تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 98 اولاول ... 121819202122232425263272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 979

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای حرفه ای (DSLR ) / لنزها / لوازم جانبی (پست اول مطالعه شود)

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

دوستان با لنز های واید مثل 10-22 نمیشه عکس ماکروی خوبی گرفت ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

اگر نهایت هزینه شما 1500 هست پیشنهاد می کنم سراغ دوربین های dslr که قابلیت تعویض لنز دارد نیایید!
    چون برای کیفیت مناسب عکس شاید حتی بیشتر از بدنه لنز مهم می باشد و الان لنز های خوب و ... حدود 2 میلیون به بالا هست!
    و اینکه اگر آماتور علاقه مند عکاسی هستید یک شبه dslr تهیه بکنید.

ولی اگر حاضر هستید بعد ها هزینه لنز و تجهیزات جانبی را نیز انجام بدهید
    باز توصیه می کنم حدود 2 میلیون یک بدنه خوب به همراه لنز کیت بگیرید و مدتی عکاسی بکنید و بعدا تجهیزات را کم کم اضافه بکنید.
    در برند کانن توصیه بنده 600d (قیمت 650 و 700 را الان ندارم اون ها بتونید بگیرید بهتر هست.) به همراه لنز کیت 18-55.

در نیکون مشابه نیکونیش d5200 d3200 هست. (راستش جدیدا اطلاعاتم در برند نیکون خوب نیست.)
    سلام
    دوربین بدون ابنه Sony nex f3 همراه لنز کیت 18-55
    Canon 1100d و.Nikon d3100 هر دو با 18-55
    پیشنهاد من f3 .در هر صورت اگر امکان افزایش بو دجه تا 2ت هست مدلهایی که دوستمون معرفی کردند بهتره+باید احتمال هزینه خرید لنز در اینده رو در نظر بگیرید.
    پاینده باشید
    با سپاس
    راستش آماتور هستم اما به عکاسی علاقه دارم
    الان فقط میتونم دوربین رو بخرم اما برای خرید لنز و سایر وسایل در آینده برنامه دارم

1-حالا منظور شما اینه که اگه بخوام تا 1500 خرج کنم ، برای گرفتن عکسهای با کیفیت حتما باید یه لنز خوب سرش باشه؟ اما مثلا اگه تا 2 تومن هزینه کنم بدون لنز هم عکسهای خوبی میتونم بگیرم؟
    2-در مورد این لنز 18-55 هم یه مختصر توضیحی بدید ممنون میشم.این که چه استفاده ای از این لنز میشه کرد؟

کـاربـر بـاسـابـقـه batlagh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان با لنز های واید مثل 10-22 نمیشه عکس ماکروی خوبی گرفت ؟
    ماکرو گرافی با 10-22 ؟
    تا الان ندیدم
    تنها راهی که شاید وجود داشته باشه معکوس هست که اصلا منطقی نیست! این لنز رو معکوس کرد و اصلا بعید می دونم بشود هم!

معکوس هم بخواهند انجام بدهند یه لنزی مثل 18-55 را معکوس می کنند و....

با سپاس
    راستش آماتور هستم اما به عکاسی علاقه دارم
    الان فقط میتونم دوربین رو بخرم اما برای خرید لنز و سایر وسایل در آینده برنامه دارم

1-حالا منظور شما اینه که اگه بخوام تا 1500 خرج کنم ، برای گرفتن عکسهای با کیفیت حتما باید یه لنز خوب سرش باشه؟ اما مثلا اگه تا 2 تومن هزینه کنم بدون لنز هم عکسهای خوبی میتونم بگیرم؟
    2-در مورد این لنز 18-55 هم یه مختصر توضیحی بدید ممنون میشم.این که چه استفاده ای از این لنز میشه کرد؟

یه زمانی که می خواستم تازه dslr بگیرم می گفتم فعلا بدنه رو بگیم بعدا بقیه وسائل رو می خرم و... ولی تا مدت ها این بعدا نیومد!

تفاوت دوربین 1500 با 1750 (این دوربین 600d این قیمت هست گویا الان!) شاید در نگاه اول به همون لنز 18-55 خیلی نباشه اما خب کیفیت دوربین و... بهتر هست و کارایی بیشتری دارد
    و اگر بخواهید بعدا هم تجهیزات و لنز به مرور بخرید واقعا این یه مدار ارزش داره که دوربین بهتری داشته باشید تا بعدا که دارید هزینه می کنید دلتون نسوزد!

با لنز 18-55 خیلی هم میشه عکس خوب گرفت! اما لنز تخصصی نیست و برای عکاسی تخصصی احتیاج به تهیه لنز مناسب اون ژانر هست.
    18-55 ارزون قیمت هست اما با توجه به کیفیتش و قیمتش خیلی لنز خوبیه (کیفیت به نسبت قیمتش واقعا خوبه!)

لنزی هست که تا مدت ها می تونید باهاش کار بکنید و عکاسی را به مرور یاد بگیرید و کم کم تجهیزات جانبی بخرید.

اما عرض بنده این بود که اگر میخواهید بعدا تجهیزات بخرید حداقل یه دوربین با کیفیت بهتر و قیمت نزدیک تهیه بکنید

ولی اگر نمی خواهید بعدا هزینه های لنز (تهیه 2 لنز حرفه ای ممکن هست 2 الی 3 برابر خود بدنه براتون خرج داشته باشد!) و تجهیزات جانبی نداشته باشید یه دوربین شبه dslr تهیه بکنید و بسیار می تونید از عکاسی لذت ببرید.
    dslr مثل دوربین های فول فریم برای اشخاصی که کراپدار هستند ، خیلی وسوسه انگیز هست اما هزینه های جانبی بدنه از خود بدنه چند برابر بیشتر هست! نکته اش در این هست.

به نظرم اگر هنوز مصمم به خرید dslr باشید و حتما بعدا تجهیزات برایش تهیه می کنید دوربینی مثل 600d کانن تهیه بکنید و کم کم تجهیزات را بخرید. (مثلا 6 ماه دیگه که شناخت خوبی از لنز ها به دست آوردید یه لنز 2 میلیونی اون موقع بخرید و تا مدت ها می توانید حرفه ای عکاسی بکنید و لذت ببرید.)

4. 4 کاربر از batlagh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با سلام و سپاس
    میخوام یه 5100d بخرم
    با توجه به قیمت مناسب و امکانات خوب تنها ایراد این دوربین (شاید ایراد نباشه) عدم فوکوس داخلی این به چه معناست ؟ میشه اینطور فرض کرد در حالت اتومات در واقع موقع فشردن دکمه شاتر لنز جلو عقب نمیره و باید دستی این کار رو کرد ؟
    ممنون از وقت و حوصله شما دوستان گرامی

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری payma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

با سلام و سپاس
    میخوام یه 5100d بخرم
    با توجه به قیمت مناسب و امکانات خوب تنها ایراد این دوربین (شاید ایراد نباشه) عدم فوکوس داخلی این به چه معناست ؟ میشه اینطور فرض کرد در حالت اتومات در واقع موقع فشردن دکمه شاتر لنز جلو عقب نمیره و باید دستی این کار رو کرد ؟
    ممنون از وقت و حوصله شما دوستان گرامی
    تمامی دوربین ها کم کم دارن موتور فوکوس داخلی رو حذف و اون رو به لنز منتقل میکنن شما با خرید لنزهای دارای موتور فوکوس (90 درصد لنزهای جدید موتور فوکوس دارند) مشکلی تو این زمینه نخواهید داشت

7. 3 کاربر از payma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

یه زمانی که می خواستم تازه dslr بگیرم می گفتم فعلا بدنه رو بگیم بعدا بقیه وسائل رو می خرم و... ولی تا مدت ها این بعدا نیومد!

تفاوت دوربین 1500 با 1750 (این دوربین 600d این قیمت هست گویا الان!) شاید در نگاه اول به همون لنز 18-55 خیلی نباشه اما خب کیفیت دوربین و... بهتر هست و کارایی بیشتری دارد
    و اگر بخواهید بعدا هم تجهیزات و لنز به مرور بخرید واقعا این یه مدار ارزش داره که دوربین بهتری داشته باشید تا بعدا که دارید هزینه می کنید دلتون نسوزد!

با لنز 18-55 خیلی هم میشه عکس خوب گرفت! اما لنز تخصصی نیست و برای عکاسی تخصصی احتیاج به تهیه لنز مناسب اون ژانر هست.
    18-55 ارزون قیمت هست اما با توجه به کیفیتش و قیمتش خیلی لنز خوبیه (کیفیت به نسبت قیمتش واقعا خوبه!)

لنزی هست که تا مدت ها می تونید باهاش کار بکنید و عکاسی را به مرور یاد بگیرید و کم کم تجهیزات جانبی بخرید.

اما عرض بنده این بود که اگر میخواهید بعدا تجهیزات بخرید حداقل یه دوربین با کیفیت بهتر و قیمت نزدیک تهیه بکنید

ولی اگر نمی خواهید بعدا هزینه های لنز (تهیه 2 لنز حرفه ای ممکن هست 2 الی 3 برابر خود بدنه براتون خرج داشته باشد!) و تجهیزات جانبی نداشته باشید یه دوربین شبه dslr تهیه بکنید و بسیار می تونید از عکاسی لذت ببرید.
    dslr مثل دوربین های فول فریم برای اشخاصی که کراپدار هستند ، خیلی وسوسه انگیز هست اما هزینه های جانبی بدنه از خود بدنه چند برابر بیشتر هست! نکته اش در این هست.

به نظرم اگر هنوز مصمم به خرید dslr باشید و حتما بعدا تجهیزات برایش تهیه می کنید دوربینی مثل 600d کانن تهیه بکنید و کم کم تجهیزات را بخرید. (مثلا 6 ماه دیگه که شناخت خوبی از لنز ها به دست آوردید یه لنز 2 میلیونی اون موقع بخرید و تا مدت ها می توانید حرفه ای عکاسی بکنید و لذت ببرید.)
    خیلی ممنون از راهنماییتون
    خب الان شما از مدلهای شبه dslr چی پیشنهاد میکنید؟

پروفشنال WOLF PACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستان من یه دوربین Canon 1100D دارم میخواستم بدونم عکس واید بخوام بندازم تنظیم خاصی داره یا حتما لنز مخصوص میخواد؟
    و اینکه الان قیمت این دوربین چند هستش ممنون.

پروفشنال Amateِur's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    زير آسمان خدا

پيش فرض

دوستان من یه دوربین Canon 1100D دارم میخواستم بدونم عکس واید بخوام بندازم تنظیم خاصی داره یا حتما لنز مخصوص میخواد؟
    سلام
    شب بخير

نه عزيز لنز مي خواد، لنز هاي وايد هم بسيار گرون هستند.
    قيمت نو اين بدنه حدود 1200 هست و دسته دومش رو خيلي پايين بر ميدارند.

با تشكر

11. این کاربر از Amateِur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال WOLF PACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام
    شب بخير

نه عزيز لنز مي خواد، لنز هاي وايد هم بسيار گرون هستند.
    قيمت نو اين بدنه حدود 1200 هست و دسته دومش رو خيلي پايين بر ميدارند.

با تشكر
    ممنون.
    حالا مودی نداره که کادر سیاه بالا و پایین عکس بیافته و به اصطلاح فشرده کنه عکسو؟

کـاربـر بـاسـابـقـه batlagh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خیلی ممنون از راهنماییتون
    خب الان شما از مدلهای شبه dslr چی پیشنهاد میکنید؟
    راستش پیشنهاد من 1gx بود اما قیمت جدید را دیدم پشیمان شدم!
    تقریبا با همین قیمت میشود 600d را با لنز کیت خریداری کرد!

البته 15g نیز خوب است.

ممنون.
    حالا مودی نداره که کادر سیاه بالا و پایین عکس بیافته و به اصطلاح فشرده کنه عکسو؟
    خب چرا فعلا تا بتونید لنز تهیه بکنید عکس های پانوراما نمی گیرید؟
    به نحوی ردیف عمودی و افقی چند عکس تهیه بکنید و تلفیق بفرمایید درست است نمی شود آن کیفیت لنز واید و... اما خب روشی هست که بتونید این محدودیت را پشت سر بگذارید.
    تا ان شا الله بتونید یه لنز واید تهیه بفرمایید.

14. این کاربر از batlagh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •