@^
نسخه نسل حاضر هست اين ويديو ، اجازه فيلمبرداري از نسخه نسل بعد رو ندادن مسئولين
@^
نسخه نسل حاضر هست اين ويديو ، اجازه فيلمبرداري از نسخه نسل بعد رو ندادن مسئولين
بچه ها بیاین یه مقدار در مورد F14صحبت کنیم.
هم تاپیک جون میگیره هم نمیدونم دیگه
واسه شروع بحث یه سوال میپرسم،همه نظرشونو بدن و به یه جمع بندی برسیم.
یا اصلا واسه بحثامون نظرسنجی میزاریم که نتیجشو بهتر بشه فهمید(البته با کمک SAN MIA)
سوال:
بنظرتون تو FIFA 14 نسبت به نسخه قبل چه چیزی یا چیزایی باید تغییر کنه و تغییرات مثبتی هم که صورت گرفته رو بگید!
خلاصه چی رو مختون بوده تو نسخه قبل که دوس ندارین تو نسخه بعدی باهاش روبرو بشین و از چه تغییرات جدیدی خوشحال شدین
خودم جواب سوالمو بدم واسه شروع
اول بگم که
F13 بهترین بازی فوتبالی بود که این نسل تجربه کردم،نسبت به Pesهای قبلی و یا فیفاها.
از ایرادات بازی اولین چیزو مربوط به ترکیب های تیم ها میدونم،یه مقدار دستو بال آدمو میبنده تو جابجایی ها و آزادی که توی PES هست رو نداره.منظورم تغییر دستی بازیکنا تو زمینه.
لودهای بازی بین تعویضا،رو اعصابمه.
آوانتاژهای بعضا بی مورد،بازی میکردم توپو گل کردم بعدش دفاع تکل رفت رو پام خطا گرفت پنالتی شد!!!منم نتونستم گلش کنم
اینا تو ذهنم بود فعلا!
تغییر مثبت:
منوهای بخش کریر خوشبختانه زیبا شدن و از اون خسته کنندگی در اومدن،فیزیک توپم بود که خوب شده،نیوکمپ نبود اضافه شده و میتونم رئالو اونجا بترکونم،ماراتن های دونفره خوب شده،فعالیت های دور زمین و ....
تکنیک های جدیدی هم اضافه شده که شخصا واسه دیدن و استفاده کردن ازشون توسط نیمار بی صبرانه انتظار میکشم!
Last edited by Turok-71; 16-07-2013 at 17:06.
بلاخره یه خبر از یه سوراخی درآورد واسه کاور انگلستان رو هم گرید بیل گذاشتن
این فیس کپچر شدش
این ویدیوش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by underali; 16-07-2013 at 19:04.
یه مشکل اساسی که توی فیفا 13 بود و از ویدئویی که صفحه قبل از گیم پلی گذاشتم مشخصه که حل شده خوشحالی بعد از گل بود که دوباره به مانند فیفا 12 شده و این واقعا توی فیفا 13 روی اعصاب من یکی راه میرفت که به دلیل فیدبک های منفی که فیفا بازان محترم دادن اوکی شد.
سایر جزئیات هم فعلا نمیشه چیزی گفت چون باید منتظر ویدئوی گیم پلی فیفا نکست باشیم![]()
از بس فیفا 13 ایراد نداره هر چی فکر کردم چیزی به ذهنم نرسید برا همین رو اونایی که گفتی مانور میدم
یکی این که موقع تعویض روی یک بازیکن کلید نکنه و فقط اونو نشون نده ، هر چقدر هم هر دکمه ای میزنی صحنه رو ول نمی کرد که نمی کرد حالا میگیم می خواد لود بشه ولی باز خوب بهتره یک چند تا صحنه تعویض بهش اضافه کنن ادم مربی رو ببینه حال کنه![]()
منو هم کمی سرعتش بالا باشه بهتره و مهم ترین نکته که گفتی ترکیب هاش به صورت سریع مثل PES باشه رو که من خیلی وقته مشتاقشم تو تاپیک های نسخه های قبلیش هم چندین بار اشاره کردم اما باز فکر نکنم این تغییر رو اون طور که تو ذهنمون داریم پیاده سازی کنن
نیمار رو هم Over شو 80 بدن![]()
ولی اصلا به این فکر کردین که ورژن نکست بازی روی کنسول نسل جدید هستش ، احیانا قراره همگی همون موقع ریلیزشون بخریم دیگه ؟![]()
یکی از بدترین و مضحک ترین چیزا توی فیفا همین تعویضاش هستش.........
بابا 4تا انمیشین تعویض اضافه کنید جون بچتون.................
ورژن نکست هم فکر نکنم به فیفا 14 برسیم،خیلی زور بزنیم همون 15 رو بتونیم اکثریت تهیه کنیم و سال دیگه در موردش اینجا صحبت کنیم..................
سایت گیم اینفورمر از تست گیم پلی نسخه نکست گفته بود که:
تماشاگران خیلی واقعی تر طراحی شدند و احساس زنده بودن به فضای استادیوم میدن.
مدل های بازیکنا به اندازه تماشاگرا پیشرفت نداشته ولی انیمیشن های خارق العاده ی حرکتی، باعث شده گیم پلی نرم تر به نظر برسه.
گیم پلی بازی هم تفاوت چندانی با نسخه نسل حاضر نداره ولی احساس میشه بازیکنا بیشتر تحت کنترل هستن.
میشه هم با داخل پا و هم با بیرون پا، پاس داد.
با توجه به ویژگی True Player Motion، شوت زنی هم بهبود زیادی پیدا کرده. بازیکنا سعی میکنن برای شوت زدن به درستی با شرایط خودشون رو وفق بدن و پایی که قراره باهاش شوت نزنن رو مستقر کنن روی زمین.
شبیه سازی فیزیک توپ باعث شده که شوت ها انحنا و پیچش طبیعی تری داشته باشند.
برای بهبود بازی در محوطه جریمه، EA طریقه ی رسیدن بازیکنان به توپ های هوایی رو تغییر داده. الان بیشتر از 4 بازیکن برای زدن ضربه سر اقدام میکنن و شما باید در یک زمان بندی مناسب اقدام به هد زنی کنین. زدن دکمه شوت باعث میشه بازیکن یه هد جمالی و مختصر بزنه. هرچه بیشتر دکمه رو نگه دارین قدرت هد نیز به همون مقدار افزایش پیدا میکنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پلی استیشن4 بیاد اولین نفر میخرمش ! پشت بندش هم فیفا14 رو میخرم... شدیدا انتظار میکشم واسه این کنسول و بازی نسل جدید
باید -- بشه تا خرید
فیفا 14 امیدوارم برخی فیس ها بهتر شده باشه
و نیوکمپ رو هم داشته باشه!
من زیاد وارد نیستم بچه ها این که میگن فیفا14 PC نکست جن نیست یعنی نسبت به فیفا 13 ضعیفتر میشه برای PC؟یا به هر حال از اون بهتره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)