تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 444 اولاول ... 121819202122232425263272122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 4431

نام تاپيک: FIFA 14

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

@^
    نسخه نسل حاضر هست اين ويديو ، اجازه فيلمبرداري از نسخه نسل بعد رو ندادن مسئولين

2. 3 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

بچه ها بیاین یه مقدار در مورد F14 صحبت کنیم.

هم تاپیک جون میگیره هم نمیدونم دیگه

واسه شروع بحث یه سوال میپرسم،همه نظرشونو بدن و به یه جمع بندی برسیم.
    یا اصلا واسه بحثامون نظرسنجی میزاریم که نتیجشو بهتر بشه فهمید(البته با کمک SAN MIA )
    سوال:
    بنظرتون تو FIFA 14 نسبت به نسخه قبل چه چیزی یا چیزایی باید تغییر کنه و تغییرات مثبتی هم که صورت گرفته رو بگید!
    خلاصه چی رو مختون بوده تو نسخه قبل که دوس ندارین تو نسخه بعدی باهاش روبرو بشین و از چه تغییرات جدیدی خوشحال شدین

خودم جواب سوالمو بدم واسه شروع
    اول بگم که
    F13 بهترین بازی فوتبالی بود که این نسل تجربه کردم،نسبت به Pesهای قبلی و یا فیفاها.

از ایرادات بازی اولین چیزو مربوط به ترکیب های تیم ها میدونم،یه مقدار دستو بال آدمو میبنده تو جابجایی ها و آزادی که توی PES هست رو نداره.منظورم تغییر دستی بازیکنا تو زمینه.

لودهای بازی بین تعویضا،رو اعصابمه.
    آوانتاژهای بعضا بی مورد،بازی میکردم توپو گل کردم بعدش دفاع تکل رفت رو پام خطا گرفت پنالتی شد!!!منم نتونستم گلش کنم
    اینا تو ذهنم بود فعلا!

تغییر مثبت:
    منوهای بخش کریر خوشبختانه زیبا شدن و از اون خسته کنندگی در اومدن،فیزیک توپم بود که خوب شده،نیوکمپ نبود اضافه شده و میتونم رئالو اونجا بترکونم،ماراتن های دونفره خوب شده،فعالیت های دور زمین و ....

تکنیک های جدیدی هم اضافه شده که شخصا واسه دیدن و استفاده کردن ازشون توسط نیمار بی صبرانه انتظار میکشم!
    Last edited by Turok-71; 16-07-2013 at 17:06.

4. 3 کاربر از Turok-71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه underali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بلاخره یه خبر از یه سوراخی درآورد واسه کاور انگلستان رو هم گرید بیل گذاشتن
    این فیس کپچر شدش

این ویدیوش
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by underali; 16-07-2013 at 19:04.

6. 5 کاربر از underali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

یا اصلا واسه بحثامون نظرسنجی میزاریم که نتیجشو بهتر بشه فهمید(البته با کمک SAN MIA )
    سوال:
    بنظرتون تو FIFA 14 نسبت به نسخه قبل چه چیزی یا چیزایی باید تغییر کنه و تغییرات مثبتی هم که صورت گرفته رو بگید!
    خلاصه چی رو مختون بوده تو نسخه قبل که دوس ندارین تو نسخه بعدی باهاش روبرو بشین و از چه تغییرات جدیدی خوشحال شدین

اول بگم که
    F13 بهترین بازی فوتبالی بود که این نسل تجربه کردم،نسبت به Pesهای قبلی و یا فیفاها.

از ایرادات بازی اولین چیزو مربوط به ترکیب های تیم ها میدونم،یه مقدار دستو بال آدمو میبنده تو جابجایی ها و آزادی که توی PES هست رو نداره.منظورم تغییر دستی بازیکنا تو زمینه.

آوانتاژهای بعضا بی مورد،بازی میکردم توپو گل کردم بعدش دفاع تکل رفت رو پام خطا گرفت پنالتی شد!!!منم نتونستم گلش کنم
    اینا تو ذهنم بود فعلا!

تغییر مثبت:
    منوهای بخش کریر خوشبختانه زیبا شدن و از اون خسته کنندگی در اومدن،فیزیک توپم بود که خوب شده،نیوکمپ نبود اضافه شده و میتونم رئالو اونجا بترکونم،ماراتن های دونفره خوب شده،فعالیت های دور زمین و ....

تکنیک های جدیدی هم اضافه شده که شخصا واسه دیدن و استفاده کردن ازشون توسط نیمار بی صبرانه انتظار میکشم!
    یه مشکل اساسی که توی فیفا 13 بود و از ویدئویی که صفحه قبل از گیم پلی گذاشتم مشخصه که حل شده خوشحالی بعد از گل بود که دوباره به مانند فیفا 12 شده و این واقعا توی فیفا 13 روی اعصاب من یکی راه میرفت که به دلیل فیدبک های منفی که فیفا بازان محترم دادن اوکی شد.

سایر جزئیات هم فعلا نمیشه چیزی گفت چون باید منتظر ویدئوی گیم پلی فیفا نکست باشیم

8. این کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

سوال:

اول بگم که

اینا تو ذهنم بود فعلا!

تغییر مثبت:

از بس فیفا 13 ایراد نداره هر چی فکر کردم چیزی به ذهنم نرسید برا همین رو اونایی که گفتی مانور میدم

یکی این که موقع تعویض روی یک بازیکن کلید نکنه و فقط اونو نشون نده ، هر چقدر هم هر دکمه ای میزنی صحنه رو ول نمی کرد که نمی کرد حالا میگیم می خواد لود بشه ولی باز خوب بهتره یک چند تا صحنه تعویض بهش اضافه کنن ادم مربی رو ببینه حال کنه

منو هم کمی سرعتش بالا باشه بهتره و مهم ترین نکته که گفتی ترکیب هاش به صورت سریع مثل PES باشه رو که من خیلی وقته مشتاقشم تو تاپیک های نسخه های قبلیش هم چندین بار اشاره کردم اما باز فکر نکنم این تغییر رو اون طور که تو ذهنمون داریم پیاده سازی کنن

نیمار رو هم Over شو 80 بدن

ولی اصلا به این فکر کردین که ورژن نکست بازی روی کنسول نسل جدید هستش ، احیانا قراره همگی همون موقع ریلیزشون بخریم دیگه ؟

10. 4 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

یکی این که موقع تعویض روی یک بازیکن کلید نکنه و فقط اونو نشون نده ، هر چقدر هم هر دکمه ای میزنی صحنه رو ول نمی کرد که نمی کرد حالا میگیم می خواد لود بشه ولی باز خوب بهتره یک چند تا صحنه تعویض بهش اضافه کنن ادم مربی رو ببینه حال کنه

ولی اصلا به این فکر کردین که ورژن نکست بازی روی کنسول نسل جدید هستش ، احیانا قراره همگی همون موقع ریلیزشون بخریم دیگه ؟
    یکی از بدترین و مضحک ترین چیزا توی فیفا همین تعویضاش هستش.........
    بابا 4تا انمیشین تعویض اضافه کنید جون بچتون.................

ورژن نکست هم فکر نکنم به فیفا 14 برسیم،خیلی زور بزنیم همون 15 رو بتونیم اکثریت تهیه کنیم و سال دیگه در موردش اینجا صحبت کنیم..................

12. این کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

سایت گیم اینفورمر از تست گیم پلی نسخه نکست گفته بود که:

تماشاگران خیلی واقعی تر طراحی شدند و احساس زنده بودن به فضای استادیوم میدن.
    مدل های بازیکنا به اندازه تماشاگرا پیشرفت نداشته ولی انیمیشن های خارق العاده ی حرکتی، باعث شده گیم پلی نرم تر به نظر برسه.
    گیم پلی بازی هم تفاوت چندانی با نسخه نسل حاضر نداره ولی احساس میشه بازیکنا بیشتر تحت کنترل هستن.
    میشه هم با داخل پا و هم با بیرون پا، پاس داد.
    با توجه به ویژگی True Player Motion، شوت زنی هم بهبود زیادی پیدا کرده. بازیکنا سعی میکنن برای شوت زدن به درستی با شرایط خودشون رو وفق بدن و پایی که قراره باهاش شوت نزنن رو مستقر کنن روی زمین.
    شبیه سازی فیزیک توپ باعث شده که شوت ها انحنا و پیچش طبیعی تری داشته باشند.
    برای بهبود بازی در محوطه جریمه، EA طریقه ی رسیدن بازیکنان به توپ های هوایی رو تغییر داده. الان بیشتر از 4 بازیکن برای زدن ضربه سر اقدام میکنن و شما باید در یک زمان بندی مناسب اقدام به هد زنی کنین. زدن دکمه شوت باعث میشه بازیکن یه هد جمالی و مختصر بزنه. هرچه بیشتر دکمه رو نگه دارین قدرت هد نیز به همون مقدار افزایش پیدا میکنه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. 7 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه irmpmn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Anzali

پيش فرض

پلی استیشن4 بیاد اولین نفر میخرمش ! پشت بندش هم فیفا14 رو میخرم... شدیدا انتظار میکشم واسه این کنسول و بازی نسل جدید

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

باید -- بشه تا خرید
    فیفا 14 امیدوارم برخی فیس ها بهتر شده باشه
    و نیوکمپ رو هم داشته باشه!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من زیاد وارد نیستم بچه ها این که میگن فیفا14 PC نکست جن نیست یعنی نسبت به فیفا 13 ضعیفتر میشه برای PC؟یا به هر حال از اون بهتره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •