يه چيز ديگه در حالتي كه باتري به 0 ميرسه اگه باهاش آهنگ گوش ندي حدوده 1 روز خاموش نميشه تازه حتي اگه تو اين مدت بهت زنگ هم بزنند
يه چيز ديگه در حالتي كه باتري به 0 ميرسه اگه باهاش آهنگ گوش ندي حدوده 1 روز خاموش نميشه تازه حتي اگه تو اين مدت بهت زنگ هم بزنند
نوشته شده توسط ali_j98
يعني باتري شما با مال من فرق داره يا باتري من ضعيف شده دقيق حساب كردي؟ در حالت 100درصد هرساعت حدود 10 درصد از شارژ باتري كم ميشد ولي در 50 درصد هر ساعت 5 درصد البته اينفرارد روشن بوده ولي استفاده نميشد آيا در اين حالت هم شارژ كم ميشه؟
با آهنگ گوش كردن تو هر ساعت 15 درصد از شارژ رو ماله من ميندازه
نميدونم حسين جان ولي باتري فرقي نميكنه .مال من خيلي خوب شارژ نگه ميداره اينو شك ندارم البته مل تو هم ضعيف نيست طبيعيه
اول نگفتيد اين فرارد به خودي خود اگر فقط روشن باشه و استفاده نشه از شارژ كم ميشه ؟
دوم اينكه باتري من در صدش هم ثابت نيست مثلا از من وضهيت گوشي خارج ميشم و يه سر تو منوهاي ديگه ميزنم دوباره بر ميگردم چك ميكنم مي بينيم 3 درصد مثلا بالا رفته چند لحظه بعد نگاه مي كنم ميبينم 2 درصد پايين اومده . گوشي شما هم اين جوريه ؟
اره مال همه همينطوريه كه شارژ بر ميگرده و اينفراد فك كنم خود به خود كه استفاده نشه خاموش بشه ولي اگه نشه فك نكنم زياد شارز مصرف كنه
اينفرارد زياد نه ولي بلوتوث شارژ رو خيلي زياد كم ميكنهنوشته شده توسط hossein31
مورد دومت هم طبيعيه![]()
اتفاقا مهدی جان با کمال پوزش بر عکس فرمودید!!!!!!!!
چون بلوتوث بعد از 1دقیقه به حالت استند بای در میاد !!!!و مصرف انرزیش به 1% میرسه
ولی اینفرارد چون سیستمش اشعه مادون قرمز هست مادام روشن میمونه تا باتری تموم شه!!!!!
ولي اينفرارد بعد از چند دقيقه اي خاموش ميشه اما بلوتوث رو تا Turn Off نكني خاموش نميشهنوشته شده توسط metal_militia
![]()
اصلا هر دوتاش شارژ رو كم ميكنه![]()
حسين جان ببين تو 30 دقيقه تو ولوم 100 درصد چقدر شارژ مصرف ميكني
(البته اشتب نشه موبايل تو ميگم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)