تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 26 اولاول ... 12181920212223242526 آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 260

نام تاپيک: سریال زمانه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

تاپیک این سریال رو الان پیدا کردم (خب البته دنبالش هم نگشته بودم!!!)
    تنها برنامه ای که از رسانه ی ایران میبینم این سریاله ...
    تا اینجا که به نظرم سریال در حد قابل قبول و حتی بهتر ظاهر شده و داستان کلیشه ای و تکراری نداشته و تحولی توی سریال های ایرانی هم دیدیم ...
    یک نکته ای که برام سواله : امشب یه سکانسی بود بهزاد بعد از تماس یک طرفش با بهار نشست و گریه کرد ، پیش خودم گفتم : آیا واقعا این همه مصیبت حقشه؟
    اون زنش رو داشت و از طرف عموش یه شغل خوب بش پیشنهاد شد و اونم دید که توی وضعیت خراب شغل ، این بهترین راهه به ازدواج با دختر عموش تن داد از ترس اینکه
    مدیریت رو از دست بده و ...
    به نظرم اگه خودش مقصره ولی اطرافیانش از جمله مادر و خواهرش هم مقصرن ، چون بهزاد همون روز اول اومد مثل یه بچه ی خوب تو خونه گفت که بریم خواستگاری ارغوان و ...
    ولی خونوادش گند زدن به اون مراسم ، به نظرم اگه اون وصلت به صورت معمولی انجام میشد ، الان این همه گرفتاری واسه بهزاد پیش نمی اومد .
    در ادامه هم بهزاد اشتباهات فراوانی داشت ، اما نقش خانوادش تو بدبخت کردنش خیلی بیشتر از بازیگوشی های خودش بود...

2. 3 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

تاپیک این سریال رو الان پیدا کردم (خب البته دنبالش هم نگشته بودم!!!)
    تنها برنامه ای که از رسانه ی ایران میبینم این سریاله ...
    تا اینجا که به نظرم سریال در حد قابل قبول و حتی بهتر ظاهر شده و داستان کلیشه ای و تکراری نداشته و تحولی توی سریال های ایرانی هم دیدیم ...
    یک نکته ای که برام سواله : امشب یه سکانسی بود بهزاد بعد از تماس یک طرفش با بهار نشست و گریه کرد ، پیش خودم گفتم : آیا واقعا این همه مصیبت حقشه؟
    اون زنش رو داشت و از طرف عموش یه شغل خوب بش پیشنهاد شد و اونم دید که توی وضعیت خراب شغل ، این بهترین راهه به ازدواج با دختر عموش تن داد از ترس اینکه
    مدیریت رو از دست بده و ...
    به نظرم اگه خودش مقصره ولی اطرافیانش از جمله مادر و خواهرش هم مقصرن ، چون بهزاد همون روز اول اومد مثل یه بچه ی خوب تو خونه گفت که بریم خواستگاری ارغوان و ...
    ولی خونوادش گند زدن به اون مراسم ،
    به نظرم اگه اون وصلت به صورت معمولی انجام میشد ، الان این همه گرفتاری واسه بهزاد پیش نمی اومد .
    در ادامه هم بهزاد اشتباهات فراوانی داشت ، اما نقش خانوادش تو بدبخت کردنش خیلی بیشتر از بازیگوشی های خودش بود...
    میدونی نکته این قسمت فیلم چیست ؟

یعنی اینکه اگه خانواده راضی نباشه و بری ازدواج کنی ( پشت کنی به خونوادت و بین عشقت و خونوادت ، عشقتو انتخاب کنی ) آخرش بدبختی و سختیه .
    خیلی از خانواده های ایرانی ، تو این مسئله گرفتارن .

4. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

یه سوال از اونایی دارم که معتقد هستند که کار بهزاد خیانت به بهار نبود :

آیا تو زندگی واقعی و بیرونی شما همچین اتفاقی برای شما بیفته آیا باز هم رو حرفتون هستین ؟

یعنی مثلا همسرتون قبلا ازدواج کرده باشه و بعد از 5 ، 6 ماه جدا شده باشه و بعد بیاد با شما ازدواج کنه و قضیه رو به شما نگه . آیا باز هم معتقدین که این کار هم به شما خیانت نیست ؟
    چون فراگیر بود سوالت گفتم جواب بدم

توی جامعه کنونی روابط دوستی که برقرار میشه بین دختر و پسر در دوره ها و سنین مختلف ( البته الان دیگه مد شده بچه از راهنمایی گذر کنه و به دبیرستان بخواد برسه باید یه رفاقت جنس مخالف داشته باشه تا از پزش عقب نمونه ) اغلب به خیری و خوشی تموم نمیشه و گاه از شرایط صیغه هم فراتر میره !!

توی عرف و اجتماع ازدواج رو از صیغه جدا کردن : شما و متن سریال اصرار عجیبی دارید بر این که بگید ایشون صیغه نبوده و عقد دائم کرده و طلاق داده !!!

توی جامعه صیغه دوستی پسر و دختر ور به اذن و اجازه پدر دختر روابط بینابینشون رو حلال میکنه که در دوستی عادی چه با اغفال چه بی اغفال از لحاظ شرع مورد داره .

یه بار پستم رو خوندین و با اینکه بچه ابتدایی هم میتونست سر دربیاره شما به تمسخر گرفتین !! اینجا بهزاد ازدواج قبلی نداشت . همه واقعیتهای زندگی رو نباید گفتت بنا به همون مثال و آیه اومده در قرآن . جایی دیدی که پسر یا دختر وقتی میرن پای صحبت خواستگاری از دوست پسر دوست دختراشون حرف بزنن ؟؟؟ شدنیه ؟ حرفای بهزاد و شروطی که بهار گذاشته بود توی زندگی چیزی برای واکاوی گذشته بهزاد در پی نداشت و همونطور که گفته به صلاح نبوده و نگفته . به قول خودش از روی لجبازی میره پی ارغوان و احساس که به وجود اومد میره صیغه میکنه . از اونطرف هم بهار برای لجبازی میره آقای دکتر رو مچل میکنه ! در صورتیکه به دکتر نگفت پسر عموش عشقشه اگه به گفتن رازها باشه نه حقایق باید اینم میگفت!!! و وقتی بخشیده میشه عمو توسط بهزاد دوباره روابط بین این دو شکل میگیره . پس اگه دروغ و خبطی باشه چرا بهار رو از سیبل خارج میکنی عموجان ؟

فیلمنامه خوبی نوشته شده ولی بیش از حد همه چی منفی نشون داده شده و شاید روند کند و کش دادن مسائل آشکار و پیچیده کردن بیخودی و بزرگ جلوه دادن بعضی از اشتباهها در اواخر قصه و تلاش همه برای خرد کردن هم ( به جز عمع فاطی ) باعث شداقراق آمیز به نظر بیاد

----------------------------

سینا مهربون شد ! و با گوش کردن حرف خواهر بزرگتر با اینکه خودش آتیش به پا کرد به ارغوان توپید بسته و دیگه نمیخواد باهاش باشه . نیکخواه هم توی لابی فرمایشی کرد درخور خنده ! منتظر به سنگ خوردن سر ارغوان بود و اظهار بس بودن و متنبه شدن بهزاد شد . همه چی آروم شد !!!!

6. 2 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

همون جور که بهزاد توی این قسمت گفت از لج عموش عاشق شد. عشق؟
    پس عقل کجا می ره؟؟ اصلا بهزاد و دختره به هم می خوردند؟؟ به نظر من هم ازدواح بهزاد و ارغوان اشتباه بود. حالا توهین های خانواده بهزاد به خانواده ارغوان به کنار!

8. این کاربر از amirkhan_0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

یه بار پستم رو خوندین و با اینکه بچه ابتدایی هم میتونست سر دربیاره شما به تمسخر گرفتین !! اینجا بهزاد ازدواج قبلی نداشت .
    نه دوست عزیز . باکسی دشمنی ندارم که بخوام این حرکتو بزنم .... نظر شما هم محترم با اینکه مخالف نظر منه . من پست شما رو به تمسخر نگرفتم . چیزی از جمله بندی هات متوجه نشدم .

الانم به سوالم جواب ندادی و حاشیه رفتی .

آیا تو زندگی واقعی و بیرونی شما همچین اتفاقی برای شما بیفته آیا باز هم رو حرفتون هستین ؟
    یعنی مثلا همسرتون قبلا ازدواج کرده باشه و بعد از 5 ، 6 ماه جدا شده باشه و بعد بیاد با شما ازدواج کنه و قضیه رو به شما نگه . آیا باز هم معتقدین که این کار هم به شما خیانت نیست ؟

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

من این سریال رو نمیبینم
    ولی خانواده (باصدای بلند) نگاه میکنن ، بنظرم موسیقی متن ـش یجورایی تو مایه های موسیقی لاستِ البته بعضی جاهای لاست
    دوستان هم شباهتی تو موسیقی این و لاست میبینن یا فقط من اینجوریم؟

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

من این سریال رو نمیبینم
    ولی خانواده (باصدای بلند) نگاه میکنن ، بنظرم موسیقی متن ـش یجورایی تو مایه های موسیقی لاستِ البته بعضی جاهای لاست
    دوستان هم شباهتی تو موسیقی این و لاست میبینن یا فقط من اینجوریم؟
    من لاست رو ندیدم ولی موسیقی متن این سریال خیلی قشنگه.

12. این کاربر از amirkhan_0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

نه دوست عزیز . باکسی دشمنی ندارم که بخوام این حرکتو بزنم .... نظر شما هم محترم با اینکه مخالف نظر منه . من پست شما رو به تمسخر نگرفتم . چیزی از جمله بندی هات متوجه نشدم .

الانم به سوالم جواب ندادی و حاشیه رفتی .
    حاشیه ای که شما میفرمایین عموجان اصل ماجرای فیلمه که در پی احساسی شدن بیننده ها و نویسنده و بازیگرا گم شد !! جواب این سوال رو بخوام بدم چون خصوصیه یکمش نمیتونم بگم ! باز هم میگم ازدواج با صیغه فرق داره . هر کی یه برداشت داره دیگه ولی برداشت متفاوت از کلمات اشتباهه وقتی معانیش رو میدونیم !

14. این کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

حاشیه ای که شما میفرمایین عموجان اصل ماجرای فیلمه که در پی احساسی شدن بیننده ها و نویسنده و بازیگرا گم شد !! جواب این سوال رو بخوام بدم چون خصوصیه یکمش نمیتونم بگم ! باز هم میگم ازدواج با صیغه فرق داره . هر کی یه برداشت داره دیگه ولی برداشت متفاوت از کلمات اشتباهه وقتی معانیش رو میدونیم !
    اگه جواب سوالم شخصی بود نیازی نبود از سوالم نقل قول بگیری دوست من .
    ما زبون همو نمیفهمیم . موفق باشی .

اگه نباشه جاش خالی می مونه ترنم اعتمادی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    metro. khate 4

پيش فرض

دعوا نکنین دوستان
    این فیلم هم سوتی زیاد داره هم اوج بی اخلاقی رو به بیننده نشون میده
    بهتر که امشب داره تموم میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •