جناب متین پور اون دوقسمت تو mrt option منظور langue_arabic و pnp langue به صورت کمرنگ هستس اونها رو میشه جدا تغییر داد یا فقط با تغیر لوکال ست تغییر می کنند چون حالت عادی نمی شود تغییر داد.
باتشکر
جناب متین پور اون دوقسمت تو mrt option منظور langue_arabic و pnp langue به صورت کمرنگ هستس اونها رو میشه جدا تغییر داد یا فقط با تغیر لوکال ست تغییر می کنند چون حالت عادی نمی شود تغییر داد.
باتشکر
دوست عزیز
برای اینکه آن قسمتها فعال شود باید از کنترول دست ساز و یا کنترول سرویس کار استفاده کنید. و بعد از فعال شدن می توانید جدا گانه آنها را تغییر دهید.
روش کار در این تایپیک گفته شده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام جناب خسته نباشید مدل دستگاه بنده la32s81bx می باشد ایا گیرنده بر روی ان هست؟و اینکه خیلی گزینه هایی که میگید در منو مخفی ندارم که تغییر بدم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
.
دوست عزیز
خیر دیجیتال ندارد. و اینکه منوی مخفی را دستکاری نکنید چون باعث خسارت شدید خواهید شد.
سلام ببخشید میخوانم بدونم این مدل تلویزیون دیجیتال داخلی دارد یا نه و میشود فعال کرد یا نهPS43 F4900
فرستاده شده از SM-P601ِ من با Tapatalk
.
دوست عزیز
بله دارد از سری E به بعد همه دارای دیجیتال می باشند.
سلام به دوستان و مدیر محترم.
مدل تلوزیون من
UE48F6400HB
هستش.
الان نمیدونم چرا قطع شده و تصویر نداره.
وقتی روشن میکنم مینویسه اسمارت تی وی و دیگه هیچی نشون نمیده.
لطفا راهنماییم کنید.
ممنونم
سلام دوستان
من یه تلویزیون ua46f6400ar دارم سرچ کردم که سری 6 هست و وقتی خریدم گفتن تیونر دیجیتال داره ولی باید فعال بشه و به همین خاطر کلی قیمت پایین تر از بازار بهم فروختن
اولن اینکه ایا واقعا دیجیتال داره و میشه فعالش کرد؟
دومن من توی منو مخفی رفتم و اون گزینه ها غیر فعال بودن، با روش لب تاب کار میکنه یا حتما باید کنترل مخصوصش رو ساخت؟
سوم اینکه اگه من به سایرقسمت ها دست نزنم احتمال خرابی چقدر هست و اگه خراب بشه ایا میشه باز درستش کرد؟ چون گرانتی نداره.
چهارم اینکه اون فایل صدا کنترل مخصوص ، لینکش خهراب شده اگه میتونید یه لینک جدید به من بدید
خیلی ممنون از استاتید. واقعا کارمو جلو انداختید
اقا خیلی ممنون
روی تلویزیون ua46f6400ar با کنترل دست ساز شد،واقعا دمتون گرم
چند نکته که شاید بدرد دوستان بخوره
من با چند تا گوشی تست مردم نشد ولی با لب تاب تست کردم شد
ولومتون تا اخر زیاد باشه
من منوی Sub option رو اونجوری که گفتید پیدا نکردم از یه جای دیگه پیدا کردم که اون کزینه ها توش نبود ، پس بنظرم بیخیال sub option بشید.
بازم خیلی ممنون
سلام، از این تاپیک بی نهایت خوشحال شدم، آیا ال سی دی سامسونگ سری 6 مدل LA40B670A5R هم می توان تیونر داخلی اش را فعال کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)