این مشکل بوجود اومده رو جدی بگیرید و به پزشک مراجعه کنید(متخصص داخلی)
ممکن هست این مشکل ارتباطی به دارو نداشته باشه اما اگر هم اینطور باشه خود روانپزشکتون باید داروی دیگه ای رو جایگزین کنه
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
این مشکل بوجود اومده رو جدی بگیرید و به پزشک مراجعه کنید(متخصص داخلی)
ممکن هست این مشکل ارتباطی به دارو نداشته باشه اما اگر هم اینطور باشه خود روانپزشکتون باید داروی دیگه ای رو جایگزین کنه
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
سلام این دارو روی حافظه ویادگیری برای کسی که کنکوری دکتر تجویز کرده عوارض نداره؟
خیر، البته اگر به عوارض دیگرش مثل خواب آلودگی و خستگی عادت کنید. ( هر چند در همه افراد تظاهر پیدا نمیکند)
این دارو باعث کاهش وزن یا افزایش وزن میشه ؟
کلا یکی میشه در مورد این دارو توضیح بده کاراییش چیه دکتر برای من تجویز کرده به همراه پرو پرانول ده دکتر روان پزشک راستش چون قبلا در دوران دبیرستان بخاطر قرص کلونازپام نورتیپلین پروپرانول که برای لرزش دست تجویز شده بود باعث شد ده روز بستری شم دهنم سرویس شد میترسم مصرف کنم
داروی ضد افسردگی برای استفاده بلند مدت هستش . در مورد عوارضش اینجا زیاد صحبت شده . بخونی میبینی . فقط قبل از مصرف با دکترت مشورت کن در مورد وضعیت داروهای قبلیت بهش بگو . اینجا کسی دکتر نیست و صلاحیت تجویز دارو نداره .
.
دارو خوردن اصلا رسمش اینطوری نیست که دکترتجویر کنه بعد بشینی فکر کنی بگی ولش کن نمی خورم..میترسم بخورم..من خودم دارو خور حرفه ای هستم...داروی اعصاب...
وقتی دکتر بهم میده و نمی خورم..به یه جایی می رسم..اینقدر مشکلم قوی میشه اینقدر مشکلم بزرگ میشه که اگر دارو نخورم حتی شاید دیوانه بشم...
منظورم اینه که رسم دارو اینه که وقتی می خوری حالت خوب بشه..بعد اگر دارو خوردی و حالت خوب نشد..میری دوباره پیش دکتر تا داروت رو عوض کنه...
رسم داروی اعصاب خوردن اینه..
1- 1 روانپزشک خوب پیدا کنم..اینقدر پیشش مداوم 40 روز 1 بار برم تا بهترین دارو با کمترین عوارض و بهترین نتیجه رو برام پیدا کنه و بهم بده...
2- داروی مناسب رو اینقدر زیر نظر روانپزشک ادامه بدم که حالم خوب خوب شه و خود روانپزشک بگه شما دیگه نیازی به دارو نداری ..
3- این پروسه ممکنه 2 سال طول بکشه..
4- هیچ وقتم 100% نیستش که خوب بشم..اگر دوباره احساس کردم حالم بد شد دوباره برگردم پیش همون روانپزشک که پروندم زیر دستشه تا دوباره همون داروهای منتخب کم عارضه پر فایده رو بهم بده...
5- تا آخر عمر با همون روانپزشک دوست باشم و در تماس باشم..
این تجربه من بود
دوره درمان بیماری افسردگی چقدر طول می کشد؟
سلام میخواهم بدانم. دوره درمان بیماری افسردگی چقدر طول میکشد یکسال هست که دارم قرص مصرف میکنم
سلام
بستگی داره به شدت و نوع افسردگی و نوع دارو و .... . سوال شما خیلی کلی هست. مثل این هست که بگی من کلاس زبان می رم کی زبانم فول میشه؟
سام![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)