شما بهتره به تاپیک مشاوره خرید قطعات سخت افزای مراجعه کنید و درخواست رو اونجا مطرح کنید. تا دوستانی که از قیمت های بازار آگاهی دارن راهنمایی دقیق کنن.
به نظر من روی تنظیمات پایین مشکلی نباید وجود داشته باشه.
شما بهتره به تاپیک مشاوره خرید قطعات سخت افزای مراجعه کنید و درخواست رو اونجا مطرح کنید. تا دوستانی که از قیمت های بازار آگاهی دارن راهنمایی دقیق کنن.
به نظر من روی تنظیمات پایین مشکلی نباید وجود داشته باشه.
دوستان سوال من رو هم جواب بدید ممنون میشم از قیمت های نجومی جدید خبر ندارم.دوستانی که آگاهن GT630 یا GT640 خوبه؟قیمت دقیقش رو میدونین؟به مادربردم که توی 2 پست قبل نوشتم میخوره؟پاور چقدر میخواد؟به جز دو گرافیکی که گفتم گرافیک مناسبی زیر 300 میتونید بگید؟واقعا ممنون میشم جواب بدید.(ترجیحا انویدیا فقط)گفتم اینجا بپرسم که دوستانی که بازی رو روی سیستمشون اجرا کردند بتونن یه کمکی بکنن.آخه بازاونجا بپرسم یک گرافیک رو بگن بعد بگم کرایسیس 3 روش میکشه یا نه بعد دوباره من رو به همینجا راهنمایی میکنن.
چرا نشه.وقتی رو لپتاپ دوستم با گرافیک GT 525m به راحتی توی 768*1366 با کیفیت متوسط texture و ... تونسته 24 فریم بازی کنه خوب کامپیوتر شما با این گرافیک قویتر میتونه بهتر هم اجرا کنه.البته پردازنده لپتاپش Core I7 بوده.سلام دوستان
بی زحمت بگین با این سیستم میشه روون بازی کرد؟؟رزولوشن(768*1366)
سی پی یو دو هسته ای فرکانس 3.2
رم 4 گیگ
کارت 5670
Last edited by sajjaad1; 01-03-2013 at 00:36.
کارت گرافیکم GT240 هست این بازی رو سیستمم اجرا میشه؟؟؟
ویرایش: گرفتم 240 ساپورت نمیشه و تو کف این بازی می مانیییییییییییییییییییییی م ....................... ............... ...... .. . . .... . . ............... ... . . .
![]()
![]()
Last edited by dr.vampire; 01-03-2013 at 03:28.
آپدیت 1.1 واسه این بازی اومده 1.2 گیگ. به نظر دوستان دانلود کنم بهتره یا نه؟؟؟ ممنون از راهنماییتون
لینک دانلودش رو داری؟
این پچی که دوستمون مطرح کردن مخصوص Multiplayer هستش نه Single!
نه برای سینگل هم هست مثلا من کمانم غیب میشد قبلا الان درست شده
محتوای مخفی: تغییرات
روی gt 220 اجرا میشه بازی؟
یعنی تحت هیچ شرایطی اجرا نمیشه؟
![]()
سایت سافت 98!!
کسی جواب ما رو نمیده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)