کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من براي انجام كاري احتياج به تصاوير گويايي درباره ي آلودگي آبها يا بهداشت آب دارم ، كه كيفيت خوبي هم داشته باشند. كسي ميتونه كمكم كنه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
اگر سایت در مورد ترانس ژن (transgenic) دارید
آدرسش رو اینجا بذارید
با تشکر![]()
در گوگلallintitle: transgen سرچ کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد رابطه ریاضی با با زیست شناسی مقاله میخواهم
با سلام و خسته نباشيد
ببخشيد من يه مقدار مطالب در مورد ژن و گروه هاي خوني مي خوام
فارسي باشه
و اطلاعات جالبي که دانشمندان در مورد گروه هاي خوني پيدا کردند
با تشکر
شرمنده دوباره پست مي دم
در مورد ژن نمي خوام بقيه اش باشه
خيلي ممنون
دستتون هم پيشاپيش درد نکنه
سلام
ببخشيد من مطالب خارج از کتاب اول دبيرستان در مورد گروه هاي خوني رو مي خوام .
معلممون خيلي سخت گيره و يه تحقيق خوب بايد از آب در بياد .
ضمنا يه جوري نباشه که هيچي نشه ازش فهميد چونخودم بايد برم نزديک 20 تا 30 دقيقه در مورد اون حرف بزنم
ممنون ميشم اگه يه چيزه خوبي بهم پيدا کنيد.
دوباره سلام
مثل اینکه علت میکروب کشی کلر هنوز کشف نشده
به هر حال یک مقاله در مورد نحوه ی تشخیص مزه ها در دهن می خواستم فقت کمی زودتر اگه لطف کنید
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)