به نقل از سایت باشگاه استقلال، احمد جمشیدیان هافبک تیم استقلال، در خصوص حضورش در تمرینات استقلال اظهار داشت: خداراشکر میکنم که تلاشهای دکتر نوروزی و دکتر محمدی نتیجه داد. فکر نمیکردم که اینقدر زود بتوانم به تمرینات استقلال برگردم، البته که فعلا باید ماساژدرمانی و فیزیوتراپی کنم. اگر مشکلی پیش نیاید عمل جراحی نخواهم شد و در واقع فعلا بحث عمل کردنم منتفی است.
وی در خصوص اینکه آیا میتواند از اولین بازی لیگ کنار استقلال باشد، تصریح کرد: فکر میکنم در 2،3 هفته آغازین لیگ نتوانم به طور کامل در ترکیب قرار بگیرم اما بعد از آن در صورت صلاحدید کادرفنی، توانایی بازی کامل را هم خواهم داشت.
او مصاف هفته اول با گسترشفولاد را هم جدالی سخت با یک تیم جوان اما باانگیزه توصیف کرد و گفت: آنها تازهوارد هستند و به واسطه جوانیشان تیمی دونده محسوب میشوند ولی ما هم تلاش میکنیم تا از همین بازی اول، 3 امتیاز بازیها را مال خود کنیم.
پیراهن جباری به پژمان نوری رسید
دربازی تدارکاتی استقلال مقابل ذوبآهن بخشی از نگاههای حاضران به پشت پیراهن بازیکنان بود. جایی که شمارهها حک میشود. خیلیها میخواستند بدانند کی شماره چند به تن میکند. تکلیف بسیاری از شمارهها که مشخص است. برای مثال هیچکس نمیتواند دست روی شماره 7، 9، 6، و 2 بگذارد. صاحبان این شمارهها کاملا مشخص است اما پیراهن شماره 8 استقلال هنوز صاحب ندارد. پیش بینی میشد پژمان نوری در بازی با ذوبآهن پیراهن شماره هشت را به تن کند اما او پیراهن شماره هجده پوشید تا این سوال به وجود بیاید پس چه کسی قرار است شماره مجتبی جباری را به تن کند؟! کنکاش در این باره نشان میدهد صاحب پیراهن شماره هشت استقلال همان پژمان نوری است! بازیکنی که برای رد گم کنی تصمیم گرفت شماره هجده بپوشد. مربیان استقلال هم تا به حال از نوری نخواستهاند که شماره هشت را به تن کند تا بازیهای لیگ فرا برسد و پس از آن نوری با خیال آسوده تری این شماره را بپوشد. برای دیدن پیراهن شماره هشت بر تن نوری زمانی طول نمیکشد. پنج شنبه این هفته استقلال در ورزشگاه یادگار امام(ره) شهر تبریز مقابل تیم گسترش فولاد قرار میگیرد و نوری با پیراهنی که سالها تن مجتبی جباری بود وارد میدان خواهد شد. نوری پیش ترها در پرسپولیس این شماره را تن میکرد اما از وقتی کریمی به پرسپولیس آمد او هم شماره هجده را برداشت. حالا نوری در استقلال میتواند با آسودگی خیال شماره هشت را به تن کند چون بعید است تا وقتی علی فتحا...زاده بر مسند مدیریت باشگاه استقلال باشد مجتبی جباری به این تیم بازگردد.
قدس آنلاین
کرار جاسم چگونه استقلالی شد؟
خبرگزاری تسنیم: وکیل کرار جاسم بدون اینکه اسمی از مجتبی جباری ببرد، گفت: پیش از رفتن «آن بازیکن» به سپاهان قلعهنویی، کرار جاسم را میخواست ولی او به دلیل حضور این بازیکن، کرار نمیتوانست برای استقلال بازی کند.
سید صادق موسوی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، در خصوص توافق کرار جاسم با باشگاه استقلال اظهار داشت:
کرار همیشه به استقلال و هوادارانش علاقهمند بوده اما به خاطر مشکلاتی که یک بازیکن برای او ایجاد کرد وی دو سال پیش از استقلال جدا شد.
وی افزود: کاری که آن بازیکن کرد هم برای مدیریت خوب نبود و هم برای باشگاه استقلال و کسی بود که همه را اذیت میکرد. وقتی متوجه شدم این بازیکن از استقلال جدا شده با باشگاه استقلال در خصوص پیوستن کرار به استقلال صحبت کردم و پس از انجام مذاکره با باشگاه استقلال قرارداد یکساله بستیم.
وکیل کرار گفت: پیش از رفتن آن بازیکن به سپاهان امیر قلعهنویی کرار جاسم را میخواست ولی کرار به دلیل حضور آن بازیکن خاص نمیتوانست برای استقلال بازی کند.
اکنون شرایط برای بازی کرار در استقلال فراهم شده و فکر میکنم این بازیکن با قلعهنویی میتواند راحت کار کند.