آره. اگه میخواهی توی تاپیک درخواست بازی بگو تا برات بزارمش. اینجا درخواست ندید لطفانوشته شده توسط NINTENDO_DS
دعوتنامه هم ندارم که براتون بفرستم
آره. اگه میخواهی توی تاپیک درخواست بازی بگو تا برات بزارمش. اینجا درخواست ندید لطفانوشته شده توسط NINTENDO_DS
دعوتنامه هم ندارم که براتون بفرستم
بچه ها نمیدونم چکار کنم
3 هفته س برای این تاپیک جون کندم اونوقط حالا این persiangig لعنتی اینجوری میکنه. اگه دوستانی که این سایتو بهم پیشنهاد داده بودن میگفتن که اینجوری میشه شاید الان ...
از مافیا هم خواستم که یه سایته دیگه بهم معرفی کنه که ایشون هنوز جوابمو ندادن!
من که دیگه دارم خسته میشم از وضع اینجا. اخیرا هر کی میاد اینجا تا میبینه یه چندتا بازی معرفی شده فکر میکنه هر مشکلی در زمینه بازی داشته باشه میتونه اینجا مطرح کنه. من شخصا تحمل بی نظمی رو ندارم و این تاپیک داره به سمتش میره.
من میام اینجا که یه حالی به شماها بدم. پس لطفا حال منو نگیرین
اگه دوست دارید من به کارم در این تاپیک ادامه بدم خواهش میکنم مراعات کنید. اینجا فقط بازی معرفی میشه نه چیز دیگه.
مشکل پهنای باندم تا 3 ساعت دیگه ادامه داره
یکی از دوستان اگه لطف کنه یه سایتی رو معرفی کنه که هم فضای بیشتری بده و هم مشکل پهنای باند نداشته باشه ممنونش میشم.
کمال جان مثل اينکه درست شده...
اگه بازم مشکلی داشتی بازيهات رو هرجا خواستی آپلود کن ....من اونارو دانلود ميکنم و تو اکانت های مختلف آپلود ميکنم( جايی که لينک مستقيم و قابليت Resum و پشتيبانی دانلود منيجر ها داره آپلود ميکنم)
و لينکشون رو تو پيغام خصوصی بهت ميدم...
موفق باشی.
Last edited by alex_pk; 25-08-2006 at 03:28.
کمال جان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سايت هم مثل Persiangig هستتش و فضای رايگان ميده... و صفحه شخصی... بايد توش عضو بشی
رايگانه
الكس جان فكر كنم ايشون بتوانند در 4sahred بازيهاشون رو اپلود كنند اونجا هم سايت خوبيه براي اپلود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو یه امتحان بکن ! !
سلام
ممنون بچه ها
alex جان این سایته که محدودیت پهنای باند نداره؟
جناب خادم زاده! من دیگه طرف سایت ایرانی نمیرم. این پرشین گیگ که یعنی بهترینشون بود این شد. دیگه بقیه واویلان. ولی ممنونم از توجهت
مال پی سی دانلود هستش هان ! !نوشته شده توسط kamal_iut
اگه مشکل داشت تا به حال گندش در اومده بود !
سلام نينتندو جان....
حالت چطوره؟...خوبی؟
بنظر من اگه يه سايتی باشه که لينک مستقيم بده بهتره... اين سايتی که شما معرفی کردين لينک مستقيم نميده... وه مثل رپيد شير ثانيه شمار داره
کمال جان فکر کنم پهنای باند داره ولی پهنای باندش زياده
اگه تونستم دعوتنامه parsaspace رو برات ميفرستم البته ايرانيه( اگه ناراحت نشی!).... خوبيش اينه که پهنای باند نداره! و 1 گيگ هم فضا ميده!
فعلاً که سايتش در حال بروز رسانيه...
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)