تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 332 اولاول ... 121819202122232425263272122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 3311

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2014

اگه نباشه جاش خالی می مونه CV30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اقا من حرفی ندارم نظر شما محترمه ولی یه سوال یعنی پی اس داره دروغ میگه با اون تصاویر تماشاگرا ولی الان که دوباره تریلر رو دیدم تا حدودی به حرف شماها نزدیک شدم .
    Last edited by CV30; 27-06-2013 at 02:20.

2. این کاربر از CV30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

لطفا چنتا از این اشتباهات را نام ببریید تا ما هم مطلع شویم
    انصافا pes 2013 با وجود پیشرفتی که داشت نسبت به قبل ولی باز باگ و سوتی زیاد میشد دید توش. نمونه بارزش هم باگ گل زنی از زمین خودی هست (تو ضربات آزاد).

اگه نباشه جاش خالی می مونه sabar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

اگه بتونن یه زاویه دوربین تو نسل بعد بزارن که بشه از زاویه دید انسان به راحتی بازی رو دید خوبه{مثل تبلیغ اول فیفا 13 که مسی دریبل میزنه بلکه کارآمدتر}
    شایدم خیلی من زیاده خواهم
    ولی اگر بتونن وزن توپ رو هم درست کنن که مثل تیله رو شیشه نباشه سر بخوره کمی احساس بهتری دست بده

5. این کاربر از sabar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pedramgolchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

هر سال طرفداران بازی که نسخه اون سال رو بازی میکردن و مشکلاتی رو میدیدن در تاپیکهای سایتهای خارجی اعلام میکردن . چندسالی گذشت اما خیلی از مشکلات برطرف نشد . خیلیا میگفتن که کونامی اصلا توجهی به این نظرات در مورد مشکلات بازی و علایق طرفداران نداره . اما خوب فکر میکنم تیم سازنده انگار یه چندسالی گیج بود و نمیدونست داره چیکار میکنه اگرنه مطمئنا سری به سایتها و Feedback های بازی میزد . واقعا نمیدونست داره چیکار میکنه !. هرسال یکم زخم هارو پانسمان میکرد اما باز یه جا دیگه زخم میشد و عفونت میکرد . چون کارگردان بازی بنظرم مدیریت نداشت و واقعا بدرد رهبری تیم سازنده PES نمیخورد (من نقش سرپرست و کارگردان رو خیلی مهم و عامل تعیین کننده ای میدونم ). البته PES2013 با کارگردانی جدید تونست خیلی از مشکلات رو برطرف کنه اما باز هم کافی نبود . تیم سازنده هم الان همون تیم هستش اما کارگردان عوض شده و من شخصا خیلی خیلی بهش امید دارم و معتقدم .

در مورد تست بازی بگم اصلا امکان نداره خودشون بازی رو تست نکنن و اصلا یک تیم دارن برای تست بازی . چند هفته قبل بازی در مرحله 60 % ساخت رو برای تست به برزیل بردن . هفته پیش هم در ژاپن بازی رو برای تست عمومی گذاشتن. در نمایشگاه E3 2013 دو هفته پیش هم هرکسی میتونست باری رو تست کنه . پس مشکل تست بازی نیست مشکل از سیاستهای اشتباه از شروع این نسل یعنی PES2008 بود که هم تیم سازنده گیج میزد و کارگردان نسخه های قبل مدیر نبود و هرسال گیج بازی در میاورد و هم موتور بازی به نظرم اونقدر انعطاف نداشت .

در مورد Feedback ها هم بگم جناب Adam Bhatti که موسس سایت WENB هستش و از امسال به استخدام رسمی کونامی در اومد واقعا آدم فعالی هستش و بارها اعلام کرده شما مطمئن باشین این مسایل و مشکلاتی که از بازی دارین و به من میگین رو من به کونامی منتقل میکنم و هر روز از طریق اینترنت با طرفداران در تماسه و اگر سوالی میکنن جوابشون رو میده . خود من چند سوال ازش پرسیدم و جوابم رو داد .

اما امسال تا اینجایی که من دیدم شک نکنین بهترین نسخه رو بعد از PES06 شاهد هستیم و حتی شاید یک PES06 دیگه رو شاهد هستیم. واقعا میگم انگار تیم سازنده بازی حالا از خواب بیدار شده و میفهمه داره چیکار میکنه . واقعا میفهمه که طرفداران چی میخوان و چیکار باید کنه چی رو باید اضافه کنه و بهبود بده و.... این نشونه هارو از گیم پلی بازی میشه دید . حتی از تریلر بازی هم میشه خیلی چیزارو فهمید .
    .
    .
    .
    .
    دیروز داشتم ویدیوی گیم پلی PES2014 رو با PES2013 میدیدم و مقایسه میکردم . از شما میخوام شما هم برین ببینین و خودتون گیم پلی رو هارو مقایسه و قضاوت کنین .
    .
    .
    .
    .
    .
    امسال فکر میکنم تمام قستهای بازی ارتقا یافته باشه . مثلا یکیش تنظیم دوربین هستش که خیلیا چند ساله میخواستن آزادی بیشتری در تنظیم دوربین بازی داشته باشن اما از PES2008 که این نسل شروع شد خبری نبود اما امسال این قسمت پشرفت کرده و کاملا عوض شده ( شکل زیر) .

PES 2014 Camera Settings

.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    PES IS BACK....
    5 ساله که کونامی نمیتونه نيازهای طرفداران رو برآورده کنه، دوران طلایی ای که بنظر دست نیافتنی بود برای هر عنوان فوتبالی ديگه ای، خیلی راحت با کوته فکریه کارگردانش سیباس، از دست رفت
    خیلی خیلی دوست داریم دوباره PES رو با لذت در کنار دوستانمون بازی کنیم ولی بنده به شخصه ديگه امیدی به هیاهوی تبلیغاتی سالانه کونامی ندارم، حداقل در این نسل
    باورم نمیشه که PES6 با آنهمه جزییات و گیم پلی تکرار نشدنی، جای خودش رو به افتضاحات کونامی در این سالها داده باشه
    به امید بازگشت پادشاه

Sent from my MT15i using Tapatalk 2

7. 3 کاربر از pedramgolchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

این نسل نسل که میگین از چه سالی شروع و کی تموم میشه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

5 ساله که کونامی نمیتونه نيازهای طرفداران رو برآورده کنه، دوران طلایی ای که بنظر دست نیافتنی بود برای هر عنوان فوتبالی ديگه ای، خیلی راحت با کوته فکریه کارگردانش سیباس، از دست رفت
    خیلی خیلی دوست داریم دوباره PES رو با لذت در کنار دوستانمون بازی کنیم ولی بنده به شخصه ديگه امیدی به هیاهوی تبلیغاتی سالانه کونامی ندارم، حداقل در این نسل
    باورم نمیشه که PES6 با آنهمه جزییات و گیم پلی تکرار نشدنی، جای خودش رو به افتضاحات کونامی در این سالها داده باشه
    به امید بازگشت پادشاه

Sent from my MT15i using Tapatalk 2
    یعنی بعد از دیدن این تریلر و فیلمای گیم پلی بازم میگی هیچ امیدی به بازی نیست
    گرافیک بازی به کل تغییر کرده و پیشرفت قابل توجهی داشته
    نوع تنظیمات دوربین متحول شده
    انیمیشن ها به شدت افزایش پیدا کرده
    گیم پلی و فیزیک بازیکنا به کلی دچار تغییرات شده
    حرکت توپ تصحیح شده
    موتور بازی برای اولین بار ارتقا داده نشده بلکه کاملا عوض شده
    اگه شما به تریلر بازی نگاه کنی وقتی که بازیکن سانتوس گل میزنه یا وقتی که روبن و یا ریبری گل میزنن خوشحالی بعد از گلشون به شدت نرمال بود برای اولین بار بود که حرکات رباتیک وار و زننده توش دیده نمی شد و یا وقتی که بازیکن سانتوس توی تریلر دریبل سر پا میزنه بعد هم توپ رو با زانو جلو میندازه چقدر قشنگ و طبیعی دریبل سر پا زد و جلو رفت حالا همین حرکات توی تریلر نسخه قبلی بازی هست و حالا برو این شادیهای بعد گل رو که گفتم با شادی گل ویا توی تریلر 13 مقایسه کن ببین چقدر رباتیک وار ویا شادی میکنه و همین طور دریبل سر پای ژاوی رو توی تریلر 13 دقت کن ببین تعداد قدمهاش با مسافتی که طی میکنه اصلا میخونه و...
    من دارم این دگرگونی و تحول بنیادین رو میبینم اونوقت شما میای میگی که...
    Last edited by CV30; 27-06-2013 at 20:51.

10. 4 کاربر از CV30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

این نسل نسل که میگین از چه سالی شروع و کی تموم میشه؟
    ببخشید من منظورتو متوجه نشدم
    اقا من هر دفعه میام چشمم به این اواتارت میخوره از دنیا و عالم بی خود میشم یکی بیاد به دادم برسه داره با احساسات من بازی میشه
    Last edited by CV30; 28-06-2013 at 01:33.

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

این کونامی بعد نمایشگاه دیگه هیچ خبر و اطلاعات رسمی تریلری اسکرین شاتی نداده تا ماه مهر صبر ایوب میخواد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

هنوز هیچ صحبتی در مورد لیسانس ها و حضور تیم های ملی و باشگاهی نشده . این اطلاعات همگی جعلی هستش . میدونین که WIKIPEDIA رو هر کسی میتونه بره و ویرایش کنه و یه مطلبی بزاره .
    درسته من اشتباه کردم .

14. این کاربر از soccer 2009 update بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه romell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با درود .............

در روز های آینده آقای ماسودا میخواد اطلاعات جدید در ارتباط با بخش های ادیت مود ،بخش آنلاین و مستر لیگ صحبت کنه .

به هر حال همیشه خبر ها رو آرام ،آرام رو میکنن و صد البته برای ما ها که امسال امیدوارم شدیم صبر کردن خیلی سخته . فقط در مستر لیگ که البته اسمش یه دو سالی هستش عوض شده خدا کنه بشه تیم ها رو عوض کرد . پاینده باشید
    Last edited by romell; 27-06-2013 at 21:21.

16. این کاربر از romell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •