این آقا هیچ توضیح نداده کجا باید این تنظیمات رو عوض کرد؟ در ضمن چون کارت گرافیکم ضعیفه چمن تیره ست و کارت شما حتما قویه. من برای fifa world cup یه چمن دانلود کردم که این مشکلو بخوبی حل کرد اگه کسی پچ چمن سراغ داره لطفا بزاره. ممنون
این آقا هیچ توضیح نداده کجا باید این تنظیمات رو عوض کرد؟ در ضمن چون کارت گرافیکم ضعیفه چمن تیره ست و کارت شما حتما قویه. من برای fifa world cup یه چمن دانلود کردم که این مشکلو بخوبی حل کرد اگه کسی پچ چمن سراغ داره لطفا بزاره. ممنون
آقا کسی نفهمید که وقتی که ریپلای گل را نشون میده اون عدد 4 که کنار صفحه هست نشانگر چیه؟ که هیچ وقت هم تغییر نمیکنه.
منم نمیدونم ...............حالا گیر دادیا.......میخوای چیکار؟؟؟؟؟؟ولی فکر نکنم چیز خاصی باشه.......
مطمئنا یه چیزی بوده و الکیه الکی نیست. وگرنه خب توی قسمت مدیریت هم عدد 5 بگذارند!![]()
نه منم نمي دونم شايد شبکه 4 هست هههههههههههههههه
موفق باشيد
بچه ها اون عدد 4 بعد از ريپلي كه ميگن براي گيم پد هست همونطور كه ميدونيد در گيم پد ها بجاي علائم مثلث و مربع و ضربدر(روي دسته پلي استيشن) اعداد 1 و 2 و 3 و 4 هستش و من بعد از زدن گل و هنگام نشون دادن ريپلي گل عدد چهار رو كه ميبينم وقتي عدد 4 رو روي گسم پدم ميزنم ريپلي قطع ميشه و برميگرده به بازي مثله اين ممونه كه با كيبورد دكمه esc رو ميزني
ایول. به نکته ی خیلی خوبی اشاره کردی. این جئاب به جوابهای من در.
راست ميگي؟
جدي ميگم من كه دروغ كه ندارم كه بخدا راست ميگم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)