تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 23 اولاول ... 12181920212223 آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 221

نام تاپيک: سوال در مورد مصرف سیتالوپرام

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام. داروی آسنترا باعث تورم صورتم و زردی چشم ها و پوستم شده. شش ماهه مصرف میکنم. داروهای دیگه ای هستن که این عارضه رو نداشته باشن؟ ؟
    این مشکل بوجود اومده رو جدی بگیرید و به پزشک مراجعه کنید(متخصص داخلی)
    ممکن هست این مشکل ارتباطی به دارو نداشته باشه اما اگر هم اینطور باشه خود روانپزشکتون باید داروی دیگه ای رو جایگزین کنه

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

سلام این دارو روی حافظه ویادگیری برای کسی که کنکوری دکتر تجویز کرده عوارض نداره؟

کاربر فعال پرسش و پاسخ پزشكی laxer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Th

پيش فرض

سلام این دارو روی حافظه ویادگیری برای کسی که کنکوری دکتر تجویز کرده عوارض نداره؟
    خیر، البته اگر به عوارض دیگرش مثل خواب آلودگی و خستگی عادت کنید. ( هر چند در همه افراد تظاهر پیدا نمیکند)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

خیر، البته اگر به عوارض دیگرش مثل خواب آلودگی و خستگی عادت کنید. ( هر چند در همه افراد تظاهر پیدا نمیکند)
    این دارو باعث کاهش وزن یا افزایش وزن میشه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

کلا یکی میشه در مورد این دارو توضیح بده کاراییش چیه دکتر برای من تجویز کرده به همراه پرو پرانول ده دکتر روان پزشک راستش چون قبلا در دوران دبیرستان بخاطر قرص کلونازپام نورتیپلین پروپرانول که برای لرزش دست تجویز شده بود باعث شد ده روز بستری شم دهنم سرویس شد میترسم مصرف کنم

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کلا یکی میشه در مورد این دارو توضیح بده کاراییش چیه دکتر برای من تجویز کرده به همراه پرو پرانول ده دکتر روان پزشک راستش چون قبلا در دوران دبیرستان بخاطر قرص کلونازپام نورتیپلین پروپرانول که برای لرزش دست تجویز شده بود باعث شد ده روز بستری شم دهنم سرویس شد میترسم مصرف کنم
    داروی ضد افسردگی برای استفاده بلند مدت هستش . در مورد عوارضش اینجا زیاد صحبت شده . بخونی میبینی . فقط قبل از مصرف با دکترت مشورت کن در مورد وضعیت داروهای قبلیت بهش بگو . اینجا کسی دکتر نیست و صلاحیت تجویز دارو نداره .

داره خودمونی میشه ❤❤❤'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2017

پيش فرض

.
    دارو خوردن اصلا رسمش اینطوری نیست که دکترتجویر کنه بعد بشینی فکر کنی بگی ولش کن نمی خورم..میترسم بخورم..من خودم دارو خور حرفه ای هستم...داروی اعصاب...

وقتی دکتر بهم میده و نمی خورم..به یه جایی می رسم..اینقدر مشکلم قوی میشه اینقدر مشکلم بزرگ میشه که اگر دارو نخورم حتی شاید دیوانه بشم...

منظورم اینه که رسم دارو اینه که وقتی می خوری حالت خوب بشه..بعد اگر دارو خوردی و حالت خوب نشد..میری دوباره پیش دکتر تا داروت رو عوض کنه...

رسم داروی اعصاب خوردن اینه..

1- 1 روانپزشک خوب پیدا کنم..اینقدر پیشش مداوم 40 روز 1 بار برم تا بهترین دارو با کمترین عوارض و بهترین نتیجه رو برام پیدا کنه و بهم بده...

2- داروی مناسب رو اینقدر زیر نظر روانپزشک ادامه بدم که حالم خوب خوب شه و خود روانپزشک بگه شما دیگه نیازی به دارو نداری ..

3- این پروسه ممکنه 2 سال طول بکشه..

4- هیچ وقتم 100% نیستش که خوب بشم..اگر دوباره احساس کردم حالم بد شد دوباره برگردم پیش همون روانپزشک که پروندم زیر دستشه تا دوباره همون داروهای منتخب کم عارضه پر فایده رو بهم بده...

5- تا آخر عمر با همون روانپزشک دوست باشم و در تماس باشم..

این تجربه من بود

8. این کاربر از ❤❤❤ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2018

پيش فرض

دوره درمان بیماری افسردگی چقدر طول می کشد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2018

پيش فرض

سلام میخواهم بدانم. دوره درمان بیماری افسردگی چقدر طول میکشد یکسال هست که دارم قرص مصرف میکنم

داره خودمونی میشه دکتر سام's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2018

پيش فرض

سلام میخواهم بدانم. دوره درمان بیماری افسردگی چقدر طول میکشد یکسال هست که دارم قرص مصرف میکنم
    سلام
    بستگی داره به شدت و نوع افسردگی و نوع دارو و .... . سوال شما خیلی کلی هست. مثل این هست که بگی من کلاس زبان می رم کی زبانم فول میشه؟

سام

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •