مورینیو: تلاشهایمان برای جذب رونی تمام شد
سرمربی آبی های لندنی در صحبت هایی اعلام کرد که تلاش تیمش برای جذب وین رونی به پایان رسیده و اتوئوتجربیات خود را به استمفورد بریج خواهد آورد
سایت گل- ژوزه مورینیو سرمربی پرتغالی باشگاه چلسی در صحبت هایی اعلام کرد که تلاش تیمش برای جذب وین رونی مهاجم انگلیسی باشگاه منچستریونایتد به پایان رسیده و درعین حال یادآوری کرد که از تیم کنونی اش بعد از به خدمت گرفتن ساموئل اتوئو از آنژی ماخاچ قلعه راضی و خوشحال است.
تلاشهای سران چلسی برای به خدمت گرفتن وین رونی در بازار نقل و انتقالات تابستانی یکی از پرهیجان ترین اقدامات در بازار تابستانی بود ولی بعد از تشکر رسمی وین رونی از استقبال گرم هواداران یونایتد از او در جریان بازی تیمش مقابل چلسی در استمفورد بریج ،این طور به نظر رسید که باید رسما این قضیه را تمام شده دانست.
از سوی دیگر مورینیوی 50 ساله نیز مرد ناکام این بازی بود. او تلاش داشت تا ستاره ناراضی تیم دیوید مویس را به استمفورد بریج بکشاند وحالا بعد از ناکامی دراین مسیر ساموئل اتوئو را که پیش از این دراینتر شاگرد او بود به خدمت گرفت.
بعد از باخت چلسی مقابل بایرن مونیخ در سوپرکاپ اروپا، مورینیو به اسکای سپورت گفت:« نه، ماجرای انتقال رونی به چلسی برای تک تک طرفین به پایان رسیده است. یک بحث هست که تو می خواهی، می خواهی، می خواهی، خیلی هم می خواهی ولی در پایان روز.....»
آقای خاص ادامه داد:« این پایان این داستان است. ما تیم خوبی داریم و ساموئل اتوئو هم به کیفیت خط حمله تیم ما خواهد افزود. او بازیکن باتجربه ای است که به تیم ما اضافه شده و این درحالی است که تیم ما به چند بازیکن باتجربه نیاز داشت.»
مورینیو درادامه به این نکته اشاره کرد که از تصمیم رونی برای آنکه درخواست کتبی برای جدایی به دفتر باشگاه یونایتد ارسال نکرده ناامید نشده و یادآوری کرد که این بازیکن باید آن کاری که به نظرش برای فوتبال و زندگی اش خوب است را انجام دهد:« من حس خوبی دارم. هرکسی باید درمسیر زندگی و آینده اش حرکت کند و من به تصمیم و رفتارهای رونی احترام می گذارم.»
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]