تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 138 اولاول ... 121819202122232425263272122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 1373

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Chelsea F.C | آبی های لندن | فصل 2013-2014

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

نشد که نشد، فقط 15 ثانیه مونده بود تا برد...
    واقعا و واقعا نبود یه مهاجم درجه یک رو میشه حس کرد، اگه یکی مثل دروگبا رو داشتیم معلوم نبود نتیجه چی میشد، مطمئنن بازی به وقت اضافه کشیده نمیشد
    راستی جان چرا بیرون بود؟ بازی به این مهمی اونوقت قلب دفاعمون بیرون زمین باشه؟
    سمت چپمون به لطف حظور اشلی واقعا عالی بود، مرکز دفاع و راست هم خوب بودن ولی عالی نبودن، کلا دفاعمون دفاع اتوبوسی معروف نبود و فرارای زیادی داشتن بایرنیا
    مبارکشون باشه این برد شیرین

2. 7 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

گویا قسمت بود که بایرن برنده بشه و شد ، فقط 10 ثانیه مونده بود به قهرمانی چلسی که متاسفانه اون توپ را وسط میدان فرانکی بد دفع کرد و ...

نمیدونم چرا پنالتی آخر را داده بودند لوکاکو اما هر چه هست اون همیشه محکم شوت میزد اما اون مکثش باعث شد جهت پنالتی را تشخیص بده و بگیره

در کل چلسی عالی بود هم قبل 10 نفره شدن و هم بعدش ، موقعیت های خوبی هم داشتیم مطمئنا با اضافه شدن ویلیان و اتوئو تیم بهتر هم میشه

همه خوب بودند اما چک بهترین بود و سیو های عالی داشت

فراموش نکنید این بایرن بارسا و یووه و خیلی تیم ها را راحت برده بود اما جلو چلسی فقط 10 ثانیه با شکست فاصله داشت

4. 7 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فوتبال همینه کاریش نمیشه کرد
    شاید 10 ثانیه رو چلسی تحمل می کرد تموم بود
    ولی خب میگن گهی زین به پشت و گهی پشت به زین
    امیدوارم توی سوپر کاپ سال دیگه حتما برنده باشیم

توی این بازی شورله خیلی عالی بود
    یعنی از اون بازیکنایی هست که جنگنده و سرعتی بازی می کنه و در امر بازیسازی و موقعیت سازی عالیه
    تازه حسابشو کنید که ویلیان هم به این تیم اضافه بشه!
    فقط نکته منفی اینه که ماتا بازی نمی کنه و خیلی جای نگرانی داره
    یعنی واقعا باید گفت لعنت بر این این جام کنفدراسیون ها!
    اگه ماتا بازی های پیش فصل رو همراه چلسی بود حتما مورینیو توی این بازی و بازی با منچستر بهش بازی می داد
    اینجوری پیش بره باید نگران این باشیم که ماتا رو از دست بدیم!

+

ظاهرا با این باخت غیر از بایرن چندین تیم دیگه رو هم خوشحال کردیم
    توی CL امسال این تیم ها رو خواهیم دید

6. 8 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

مورينيو: بازي 10 نفر قصه تکراري من با يوفا

سرمربي چلسي پس از شکست برابر بايرن مونيخ در سوپر جام اروپا به انتقاد از عملکرد داوري پرداخت. او معتقد است که تيم او شايسته پيروزي بود.

مورينيو در نشست خبري بعد از بازي باز هم تيغ انتقادات خود را به سمت داوري و يوفا کشاند. او معتقد است که چلسي شايسته پيروزي در سوپر جام اروپا بود.

آقاي خاص گفت: بازي با 10 نفر به قصه تکراري من با يوفا تبديل شده است. تجربه زيادي در بازي با 10 نفر بازيکن دارم. هميشه بايد من تيمم را 10 نفره در ميدان ببينم. ديگر به اين موضوع عادت کرده‌ام و اصلا با آن بيگانه نيستم. به هر حال فوتبال اين است و بايد با آن کنار آمد. احساس عشق و علاقه‌اي در فوتبال وجود دارد که اگر آن را درک کنيد هيچ وقت يک بازي فينال را با کارت دوم ويران نمي‌کنيد. کاري که داور سوئدي در ديدار ما با بايرن انجام داد. در طول مسابقه بازيکنان زيادي اخطاري بودند که مي‌توانستند اخراج شوند، اما داور با آنها مدارا کرد. من مربي بدشانسي هستم. با نگاهي به عملکرد داوران براي تيم‌هاي من به خوبي مي‌توان اين مساله را درک کرد. با اين حال هيچ وقت نااميد نمي‌شوم و تلاش مي‌کنم تا با وجود 10 نفره شدن تيمم گل بزنيم. خوشبختانه بعد از 10 نفره شدن خود را نباختيم و موفق شديم از بايرن‌ پيش بيفتيم.

او افزود: به نظرم تيمي که شايسته پيروزي بود بازي را واگذار کرد. بايد چلسي در اين ديدار پيروز مي‌شد. وقتي خاوي مارتينتس در ثانيه هاي پاياني گل تساوي را به ثمر رساند، احساس کردم که مستحق تساوي نبوديم و بايد پيروز از ميدان خارج مي‌شديم، البته اين را بايد بگويم که چلسي برابر بهترين تيم جهان بازي را واگذارکرد.

به گزارش ايسنا

پ . ن : درست میگه نمونش ریبری که خیلی خطا کرد اما کارت دوم را نگرفت اما رامیرس روی دومین خطا اخراج شد

8. 7 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

خوب باخت خیلی بدی بود
    از این لحاظ که تو 90 دقیقه خیلی حمله های ما خطرناک تر بود و اونا فقط مالکیت توپ رو داشتن
    اخراج رامیرس بد ترین اتفاقی بود که میشد بیافته
    یه اشتباه مو به نظر من گذاشتن لوکاکو واسه پنالتی اخر بود که میشد استرس وحشطناک رو تو صورتش دید بدبخت سفید شده بود
    خیلی بازی خشن بود و شانس اوردن که مصدوم نشدن
    دانته و ریبری هم میتونستن اخراج بشن که نشد
    مانزوکیچ هم خیلی رو مخ بود و با همه یه درگیری داشت
    در کل امیدوار به بازی های اینده
    راستی واسه ماتا خیلی نگرانم نکنه واقعا بره؟

10. 6 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

چلسی در فینال لیگ قهرمانان و لیگ اروپا در دقایق پایانی بازی رو برد!
    این باخت دیشب هم انتقام اون بردها بود!

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

متاسفانه بازیو نتونستم ببینم ولی تو خبر گل ها رو دیدم دروازبان ها یه جوری بودن
    راحت گل میخوردن
    مخصوصا نویر رو گل دوم
    +
    به نظرم چلسی اگه 10 نفره نمیشد راحت میتونست بایرنو ببره
    چون این بایرن با بایرن ساله قبل فاصله داره
    Last edited by Abdolreza2012; 31-08-2013 at 13:44.

13. 5 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

خراب روحیشم ....

15. 8 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مورینیو: تلاشهایمان برای جذب رونی تمام شد

سرمربی آبی های لندنی در صحبت هایی اعلام کرد که تلاش تیمش برای جذب وین رونی به پایان رسیده و اتوئوتجربیات خود را به استمفورد بریج خواهد آورد
    سایت گل- ژوزه مورینیو سرمربی پرتغالی باشگاه چلسی در صحبت هایی اعلام کرد که تلاش تیمش برای جذب وین رونی مهاجم انگلیسی باشگاه منچستریونایتد به پایان رسیده و درعین حال یادآوری کرد که از تیم کنونی اش بعد از به خدمت گرفتن ساموئل اتوئو از آنژی ماخاچ قلعه راضی و خوشحال است.
    تلاشهای سران چلسی برای به خدمت گرفتن وین رونی در بازار نقل و انتقالات تابستانی یکی از پرهیجان ترین اقدامات در بازار تابستانی بود ولی بعد از تشکر رسمی وین رونی از استقبال گرم هواداران یونایتد از او در جریان بازی تیمش مقابل چلسی در استمفورد بریج ،این طور به نظر رسید که باید رسما این قضیه را تمام شده دانست.
    از سوی دیگر مورینیوی 50 ساله نیز مرد ناکام این بازی بود. او تلاش داشت تا ستاره ناراضی تیم دیوید مویس را به استمفورد بریج بکشاند وحالا بعد از ناکامی دراین مسیر ساموئل اتوئو را که پیش از این دراینتر شاگرد او بود به خدمت گرفت.
    بعد از باخت چلسی مقابل بایرن مونیخ در سوپرکاپ اروپا، مورینیو به اسکای سپورت گفت:« نه، ماجرای انتقال رونی به چلسی برای تک تک طرفین به پایان رسیده است. یک بحث هست که تو می خواهی، می خواهی، می خواهی، خیلی هم می خواهی ولی در پایان روز.....»
    آقای خاص ادامه داد:« این پایان این داستان است. ما تیم خوبی داریم و ساموئل اتوئو هم به کیفیت خط حمله تیم ما خواهد افزود. او بازیکن باتجربه ای است که به تیم ما اضافه شده و این درحالی است که تیم ما به چند بازیکن باتجربه نیاز داشت.»
    مورینیو درادامه به این نکته اشاره کرد که از تصمیم رونی برای آنکه درخواست کتبی برای جدایی به دفتر باشگاه یونایتد ارسال نکرده ناامید نشده و یادآوری کرد که این بازیکن باید آن کاری که به نظرش برای فوتبال و زندگی اش خوب است را انجام دهد:« من حس خوبی دارم. هرکسی باید درمسیر زندگی و آینده اش حرکت کند و من به تصمیم و رفتارهای رونی احترام می گذارم.»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

17. 4 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

این هفته یکی از بدترین هفته های فوتبالی من بود باخت چلسی ( اونم اونجوری ) ... پیروزی پرسپلیس ... شکست استقلال .. شکست فجر سپاسی

19. این کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •