم که راحت میتونن جاش بازی کنن. کرار هم از نظر تجربه هم اینکه قبلا تو استقلال وایران بازی کرده میتونه به استقلال کمک کنه، نگاه به حاشیه اش تو دوره قبل نکنین، تو تبم امیرخان از این خبرا نیست وامیرخان بهترین بازی رو ازش میگیره مثل ساموئل پا به توپ تکنیکی وسرعتی هست، اصن با تم بستن امیرخان حال میکنم، مثل شطرج میچینه تیمو
    به امید خدا داریم میریم برای ستاره سوم

16. 5 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

نکونام بايد سوءتفاهم را برطرف کند

مديرعامل باشگاه استقلال گفت: صحبت‌هايم را با نکونام انجام داده ام و او بايد سوءتفاهمات با قلعه‌نويي را برطرف کند و تصميم نهايي را بگيرد.

علي فتح‌الله زاده در خصوص جذب جاسم کرار و اينکه باشگاه در قبال اين بازيکن چه رفتاري خواهد داشت گفت: اين مسائل فني است و امير قلعه‌نويي خواستار به خدمت گرفتن اين بازيکن بود.

وي افزود: بازيکن بايد کنترل شود و با او در همه زمينه ها صحبت مي‌کنيم تا مشکلي به وجود نيايد. ضمن آنکه کرا از لحاظ فني يکي از بهترين بازيکناني است که تاکنون در ايران حضور پيدا کرده است.

مديرعامل باشگاه استقلال، در خصوص اينکه آيا جذب کرار به جدايي مجتبي جباري ربط داشت يا خير گفت: اين موضوع هيچ ربطي به جدايي جباري نداشت.شايد کرار رفتار تندي داشته باشد اما کادر فني همه چيز را تحت کنترل دارد و قطعا از اين بازيکن بهترين کارايي را بهره خواهد گرفت.

فتح الله زاده با اشاره به اين موضوع که کرار به جاي جاجاي برزيلي به استقلال آمد گفت: رقم درخواستي جاجا بالا بود و نمي توانستيم اين بازيکن را تامين کنيم اما واقعيت اين است که از لحاظ فني هم زياد نتوانستيم زياد او را ارزيابي کنيم.

مدير عامل استقلال در خصوص جواد نکونام و اينکه سرانجام اين بازيکن با باشگاه استقلال چه شد تصريح کرد: ما که مشکلي نداريم.سوء تفاهماتي پيش آمده که بايد برطرف شود.به نظر من نکونام بايد خودش تيمش را انتخاب کند. وي بايد با قلعه‌نويي صحبت کند و تصميم نهايي را بگيرد که بقيه موارد ديگر دست من نيست.

وي در خصوص اينکه آيا بايد با نکونام جلسه ديگري بگذارد گفت:

من حرفهايم را با نکونام زده‌ام و صحبت‌هايم با اين بازيکن انجام شده است ولي بايد مشکلات حل شود که همانطور که گفتم نکونام بايد خودش تصميم نهايي را اتخاذ کند.

مدير عامل استقلال در پايان گفت: ليست استقلال کامل و اسامي کامل تيم نيز به AFC ارسال شد.

Fars

18. این کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امیری: لیست آسیا ارسال شد
    به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، علی امیری معاون باشگاه استقلال ضمن اعلام خبر عقد قرارداد باشگاه استقلال با گوران لاوره، هافبک اهل صربستان اظهار داشت: قرارداد یکساله‌ای با این بازیکن انعقاد کردیم تا او در فصل سیزدهم همراه استقلال باشد.
    وی در مورد جاجا، بازیکن اهل برزیل که به ایران هم آمد و در تست پزشکی شرکت کرد نیز یادآور شد: با این بازیکن بر سر مسائل مالی به توافق نرسیدیم.
    امیری در ادامه اضافه کرد: ساعت 16 عصر امروز لیست نهایی استقلال را برای شرکت در دور یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا ارسال کردیم چرا که امروز، آخرین فرصت ما برای انجام این مهم بود.

20. این کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •